Ostatní asijské telefonyReflash - Goophone S7 Edge

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Crafty
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 31. srp 2016 10:08:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cinsky samsungy.

Reflash - Goophone S7 Edge

Příspěvek od Crafty » ned 04. zář 2016 23:23:34

Už jsem tady psal do pokecu že jsem si ho objednal jestli vydrží bude správně fungovat.

Tak koupil jsem si telefon Goophone S7 edge(kopie s7 edge) přišel mi předevčírem po rozbalení jsem byl překvapen pěkným vzhled.zpracováním a taky nadměrnou váhou výkon je nic moc a rom paměť 2gb o ničem ale hry nejsou nutnost a fotky se dávají automaticky na sd kartu.

Takže všechny funkce šli bez problému ale já tam chtěl dát root tak jsem to zkoušel a pár hodin se s tím sr*l pak se podařilo přes kinguser a já d*bil tam smazával aplikace jako je gmail,prohlížeč,superuser a další věci potom to začalo spamovat nereaguje nebo neodpovídá aplikace klikl jsem třeba na galerii nebo foťák a psalo to neodpovídá nebo tak nějak tak jsem to restartoval a co se stalo pak mě zabilo zmizlo vše! Galerie,fotak,kalkulačka,nastaveni ,mob.klávesnice(na psaní sms.atd co vyskakuje) a také moje soubory kde jsem se mohl dostat na paměťovku a nebo interní paměť...
Zůstal tam jen telefon,sms - stejně nejde psát není klávesnice, nastavení - něco v tom nejde,google hry.

Zkoušel jsem tovar.nastavení, hard reset,wipe data,factory reset nic nepomůže!!! dokonce u zapínání zmizlo S7 edge ale ukazuje to tam androida.
Je to hrozný telefon na vyhození a nahrát tam rom přes odin nejde protože nejde zapnout ladění usb píše po kliknutí na pro vývojáře toto: Pro tohoto uživatele jsou možnosti vývojáře nedostupné nepomůže ani klikat na číslo sestavení prostě celý SW R.I.P nejde zapnout ani OEM což je myslím bootloader v možnosti pro vývojáře to bylo, nejde nastavit jakým způsobem připojit usb k pc takže tam se taky nedostanu.


Zajímalo by mě jestli je možné přes to hlavní menu jak se drží tlačítka u zapnutí tak tam je něco jako instalovat z sd karty - tak jestli by šlo dát na sd kartu romku v formátu .zip - tu mám a nainstalovat to tak? Fakt už nevím.

Prosím o pomoc budu moc vděčný jelikož jsem za něj dal 4 tisíce a to je zatím nejvíc co jsem kdy dal za mobil snad je nějaká záchrana jelikož přes usb to nepůjde a nainstalovat .apk tam taky nejde není se jak dostat na kartu zmizli moje soubory /interni pamet/sd karta kde jsem mohl lezt do složek.


Doufám že se to po mě půjde přečíst zkouším vše už 7 hodin bez úspěchu/beze změny pořád jsem na stejném místě.




Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 816
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Goophone S7 edge systém R.I.P

Příspěvek od Telewest » pon 05. zář 2016 0:32:39

vieš ty čo.. aaa radšej nič :-D :-D :-?

p.s. nebude to tento isty trubkar?¿ http://androidforum.cz/viewtopic.php?p=1065459#p1065459" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 4032
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 282
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Mobil 2 / ROM: Samsung Gear S3 Frontier
Bydliště: Kladno

Re: Goophone S7 edge systém R.I.P

Příspěvek od verny94 » pon 05. zář 2016 5:17:33

Koupit kopii je bezva...
Udělat root a smazat si superuser je přímo geniální.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


Autor tohoto vlákna
Crafty
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 31. srp 2016 10:08:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cinsky samsungy.

Re: Goophone S7 edge systém R.I.P

Příspěvek od Crafty » pon 05. zář 2016 6:32:44

Tak prosím co se teď dá dělat? Pomůže teď přehrání rom a jak to udělat? Romku přímo od tohoto telefonu jsem sehnal v formátu .zip

Uživatelský avatar

ax1qwer
Moderátor
Příspěvky: 1679
Registrován: pát 12. srp 2011 17:06:01
Reputace: 98
Typ mobilu / ROM: BlackBerry Passport QWERTZ

Re: Goophone S7 edge systém R.I.P

Příspěvek od ax1qwer » pon 05. zář 2016 10:47:31

Ty chces kopii flashovat odinem ? :D na 99,999% to ma MTK, flashni to pres flashtool a mas po problemu.

Toto jsem jeste nevidel. Kdyz nevis na co jsou ty appky, ktery mazes, tak si je radsi jen deaktivuj...

Dat 4 tisice za kopii s podprumernym HW, to je mi logika...

Za ty prachy jsi mohl mit slusnej telefon z cr i se zarukou. Popripade cinana s dobrym hw.

       
Smartphone: BlackBerry Passport QWERTZ

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti