Ostatní asijské telefonyVernee Mars

Gredy
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: Vernee Mars

Příspěvek od Gredy » pon 12. pro 2016 22:33:47

Že je na nějaké případné problémy se zvukem i upozorňováno před stáhnutím sedmičky. Takže tam asi nějaké takové riziko je (že by něco v upgradu odfláknuté nebo nedodělané?). U mne se to projevilo bohužel na emailu. Možná by mi pomohlo udělat znova TN, ale nechce se mi zase všechno nastavovat znovu. U vás se to zase projevilo tím problémem z hlasitostí, což není ale zase můj případ. Na diskusi jsem si taky ověřil, že ztráta vyzváněcích tónů se přihodila i ostatním. Můžete mi sdělit, na kterém fóru je psáno o problémech se zvukem?

mrako
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Vernee Mars

Příspěvek od mrako » úte 13. pro 2016 12:41:11

Dobře, ale já nemám problém s vyzváněcíma tonama. Mám problém s hlasitostí obecně po tom, co se tam zapojí sluchátka. Hrají na max a nedají se hardwarovým tlačítkem snížit (ta hlasitost).... bez sluchátek ta regulace funguje. Na to myslím, že se problém s vyzváněcíma tonama nevztahuje. Když tak nad tím ale přemýšlím, je od nich hezký, že dají upozornění, ale zároveň dost alibistický... no neměl jsem to tedy asi stahovat...

Autor tohoto vlákna
unavix
Kyborg
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB, Android 11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od unavix » stř 22. úno 2017 12:55:18

Trošku mimo téma - napsal jsem adminum aby nám pro telefony Vernee udělali samostatnou sekci. Pokud máte zájem, tak to podpořte.
Bůh odpouští, JÁ NE!

cuco11
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: THL T6PRO - ROM MUI PRO

Příspěvek od cuco11 » pon 27. bře 2017 9:24:41

Viete mi niekto povedat ake oznacenie FW ma posledna aktualizacia s Android 6? Nechcem tam sedmicku, potrebujem xposed.
Dakujem

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“