ZOPO 980 - obecná diskuzeZOPO C2 / ZP980

Odpovědět
Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22280
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od LivArt » ned 02. bře 2014 17:12:06

Je jedno, ve který paměti, důležitý je, aby to zůstalo v kořenovým adresáři.


lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



Tesid
Stálý androiďák
Příspěvky: 197
Registrován: pát 28. kvě 2010 9:25:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Tesid » stř 05. bře 2014 12:38:34

Tak jeste jednou k te vymene displeje na C2 :-) dostal jsem to do ruky, a vypada to ze neodstranil pri montáži displeje tu folii kryci co je jako prepravni ochrana "takovej ten malej prouzek co chrani dusplej zespod fotak a senzory". Bordel tam nebyl takze jedina moznost je ta folie.
Nemam micro simku abych to vyskoušel :-) a velka mu nefunguje ten telefon je tedy celkem doprasenej :-)

editem folie to neni a bordel tam taky neni, co je me divne ze senzor nesouvisi s vymenou displeje, je samostatne na zakladove desce,
da se pres nejak SW vyskoušet zdali funguje pripadne odladit nekde nastaveni, proste pri hovoru to detekuje neustale priblizeni a je zhaslej displej.
Folie je mimo, prach taky a dal nevim co :-)

edit2 tak jedine co se me povedlo zjistit ze tenhle problem má víc lidí už vím o 4 co vymenili displej a nejde senzor priblizeni, dle testu ale svetelnej senzor kterej je o 2 mm vedle normalne měří, otázka je jestli neni displej náhradni tmavší nebo nepropouští mene svetla, protože dle testu senzor je funguje ale je neustale zastinenej asi.


Twisi
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 03. čer 2013 13:50:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Twisi » pon 10. bře 2014 17:30:55

S tím senzorem jsem měl také problém a tady je řešení. Praskl mi display a tak jsem objednal nový. Vyměnil ho a vše jelo jak má. Problém nastal při hovoru, jak je tu psáno. Display zhasne a nemůžu se dostat ke klávesnici, zapnout hovor na reproduktor a ani vypnout hovor. Nastavil jsem si vypnutí hovoru tlačítkem napájení, než se problém vyřeší. Mobil jsem zaslal do Zopa v ČR a zjistilo se že ten senzor tam ani není. Když to tak čtu tak bych se nedivil kdyby ho s displayem ani nedodávali. takže odmontovat display a podívat se zda tam vůbec je... Jinak mobil všem doporučuji, po výměně základní desky jede perfektně.


Nasay
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 18. pro 2013 8:36:54
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP890 32Gb

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Nasay » úte 11. bře 2014 9:22:50

Lidi mam zopo zp980 32gb g ram.... chci se zeptat taky se vám občas odpojuje vase karta sama ? A jde vam aplikace od Prima TV ? Díky


Jo a nemam ROOT


Tesid
Stálý androiďák
Příspěvky: 197
Registrován: pát 28. kvě 2010 9:25:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Tesid » stř 12. bře 2014 21:18:07

ty sensory jsou na zakladni desce, nejdou demontovat jedine uthnout a jsou tam.
už mě tu leží dve C2 se stejnym problemem.
začíná se to nějak množit a řešení v nedohlednu.



madcat
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 11. čer 2013 7:10:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee F5
Rom: stock 5.1

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od madcat » čtv 13. bře 2014 11:48:58

Lidi je tu někdo s konkrétníma zkušenostma se zopomobile.cz? Teda jeden názor jsem tu myslím viděl, a vypadalo to, že pisatel byl velmi spokojenej, ale já mám teď aktuálně přesně opačný zážitek: telefon jsem jim posílal 6. ledna hned po svátkách, ať se mi podívají na wifi/bt anténu, že mám slabý příjem. Dle jejich prvotního vyjádření by to neměl být problém a mělo by to jít i relativně levně vyřešit. No a pak už mi jenom potvrdili (na mou žádost) přijetí do opravy, a od té doby tragédie. Napřed se vymlouvali na stěhování se někam do novýho showroomu, tak to bych pochopil, že se to třeba o týden nebo dva zpozdí. Jenomže pak už nic, e-maily se mi od nich všechny vrací, telefon většinou neberou, a když náhodou ho vezmou, tak se dozvídám informace typu "právě ho tady máme na stole a co nevidět vám dáme vědět"... A už mě to přestává pomalu bavit, protože je půlka března :-(

Není tady třeba někdo z Prahy, kdo by věděl co se tam děje, jestli třeba nezavřeli krám a nebo normálně fungujou? Jestli ten telefon ztratili nebo rozbili, tak ať se k tomu hergot postaví čelem a dají mi jinej, ale tohle chování mi přijde trochu jako podivný (eufemismus).


dokusan
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: čtv 27. pro 2012 12:47:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Note Pro
Tablet 2 / ROM: Lenovo

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od dokusan » čtv 13. bře 2014 12:21:08

Je to sice trochu off-topic, ale já mám velmi podobnou zkušenost. Telefon je u nich déle jak měsíc. Před odesláním mi tvrdili, že nebude problém mikrofon vyměnit, vyplnil jsem protokol a zaslal. Pak mi ještě potvrdili, že telefon přijali. Od té doby nic.
Tak nevím co se tam děje. Na stránkách mají stěhování 3.3.2014, tak snad už začnou fungovat

EDIT by jumbo78:
Zbytečná citace! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


hajiborojobo
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:10:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Rom: WP 10

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od hajiborojobo » čtv 13. bře 2014 16:57:13

Je to totiz jen reklama..a lidi co tu psali jak jsou s nimi spokojeni jsou lidi co na tom maji nejaky zisk,nebo proste meli jen stesti..tenhle byznys muze delat temer kazdy,pak to tak dopada..pokud chcete opravit svuj telefon,je vhodne objednat dily z ciny/ebay a zajit s tim do nejake elektro skoly kde vam to na praxi udelaji studenti za par kacek pod dohledem mistrů..nikdo nebude ztratny..teda tak to chodilo u nas na skole v Ostrave..

zopo 980/c2


madcat
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 11. čer 2013 7:10:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee F5
Rom: stock 5.1

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od madcat » pon 17. bře 2014 15:38:04

Hurááááááááááááá, dnes mi volali ze ZOPOmobile, že telefon je opravenej - uváděl jsem problémy s wifi/bluetooth anténou a občasné (velmi sporadické) zamrzání telefonu. Anténu vyměnili, což prý dle jejich slov výrazně pomohlo, a nahráli nejnovější SW. Cena bude 700,- vč. poštovného. Takže počítám-li doručení telefonu poštou zítra (snad), tak jim to trvalo pouhých 71 dní :shock:


tukanen
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 18. bře 2014 18:42:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od tukanen » úte 18. bře 2014 18:47:11

Twisi píše:Zdravím, vlastním ZOPO C2 už pár týdnů, tak jsem stihl vypozorovat nějaké ty nedostatky. Problémy s telefonem mám vesměs pouze přes noc. Když nabíjím celou noc a ráno se probudím tak dioda na nabíjení svítí zeleně, že je telefon nabitý, ale vůbec nereaguje jako by byl vypnutý. Nepomůže nic jiného jak vytáhnout baterii a zapnout. Další problém je, že i když nenabíjím tak se telefon sám vypne a to i občas přes den (stačí pouze zapnout). Kdyby někdo věděl co to může být za problém budu moc rád za každou radu. Jinak telefon šlape jak má a jsem s ním naprosto spokojený.. Děkuji
Mám stejný problém, podařilo se to někomu vyřešit ?

díky moc


m.au
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 29. pro 2013 7:57:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od m.au » úte 18. bře 2014 19:05:54

Chlapi, děje se mi to také, přehrán soft, ROm a vypíná se neočekávaně stále. Vyzkoušel jsem bez SIM (všechny varianty), bez karty, s a bez WIFI, s a bez datového připojení, jinou (dvě) baterky a nevím co ještě a dělá to stále. Jediné kdy se sám nevypne, je když ho mám v napájení přes kabel.
Díky moc za každou radu. M.
Naposledy upravil(a) Jacho dne úte 18. bře 2014 19:10:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj predošlé príspevky!!! Prečítaj si pravidlá fóra!

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od MirSe » úte 25. bře 2014 22:54:20

Mohl byste prosím poreferovat někdo, komu chodí přes wifi on-line přehrávaná videa jak ze Stream.cz (bez instalace jejich vlastní aplikace) tak z youtube přímo ze stránek v okně browseru? Zajímalo by mě, jaký používáte int. prohlížeč a jakou rom, popřípadě jaká jste pro zdárný průběh učinili s mobilem nastavení? Díky


hajiborojobo
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:10:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Rom: WP 10

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od hajiborojobo » stř 26. bře 2014 1:34:25

Klasicka opera s flashem funguje korektně
Jen tak mimochodem,officialni kitkat pro nase zopo nebude,mel jsem cinany za lepsi lidi nez jsou.. http://gsm.tech-maniak.com/18614/check- ... po-kitkat/

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22280
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od LivArt » stř 26. bře 2014 7:55:37

Nebude, páč za 4.4 se Mediateku musí zaplatit. A na jakýkoliv starší procesor, než je 6592, KK nebude vůbec.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


mlenak
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 13. říj 2010 20:49:59
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 7 lite

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od mlenak » stř 26. bře 2014 15:09:45

To m.au: Na problém s vypínáním se tady rady asi nedočkáš. Měl jsem úplně stejný problém se svou ZOPO C2 po půl roce od koupě. Jen v nabíječce se nevypínala. Ani nová baterka nepomohla. Hledal jsem min. měsíc po všech fórech, přehrál spousty variant ROMek, zkoušel bez SIMek atd. a pořád stejný problém. Cca do dvou hodin od zapnutí nešel tel. probudit. Údajně je to způsobeno chybou základní desky. Telefon jsem odeslal do Číny na reklamaci (koupeno na Geekbuying.com). Telefon jim byl doručen koncem ledna, od této doby se nic neudálo. Po každým dotazu co jsem jim napsal jen ujišťování že se to pokusí popohnat. Nakonec jsem koupil náhradu GSmart S1 a teď už jenom doufám, že prostě někdy telefon dojde. Myslel jsem, že jsou Číňani co se týče reklamací spolehlivější, ale po téhle zkušenosti už v Číně kupuju telefony max. do 3,5 tis. Kč.


hajiborojobo
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:10:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Rom: WP 10

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od hajiborojobo » stř 26. bře 2014 17:03:55

Kk bude,ale ne ofiko,coz sice nevadi,ale vyvoj potrva mnohem dele..a je to od zopa svinstvo,protoze 6589 neni vubec stare,lenovo 6589 kk mit bude ofiko(zatim beta),je to jen o pristupu k lidem

zopo 980/c2

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od MirSe » stř 26. bře 2014 18:28:32

hajiborojobo píše:Klasicka opera s flashem funguje korektně...
Flash jsem si doinstaloval v poslední verzi, ale např. videa ze Stream.cz, která mají odkaz dole na úvodní stránce Seznamu.cz mi to nepřehraje - jen se motá stále donekonečna kruh :roll: Ostatním vám to někomu funguje? Dokázal by někdo poradit?
Nestojím o odpověď typu "...na Stream cz nejsou žádné zázraky, nemusíš litovat..." apod. Jde mi o technické vyřešení problému, který mi nedává pokoj :cry: Kolegovi na androidu 2.2 (ale jiném smartphonu) to běhá spolehlivě - normálně přímo v okně prohlížeče se mu spustí video ze Stream.cz bezproblémově. Mě už jedou videa všechna, ale pokud nechci instalovat přímo aplikaci Streamu na zobrazení videí, tak to v okně browseru prostě nejede a nejede :oops:

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od marus » stř 26. bře 2014 20:23:37

Zkus firefox

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22280
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od LivArt » stř 26. bře 2014 20:26:38

http://www.svetandroida.cz/rozchodit-ad ... zdy-201402
Testováno na snad všem možným, i bez Jetpacku a funguje.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od MirSe » stř 26. bře 2014 23:27:07

To LiftArt: Udělal jsem přesně podle návodu z tvého odkazu a .... nic. Stále jen černý obdélník a nekonečné načítání, asi jsem odsouzen k tomu, že to prostě nepřeperu :roll: Fakt by mě hodně zajímalo, jestli je tu mezi námi nějaký šikula, kterému to na Zopo C2 funguje a pokud ano, tak co pro to musel udělat.
To Marus: - bohužel ani Mozilla nepomohla


hajiborojobo
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:10:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Rom: WP 10

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od hajiborojobo » čtv 27. bře 2014 3:06:15

Jsi natvrdlý? Vetsine to funguje..flashni custom romku a mas to vyresene,casto obsahuji flash v zakladu

zopo 980/c2

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od MirSe » čtv 27. bře 2014 8:03:36

Natvrdlý snad nejsem, ale netuším, v čem je tedy problém, že zrovna konkrétně mě to nejede. Není problém nainstalovat flash a rozchodit všechna videa KROMĚ těch ze Stream.cz v okně webového prohlížeče. Pokud to tobě jde (nebo ostatním), budu rád za odkaz na tu rom, pod kterou to jde.


bomberr
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 28. říj 2013 17:56:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zopo zp980

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od bomberr » čtv 27. bře 2014 22:00:00

chrome beta, funguje bez problemu aspon u mne.


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Zdenpok » pát 28. bře 2014 18:37:30

Dolphin taky bez problémů

­   

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od MirSe » pát 28. bře 2014 19:32:50

Tak problém s nenačítáním videa ze Stream.cz jsem konečně vyřešil - mohla za to spuštěná aplikace AdAway :roll: :!: Že jsem se s tím ale navztekal - a přitom se to úplně nabízelo... :oops:


bomberr
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 28. říj 2013 17:56:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zopo zp980

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od bomberr » ned 30. bře 2014 20:10:11

AdAway mam nainstalovany taky a videa jedou...


sikus
Androiďák!
Příspěvky: 252
Registrován: pon 01. pro 2008 15:44:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawey P8

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od sikus » pon 31. bře 2014 6:38:49

Mám problém s datovou SIM kartou. Měl jsem ve slotu 2 SIM na telefonování. Nyní jsem koupil datovou SIM od Gorilla mobile a dal ji do slotu 1. V telefonu jsem nastavil data na SIM 1 a aby tam fungovalo 3G. Telefon se ale při využití datového přenosu hodně zahřívá a baterie mizí přímo před očima. Navíc bych řekl, že data nejedou příliš dobře. Jsem ve městě, signalizuje mi to H, ale web se načítá desítky vteřin. Má se někde ještě něco nastavit? Nebo mám prohodit SIM ve slotech?


hajiborojobo
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:10:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Rom: WP 10

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od hajiborojobo » pon 31. bře 2014 9:38:34

Sim 1 na 3g nefunguje korektně, dokud nevyjde omnirom/cyanogenmod, je funkcnost zopa vzdy necim omezena...ps:mozna je v changelogu nejake rádoby custom romky tato funkce uvedena jako fixnuta,muzes zkusit..

zopo 980/c2


sikus
Androiďák!
Příspěvky: 252
Registrován: pon 01. pro 2008 15:44:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawey P8

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od sikus » pon 31. bře 2014 10:29:13

Nechci přeinstalovávat ROM. takže správně je datová SIM do slotu dva? Nevím proč, ale měl jsem zafixováno, že se tu někde psalo, datová SIM do slotu 1.


Twisi
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 03. čer 2013 13:50:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Twisi » úte 08. dub 2014 17:09:09

Takze problem s vypinanim nevim. Me se mobil zasekaval a pomohla vymenit zakladni deska. Vse me vyresili v zopomobile.cz. Ano, taky me rikali nejaky cas a trvalo to dele. Ale lidi uvedomte si ze oni soucastky objednavaji z ciny a ten kdo tady napsal ze kdyz je nekdo chvali tak ma z toho zisk, by si mel dat facku. S temi lidmi jsem maximalne telefonoval za vse jsem zaplatil a ani jsem nedostal zadnou slevu. Nekdo k vymene displaye dostal baterku zdarma. Ja ne musel jsem za ni zaplatit. Proc tedy tak strasne chvalim a doporucuji zopomobile.cz? Protoze jsem si koupil telefon od jednoho podvodnika. Nastesti mi prisel ale mel jsem s nim problemy, nevedel jsem si rady a jediny kdo me pomohl bylo prave zopomobile.cz.Cekal jsem na to cca 2 mesice, ale kdyz ted zapremyslim tak je lepsi si 2 mesice pockat nez vyhodit 6 tisic. Tod vse.

Odpovědět

Zpět na „ZOPO 980 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host