ZOPO 980 - obecná diskuzeZopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Odpovědět

slavekve
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: sob 05. led 2013 17:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5 8/128 GB Android 8.1
Tablet: SGN 10.1 Kitkat 4.4.2 DBT
Rom: Oneplus A5000_180808
Bydliště: Vysočina

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od slavekve » úte 18. lis 2014 19:07:52

Nediv se, musíš si nabít foun, máš tam jen7%





titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » pát 21. lis 2014 23:23:41

Zopo asi KitKat přes wi-fi aktualizaci už neudělá že ?


brzi
Stálý androiďák
Příspěvky: 104
Registrován: pon 16. kvě 2011 22:40:34
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T
Tablet: Samsung Note 10.1

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od brzi » pon 24. lis 2014 8:25:07

Wi-fi aktualizacia skoro na 100% nie - ved aj pri ofiko update cez Flash Tools je niekedy problem s IMEI.
Cez Flash Tools alebo cez Recovery - podla verzie KK.
Tak trochu "urob si sam" - ale ved aj IKEA to robi podobne :-)


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » ned 30. lis 2014 22:52:56

Ahojte


Používam Sygic navigáciu na ZOPO980+ po verziu Sygic 14.6.6 všetko klapalo v pohode, ale od verzie 14.6.7. navigácia padá niekedy hneď niekedy do 5 sekúnd ...
Čo to môže robiť ?


Tak po čase si sám odpoviem:

Chyba bola v aplikácii Sygic, nepodporovala octa core. Od verzie 14.7.4 ide Sygic v pohode. :clap:
Naposledy upravil(a) Fogino dne ned 25. led 2015 9:32:15, celkem upraveno 1 x.


cabenko
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 30. říj 2014 14:13:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP980+ 2GB RAM ROM Official 4.4.2

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od cabenko » pon 01. pro 2014 10:17:04

Jako navigaci používám Navigator a mám problém s přesností GPS.
Když jedu v autě, ukazuje v navigaci autu mimo vozovku někdy až moc. A pořád přepočítává trasu.
Dá se nějakým způsobem upravit přesnost GPS?

ROM mám oficiální 4.4.2.



brzi
Stálý androiďák
Příspěvky: 104
Registrován: pon 16. kvě 2011 22:40:34
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T
Tablet: Samsung Note 10.1

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od brzi » pon 01. pro 2014 12:53:30

Mam Sygic vo verzii 14.6.8, ROM KK 4.4.2 upravu od Nortona, a konecne nemam s GPS problem.
Predtym Sygic sekal, "zastavil" aj na 30 s a pohyboval sa skokmi. Strasne.
Ale teraz je celkom presny, neseka, ide bez problemov.
Aj GPS nabieha pomerne rychle, aspon na MTK proc. Je to urcite lepsie nez pod 4.2.

@cabenko: Na spresnenie GPS som pouzil MT GPS, stiahne aktualne EPO subory.

@Fogino: Skus Sygic aktualizovat na 14.6.8


cabenko
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 30. říj 2014 14:13:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP980+ 2GB RAM ROM Official 4.4.2

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od cabenko » ned 21. pro 2014 17:48:16

Jaký používáte firewall na blokaci připojení aplikací?
Vyzkoušel jsem Droidwall a AFwall+ ale nefunguje to jak má. Nebo tgo mám špaatně nastavené?
Potřebuji nějakou apk, která mi zablokuje přístup všech programů k netu kromě mailu, když jsem připojen přes mobilní data.
Když přes wifi tak ať jede vše.

díky


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » ned 21. pro 2014 19:55:48

Nějaké novinky? Ten KitKat asi opravdu přes tu wi-fi nepůjde. :( Jo a zjistil jsem ( po roce) že pokud mám zapnuté BT, tak nemohu nikam vola a i mi se nikdo nedovolá.


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » úte 06. led 2015 18:49:53

Máte někdo doporučení na kvalitní fólii na displej ? Ta originální nic moc.


jarda.jezek
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 25. srp 2011 18:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade -- Newman N1 -- Zopo ZP980+

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od jarda.jezek » sob 24. led 2015 19:23:39

Moje originální fólie je naprosto perfektní, nemám ani po mnoha měsících vůči ní žádné výhrady.
Motorola D520 -> Sagem RC922 -> Alcatel OT501 -> ... -> ZTE Blade -> Newman N1 -> Zopo ZP980+


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » ned 25. led 2015 9:41:18

Hláška pri pokuse sa pripojiť k slabšej WiFi:


"Bolo zabránené slabému internetovému pripojeniu" HTC sa k tej WiFi pripojí vždy, Zopo 980+ len občas.

Kde je problém :?:

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od LivArt » ned 25. led 2015 9:46:46

Řekl bych, že ve špatně nastavený wifi. Tohle může způsobovat jiná síť na stejným kanálu.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » úte 03. bře 2015 11:33:24

Dotaz. Proč nemohu zkopírovat na paměťovou kartu která se používá v mobilu soubor *.mkv o velikosti 5Gb ? Píše mi to, že je to pro cílový systém souborů velké.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od LivArt » úte 03. bře 2015 11:35:25

Limit FAT32 FS.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » úte 03. bře 2015 12:24:31

titanarmy píše:Dotaz. Proč nemohu zkopírovat na paměťovou kartu která se používá v mobilu soubor *.mkv o velikosti 5Gb ? Píše mi to, že je to pro cílový systém souborů velké.
Sformátovať kartu na NTFS , nie FAT32!!!

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11043
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Jumbo78 » úte 03. bře 2015 16:40:04

A seš si jistý, že ji tak ten telefon vezme? Já jen, že nativně to android neumí
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Clee-Shock
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 02. kvě 2014 8:51:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZP980+

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Clee-Shock » čtv 19. bře 2015 23:00:50

Taky jsem zkousel nahodit Kitkat, ale kdyz jsem restartoval telefon, tak mi nenabootuje do Romky a do Recovery, ktery jsem tam mel mi taky nejde najet. Vzdycky jsem do recovery najizdel pres aplikaci reboot to recovery. Ten dvojhmat mi nefunguje. Kdyz dam do telefonu baterku, hned se startuje bobil a nic, proste K.O. Zkousel jsem to reinstalovat pres SP Flash, ale ten mi zase nenajde telefon pres USB. Vsude se pise, ze musim mit povoleny v nastaveni USB debuging, ale kdyz mi to nenajede do systemu, tak jak to mam udelat? Jak mam nainstalovat ovladace? Zkousel jsem ADB, PDA Android MTKxxxx ale SP Flash tool proste nenacte telefon, takze nemuzu nic flashovat ani recovery ani ROM. Jsem tak trosku v pasti.

Mol by mi necked poradit?

Vsiml jsem si ze @brzi a @Lazak resili neco obdobneho, ale tam asi pomohlo pouze pripojit telefon k PC a dat dvojhmat do recovery. To mi bohuzel nefunguje. Nevim proc, takze tudy cesta asi taky nevede...
Naposledy upravil(a) Clee-Shock dne pon 23. bře 2015 14:38:46, celkem upraveno 1 x.


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » pát 20. bře 2015 18:30:50

Zdá se mi, že mi začíná odcházet baterie. Mobil starý cca. rok. Poslední dobou se mi rychleji vybíjí. Dnes třeba puštěn film přes MXpl. čas hraní 23 minut a sežralo mi to 24% baterie.(jas na plno a zvuk přes sluchátka, Wi-fi vypnutá ) Tohle mi předtím nedělalo. Máte nějaký nápad, jak otestovat stav baterie? Ale nějak kvalitně. Antutu myslím tuto možnost má, ale nejsem si jistý. Děkuji za odpovědi.


gMn
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 30. čer 2013 12:01:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU S3 Advanced
Twitter: gMn311

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od gMn » pon 23. bře 2015 12:49:57

Telefon mám rok a s baterií je to opravdu bída. Nevím jestli to ale není romkou (Jiayu G6 port - KK 4.4.2), každopádně dříve baterie vydržela podstatně déle. Teď mám na cestě 2 nové baterky tak to brzo zjistím :)


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » ned 29. bře 2015 12:28:56

Môj ZOPO980+ sa nabíja nejako dlho.Kúpený je 4.8.2014

Zopo som vybil na nulu, až sám zhasol po 2 hodinách nabíjania je nabitý na 30%

Je to normálne ???!!!

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11043
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Jumbo78 » ned 29. bře 2015 12:31:28

Ne není... Současné baterie se nemají hluboce vybíjet...
Taky jsi jí mohl odrovnat
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » ned 29. bře 2015 13:00:20

Ale ono to robilo aj pred tým, to to som sa len pokúsil batériu s formátovať.


Vymenil som nabíjací USB kábel a nabilo za ďalšiu hodinu
na 60%...


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Norton » stř 15. dub 2015 8:47:05

Na základe oficial ROM pre XAOMI Redmi Note MIUI V6 5.4.10 som spravil port pre náš telefón. Tu je link: https://webshare.cz/file/Tw73r59m3m/xia ... -10-v6-zip .
Inštalácia cez recovery (odporúčam TWRP 2.8.1). Pred inštaláciou samozrejme spraviť backup. Potrebné je taktiež aj full wipe (factory reset).
Návrhy, pripomienky uvítam.

Uživatelský avatar

maros306604
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 19. led 2014 18:02:26
Reputace: -2
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot + Huawei P9 lite

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od maros306604 » stř 15. dub 2015 10:34:17

Norton, velka vdaka za kazdu novu ROM-ku, určite vyskušam, neposkytol by si nejake screeny, ako to vyzera v reali ?


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Norton » stř 15. dub 2015 12:22:13

Posielam zopár screenshotov. Vzhľad samozrejme závisí aj od použitej témy. Toto je defaultná.
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Norton » sob 25. dub 2015 21:19:48



Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » čtv 07. kvě 2015 20:01:25

Ahojte.

Rootol som telefón tromi dotykmi na super user (už dávno) ale teraz mi odišiel zadný reproduktor a telefón je v záruke.

Dá sa vrátiť root tak aby to servis nezistil? :facepalm: :facepalm: :facepalm:


rasto777
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: stř 23. dub 2014 10:38:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP980+ MIUI
Tablet: Nvidia Shield Tablet / Stock
Tablet 2 / ROM: Nvidia Shield Tablet / BlissPop

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od rasto777 » čtv 07. kvě 2015 20:38:32

Backup a mtktoolsami nainstaluj Stock fw


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » čtv 14. kvě 2015 12:51:33

Čavko.

Možno smiešny dotaz, ale ako a kam napíšem dátum narodenia kontaktu v Phone contats.
V iných telefónoch je to menu: Pridať pole: Udalosť: Narodeniny...

Ale kde to je v ZOPO ???? :x :x :x


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » čtv 14. kvě 2015 17:11:17

Prosím vás skúste pridať dátum narodenia k nejakému kontaktu.

Na ZP980+

Lebo sa cítim ako idiot :lol: že tak ľahkú vec neviem spraviť.

Mám podozrenie, že je to chyba software v ZP980+

Odpovědět

Zpět na „ZOPO 980 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host