Ostatní asijské telefonyPotřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kumi_dnb
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 16. zář 2016 6:13:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone Z1 Plus stock rom
Mobil 2 / ROM: Uhappy UP520

Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od kumi_dnb » pát 16. zář 2016 6:18:46

Zdravim, včera se mi aktualizoval software v telefonu ale bohužel se musela někde stat chyba a ted mi telefon dela tohle:
Spoiler:
Obrázek
Jinak je telefon plně funkční... otisk prstu vezme a odemkne se jen ten displej je takhle v bugu. Je na tohle nějaké řešení? Jedine co mě napada tak sehnat tu stock rom a flashnout to přes SP Flash tools. Ale bohužel stock rom pro tento telefon není nikde k sehnání. Nevíte kde bych ji sehnal? Nebo nemáte někdo tento telefon telefon ze ktereho by se rom dala vytáhnout?
Díky za odpovědi! Kumšta




Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od mrnus » sob 17. zář 2016 9:50:36

Zdar ,
toto by mohla být rom kterou hledáš.
https://www.linkedin.com/pulse/kingzone ... line-store" onclick="window.open(this.href);return false;


Autor tohoto vlákna
kumi_dnb
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 16. zář 2016 6:13:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone Z1 Plus stock rom
Mobil 2 / ROM: Uhappy UP520

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od kumi_dnb » sob 17. zář 2016 11:36:35

Kežby... tohle je jen na Z1 ale já mám Z1 plus... rozdíl je v chipsetu... Z1 má MTK6752 a Z1 plus má MTK6753. Jinak bych to už měl hotovo... ale bohužel nikde to nejde sehnat...

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od mrnus » pon 19. zář 2016 14:14:25

tak zkus tady stahoval jsem ji taky a je tam scatter mt6753.

http://kingzone.cc/service_dow.php?id=216" onclick="window.open(this.href);return false;


Autor tohoto vlákna
kumi_dnb
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 16. zář 2016 6:13:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone Z1 Plus stock rom
Mobil 2 / ROM: Uhappy UP520

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od kumi_dnb » úte 20. zář 2016 13:28:51

Ok, zkusil jsem to ale telefon dělá pořád to stejné... Je nějaký jiný způsob na flash než přes SP flash tool?


Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od mrnus » úte 20. zář 2016 15:09:51

hmm,
buď se odporoučelo LCD nebo budeš muset zkusit jiný "preloader" tam je život pro lcd atd.
Mě se tak podařilo rozběhat spoustu telefonu.


Autor tohoto vlákna
kumi_dnb
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 16. zář 2016 6:13:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone Z1 Plus stock rom
Mobil 2 / ROM: Uhappy UP520

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od kumi_dnb » úte 20. zář 2016 15:19:38

Ok, když ale zvolím špatný preloader tak se muže telefon bricknout?

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od mrnus » úte 20. zář 2016 17:39:11

No jo nepujde ti lcd vůbec, ale jak tam dáš ten stock , tak zase půjde s pruhama.


Autor tohoto vlákna
kumi_dnb
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 16. zář 2016 6:13:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone Z1 Plus stock rom
Mobil 2 / ROM: Uhappy UP520

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od kumi_dnb » úte 20. zář 2016 19:32:18

No... vyzkoušel jsem jich asi 15 a jen s jednim se to rozjelo a zase pruhy akorat v jinych barvach... jinak se to jakoy zaseklo a nešlo to připojit do sp flash tool tak jsem našel na netu navod že mam pomačkat čudle a zase se to připojilo a dal jsem tam stock rom a vše kolem ale pořád to dělá to samý... zítra to nesu do servisu tak snad tam neco vymyslí... jinak vy Mrnus servis by jste to zvladl?

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od mrnus » stř 21. zář 2016 6:33:31

No nevím asi jo, ale byl by to porod.


Autor tohoto vlákna
kumi_dnb
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 16. zář 2016 6:13:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone Z1 Plus stock rom
Mobil 2 / ROM: Uhappy UP520

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od kumi_dnb » stř 21. zář 2016 21:14:02

No... takže v servise mě řekli že tohle teda nedokážou... mohli by jsme se tedy nějak domluvit že bych vám telefon poslal poštou a vy by jste se na to zkusil podívat? Bylo by to vyborne kdyby jste si našel čas.

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji stock rom na Kingzone Z1 Plus

Příspěvek od mrnus » čtv 22. zář 2016 9:46:19

Jo kouknu na to

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti