ZOPO 980 - obecná diskuzeZOPO C2 / ZP980

Odpovědět

Bergmann1
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 06. črc 2013 11:25:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HUAWEI P7-L00 DSFA
Mobil 2 / ROM: Huawei G620S
Tablet: Prestigio MultiPad Color 7.0 3G

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Bergmann1 » stř 09. dub 2014 10:26:20

Ztrácí připojení k síti... :help:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s citlivostí telefonu na signál? Používám v SIM1 slotu O2 kartu na hovory i data (manuálně nastaveno na 2g), v SIM slotu 2 je VF karta (hovory+data 2g). Hodně cestuju a v autě převážně volám přes firemní O2 kartu, která má neomezený tarif. V průběhu cesty (např. ČB-Brno) se mi při hovoru několikrát telefonát přeruší z důvodu ztráty signálu. To se může stát, ale při poslední cestě jsem se rozhodl porovnat, jak je na tom původní telefon. přehodil jsem simku do starého Huawei G300 a celou cestu jsem prokecal bez přerušení....
Štve mně, že telefon, který mně stál 9000 není schopen udržet signál, když si s tím mnohem levnější stroj poradí v klidu.
Zkoušel jsem i deaktivovat jednu z karet v ZOPO, abych zjistil jestli se nějak neovlivňují (neruší) navzájem, ale nepomohlo to....
Pokud jsem na jednom místě, v klidu na signálu, hovory fungují. Jen to cestování.....
Máte někdo podobnou zkušenost / případně řešení?





mlenak
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 13. říj 2010 20:49:59
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 7 lite

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od mlenak » stř 09. dub 2014 12:56:48

Tak Čínani mě zklamali. Telefon jsem v lednu poslal na opravu z důvodu, že nešel probudit z režimu spánku. Před pár dny se mi vrátil zpět, prý opravený. Kdeže. Telefon se pořád cca po dvou hodinách neprobudí z režimu spánku :evil: Když jsem jim napsal co to má být, tak prej neví čím to, že možná došlo k poškození firmwaru při přepravě, no lepší výmluvu bych nevymyslel. A prý chápou, že mi způsobili komplikace a tak mi dávají slevu 5 doláčů při nákupu nad 45 doláčů, tak to mě dostalo asi nejvíc....Obchod: www.geekbuying.com


Tesid
Stálý androiďák
Příspěvky: 197
Registrován: pát 28. kvě 2010 9:25:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Tesid » pát 11. dub 2014 15:02:22

To bud rad :-) "ironie" kamosovy dorazil tablet za 280 dolacu a nesel displej "dotek" a čínan že prej jestli bude sleva 10 dolaču na další nakup OK.
Občas si myslim že tam ty eshopy řídí šimpanzi když se dozvidam odpovědi :-)

Uživatelský avatar

geekfans
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 12. říj 2013 8:44:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od geekfans » sob 12. dub 2014 3:08:17

Zopo ZP998: http://bit.ly/1cBR7je
$20 kupón: LPLAEEGM
Expirace: 18. dubna
GeekBuying druhé výročí. Váš čas rozhodnout ceně!


Zajíc
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: úte 24. pro 2013 22:23:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P7
Mobil 2 / ROM: ZOPO C2 Platinum,

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Zajíc » ned 13. dub 2014 9:42:55

for Bergmann1:
Mám podobnou zkušenost. Mám Vdf a kartu ve slotu 1 a při cestování se mi několikráte stalo,že prostě nebyl signál,nebo dost slabý,ale kolega se stejným operátorem signál měl v pohodě :shock: Kartu do slotu 2 jsem zatím nedával. Na jakém slotu jde vlastně 3G :?:
Edit: Tak jsem se podíval o stranu zpět a 3G jde na slotu 2 koukám. Ale tam zase není micro sim :no:



sikus
Androiďák!
Příspěvky: 252
Registrován: pon 01. pro 2008 15:44:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawey P8

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od sikus » pon 14. dub 2014 12:09:30

to Zajíc:Právě spíš naopak. Data by měla být primárně na SIM1, tedy microSIM. Nyní mi to potvrdili i z Gorilla mobile.

Já bych se chtěl zeptat, jak odesíláte SMS z druhé SIM, než máte nastavenou jako primární pro odesílání? Nemusím snad pokaždé přepínat která SIM je primární?!

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od marus » pon 14. dub 2014 13:04:29

Obecně to nejde. Když máš nastavenou výchozí kartu, tak už se to neptá.


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Zdenpok » úte 15. dub 2014 15:11:31

Já teda používám jen jednu sim, ale v GO SMS je nabídka, z které sim chci posílat, takže v něm by to mělo fungovat

­   


Twisi
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 03. čer 2013 13:50:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Twisi » stř 16. dub 2014 9:18:11

Zdravím, jen bych se chtěl zeptat zda nevíte někdo jestli na ZOPO C2/980 1,5 Ghz, 2GB, 32 GB můžu využít LTE internet? Díky

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22319
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od LivArt » stř 16. dub 2014 9:23:16

Pokud vím, tak ne. V současné době asi neni žádný MTK cpu s LTE.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


piski
Androiďák!
Příspěvky: 271
Registrován: stř 20. říj 2010 14:12:11
Reputace: 0

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od piski » úte 22. dub 2014 10:43:13

Zdar, nemáte někdo navíc černé, silikonové pouzdro (nepoužité)? Odkoupil bych.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11105
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Jumbo78 » úte 22. dub 2014 12:24:37

Jestli chceš něco koupit, vytvoř si poptávku v bazaru. Od toho tu je

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Zdenpok » úte 22. dub 2014 15:08:29

Piski: z Číny tě vyjde levněji, než by ti ho tady někdo poslal poštou

­   


piski
Androiďák!
Příspěvky: 271
Registrován: stř 20. říj 2010 14:12:11
Reputace: 0

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od piski » úte 22. dub 2014 17:20:12

Omlouvám se, ale kdybych to napsal do bazaru, tak by si toho nějaký Zopák jen těžko všiml. Mezitím jsem ještě jeden kryt našel, takže už není třeba.

Zdenpok: to by vyšlo no :) akorat by se muselo čekat...

Jinak chtěl bych se zeptat. Nějakou dobu již dění okolo C2 nesleduji. Můžete mi někdo prosím poradit jakou ROM nahodit známému do tel. aby bylo vše OK. Má problémy s padáním sms aplikace, záseky, apod. Prostě aby vše šlapalo. Mobil jsem mu totiž doporučil já a celkem mě mrzí, že není moc spokojen... Já totiž byl... Díky

Uživatelský avatar

Dzendys
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 18. čer 2010 11:45:01
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart 6 Ultra - CM 12.1 - Gitanillo87
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Stock
Bydliště: Praha

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Dzendys » úte 22. dub 2014 22:20:59

Pouzivam tuhle: http://www.needrom.com/mobile/c2zp980-b ... k-android/ a spokojenost. Pak jsem mel jeste.tuhle: http://www.needrom.com/mobile/firenesse ... -on-stock/ ve verzi 1.3. Nefungoval tam wifi tethering, ale jinak vyborna ROM. Ted tam je v1.5 a uz by to mela mit opraveny. Zatim jsem ji nezkousel. Kdyby ses nahodou rozhodl ji nahodit, tak se pak prosim podel o zkusenost.


pama
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 18. zář 2012 8:46:56
Reputace: 0
Tablet: A 103

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od pama » stř 23. dub 2014 5:33:11

Zdravim.Mohl by me prosim nekdo objasnit co je v nastaveni foto ZDS ? Dekuji :!:


madcat
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 11. čer 2013 7:10:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee F5
Rom: stock 5.1

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od madcat » stř 23. dub 2014 17:21:33

pama: teď jsem to zkusil zapnout a přijde mně, že fotka je trochu kontrastnější...ale co to dělá doopravdy nevím, možná nějakej zvýšenej dynamickej rozsah či co..?

@telefon    

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Tomáš Kubec » stř 23. dub 2014 23:08:10

Stabilizace.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


pama
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 18. zář 2012 8:46:56
Reputace: 0
Tablet: A 103

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od pama » čtv 24. dub 2014 5:44:32

Diky.Jeste to vyzkousim.Ale nejak mi to nepripadalo.Dik ;) A jeste prosim co ta RAM.Jeste sem tam nic neprihodil a vic jak pulka byla pryc.Par veci a mam vetsinou kolem 100 Mb.Pak neco spustim a dost casto to spadne.Ale na to asi nejaka vychytavka nebude co? Mam tablet s 1GB a uplne v poho ale tady no nevim.Myslel sem ze to bude dobry.Jinak bych sel do 2GB verze.Diky :?:


Zajíc
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: úte 24. pro 2013 22:23:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P7
Mobil 2 / ROM: ZOPO C2 Platinum,

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Zajíc » stř 30. dub 2014 15:05:10

Ahoj,používáte někdo při běhu to pouzdro na C2 na ruku :?: Případně z jakého webu :?: Já našel jen na tom pražském... :cry:


pama
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 18. zář 2012 8:46:56
Reputace: 0
Tablet: A 103

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od pama » čtv 01. kvě 2014 19:13:02

Sem asi debil.Jak se dava prosim foto vlastnika kdyz se stahne lista dvema prsty.Uz sem to mel ale delal sem factory kvuli karte a ted kdyz na to kliknu pise ze kontakt neexistuje.Dekuju moc


pama
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 18. zář 2012 8:46:56
Reputace: 0
Tablet: A 103

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od pama » čtv 01. kvě 2014 20:02:10

Uz to mam.Fakt sem blb :lol: :lol:


pama
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 18. zář 2012 8:46:56
Reputace: 0
Tablet: A 103

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od pama » pon 05. kvě 2014 19:46:01

Antutu 26272 Je to dobry nebo jak? Zas tak znalej v tom nejsem.A sorry jestli to pisu jinam.

Uživatelský avatar

Steedr
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 15. čer 2013 16:13:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo C2
Rom: 20130818-173942

Reklamace telefonu

Příspěvek od Steedr » úte 13. kvě 2014 12:04:37

Asi tak před dvěma měsíci se mi poškodil display na mé C2. Bohužel byl absolutně bez odezvy, fungoval pouze pravý horní roh a to opravdu jen trošku. A tak jsem se rozhodl využít místního servisu.

Nejdříve jsem tedy napsal na servis do Prahy, zda by mi telefon opravili. Napsali mi, že oprava bude stát 2.900 Kč. Přišlo mi to celkem dost, ale i tak jsem s opravou souhlasil. Poslali mi formulář, který stačilo vyplnit a odeslat společně s telefonem (jednoduchý formulář - popis vady, IMEI, adresa).
Telefon jsem odesílal 16.4.2014. Od té doby jsem se nedozvěděl nic, zda telefon dorazil či ne mi nikdo neřekl. Když už uběhly tři týdny, rozhodl jsem se jim napsat v jaké fázi je oprava telefonu. Bohužel v té době byl zrovna státní svátek a další den měli dovolenou. Příští týden v Pondělí mi zavolali a řekli, že telefon je opravený a můžu si ho buď vyzvednout nebo nechat na dobírku. Rozhodl jsem se pro dobírku a ještě ten den byl telefon odeslán. Druhý den na to přijela Česká pošta se zásilkou. Celkově mě to vyšlo na 3.038 Kč.

Jinak vše v pořádku, display funguje bezproblémově a navíc mi tam dali nějaký novější, který má více viditelné spodní tlačítka (bíle vytažená). Jen je škoda, že jako bonus nedávají ochranou fólii. Až na tu zdlouhavou komunikaci jsem byl se servisem spokojen.


filltos
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 24. kvě 2013 18:51:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6 SpeedyROM

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od filltos » úte 13. kvě 2014 14:52:57

Jakej to byl servis? A funguje po výměně displeje proximity senzor?

Uživatelský avatar

Steedr
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 15. čer 2013 16:13:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo C2
Rom: 20130818-173942

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Steedr » úte 13. kvě 2014 15:48:07

Servis to byl klasicky u Zopomobile v Praze. A s tím proximity sensorem asi problém bude, protože při hovoru zhasne display a už se nerozsvítí. Dříve mi také zhasínal, ale alespoň se rozsvítil když jsem zmáčknul power tlačítko.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22319
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od LivArt » úte 13. kvě 2014 15:49:44

Tak šup s tím zpátky, protože jestli to předtím fungovalo a teď to nefunguje, tak je to špatně.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Steedr
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 15. čer 2013 16:13:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo C2
Rom: 20130818-173942

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Steedr » úte 13. kvě 2014 16:30:53

Tak jsem to ještě zkusil trochu otestovat a ve finále funguje, jenže slabě. Skoro jako by mu něco vadilo, nějaká fólie nebo něco podobného. Každopádně prozatím jsem to vyřešil tak, že jsem si stáhl aplikaci "Proximity Screen Off-Lite" a tam zatrhl možnost zhasínání displaye při hovoru.


hajiborojobo
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:10:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Rom: WP 10

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od hajiborojobo » stř 14. kvě 2014 12:07:01

3k za servis displeje :-D. Gj

faea f2s


madcat
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 11. čer 2013 7:10:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee F5
Rom: stock 5.1

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od madcat » čtv 15. kvě 2014 9:08:54

Kamošovi spadl Galaxy S2 a platil za novej displej (= v podstatě půlka telefonu) cca 4k, takže tak...

@telefon    

Odpovědět

Zpět na „ZOPO 980 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host