Ostatní aplikaceKlávesnice s šipkami

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Janka86
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 13. kvě 2011 11:08:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One

Klávesnice s šipkami

Příspěvek od Janka86 » pát 13. kvě 2011 11:13:13

Ahoj,

existuje nějaká aplikace klávesnice, která by měla šipky? Dík za odpovědi.





mmxs
Stálý androiďák
Příspěvky: 157
Registrován: sob 18. pro 2010 19:40:43
Reputace: 0
Tablet: Acer Iconia Tab A500

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od mmxs » pát 17. čer 2011 1:18:44

Ahoj,
tak třeba Hacker's keyboard.
Obsahuje i české rozložení (4 i 5 řadé), najdeš ji v Marketu https://market.android.com/details?id=o ... pckeyboard

Je určena pro použití zejména jako 5 řadá na tabletech, takže na telefonech se 4 řadé rozložení může v něčem ukázat jako ne moc praktické.

app je open source http://code.google.com/p/hackerskeyboard/ a zdarma.

důvod editace: aktualizace údajů
Naposledy upravil(a) mmxs dne pon 27. čer 2011 14:28:44, celkem upraveno 1 x.
Acer Iconia Tab A500, custom ROM 3.2 Taboonay 2.1, custom kernel 2.6.36.4-thor-V3.9r4 (původní: OS 3.1, build Acer_A500_4.010.42_COM_GEN1, kernel 2.6.36.3; prapůvodní OS 3.0.1,build Acer_A500_1.141.01_EMEA_GEN3, kernel 2.6.36.3)

Uživatelský avatar

hudasp
Droid
Příspěvky: 1728
Registrován: sob 25. zář 2010 10:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One X
Twitter: HUdasp
Tablet: EEE TF101
Kontaktovat uživatele:

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od hudasp » pát 17. čer 2011 6:28:27

Pokud ti jde o pohyb v zadávaném textu (pro opravy chyb), tak Smart Keyboard Pro umí nastavit ovladač hlasitosti pro posuv v textu doleva/doprava.

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od Lobo1978 » pát 17. čer 2011 7:13:51

A Smart Keyboard Pro umí také přidat i kurzorové klávesy jako nejspodnější řadu klávesnice.


zuzu1009
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: úte 01. čer 2010 16:39:03
Reputace: 0

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od zuzu1009 » pát 17. čer 2011 8:40:11

A kde se to tam da nastavit??? Smart keyboard používám a moc mi vyhovuje, ale o tomhle sem vůbec nevěděla :_)


Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od Lobo1978 » pát 17. čer 2011 11:05:07

V "Pro" verzi to je v nastavení pod "General settings - Show arrows". Jestli to umí i free verze netuším.

Lobo


zuzu1009
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: úte 01. čer 2010 16:39:03
Reputace: 0

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od zuzu1009 » pát 17. čer 2011 11:22:19

ja mám Smart Keyboard Pro ale nikde v General settings nevidim Show arrows ?

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od Lobo1978 » pát 17. čer 2011 11:42:21

A seš v nastavení té klávesnice?

Já to mám jako třetí možnost v General settings. Do nastavení klávesnice se dá dostat buď delším podržením klávesy "123" nebo pak přes nastavení systému "Settings - Language & keyboard - Smart Keyboard Pro", v češtině asi "Nastavení - Jazyk a klávesnice - Smart Keyboard Pro". Po odkliknutí se zobrazí položky a třetí je "General settings" a pod ní je opět třetí "Show arrows".


zuzu1009
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: úte 01. čer 2010 16:39:03
Reputace: 0

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od zuzu1009 » pát 17. čer 2011 12:15:41

ja vím jak se dostat do nastavení klavesnice :lol: vzdyt jsem Ti psala že v general settings nevidim show arrow. Ne že nevidim general settings :lol:
jako třetí mám Physical keyboard..

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od Lobo1978 » pát 17. čer 2011 12:30:48

;) Tak pak netuším, já mám "Psysical keyboard" jako čtvrtou položku. Verze klávesnice je 4.2.3.


zuzu1009
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: úte 01. čer 2010 16:39:03
Reputace: 0

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od zuzu1009 » pát 17. čer 2011 12:57:20

To bude asi ono já mám 3.11.0 a jelikož nemám staženou ofiko z marketu tak mě aktualizace nechodi...to bude ono...
ale aspon díky za název položky...aspon vím kde to potom nastavím :-)

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od Lobo1978 » pát 17. čer 2011 13:02:26

A záhada je vyřešena ;)

Uživatelský avatar

htcjirka
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: ned 13. úno 2011 18:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N9 N950 Lumia 800

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od htcjirka » ned 26. čer 2011 21:21:10

Je to tam stale v general settings i v posledni verzi,zakoupeno pres market.
Nokia N9,N950 - MeeGo / Harmattan
- prý "mrtvý" OS, co je pořád podporován.."mrtvý" OS, kterým člověk aspoň není omezován..

Nokia Lumia 800 - Windows Phone 7.5
- zatím nejhloupější OS na trhu

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7742
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab S7

Re: Klávesnice s šipkami

Příspěvek od Cleric » ned 26. čer 2011 21:49:06

mmxs píše:Ahoj,
tak třeba Hacker's keyboard.
testovací verzi, která už obsahuje i českou klávesnici (4 i 5 řadou) najdeš zde: http://code.google.com/p/hackerskeyboard/

Kdyby ses rozhodla pro tu testovací s českým rozložením a našla tam chybu, tak se mi prosím ozvi (tady, PM, jakkoli). české rozložení jsem dělal já, ale zejména jako 5 řadou a pro tablety, takže na telefonech a jako 4 řadá se stávající rozložení může v něčem ukázat jako nepraktické a bylo by lepší ho uzpůsobit.
App je i oficiálně na Marketu.
Pěkná klávesnice, teď jsem si ji nainstaloval a zatím spokojenost.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti