Ostatní aplikacepremapovani tlacitek

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
spermosh
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: pon 03. led 2011 16:03:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

premapovani tlacitek

Příspěvek od spermosh » úte 04. led 2011 23:04:49

zdravim androidaky,
presel jsem od WM k Androidu a mel bych nasledujici dotaz > Daji se nejak premapovat hardwarova tlacitka Desiru HD? Hodilo by se mi predelat ovladani hlasitosti...na WM jsem na tohle pouzival dost sikovnou utilitku AEButton+

a s tim souvisi muj druhy dotaz, zda se da nejak zablokovat preklapeni displeje do landscape modu a pridelit tuto funkci nekteremu z tlacitek?


HTC One X+ | original rom with A4.2.2 and Sense 5



janekjankovatej
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 03. led 2011 15:02:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xiaomi redmi 4X
Tablet: Nexus7

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od janekjankovatej » pát 07. led 2011 4:21:41

Taky se přidávám jde mi hlavně o to aby se zapínaní displaye dalo udělat i tlačítkem hlasitosti (v DesireHD je dost utopené)


f3aR
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: úte 02. lis 2010 14:18:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire - HTC Desire

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od f3aR » pát 07. led 2011 8:58:44

Taky se přidávám k prosbě - konkrétně bych mě zajímalo, jestli jdou přemapovat HW tlačítka pod displajem u Desire?
Wildfire - Desire - Desire - SGS2


f3aR
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: úte 02. lis 2010 14:18:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire - HTC Desire

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od f3aR » sob 08. led 2011 11:42:27

To ste tohle ještě nikdo nezkoušel? :( nebo to prostě vůbec nejde přemapovat?
Wildfire - Desire - Desire - SGS2

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od ramon.dexter » sob 08. led 2011 11:48:52

No, je docela nerozum přemapovávat tlačítka pod displejem, vzhledem k tomu že slouží k ovládání systému. Některý aplikace, konkrétně launchery, umožňujou změnit namapování home a search tlačítka, ale pouze v rámci svojí funkčnosti. Takže pokud z launcheru spustíte cokoliv jinýho, bude namapování zase standartní. Viděl jsem ale aplikace, který umožňujou přiřadit alternativní fci vyhledávacímu tlačítku, ale už si nepamatuju jak se jmenovaly a navíc asi na 100% potřebovaly root přístup.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)



f3aR
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: úte 02. lis 2010 14:18:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire - HTC Desire

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od f3aR » sob 08. led 2011 12:02:35

Mě jde právě o to tlačítko search, protože mi vyhovuje více htc vyhledávání než google search. Root přístup mám.
Wildfire - Desire - Desire - SGS2

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od ramon.dexter » sob 08. led 2011 12:09:04

htc vyhledávání?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


f3aR
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: úte 02. lis 2010 14:18:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire - HTC Desire

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od f3aR » sob 08. led 2011 12:15:49

Tím jsem myslel aplikaci "Hledat kdekoli", která je v ROM z desire HD. Mě osobně přijde přehlednější a např. když hledam kontakty, tak stačí napsat první písmena a hned je to najde narozdíl od google search. Bohužel je na tlačítko hledat namapovaná pouze v sense launcheru
Wildfire - Desire - Desire - SGS2

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od ramon.dexter » sob 08. led 2011 12:24:48

Narozdíl od google search? A zkoušel jsi ten google search nastavit tak aby ti vyhledával všude, včetně kontaktů? Já nemám htc vyhledávání a google search mi vyhledává i kontakty. Je to o nastavení.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


f3aR
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: úte 02. lis 2010 14:18:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire - HTC Desire

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od f3aR » sob 08. led 2011 15:00:01

JJ, myslím, že google search mam nastavený dobře (respektive oblasti, ve kterých chci vyhledávat). Každopádně to vyhledávání od htc funguje tak, že mi zvlášť (odděleně čarou) ukazuje výsledky z kontaktů, kalendáře, netu atd.. takže pro mě je rychlejší nalézt to, co právě potřebuju. Z tohohle vyhledávání jsem měl fakt radost, když jsem nahodil romku s Sense 2.0, samozřejmě až do doby, než jsem nainstaloval svůj oblíbený LauncherPro, kde toto není na krátký stisk tlačítka search namapováno. Proto by bylo pro mě super, kdyby to šlo nějak změnit.
Wildfire - Desire - Desire - SGS2


Autor tohoto vlákna
spermosh
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: pon 03. led 2011 16:03:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od spermosh » sob 08. led 2011 17:21:23

me jde predevsim o premapovani tlacitka ovladajiciho hlasitost...pokud mam telefon v kapse a mam pustenou hudbu, hodilo by se mi to jako prehravat dalsi skladbu/predchozi...to nikdo nezkousel?
HTC One X+ | original rom with A4.2.2 and Sense 5


cenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 220
Registrován: úte 12. led 2010 18:04:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2X
Rom: CM10 unofficial V30A
Bydliště: Plzeňsko

Re: premapovani tlacitek

Příspěvek od cenda » úte 11. led 2011 14:40:02

spermosh: To co hledáš je spíš funkce přehrávače než systému nebo samostatný apk. Hledal bych přehrávač, který takovou fci má, příp. bych zkusil napsat vývojáři nějakého přehrávače, jestli by nechtěl něco podobného přidat do svého výtvoru.
Nevšiml jsem si, že by to nějaký přehrávač měl, ale taky jsem to nehledal.
Z3 Compact, zatím STOCK
LG O2X - čas na výměnu; HTC Desire - utopil se; HTC Magic 32A - nenávratně ztracen

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti