jsem take jeden z nadsencu a rad bych i vytvoril nejaky uzitecny programek popripade hru.
Jen se mi jaksi nedostava dobrych napadu.
Rad bych vas tudiz poprosil, zda-li nekdo ma napad nebo tip aby ho sem poslal, casem to prefiltrujem, udelame hlasovani a snad z toho i neco uzitecneho vzejde.
Verim, ze to neposlouzi jenom mne (pro inspiraci), ale i ostatnim vyvojarum.
A pokud by se nejaky vyvojar rad do neceho pustil, necht nam tu da vedet.
................................................................................................................

................................................................................................................

..1 : RPG ala Diablo, Morrowing, Baldurs Gate (i online)
..2 : Planescape
..3 : X-COM
..4 : klony Civilizace (Galactic Civilization, Civilization, Colonization)
..5 : Fallout 1&2
..6 : Jagged Aliance
..7 : The Neverhood
..8 : adventury (Syberia atd.)
..9 : hopsacka, skakacka jako Mario, Sonic, Tomb Rider
.10 : pro maniaky Age of Empires, Settlers2, Starcraft
.11 : finger skateboard hra, multitouch
HLASOVANI pro HRY --> http://hlasov.at/jk9l

..1 : status bar switcher, prepinani fokusu poslednich dvou spustenych aplikaci (popripade mozno zvolit?)
..2 : Bluetooth mys pres dotyk, trackball
..3 : klon Ultimate Faves, ktery by byl sviznejsi, moznost namapovani na kterekoli tlacitko a zobrazeni "spravce" nad vsemi aplikacemi (Top most window)
..4 : utilitka pro zablokovani tlacitek ovladani hlasitosti
..5 : na hlavni obrazovce ma fokus jen "pacicka" menu a trackballem se presouva z jedne plochy na druhou
..6 : Theme switcher : zmena temat bez instalovani aplikace s tematem (nebo zautomatizovani teto cinnosti)
..7 : vyhledavac aktualizaci aplikaci stazenych z Marketu
..8 : Kniha jizd
..9 : program simulujici vysilacku pres Internet, kecalek, neco jako push-to-talk
.10 : ovladani (ON/OFF prepinani) wifi, bluetooth, gps, atd. pres status bar
.11 : mapa prazskeho metra
.12 : programek pro geocashing (jako locify)
.13 : 2 napady od relaxx30, citace [spoiler]
[/spoiler]relaxx30 píše:Core Player
je to apilkace na přehravani videi a přehrava snad všechný formaty a velike spektrum nastaveni
využívám více formatu videi a nebavy me pořad třepinat mezi aplikacemy
Skb Mobilita Suite je inovativní aplikace která zajišťuje kompletní ochranu pro jakýkoli typ dat, jako jsou SMS, všechny soubory, kontakty, eWallet nebo jakékoliv jiné soubory, atd. a ještě mnohem více ...
Skb Mobilita Suite je chráněný heslem tak, že nikdo jiný kromě vlastníka telefonu nemůže vidět údaje o obsahu bez znalosti hesla a nebude ani vědět, že existují nějaká data nebo soubory, uvnitř které jsou ve skutečnosti, skryté.
jsou to aplikace ktere jeli na windows mobile a docela mi tu chybý a pokud by to šlo tak v češtine
předem děkuji
.14 : navraceni zpet na home screen zatrepanim
.15 : dle aktualne pripojene WIFI site povolovat/zakazovat zamykaci obrazovku
.16 : dalsi napad s aktualni WIFI siti se vztahuje na profily vyzvaneni
.17 : aplikace pro prehravani hudebniho HTTP streamu (MP3, OGG)
.18 : programek, ktery schova popisky ikonek na zakladni plose
.19 : opa.key prispel do mlyna aplikaci pro olympiadu a MHD, citace [spoiler]
[/spoiler]opa.key píše:Tak me tak napadly napady na 2 aplikace
prvni: udelat nejakou jednoduchou a prehlednou app na olympiadu, zobrazeni kdy a na cem se jakej sport vysila + vysledky
druha: nejaky dopravni info, ktery by cerpalo napr. http://www.dopravniinfo.cz/ nebo doprava.mapy.cz a popripade i podle gps ukazalo uzavirky a bouracky v nejblizsim okoli. protoze jezdim casto autem a chci mit prehled ze kdyz nekam jedu tak nebudu dlouho cekat tak musim zdlouhave nacitat stranky a hledat misto kde jsem...
.20 : sledovani zasilek Ceske posty
.21 : uzivatel Vegetus by rad varil a tak by uvital kucharku, citace [spoiler]
[/spoiler]Vegetus píše:Líbila by se mi nějaká kuchařka pro Android, něco jako seznam receptů s postupem a seznamem surovin (nákupní lístek) Často vařím podle receptů ns internetu, kdyby bylo všechno pohromadě bylo by to fajn. Ideální by byla moznost importu a volné editace.
.22 : Androidi klient pro CSFD.cz, citace [spoiler]
[/spoiler]Mishack píše:Myslim, ze by byla sikovna aplikace pro vyhledavani filmu na ČSFD. (snad neco takovyho uz neni, ja zatim nic nenasel)
Aplikace by asi mela umet:
- vyhledavani
- nazev
- zanr
- zobrazeni hodnoceni
- obrazek filmu
- popis filmu
- a dobry by bylo prohlizeni komentaru
Byl bych ochoten i pomoci s nejakou grafikou, kdyby bylo potreba (sice nevim, jestli se grafika pro android aplikace pripravuje nejak specialne, ale grafik jsem a myslim, ze se ucim rychle)
.23 : aplikace jako Gowalla (http://www.androlib.com/android.applica ... -nxzq.aspx), ale zmenit mista za jidla
.24 :
.25 : ICQ s widgetamaPL113 píše:Hrozně bych ocenil, kdyby byla apk, která by v kontaktech na gmail (v normálních kontaktech v telefonu to není) vyhledala datumy narození a nějakým vyskakovacím oknem by na to upozorňovalato mi chybí!
.26 : dva napady od Honzzy [spoiler]
[/spoiler]Honzzza píše:Mám nápad na dvě aplikace:
SMS parkoviště
V Ústí nad Labem, ale určitě i v jinejch městech, existuje možnost zaplatit parkovné odeslánám SMS. Dala by se napsat aplikace, která by na záklaě GPS zjistila, na jakým parkovišti se nacházíte a následně by sestavila SMS (číslo parkoviště, kod a SPZ) a odeslala ji? Apliakce by dále měla umět upozornit na vypršení platnosti tý SMS (hodina). Takto prakticky funguje i program SMS jízenka (http://androidforum.cz/sms-jizdenka-t612.html), takže by to technicky určitě problém nebyl. Přdem by si uživatel zadal svojí SPZ.
Info o volajícím
Věc, co mi na smyrtfounech chybíali úplně nejvíc. Mám cca 500 kontaktů. Když mi někdo volá, zobrazí se mi na displeji fotka a jeho jméno. Moc michybí zobrazení dalších informací. Uvítal bych možnos tnapříklad vidět, z jaký firmy volající je, jakou zastává pozici apodobně. Samozřejmě by toto čerpalo ze seznamu v telefonu a ty infomrace by tam musely být. Seznam takto mám a většina uživatelů taky.
Programovat neumim, ale pomco dokážu. Například dodat GPS pozice parkovišť v UL.
Tak to jsou moje dva nápady na palikace
Honzzza
.27 :
HLASOVANI pro Aplikace --> http://hlasov.at/jk9k-Vosa- píše:no poslední dobou (jsem v 9. tride) u me rozhoduji desitky sekund, abych prisel do tridy drive nez ucitelka (hlavne ne po ni
) no a prave to by mi reklo, jestli mam popobehnout nebo jestli mam jit furt stejne rychle.....byl to jen takovy vcerejsi napad, nijak potom netouzim, ale myslim ze by to bylo zajimave.....obzvlast s tou gps, ktera by zjistila že už jsem popobehl a tak prekrocil prumerny cas, byl bych na uz jinem miste a tak by mi ukazala hned ze nemusim chvatat.....prakticky by mohl na displeji byt panacek kterej kdyz stiham tak by svitil zelene a kdyz musim zrychlit tak by "bezel" a svitil treba cervene...