při portování CM12.1 se mi telefon Coolpad Porto S E570 (MT6735p) zasekl z nějakého důvodu v bootloopu a není zde žádná možnost jak se dostat do TWRP... (Sice je schopen se do ní začít "bootovat", ale nikdy se do ní nenabootuje, jen bez restartování zůstane vyset na obrazovce s textem - "entering in to recovery mode".
Hned jak se to stalo jsem si myslel že mi selhala android kuchyň při portování bootu, ale když jsem si extrahoval daný boot který vyvolal bootloop do PC, zjistil jsem že je úplně bez problémů.. (Mimochodem jsem se zrovna včera už pokoušel naportovat tuhle romku na tenhle telefon a úplně bez problémů se nabootoval).
Takže vůbec nevím kde může mít problém.. Servis Coolpadu je tu jen pro srandu, ty o tom nevědí vůbec nic a navíc ještě všechny opravy protahují klidně i na půl roku.. Klidně se vám může stát že telefon od této firmy při zaslání do jejich servisu už nikdy neuvidíte...

Takže vás prosím o to zda by jste mi pomohli s hledáním stock romky pro tenhle telefon, protože ať hledám všude tak o tomhle modelu skoro nikdo neví.. Popřípadě nějakého kompatibilního scatter souboru který by mi pomohl s flashnutím mého stock bootu.

Díky moc