Lenovo A820 - obecná diskuzeLenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Odpovědět

Dykproduction
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 16. lis 2013 13:15:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo a820
Rom: Rom by Cappa

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Dykproduction » sob 16. lis 2013 13:42:01

Zdravím, Mám problém s pamětí, nainstaloval sem script (http://data.hu/get/6651029/A820-interna ... ger-v2.zip) abych sloučil paměť mobilu (cca 2 gb) s externí sd kartou dostal jsem se na 14gb, ale potom my mobil začal hlásit nedostatek interní paměti na aplikace, tak jsem nainstaloval (a820 jb disable internal sdcard-v3.zip) a docílil sem pouze toho,že teď nevidím tuto interní sd kartu,ale interní pamět (na appky) má pořád stejnou velikost. Mohl by mi někdo poradit jak to napravit ?
Předem děkuji za reakce.





prasil
Robot
Příspěvky: 929
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Crdroid
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od prasil » sob 16. lis 2013 18:27:42

Flex75: zkus dát update recovery na nejnovější cappyho cwm


Flex75
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 16. lis 2013 13:16:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: A820

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Flex75 » sob 16. lis 2013 19:54:47

prasil: Novější CWM od Cappy pro A820 jsem nenašel a nechodí to ani s TWRP, která je mimochodem perfektně přehledná. Samozřejmě je tu možnost factory reset a celé znova, ale to beru jako krajní mez :roll:
Díky za reakci.


kozomelec
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pát 23. lis 2012 21:06:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Rom: OptimusG3

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od kozomelec » pon 18. lis 2013 15:13:39

Dobrý den, mohl bych se prosím zeptat, jak obnovit plně čínskou ROM a následně nahodit vlastní recovery? Byl bych Vám moc vděčný. Děkuji.


Altissimus
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 23. kvě 2013 7:28:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 / B321

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Altissimus » sob 23. lis 2013 18:41:19

Ahoj lidi,

mám problém s tímto telefonem. Po zapnutí telefon funguje jak má, ale po uzamčení obrazovky již nereaguje na dotyk (odemknutí, příjem hovoru, foto) je dotyková vrstva mrtvá. Když podržím tlačítko power a naskočí mi volba (vypnutí/letadlo) nereaguje i zde na dotyk.
Pokud telefon vypnu a tak při opětovném zapnutí reaguje, ale opět pouze do prvního zamčení obrazovky. :(

Poradíte mi prosím někdo? Děkuji mnohokrát



hajiborojobo
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:10:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Rom: WP 10

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od hajiborojobo » ned 24. lis 2013 0:19:37

Full wipe,popr nova rom

Sent from my C2


Altissimus
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 23. kvě 2013 7:28:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 / B321

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Altissimus » ned 24. lis 2013 17:04:18

Ano wipe data nebo jinou ROM jsem zkoušel.

Na dříve koupených A820 jsem to dělal bez problému dle tohoto vlákna http://androidforum.cz/rom-p-es-mobileuncle-t42617.html, dokonce jsem se velmi kladně vyjadřoval a děkoval mnouckkovi.

Ale bohužel teď jsem na mrtvém bodě :cry: nedělám nic jinak, napadá mě snad pouze, že by Lenovo udělali něco jinak a na nově koupeném to nejde.
Fakt jsem zoufalý a v koncích :( :(


hajiborojobo
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:10:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Rom: WP 10

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od hajiborojobo » pon 25. lis 2013 2:54:38

Mno nahrani defaultni romky pres flashtool muze pomoci,toto je soft problem,kdyz to nejede az po locku..

Sent from my C2


jelennr
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pon 23. zář 2013 16:13:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo a820

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od jelennr » pon 25. lis 2013 21:06:18

Skúšali ste niekto tu MIUI v5 rom ? Vyzerá to velmi dobre len je škoda že tam nejde google play , ale inak bezchybná čeština a slovenčina no proste radost to mat v telefone. Mohol by prist najbližšie fix tohto problemu.


mildal
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 12. zář 2013 21:22:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia 5230

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od mildal » úte 26. lis 2013 1:42:14

Zdravím,mam otazku.:taky problem,jedu podle.. ..
....Re: [Návod] ROM + root přes SP Flashtool mnouckk
-Vse ok do te chvile nez :
5. vypni telefon, vyndej baterii a připoj k PC. Pokud máš správně nainstalované ovladače, telefon se připojí a začne flashovat........ ale nic ........stoji to na 0 procentech.. a telefon taky nic.........už mě to ničí skoro měsíc.....už nevim...

Ale jinak Lenovo a820 ,jsem spokojen....Rychlost.......spokojen
grafika .........spokojen
baterie......... max. 2dny ...zklamaný
Diky za radu......předem.


dell4
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 11. lis 2013 14:00:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc mozart 7

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od dell4 » čtv 28. lis 2013 8:47:01

Zdravim, používám rom Lambda v2.3.5a. Vše šlape jak má, jediný co mě štve, při zapnutí např. Instagramu nebo Vine, se ztmavý obraz fotoaparátu. Video není téměř vidět, tma. Přitom když vjedu do systémového fotoaparátu, tak v pohodě. Nevíte, jestli to je chyba rom, nebo celkově fotoaparátu, nebo těch app, jestli má cenu kuli tomu přehrávat na jinou romku?

vyřešeno: Testnul sem snad všechny lepší romky z needrom, jenom jedna jediná s tím nemá problém a vše funguje jak má. needrom.com/mobile/lenovo-a820-jb-4-2-2-sniperok163/
Naposledy upravil(a) dell4 dne pát 29. lis 2013 22:46:53, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar

Smouky
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: úte 18. čer 2013 8:10:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A820
Rom: Infrared 2.3.1
Bydliště: Plzeň

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Smouky » čtv 28. lis 2013 20:35:30

jelennr píše:Skúšali ste niekto tu MIUI v5 rom ? Vyzerá to velmi dobre len je škoda že tam nejde google play , ale inak bezchybná čeština a slovenčina no proste radost to mat v telefone. Mohol by prist najbližšie fix tohto problemu.
já zkoušel v5 3.9 z češtinou a docela nestabilní. padalo to atd. problémy s klávesnicí. nenatáčela kamera. GPS neslo nastavit EPO a A-GPS. jednou jsme ho zamkl ale už nešel probudit, takže baterie ven. Operátor se zobrazoval číslem. jinak to nák šlapalo. tak jsem ji nahrál znova a hdet jsem ji aktualizoval pres tu jejich miui aktualizaci na 3,11,27 a to už bylo stabilní ale bohužel zmizela čestina. Romku jsme stejank smazal a jedu na poslední Supertranovo rom

http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a8 ... multilang/

asi Nej co je vše funguje a hlavně total v čestině. Snad to někomu pomohlo. MIUI vypadal krásně a jednoduše a byl to 4,2 Android. škoda že je to samá chyba

Uživatelský avatar

sceva
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 25. říj 2012 10:25:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4 Pro 32GB ROM 3GB RAM
Rom: andr. 6.0.1 miui 8.1
Bydliště: Šumperk

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od sceva » čtv 28. lis 2013 21:04:39

Plně souhlasím se Smouky, ta romka od superthana je fakt nejlepší,čistý, rychlý, routnutý android s bezproblémovým chodem, co si víc přát? Na co jiné verze, když si uživatel sladí tento systém apkama, lanchrem nebo si ho nechá čistý kvůli svižnosti.
P. S. Neví někdo o podobné romce pro Lenovo A660? , shaním ženě něco podobného jak od superthana s plnou češtinou, poslední romka na needromu, nic moc
2xNokia 5110,2xNokia 6310i,2xSagem RC-912,Nokia 3210,Nokia 5210,Motorola V360,LG Shine,Motorola Motofone F3,Motorola KRZR K1, Nokia 6303 C.....smartfony:Huawei G300,Lenovo A820,Honor 3C


cz_mike
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 29. lis 2013 9:13:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A820

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od cz_mike » pát 29. lis 2013 9:27:41

Zdravim,

tak jsem se stal (resp. moje zena se stane o Vanocich) majitelem A820 - vc. DPH (nemel jsem stesti na celnici) t0 prislo na 3.800 Kc. Telefon uz mel InfraRedovu ROMku, Prekvapilo me, ze tam je neco malo v ENG.... me to nevadi, ale zena by asi spokojena nebyla.

Chtel bych se zeptat, kdyz tam budu chtit dat SuperTranovu, tam musim instalovat TWRP? Nebo muzu pracovat s CWM?

Diky za info


krabakor
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: pát 29. lis 2013 13:10:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G7 [stock B331]
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S, Honor 3C
Tablet: Cube Talk 9X [Atlantis ROM]

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od krabakor » pát 29. lis 2013 13:15:44

Jde to i v CWM. Včera jsem tak do A820 SuperTranovu ROM instaloval. Jen jsem trochu tápal jakou z toho odkazu vybrat. Vzal jsem toto http://www.needrom.com/wp-content/uploa ... han_V2.zip. Nevím jestli je to to úplně nejnovější ale funguje naprosto bez problémů.


Mivan
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: pon 22. bře 2010 21:54:34
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - PixelROM 7.1.1
Tablet: Nexus 9 - Stock ROM 7.1.1
Bydliště: Čeperka

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Mivan » pát 29. lis 2013 15:01:52

Nevítě prosím jestli extituje nějaká romka která je prakticky čisty andorid?

od Infareda je tam nějaké to Lenovo UI, u Supertana píse že je tam Touchwiz.

Chtěl bych uplně čisty andorid jako to ma Nexus.

Děkuji moc


cz_mike
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 29. lis 2013 9:13:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A820

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od cz_mike » pát 29. lis 2013 15:02:34

To Krabator: Diky, ja uz jsem to zkusil take a funguje to bez problemu.

Nainstaloval jsem tuto: A820_TW_S150_Superthan.zip


nelson23
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 22. srp 2011 0:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A820
Twitter: @nelsonio23
Tablet: Samsung Galaxy Tab 8.9

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od nelson23 » pát 29. lis 2013 17:53:29

Mivan píše:Nevítě prosím jestli extituje nějaká romka která je prakticky čisty andorid?
Dost blízko čistýmu Androidu je rom od cappy , sám jsem jí včera po doručení telefonu nainstaloval a zatím nevidím důvod ji opouštět.


Mivan
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: pon 22. bře 2010 21:54:34
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - PixelROM 7.1.1
Tablet: Nexus 9 - Stock ROM 7.1.1
Bydliště: Čeperka

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Mivan » pát 29. lis 2013 20:00:32

Děkuji na cappavu romku jsem zapomel.

Tedka mam 2.3.4 od infareda a aplikovány script meteos na rozdělení paměti.

Muzu flashnout přes uncel tools nove recovery (pro 150 kernel)
A pak flashnout přes recovery novou romku od cappy?

Neni me to jasné kvůli tomu ze mam aplikovány script jestli to romku prezvejka.

Děkuji moc za odpovedi

EDIT: Takže jak píše mnoucek, tak romky od cappy si s rozldením poradí, takže tedka už štastně jedu na rom od cappy, dle mého subjetivne rychlejší než rom od infareda.
Naposledy upravil(a) Mivan dne pon 02. pro 2013 17:21:52, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

mnouckk
Stálý androiďák
Příspěvky: 203
Registrován: stř 17. dub 2013 14:00:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A820
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od mnouckk » pon 02. pro 2013 0:58:18

teoreticky by to jít mělo, mám vyzkoušené, že Cappyho romka umí s rozdělením paměti pracovat.
Když můžu, pomůžu. Nejsem programátor. V případě dotazů se pokusím poradit, ale nejsem vševědoucí!


quangn
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: úte 07. čer 2011 18:46:15
Reputace: 0

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od quangn » úte 03. pro 2013 1:36:35

Tak jsem zjistil, ze telefon ma problemy s jistymi audiojacky, ne kazdy mu sedi, coz je skoda :( napr nefunguje s earpody anebo dalsim ipod comparible, nema nekdo podobny problem?


Placka
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: čtv 09. čer 2011 8:30:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Placka » úte 03. pro 2013 8:22:42

Je to proto, že je prohozený mic- ground pól. Napravit se to dá tímhle příslušenstvím:
http://www.sluchatka.net/fiio-lu1-lu2/
Další informace v tomto článku:
http://in-ear.cz/2010/05/nekompatibilni ... -a-iphone/


Altissimus
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 23. kvě 2013 7:28:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 / B321

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Altissimus » úte 03. pro 2013 17:31:12

Altissimus píše:Ano wipe data nebo jinou ROM jsem zkoušel.

Na dříve koupených A820 jsem to dělal bez problému dle tohoto vlákna http://androidforum.cz/rom-p-es-mobileuncle-t42617.html, dokonce jsem se velmi kladně vyjadřoval a děkoval mnouckkovi.

Ale bohužel teď jsem na mrtvém bodě :cry: nedělám nic jinak, napadá mě snad pouze, že by Lenovo udělali něco jinak a na nově koupeném to nejde.
Fakt jsem zoufalý a v koncích :( :(
Vracím se k jmenovanému problému.
Konečně jsem se dočetl, kde je zakopaný pes. S tohoto vlakna (níže) lze zjistit, proč nelze aplikovat kernell S138_ , S139_, atd.... Dodávám, že i S147_ nelze na nové Lenovo A820 aplikovat - taktéž dochází po prvním autozamknutí k zamrznutí.

Takže pro všechny kdo bude mít dříve zmiňovaný problém, si pamatujte: firmware pouze kernell S150_ a tím i ROM na základě tohoto jádra.

Odkaz: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2264398

Děkuji všem kdo se mi pokoušel pomoci, zejména mnouckkovi za pomoc přes PM.


Fastarrow
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: sob 29. pro 2012 18:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M9 PLUS
Mobil 2 / ROM: LG G2 D802 / 5.0.2 / TWR
Tablet: GO CLEVER GPS,TV,1Ghz

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Fastarrow » stř 04. pro 2013 0:00:00

Chlapi tak jaká je dobrá CZ finální romka?

Někdy mi nefunguje zapínání GPS nebo BT. Tlacítko jakoby zareaguje a nic se nestane.

Nevím jestli kvůli tomu mám měnit Romku. Koupil jsem to v mironetu.

Verze: A820_S139_Lambda_v2.3.1 - je to dobrá verze nebo ne?

Díky


Mivan
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: pon 22. bře 2010 21:54:34
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - PixelROM 7.1.1
Tablet: Nexus 9 - Stock ROM 7.1.1
Bydliště: Čeperka

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Mivan » stř 04. pro 2013 16:36:11

Je to ROM od Infareda (Není špatná) alůe tuším že tedka už je verze 2.3.5. ;)

Jiank Tuhle rom sem používal a žadnej tebou řeklej problém sem neměl. Asi bude dost záležet jestli u všechno co šlo udělali Wipe v mirrotenu.

Osobně bych zkusil přes recovery nahrát aktuální verzy od infareda a před tím provést wipe všeho.


Fastarrow
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: sob 29. pro 2012 18:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M9 PLUS
Mobil 2 / ROM: LG G2 D802 / 5.0.2 / TWR
Tablet: GO CLEVER GPS,TV,1Ghz

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Fastarrow » stř 04. pro 2013 16:41:39

ok diky. Hlavně ať vím, že tam není nějaký šunt... Asi na to kašlu, zrovna teď potřebuji co nejméně řešit problém s phonem :)

Díky za info :ugeek:


Jijirka
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 18. čer 2010 12:36:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A820
Rom: Infrared v2.3.5a

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Jijirka » pát 06. pro 2013 12:47:38

V posledních týdnech se na needrom-com objevilo mnoho nových ROMek.
Víte někdo jestli některé dosahují podobných kvalit a spolehlivosti jako ty od Infrareda????
A to včetně spolehlivost GPS?
Doporučte prosím!


goblinin
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 04. lis 2013 15:21:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A820 - infrared Lambda 2.3.4

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od goblinin » pát 06. pro 2013 16:39:29

Nazdar pánové. Jsem úplnej androidí začátečník. První telefon byl Huawei G300, který jsem dle návodu rootul. To je max, co jsem s androidem dělal.

Po dlouhém výběru a čtení této diskuze jsem si pořídil A820 přes Mironet (chtěl jsem CZC, ale čína prej již odmítla dodávat do ČR). Dnes přišel a jak jsem vás tu četl, tak mám pár otázek, tak prosím o přímé odpovědi.
Tel: A820 - koupeno přes Mironet.cz, ROM A820_S150_Lambda_v2.3.5a (verze rom z 20.11.2013) další info - OTA- lambda-infrared
Tzn předpokládám, že mám verzi ROMky od infrareda, kteru mi tam Mironet hodil. Z údajů předpokládám, že to je nejnovější verze. Telefon je rootlý.

1) Záloha ROMky, kdybych ho chtěl reklamovat - jak provedu na tomto mazlíkovi? Co s tím? Co z toho vyleze, jak s tím dále naložit?
2) OTa mi píše, že je dostupná aktualizace Lambda 2.3.4 ... což mi přijde jako blbost ne? Aktualizace nižší verze? Lze to nějako...ignorovat? Při pokusu o instalaci to vypadá, že si to nestáhne daný .zip soubor, takže to nemá co instalovat a chce ho to po mně, tzn aktualizace v recovery modu (to s tím obrázkem otevřenýho droida, říkám to správně?) hodí chybu a telefon se jen restartuje.
3) Jakou ROMku by jste mi případně doporučili? Co jsem četl, tak pokud chápu správně, mám tu od infrareda, takže můžu být spokojen (i mě se osobně líbí a různá nastavení a profily mi vyhovují). Zde mi asi doporučíte ponechat a nehrabat se v tom, protože by to měla být kvalitní verze, že?
4) Problém s nastavením defaultního úložiště SD karty. V nastavení to překliknu, vypíše mi to něco o aplikacích, resetne se a ... nic se nestalo. Není to chyba ROMky? Na Huawei to takto šlo bez problému. Takže aktuálně nemůžu např nainstalovat NFS Most wanted. Zde jsem četl o nějakých scriptech či přepisování, ale úspěšnost asi nebyla tak slavná. A i kdyby, asi by bylo lepší udělat zálohu, což je hned má první otázka, neboli bod 1). Takže, jak tento problém vyřešit?

Mějte prosím trpělivost, jelikož začínám, nevím co, jak a kde hledat, proto prosím vás, aby jste mi předložili správné odkazy, informace atp, protože domrvit tohoto krasavce by bylo to poslední,co bych si přál. To je asi prozatím vše.

PS: Ta ROMka je takovej hybrid CZ/EN... ne, že by mi to extra vadilo...ale, je to normální? Čekal jsem to spíš víc CZ, než EN :lol:

EDIT: Je tento návod odpovědí na otázku č.1? http://www.droidkube.com/how-to-backup- ... led-guide/
Je toto vhodný návod, jak vyřešit problém s SD kartou? http://www.youtube.com/watch?v=GN6lzO03pqI


Mivan
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: pon 22. bře 2010 21:54:34
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - PixelROM 7.1.1
Tablet: Nexus 9 - Stock ROM 7.1.1
Bydliště: Čeperka

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od Mivan » pát 06. pro 2013 23:08:41

1) zálohu ROM a celého systému můžeš udělat přes recovery (tam je něco jako restore and backup a dáš backup a ono to udělá snapshot celého systému - ale asi je to zbytečné tuhle rom běžně na needrom stahneš)
2) 2.3.5 dle mých informací oficálně nebyla pro OTA vydá a proto asi aplikace chybně nabízí update na 2.3.4 (pravděpodobně poslední stabilní vydaná jako OTA.) asi se čeká na nějaky update 2.3.5 aby to poslal na OTA.
3) Já osobně jsme nedávno přešel z ROM od infareda na rom od Cappy verze 5.3 (viz xda)
4) jde tuším aplikovat několik skriptů (asi 2) jeden na přerozdělení vnitšní paměti (více místa pro aplikace) a pro uplné vypnutí vnitřní paměti a nahrazení SD kartou.

To asi ty chceš dosáhnout, NFS budou mit cca 1GB dat takže toho místa budeš potřebovat dosti vela. Ale tuším že vše v diskuzi popsáno.


quangn
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: úte 07. čer 2011 18:46:15
Reputace: 0

Re: Lenovo A820, mtk6589, 4.5" QHD

Příspěvek od quangn » pát 06. pro 2013 23:52:01

nemá někdo problémy se sygic? Na ROMce od superthana mi padá... zkusím ještě romku od infrareda a dám vědět.

Odpovědět

Zpět na „Lenovo A820 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host