Ostatní aplikace[Q] Program na screenshot Android obrazovky

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

[Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od mmiminoo » čtv 23. úno 2012 16:00:26

Zdravim
Aký program používate na sreenshot obrazovky?
A prosím upozornite na to či treba root.
PS: prehliadal som to tu ale k žiadnej poriadnej aplikácií som sa nedopátral (okrem CM7 kde to je defaultne)
Pomôže to asi aj ostatným


Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22721
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 262
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: [Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od LivArt » čtv 23. úno 2012 16:24:04

Pokud vím, root je potřeba vždy při focení aplikací. Já používám AndroSS.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

smajlo
Robot
Příspěvky: 720
Registrován: pát 10. pro 2010 12:57:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T
Bydliště: Sereď

Re: [Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od smajlo » čtv 23. úno 2012 17:18:24

Fotit sa da aj bez rootu, pomocou Android SDK alebo aplikacia NoRootScreenshotIt. Neni to take pohodlne alebo jednoduche ako s rootom, ale ide to.

Uživatelský avatar

ZeKe
Androiďák!
Příspěvky: 434
Registrován: pát 19. lis 2010 5:38:45
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: [Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od ZeKe » pát 24. úno 2012 6:40:18

mmiminoo:
zalezi jako mas verzi OS, ja na svem HTC Desire HD s verzi 2.3.5 a Sense 3.0 fotim screenshoty za soucasneho stisku Power+Home, samozrejme i bez rootu.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12637
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: [Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od ramon.dexter » pát 24. úno 2012 7:26:21

Zeke: Verze OS není až tak důležitá. U androidu 2.x to musel výrobce nějak dodat. U androidu 4.x to jde nativně.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Uživatelský avatar

ZeKe
Androiďák!
Příspěvky: 434
Registrován: pát 19. lis 2010 5:38:45
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: [Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od ZeKe » pát 24. úno 2012 9:16:49

ramon.dexter:
Jiste, diky za doplneni, nicmene proto jsem psal, ze mam HTC Desire HD, kdyz vidim, ze tazatel ma Sensationa. Ta verze tam byla pro doplneni, nebot tuto funkcionalitu prinesla na muj HTC telefon bud posledni 2.3.5, nebo predchozi 2.3.4 (uz nevim), takze si dovolim predpokladat, ze tazateluv Sensation bude mit funkcionalitu stejnou (pokud ma aktualizovano na stejnou verzi jako ja a ma stock ROM) a nemusi shanet 3rdparty apku.

Lepe receno trosku blbe jsem to napsal, spravne melo byt napsano "Mas HTC jako ja, takze ted zalezi jakou tam mas verzi AOS", nikoli tak jak to mozna vyznelo..

edit:
Ted jsem se juknul nahoru do podpisu a vidim, ze ma rootnutou 2.3.4 stock. Takze pokud mu to nejde popsanym zpusobem na 2.3.4, predpokladam, ze na stock 2.3.5 by to uz fungovat melo, ze to snad vyrobce nedal jen do starsiho DHD, ane na novejsi model Sensation nezapomnel..


Autor tohoto vlákna
mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: [Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od mmiminoo » pát 24. úno 2012 9:24:52

To ZeKe:
Tebou popisovaný spôsob Home + Power mi nejde, resp nič mi to nespraví, skúšal som všetky možné varianty týchto tlačidiel a nič :( naraz stlačiť, podržať a stláčať nič :(
A kam to potom ukladá?
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?

Uživatelský avatar

ZeKe
Androiďák!
Příspěvky: 434
Registrován: pát 19. lis 2010 5:38:45
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: [Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od ZeKe » pát 24. úno 2012 9:30:08

Uklada to do DCIM adresare, vedle diru 260MEDIA, kam se ukladaji fotky a jeste to po uspesnem vyfoceni prehraje zvuk zaverky fotaku a na plose se objevi toast notification s priblizne nasledujici vetou "Snimek obrazovky byl ulozen ke snimkum z fotoaparatu".
Takze pokud Ti to nejde, prinesla to asi az aktualizace na 2.3.5 (jak jsem psal, uz si to nepamatuju presne..) a nebo to jde na DHD a nejde na Sensationu, ale to se mi zda jako mene pravdepodobne, spis to bude tou verzi AOS.
Pokud mas fotky "jeste"v puvodnim diru DCIM\100MEDIA, nikoli ve 260MEDIA, tak Ti to asi fungovat nebude, nebot tuhle funkci prinesla az aktualizace, ktera zaroven zmenila umisteni fotografii z fotaku do 260MEDIA..

A nemelo to byt Home+Power ale opacne :), lepe receno ja zmacknu Power a vzapeti k nemu primacknu Home, opacne mi to nefunguje a obe najednou jsem ani mackat nezkousel..
Naposledy upravil(a) ZeKe dne pát 24. úno 2012 10:16:14, celkem upraveno 1 x.


Autor tohoto vlákna
mmiminoo
Robot
Příspěvky: 725
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:10:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock
Bydliště: Slovensko > Dohňany
Kontaktovat uživatele:

Re: [Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od mmiminoo » pát 24. úno 2012 10:03:02

No fotky sú v DCIM\100MEDIA
Asi skúsim OTA, ale najskôr si zálohujem cez CWM moju vytunenú ROMku.
Nerád by som začínal odznova.
Dues Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?


ohin
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 07. zář 2010 11:45:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: [Q] Program na screenshot Android obrazovky

Příspěvek od ohin » ned 26. úno 2012 15:34:11

Mam tu v ruce HTC Sensation s origos systemem a delam screenshoty takto:
zmacknu power button, drzim ho, a zmacknu home button - a je to!

Good luck ;-)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti