ZOPO 980 - obecná diskuzeZOPO C2 / ZP980

Odpovědět
Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od LivArt » stř 27. srp 2014 12:49:14

Ne, proto to nesmíš dělat ve Windows, ty tě to na fat32 naformátovat nenechají.


lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



pizin
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 26. srp 2014 20:09:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE F5
Mobil 2 / ROM: ex ZOPO ZP980

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od pizin » stř 27. srp 2014 13:07:17

Jojo, už jsme něco stáhli na CD a dělali to mimo system, ale ten program co jsme stáhli tu kartu nenachází, pravděpodobně bude jen na pevné disky. Zkusím jiný. I tak díky moc...něco jsem našel na Uložto, tak uvidíme.


rasto777
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: stř 23. dub 2014 10:38:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP980+ MIUI
Tablet: Nvidia Shield Tablet / Stock
Tablet 2 / ROM: Nvidia Shield Tablet / BlissPop

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od rasto777 » stř 27. srp 2014 13:42:38

sice si osobne myslim, ze sa to urcite da aj cez windows.....ale tiez obcas pouzivam:

Kód: Vybrat vše

https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/


pizin
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 26. srp 2014 20:09:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE F5
Mobil 2 / ROM: ex ZOPO ZP980

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od pizin » čtv 28. srp 2014 8:37:12

Tak už jsem to zkusil na dvou frontách a stále to zlobí. Když už se mi konečně podaří, že se karta zobrazí v telefonu, tak mi to po nahrání dat na kartu opět hlásí, že je poškozená a v telefonu se neukazuje. V PC ano, i s daty. Zkusili jsme formátování FAT32 přes nějakej Windows program, opět se mi zobrazila v mobilu a když jsem tam pracně nahrál zálohu, tak se opět hlásí jako poškozená a nyní navíc v PC neukazuje žádnou kapacitu. Někde jsem četl i možnost zformátovat nejdříve (ne rychle) do NTFS a pak ještě do exFat. Někdo popisoval, že mu to takhle funguje, ale mě to v půlce formátování do toho NTFS háže chybu formátování. Takže nyní nevím co s tím. Buď zkusit sehnat ještě nějakej jinej LiveUSB prográmek a zkusit to ještě jednou a nebo jí zkusit reklamovat. Jsem z toho rozmrzelej. Moje 8GB karta je plná a já měl radost, že budu mít konečně dost místa.


piski
Androiďák!
Příspěvky: 271
Registrován: stř 20. říj 2010 14:12:11
Reputace: 0

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od piski » úte 02. zář 2014 22:20:46

Zdar, přestalo známému fungovat Zopo, tak mi ho dal na test. Já jsem vyměnil baterii a jede. Nová má pečeť modře zbarvenou. Ta "nefunkční" červeně. nevíte někdo jestli to souvisí s tím? Popřípadě jaká je příčina? Navíc na baterii se udělal takový pásek (viz. foto)

Zde je foto:

https://www.dropbox.com/s/n0umiwoghbyuy ... 9.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/g9ik05bldlm38 ... 9.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/bog47znu51m92 ... 4.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/m3y6zsix15ib9 ... 7.jpg?dl=0


Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 02. zář 2014 23:18:46

Prostě se nafoukla.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


jardaslavicek
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 02. črc 2013 12:54:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od jardaslavicek » čtv 04. zář 2014 15:10:59

Tak jsem opět tam, kde jsem byl...tedy tel. se opět samovypíná a pomáhá pouze vyndání a zandání baterie, dával jsem nový software, potom výchozí tov. nastavení, klid byl jen chvíli a potom opět samovypínání. Zkoušel jsem i aplikaci RedEye Stay Awake, ale žralo mi to baterii dvakrát tak rychleji, tak nevím, kde je chyba. Doporučili mi vyměnit základní desku, kde je zřejmě chyba, ale výměna u ZOPOMOBILU 3500,-Kč, se asi vyplatí koupit jiný tel...nějaká rada. Dík Slavi


piski
Androiďák!
Příspěvky: 271
Registrován: stř 20. říj 2010 14:12:11
Reputace: 0

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od piski » čtv 04. zář 2014 19:43:34

Resim stejny problem u zopa od znameho. + baterka KO + vadny reprak. Zda se mi ze zivotnost tech komponent je otresna. Nebo nahoda? Co myslite?


Michal88
Stálý androiďák
Příspěvky: 95
Registrován: pon 30. srp 2010 12:32:21
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Zopo c2 Xiaomi MI2S
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Michal88 » čtv 04. zář 2014 20:11:28

Už to že jste si pořídili zopo byla chyba mám vlastní zkušenost...

@telefon    


piski
Androiďák!
Příspěvky: 271
Registrován: stř 20. říj 2010 14:12:11
Reputace: 0

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od piski » čtv 04. zář 2014 20:25:46

Já jsem ho cca půl roku používal a pohoda. Tak nevím.


Michal88
Stálý androiďák
Příspěvky: 95
Registrován: pon 30. srp 2010 12:32:21
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Zopo c2 Xiaomi MI2S
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Michal88 » čtv 04. zář 2014 20:35:53

Me odešel tenkrát reprak do měsíce pak jsem tam dal novej s bylo to ok, za pul roku sluchátko a mikrofon a to jsem se k mojí C2ce choval slušně. Byla sice krásné tenká, ale to bylo vše. Měl sem štěstí že jsem se jí zbavil

@telefon    


madcat
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 11. čer 2013 7:10:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee F5
Rom: stock 5.1

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od madcat » čtv 04. zář 2014 21:00:51

Nevim no...asi to celkove neni nejpovedenejsi telefon, ale krom vymeny BT/WIFI anteny v Zopomobile nemam zasadnich pripominek, telefon jede v pohode bez seku, restartu atd... Akorat ta slaba GPS teda jeste, no... Dneska uz bych si ho asi nekoupil, ale nenadavam si za tech 250 babek nebo kolik...mam ho od cervna 2013...


Michal88
Stálý androiďák
Příspěvky: 95
Registrován: pon 30. srp 2010 12:32:21
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Zopo c2 Xiaomi MI2S
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Michal88 » pát 05. zář 2014 5:53:25

Taky sem ho kupoval v červnu 2013 a v lednu 14 jsem se ho zbavil za 5000kč ale zopo už ne pokud se nějak zásadně nezlepší kvalita

@telefon    

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od marus » pát 05. zář 2014 8:09:19

Souhlas s předchozím příspěvkem. ZOPO nebrat, jsou kvalitnější telefony za podobnou cenu. Já konkrétně s modelem c2 velmi špatné zkušenosti, ze 3 modelů 2 s neskutečnými problémy a oba nakonec umřeli zhruba po roce.


piski
Androiďák!
Příspěvky: 271
Registrován: stř 20. říj 2010 14:12:11
Reputace: 0

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od piski » pát 05. zář 2014 10:29:31

A nevíte jak je to se ZOPO C3 / 980+? Máte někdo zkušenosti s ním?

Jinak založil jsem tohle téma, kde bych rád posbíral informace o číňanech a jejich poruchách na jednom místě - užitečné pro všechny:

http://androidforum.cz/spolehlivost-ins ... 58586.html


filltos
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 24. kvě 2013 18:51:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6 SpeedyROM

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od filltos » pát 05. zář 2014 12:06:36

Jaký třeba kvalitnější za podobnou cenu?


Michal88
Stálý androiďák
Příspěvky: 95
Registrován: pon 30. srp 2010 12:32:21
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Zopo c2 Xiaomi MI2S
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Michal88 » sob 06. zář 2014 12:16:36

Záleží co od tel čekáš

@telefon    

Uživatelský avatar

czEdison
Androiďák!
Příspěvky: 405
Registrován: čtv 13. kvě 2010 13:46:17
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od czEdison » sob 06. zář 2014 20:26:54

Moje zkušenost je úplně opačná. Mám ZOPO 980 cca rok a naprostá spokojenost. Všechno funguje výborně a problém s GPS se mi podařil vyřešit pomocí dobré ROMky ( fix do 15 sekund).

@telefon    


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Zdenpok » sob 06. zář 2014 20:40:58

U mě taky tak, s GPS jsem neměl problém na žádný romce.

­   


jardaslavicek
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 02. črc 2013 12:54:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od jardaslavicek » stř 10. zář 2014 9:05:52

Chtěl jsem spíše zjistit, kde bych mohl základní desku na Zopo C2 koupit, nikde jsem ji nenašel, nebo jinou radu, jak tel. opravit. Jinak s mobilem jsem byl naprosto spokojený, žádné problémy za jeden rok užívání ( GPS fix do pár vteřin, displej super, foto v pohodě, žádný záseky apod. ), ale až nyní dost zásadní problém. Dík za každou radu či odkaz.


pizin
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 26. srp 2014 20:09:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE F5
Mobil 2 / ROM: ex ZOPO ZP980

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od pizin » pát 12. zář 2014 19:53:29

Nazdar zopáci....není tu náhodou někdo z Karlovarska, kdo by mi za rozumnou úplatu vyměnil display na mém ZOPO ZP980? Display bych si objednal sám, jde mi čistě o tu výměnu...za rozumnou cenu a v nějaké dosažitelné vzdálenosti. Jsem ze Sokolova. Telefon mi spadl na zem a ikdyž vše funguje jak má, tak tam mám "Spidermana" a úplně se mi to nelíbí.

Uživatelský avatar

maros306604
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 19. led 2014 18:02:26
Reputace: -2
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot + Huawei P9 lite

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od maros306604 » sob 13. zář 2014 8:30:43

nie je to nič komplikovane, pozri si na youtube ako to robia, jediný menši problem je odlepiť flexy na hlasitosti a power tlačitku, na to treba dať pozor

Uživatelský avatar

maros306604
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 19. led 2014 18:02:26
Reputace: -2
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot + Huawei P9 lite

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od maros306604 » sob 13. zář 2014 8:31:33

jardaslavicek píše:Chtěl jsem spíše zjistit, kde bych mohl základní desku na Zopo C2 koupit, nikde jsem ji nenašel, nebo jinou radu, jak tel. opravit. Jinak s mobilem jsem byl naprosto spokojený, žádné problémy za jeden rok užívání ( GPS fix do pár vteřin, displej super, foto v pohodě, žádný záseky apod. ), ale až nyní dost zásadní problém. Dík za každou radu či odkaz.
skus factoryshop.sk


madcat
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 11. čer 2013 7:10:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee F5
Rom: stock 5.1

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od madcat » pon 15. zář 2014 6:57:08

Zdar, neřešil zde prosím pěkně někdo problém se špatně rozumějící protistranou? Poslední dobou si mně občas někdo stěžuje, že mně špatně rozumí, že prej do toho moc huhlám atd... Tak přemýšlím, jestli je na vině kolísání 2G/3G signálu (zrovna v mojí obci není 3G žádná sláva), anebo třeba mám nějak zanesenou tu dírku u mikrofonu na spodní straně telefonu..? Telefon nosím normálně v kapse, takže nějakej viks a prach se tam nejspíš postupem času dostaly, a když to prošťouchnu, tak se bojím, že to jenom zastrčím hlouběji dovnitř, tak spíš nějak zevnitř..? Odmontovat ten díl s mikrofonem a hlasitým repráčkem a vyšťouchnout zevnitř ven? Zkoušel to někdo? Dík!


filltos
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 24. kvě 2013 18:51:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6 SpeedyROM

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od filltos » pon 15. zář 2014 7:24:11

No stalo se mi to taky, ale po položení a opětovném zavolání to bylo v pořádku, tak nevím, čím by to mohlo bejt.


madcat
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 11. čer 2013 7:10:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee F5
Rom: stock 5.1

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od madcat » pon 29. zář 2014 19:31:53

Zacina me telefon posledni dobou necekane zamrzat... chcu ho odemknout a nic se nedeje, mrtvo, a nepomuze nez vyndat na chvili aku a restartovat. Co se deje - umira, nebo se nekde neco pokazilo, nejaka aplikace, kvuli ktere to tuhne? Neexistuje nejakej "crash logger" kterej by to zachytil? Az doted telefon naprosto bez problemu od cervna 2013...

@telefon    


bomberr
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 28. říj 2013 17:56:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zopo zp980

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od bomberr » pon 29. zář 2014 21:19:32

Ma nekdo ten kitkat? je v cestine?? ZP980.

Uživatelský avatar

asconn
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: sob 05. led 2013 21:53:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2 Platinum
Mobil 2 / ROM: Samsung S4 (i9505)
Tablet: Pipo U6
Tablet 2 / ROM: ASUS MeMO Pad 10 ME102A

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od asconn » úte 30. zář 2014 6:09:10

Kitkat je v češtině.


bomberr
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 28. říj 2013 17:56:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zopo zp980

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od bomberr » úte 30. zář 2014 17:06:19

díkes


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: ZOPO C2 / ZP980

Příspěvek od Zdenpok » úte 30. zář 2014 18:17:23

Mám, zatím celkem v pohodě. Nečekanej bonus pro mě v podobě možnosti odemknout telefon poklepáním na displej, blbne mi totiž power tlačítko.

­   

Odpovědět

Zpět na „ZOPO 980 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host