Ostatní aplikaceMIUI Player

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
11bruno4
Stálý androiďák
Příspěvky: 74
Registrován: úte 16. lis 2010 0:56:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone Droid 1Ghz

MIUI Player

Příspěvek od 11bruno4 » sob 14. kvě 2011 16:30:56

Nevite nekdo jak se da zapnout v M.i.u.i palyer animace toho ekvalizeru mne se proste stoji na miste a nepohybuje se to jenze na videu se to kazedemu pohybuje :-O




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12635
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: MIUI Player

Příspěvek od ramon.dexter » sob 14. kvě 2011 17:16:15

Ta animace se nijak nezapíná. Zkus restart, to bude nějaká prkotina.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
11bruno4
Stálý androiďák
Příspěvky: 74
Registrován: úte 16. lis 2010 0:56:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone Droid 1Ghz

Re: MIUI Player

Příspěvek od 11bruno4 » sob 14. kvě 2011 17:26:27

Ta animace mi nejde uz stvrt roku od te doby co sem si nainstaloval miui :D asi mam nejakou spatnou verzi updatu miui vse v prehravaci funguje az na ten pohybujici se ekvalizer jenze jinou jsem nesehnal..

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1997
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: MIUI Player

Příspěvek od Notouchme » ned 29. kvě 2011 16:19:44

mam dotaz primo k prehravaci umi prehravat podle slozek ? ( znate to zvuky ve hre nejsou moc fajne ked jich je tam 380 :D )
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: MIUI Player

Příspěvek od radegast » ned 29. kvě 2011 17:01:05

Co Ti brání vyzkoušet to sám? Případně to sem pak napsat.

A pak, na to jsou dva léky.
První, pokud to přehrávač neumí, vyměnit přehrávač.
Druhý, přehrávač to neumí, ale za jiné vlastnosti ho máme rádi a měnit jej nechceme, tak do složky od hry umistíme prázdný soubor s názvem .nomedia .

Ano, přiznám se, že jsem neodpověděl přímo na otázku. Ale u Tebe může nastat druhý případ a s přehrávačem se opravdu loučit nebudeš chtít.
Ale taky jsem to napsal pro případ, že nám vadí i různé obrázky z her a jiných aplikací, které se pro změnu zase zobrazují v Galérii.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1997
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: MIUI Player

Příspěvek od Notouchme » ned 29. kvě 2011 17:06:06

radegast píše:Co Ti brání vyzkoušet to sám? Případně to sem pak napsat.

A pak, na to jsou dva léky.
První, pokud to přehrávač neumí, vyměnit přehrávač.
Druhý, přehrávač to neumí, ale za jiné vlastnosti ho máme rádi a měnit jej nechceme, tak do složky od hry umistíme prázdný soubor s názvem .nomedia .

Ano, přiznám se, že jsem neodpověděl přímo na otázku. Ale u Tebe může nastat druhý případ a s přehrávačem se opravdu loučit nebudeš chtít.
Ale taky jsem to napsal pro případ, že nám vadí i různé obrázky z her a jiných aplikací, které se pro změnu zase zobrazují v Galérii.
ten soubor .nomedia sem zkouse XXXXXXXkrat a vzdycky mi to vestavenej nebo jinej prehravac kterej to nerozlisuje na slozky precetl (vkladal sem to pres ESfile manager > novy > soubor > .nomedia a proste mi to neslo zkousel sem to i zkopirovat z jine slozky kde sem to nahodou mel (myslim ze to byli data k BiA2 ) a taky nic takze pro me jedina moznost prehravac se slozkama, proc sem to nevyzkousel protoze se mi to nechce flashovat :D ( zbytecne ) co jsem koukan XDA tak to jinak nejde ( k tomu souvisejici otazka: pokazdy kdyz chci flashovat z karty musim vzdy do recovery ?? tzn vypnou phone trojhmat atd.. ) neni na to treba nejakej prohram se kterym bych nemusel vypinat telefon ?? Pisu proto ptz kdyz vypnu telefon tak widgety jako simi clock smoth calendar a tak mi pak napisou po restartu ze problem s nacitanim widgetu a musim je jak idiot nastavovat znova ( to same kdyz pripojim telefon k pc ) Launcher Pro Plus pouzivam. Je to jen otazka lenosti :D
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti