ZOPO 980 - obecná diskuzeZOPO C2 - Navigační lišta gravity box

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

ZOPO C2 - Navigační lišta gravity box

Příspěvek od marus » sob 22. lis 2014 10:22:22

Mám poškozený zopo c2, nefungují mu soft tlačítka.

Nainstaloval jsem si gravity box a zatrhnul navigační lištu.
Problém je, že to nefunguje, lišta se nezobrazuje...
Root mám.

Kde dělám chybu?




Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11125
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: ZOPO C2 - Navigační lišta gravity box

Příspěvek od Jumbo78 » sob 22. lis 2014 10:30:41

Přesunuto do správné sekce a přejmenováno

Restartoval jsi telefon? Máš ho povolený (zatržený) v Xposed?
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: ZOPO C2 - Navigační lišta gravity box

Příspěvek od marus » sob 22. lis 2014 10:32:21

Jj, restartoval a povolený v xposed jej mám taky.


prasil
Robot
Příspěvky: 917
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: ZOPO C2 - Navigační lišta gravity box

Příspěvek od prasil » sob 22. lis 2014 12:14:52

Aktualizovat xposed - restart - aktualizovat moduly - restart - zvolit moduly - restart a musí chodit

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: ZOPO C2 - Navigační lišta gravity box

Příspěvek od marus » sob 22. lis 2014 21:12:20

No.. To jsem udělal, nešlo, factory reset, znova a zase nic



prasil
Robot
Příspěvky: 917
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: ZOPO C2 - Navigační lišta gravity box

Příspěvek od prasil » sob 22. lis 2014 21:55:39

Tak třísknout o zem - restart :DD

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: ZOPO C2 - Navigační lišta gravity box

Příspěvek od marus » sob 22. lis 2014 22:06:55

Jo, taky řešení [WHITE SMILING FACE]

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: ZOPO C2 - Navigační lišta gravity box

Příspěvek od marus » pon 24. lis 2014 14:23:56

Tak vyřešeno instalací KK, kde to jede na první pokus.

No nic, neřeším proč a předávám šťastnému majiteli...

Odpovědět

Zpět na „ZOPO 980 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host