Ostatní asijské telefonyOukitel K6000 Pro

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
pepol
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 22. kvě 2013 10:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3G

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od pepol » čtv 13. říj 2016 10:19:30

No zkusím,jak bude trochu času. Uvidíme.





ATG Droid
Robot
Příspěvky: 915
Registrován: ned 21. srp 2016 2:28:37
Reputace: 95
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 9 Pro (joyeuse)
Twitter: frantakysela
Kontaktovat uživatele:

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od ATG Droid » čtv 13. říj 2016 10:36:45

Popřípadě můžete ještě zkoušet Kingroot... Jelikož pro tenhle telefon může každou chvíli vydat Kingroot Team podporu. :) Čím více lidí to bude zkoušet tím dříve se tak stane...


Autor tohoto vlákna
pepol
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 22. kvě 2013 10:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3G

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od pepol » čtv 13. říj 2016 11:13:53

Prozatím jsem vyzkoušel ten Kingroot,který mám v poslední verzi. Nainstalovat šel v pohodě,ale otevřít už ne.Chvilku bílá obrazovka s nápisem Kingroot a potom pád.


davuh
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 11. říj 2016 22:56:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel k6000 pro

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od davuh » pát 14. říj 2016 11:59:12

Pepol tvůj problém jsem četl. Měl jsem naprosto stejný. Grif je v tom, že když telefon vypneš a připojíš k pc tak se na chvíli telefon v pc ukáže jako zařízení Média Tek asi na 5 - 10 s. Poté normálně jak k 6000 pro. Ten okamžik kdy je zařízení jako Média Tek musí využít ten flashovaci program. Takže v prvé řadě na w 10 nebo 8 je nutné vypnout požadování podpisu ovladače ( jinak je neninastaluješ) na w7 to myslím jde. Nainstaluješ ovladače. Jsou ve složce Driver Windows po stažení s needroom (Pack-SPMDT-v3.....) Telefon vypni a pak připoj k pc. Chybových hlašek si nevšímej. Telefon odpoj. (Jde o to aby se nainstaloval ovladač Média Tek.) Stahneš Rom a flashovaci program SP flash tool. Po rozjetí programu nastavit download agenta a Scatter loading File. Nastavíš ještě Formát All + Download. Stiskneš tlačítko download. ( Telefon je od pc stále odpojen) Program teď bude čekat na připojení telfonu, takže vypnutý telefon opět připojíš k pc. Program ho detekuje a okamžitě zamezí zapnutí do nabíjecího stavu. Tim pádem nepotrebuješ ovladač oukitel :-) Proběhne download a hotovo :-) Doufám že to pomůže :-) Děj vědět.


Autor tohoto vlákna
pepol
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 22. kvě 2013 10:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3G

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od pepol » pát 14. říj 2016 12:40:46

Díky moc za vyčerpávající radu,ale můj problém je stále stejný. Ovladač jsem nainstaloval,vypnul a připojil telefon k PC a nic.Jen na displeji telefonu se na chvilku ukázala baterka s počtem procent. Má cenu nějak pokračovat?Já mám obavy,že tady jsem se jako vždy zasekl a skončil.



davuh
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 11. říj 2016 22:56:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel k6000 pro

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od davuh » pát 14. říj 2016 12:43:10

Ano nic se neděje teď nainstalujete program a zkuste fleshnout .


Autor tohoto vlákna
pepol
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 22. kvě 2013 10:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3G

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od pepol » pát 14. říj 2016 12:47:52

Tak výsledek opět stejný. Vše jsem udělal jak si popsal a telefon se prostě nedetekuje.To je totiž celý problém. Škoda,že nejsi odněkud z oklolí nebo někdo,kdo by to na svém PC zmáknul. Bohužel mám smůlu.


davuh
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 11. říj 2016 22:56:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel k6000 pro

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od davuh » pát 14. říj 2016 12:53:01

Tak to je divné. Protože mi to dělalo přesně co tobe. Já dojíždím do Prahy to ti asi nepomůže co ?


Autor tohoto vlákna
pepol
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 22. kvě 2013 10:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3G

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od pepol » pát 14. říj 2016 12:54:30

To ne.Já jsem z Moravy. No co se dá dělat.Vyzkouším to ještě doma,ale nedávám tomu ani 5%. Přesto díky moc.

Uživatelský avatar

ax1qwer
Moderátor
Příspěvky: 1679
Registrován: pát 12. srp 2011 17:06:01
Reputace: 98
Typ mobilu / ROM: BlackBerry Passport QWERTZ

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od ax1qwer » pát 14. říj 2016 12:55:23

Format all + Download ... nejlepší cesta k tomu jak přijít o IMEI. Než budeš radit, tak si o tom něco nastuduj

­    
Smartphone: BlackBerry Passport QWERTZ


davuh
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 11. říj 2016 22:56:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel k6000 pro

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od davuh » pát 14. říj 2016 13:07:41

Ano tu drobnost jsem zapomněl:-) předtím je potřeba zapsat si imei a pak jej zpět napsat :-) Jinak já jsem od Šumperka do Prahy dojíždím


Autor tohoto vlákna
pepol
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 22. kvě 2013 10:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3G

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od pepol » pát 14. říj 2016 13:17:04

Tak se třeba někdy domluvíme a já dojedu. Jsem od Olomouce.

­    


matlysek
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 26. lis 2011 19:49:07
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 PRO
Tablet: Acer A3-A10

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od matlysek » sob 15. říj 2016 18:50:19

Nemate nekdo problemy s ostrenim fotaku? Ja kdyz jsem nekde venku nez automaticky zaostrim tak mam obraz ostry,ale jak automaticky zaostrim tak je to rozmazany,fotka potom samozrejme taky rozmazana... Jednou se me podarilo vyfotit ostre jinak vzdy rozmazane... Myslel jsem ze to opravily,ale je to porad stejne .... :roll:


rominho22
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 16. pro 2014 10:48:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee X 4/64
Mobil 2 / ROM: VKWorld S1

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od rominho22 » pon 17. říj 2016 20:33:34

verzia v8 32bit inak tu je CM 13 http://www.needrom.com/download/oukitel-k6000-pro-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Přílohy
14650521_10207742370618516_6762959067540207264_n.jpg
14650521_10207742370618516_6762959067540207264_n.jpg (25.86 KiB) Zobrazeno 2615 x
14690975_10207742369418486_5497392227759715984_n.jpg
14690975_10207742369418486_5497392227759715984_n.jpg (44.62 KiB) Zobrazeno 2615 x


matlysek
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 26. lis 2011 19:49:07
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 PRO
Tablet: Acer A3-A10

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od matlysek » úte 18. říj 2016 4:33:45

Oooo ,no co to nevidim :02: To je to na co jsem tak dlouho cekal :poklona: Uz to nekdo nahodil? Co postup instalace? A musi k tomu byt root? A kdyz tak jak ho provest aby se povedl? :clap:


rominho22
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 16. pro 2014 10:48:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee X 4/64
Mobil 2 / ROM: VKWorld S1

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od rominho22 » úte 18. říj 2016 14:09:52

od papaja2004 na 10/17/2016 ktory ju uz vyskusal cm 13
Prišiel som na to. Ďakujem. Malá rada: Musíte mať aktuálnu verziu ROM V9 (x64) je teraz získanie (7. októbra 2016). používať TWRP V9 Needrom . Použil som program Win 10 SP_Flash_Tool_v5.1628_Win , nainštalovať TWRP, dátový formát a potom už len nainštalovať CM13 . Zatiaľ to funguje dobre.

Baterka poriadne este neviem, pivo Chýba tam HotKnot. Rom JE Použitá z Lenovo číslo už neviem. Pri reštarte ma vzdy vyhadzovala Chybové hláška CM audio zariadenie A je tam ďalších malých dier čo ma Vadi, odskúšať ju odskúšal, pivo Vrátil som sa k Pôvodný výrobný Rom V12 Poslať klasickému korene. Pekný deň.

matlysek píše:Oooo ,no co to nevidim :02: To je to na co jsem tak dlouho cekal :poklona: Uz to nekdo nahodil? Co postup instalace? A musi k tomu byt root? A kdyz tak jak ho provest aby se povedl? :clap:


matlysek
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 26. lis 2011 19:49:07
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 PRO
Tablet: Acer A3-A10

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od matlysek » úte 18. říj 2016 16:43:00

Ahoj,tak konecne se me podaril nahodit TWRP,sice mam (mel jsem) verzi OS V8,ale nahodil jsem http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1476608636" onclick="window.open(this.href);return false; coz je V9,ale povedlo se....... pak uz jsem jen nahodil CM,prvni dojem,je pomalejsi


sandok
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 04. dub 2013 16:21:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu g4

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od sandok » čtv 20. říj 2016 10:34:21

tak par postrehu po cca 3tydnech uzivani:
Hned po zapnuti prisla OTA update ve 64bit verzi.
celkem dost orezanej android - nelze napriklad vypnout vibrace pri zvednuti hovoru, skenovani wifi je zapikolovane v menu nevim kde, presto se podarilo vypnout, desne nedomysleny call screen , obcas se prilozenim k uchu zapne reproduktor,
Nepodporuje volte ani vowifi, pricemz mt6753 to hw podproruje, proste software v oukitelu moc neresi.
Nema super user (Jiayu melo standardne), pro mnoho aplikaci je nutny root, pak ale konec OTA aktualizaci..
Vydrz baterie je 2dny ve velke zatezi, 3 dny lehka zatez, wifi ma slabsi prijem v porovnani s huawei mate 7, rychlost to diky bohu neovlivnuje.
Scanner otisku prstu funguje perfektne, lze navolit co prst to otevreni jine aplikace,
GPS bez problemu, hlavni foto je celkem slusne, selfie nedelam, audio na koss porta pro velmi slusne.
nedostatky: absence 5Ghz wifi, nepodporuje vowifi od vodafonu, pouze 2 temata pro ikony, nelze nastavit mensi rastr .


blindwoman
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 30. kvě 2015 8:42:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70A

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od blindwoman » pon 24. říj 2016 8:05:22

Pre informáciu
Přílohy
Screenshot_20161024-084058.png
Screenshot_20161024-084058.png (214.77 KiB) Zobrazeno 2391 x
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 3/32 <- Oukitel K6000 Pro <- Lenovo A6010 (ani nepriateľovi) <- Samsung Galaxy Core LTE <-Oukitel K6000 Pro <- Lenovo P70A <- HTC One X


Autor tohoto vlákna
pepol
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 22. kvě 2013 10:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3G

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od pepol » pon 24. říj 2016 8:14:37

Dobrá práce. Děkuji


matlysek
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 26. lis 2011 19:49:07
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 PRO
Tablet: Acer A3-A10

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od matlysek » pon 24. říj 2016 8:17:33

Tam toho mas nejak moc ne... Ja mam V9 z 24.9.2016 a dstal jsrm optimalizaci a to blikani blesku pri vyzvaneni :o


blindwoman
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 30. kvě 2015 8:42:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70A

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od blindwoman » pon 24. říj 2016 8:55:47

Hoši,
ako som napísal pred časom - já nevím.
Telefón som dostal v septembri - nijako som do neho nezasahoval.
Jediná vec, ktorá mi vadí na tomto telefóne, že nie je možné posielať SMS cez PC :?
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 3/32 <- Oukitel K6000 Pro <- Lenovo A6010 (ani nepriateľovi) <- Samsung Galaxy Core LTE <-Oukitel K6000 Pro <- Lenovo P70A <- HTC One X


Autor tohoto vlákna
pepol
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 22. kvě 2013 10:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3G

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od pepol » pon 24. říj 2016 8:58:23

Ahoj lidi!Potřebuju pomoc.Po aktualizaci se mi přehodily tlačítka dole na telefonu a teď nějak nemůžu najít,kde se nastavují.Pokud to vůbec jde. Dlouhým podržením tlačítka Home jsem viděl naposled otevřené aplikace,nyní jsou pod levým tlačítkem.


matlysek
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 26. lis 2011 19:49:07
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 PRO
Tablet: Acer A3-A10

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od matlysek » pon 24. říj 2016 9:18:22

HW tlacitka nelze u tohoto tel. menit,mozna tak v nejake upravene ROM..... a i tak pochybuji,ale v Xposed modulu by to teoreticky prehodit slo... Otazka je proc,kdyz stejne obrazky tlacitek budou stejne kdyz nejsou na displey. To zobrazeni spustenych aplikaci je pod podrzenym levym tlacitkem snad vsude uz standartne vyjma CM....


blindwoman
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 30. kvě 2015 8:42:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70A

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od blindwoman » pon 24. říj 2016 10:30:17

Mne to išlo vždy tak, ako to popisoval PEPOL.
Ale po tejto aktualizácii som zistil, že telefón si už "nepamätá", ktoré čísla som volal z ktorej SIM-ky a stále pri volaní dáva na výber, ktorú SIM-ku chcem použiť.
Alebo mi to ponúkal True Phone Dialer & Contacts a teraz už nie.
Nainštaloval som si to preto, lebo defaultný dialer mi nevedel nájsť kontakt zadávaný len cez čísla, ktoré mali pod sebou písmená. Ak som sa vyjadril nejasne - keď som chcel napríklad Jano, tak som naťukal len 5(J,K,L) 2 (A,B,C) 6 (M,N,O) 6 (M,N,O).
Sranda je tá, že šéf si nainštaloval Klávesnicu GO - Emoji a jemu to tým pádom funguje aj na defaultnom dialeri :( A keď som si to nainštaloval aj ja - tak nie.
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 3/32 <- Oukitel K6000 Pro <- Lenovo A6010 (ani nepriateľovi) <- Samsung Galaxy Core LTE <-Oukitel K6000 Pro <- Lenovo P70A <- HTC One X


prasil
Robot
Příspěvky: 933
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Crdroid
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od prasil » pon 24. říj 2016 11:33:01

pepol: Tlačítka ti mapuje i launcher, dej si tam Nova launcher a budeš to mít jako dřív :yes:


Autor tohoto vlákna
pepol
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 22. kvě 2013 10:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3G

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od pepol » pon 24. říj 2016 12:47:09

Ale já používám Nova launcher od jakživa. To mě nenapadlo.Už to mám jak potřebuju.Díky


rominho22
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 16. pro 2014 10:48:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee X 4/64
Mobil 2 / ROM: VKWorld S1

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od rominho22 » pon 24. říj 2016 14:50:25

matlysek píše:Tam toho mas nejak moc ne... Ja mam V9 z 24.9.2016 a dstal jsrm optimalizaci a to blikani blesku pri vyzvaneni :o
ty mas 64 bit verziu ta aktualizacia je pre V8 32bit


sandok
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 04. dub 2013 16:21:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu g4

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od sandok » úte 25. říj 2016 21:39:35

Jak 64bit a 32bitova Ota? Snad je jeden hw který podporuje 64bit, proč by měly dvě verze FW?
Jinak přátelé, koho by jako mě štvala vibrace při přijetí hovoru mohu hodit návod jak vypnout...


matlysek
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 26. lis 2011 19:49:07
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 PRO
Tablet: Acer A3-A10

Re: Oukitel K6000 Pro

Příspěvek od matlysek » stř 26. říj 2016 4:30:02

Me by se spis hodil navod jak dat na zpravu aspon dve vibrace misto jedne.... Aniz bych neco instaloval.... Absolutne to v kapse necejtim,sem si kvuli tomu objednal MiBand..... :02:

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti