Najednou se vám v levém horním rohu objeví ikonka vybité baterie a chce se nainstalovat
Někde jsem četl, že se jedná o podvod s nějakou prémiovou SMS
Ovšem nevím, jak vysvětlit telefonu, aby to ignoroval a tak už jsem tu hlášku dnes dostal asi 6x

Příspěvek od charlie2806 » sob 07. dub 2012 19:41:40
Příspěvek od LivArt » sob 07. dub 2012 19:58:26
Příspěvek od LiberX » sob 07. dub 2012 20:07:27
Příspěvek od charlie2806 » sob 07. dub 2012 20:29:52
Příspěvek od ludekbrno » sob 07. dub 2012 20:43:23
Příspěvek od charlie2806 » sob 07. dub 2012 21:27:24
Příspěvek od ludekbrno » ned 08. dub 2012 10:56:17
Příspěvek od charlie2806 » ned 08. dub 2012 11:55:07
Příspěvek od ZeKe » ned 08. dub 2012 22:02:54
Příspěvek od Tom1111 » stř 11. dub 2012 12:45:59
Příspěvek od LivArt » stř 11. dub 2012 16:50:33
Příspěvek od dalanik » čtv 12. dub 2012 9:57:22
Ano, nainstalovat se sama nedokaze. I ne - zatim jsem nepotkal "kradenu" aplikaci ktera by to delala. A cetl jsem o hodne "nekradenych" z Marketu tj Google Play ktere tam davaji AirPush... To ze delas kampan proti piratovani je mi jedno, ale rikat nepravdy jako ze instalvanim warez se natahne nejake svinstvo se mi proste nelibi. Lez je proste lez, i kdyz k dobrym ucelumludekbrno píše:Každopádně sis tam dříve to svinstvo musel sám nainstalovat. Android je v tomto dostatečně bezpečný a telefon si sám aplikaci nainstalovat nemůže. Obvykle se takové věci natahají do telefonu, když instaluješ různé kradené aplikaci z pochybných zdrojů z internetu.
Příspěvek od DrAZ » ned 15. dub 2012 15:59:19
Příspěvek od charlie2806 » ned 15. dub 2012 20:09:53
Příspěvek od zzzipp » pon 16. dub 2012 3:10:10
Příspěvek od mrzeero » sob 21. dub 2012 20:56:37
Vy jste se obrátil na Vašeho mobilního operátora, nebo na zástupce Google Play? Není mi to z Vašeho příspěvku úplně jasné... nevím na koho se tedy v této kauze mám obrátit, stalo se mi to samé a nemůžu najít žádné kontakty na Google Play. Předem děkuji za odpověď.DrAZ píše:Bohužel se mi taky "podařilo" nainstalovat tuto aplikaci. Pozitivem je, že už budu příště nedůvěřivější k podobným *****. Každopádně jsem to tak ale nenechal, 79 Kč sice není až tak moc, ale dělat z lidí blbce a posílat jim za tu částku textovku s radou, že vibrace vysávají baterii, je opravdu moc. Napsal jsem poskytovateli služby tvrdý mail a reakce byla i ve 2 hodiny v noci okamžitá:
> Dobrý den,>
> Děkujeme vám za kontaktování oddělení péče o zákazníky.>
> Služba ve vašem mobilním telefonu je deaktivovaná.>
> Peníze vám rádi vrátíme jedním z následujících způsobů:
>
> 1) Poštou:
> Uveďte prosíme celé jméno, adresu a potvrďte číslo svého mobilního telefonu
> v odpovědi na tento email.
>
> 2) Vracení peněz na PayPal účet:
> Pokud účet PayPal už máte, je možné peníze převést přímo na něj. Uveďte,
> prosím, své jméno a příjmení, e-mailovou adresu, která je spojená s PayPal
> účetem a potvrďte číslo svého mobilního telefonu, abychom bankovní převod
> mohli zpracovat.
>
> Peníze přes PayPal lze vrátit v stejný den, kdy nám své informace pošlete.
> Prostřednictvím pošty platba proběhne během 7-10 dnů po získání požadovaných
> informací.
>
> Všechny informace, jež získáme, budou použité pouze při zpracování vaší
> náhrady, a jen k tomuto účelu. Děkujeme vám za kontaktování, těšíme se na
> vaši odpověď!
>
> Marisa
> Zástupce péče o zákazníky
Po zaslání údajů k vrácení peněz přes PayPal opravdu okamžitě do pár hodin vrátili celou částku 79 Kč, asi věděli, že zbytečný humbuk jejich "podnikání" neprospěje.
Příspěvek od DrAZ » sob 21. dub 2012 21:59:26
Příspěvek od mrzeero » ned 22. dub 2012 8:31:42
Příspěvek od nxau » ned 22. dub 2012 22:20:52
Příspěvek od radarcz1 » pon 23. dub 2012 15:35:35
Příspěvek od mrzeero » pon 23. dub 2012 17:58:39
Příspěvek od Terminator3 » pon 23. dub 2012 18:11:03
Úplně dole na strance máš odkaz "Sledovat toto téma".LiberX píše:Dej prosim vedet, jestli zminovanou app najdes.
PS:Mozna to bude uplne lamackej dotaz, ale da se sledovat nejaky vlakno aniz bych do nej napsal komentar? Predpokladam spravne ze nikoliv?
Příspěvek od nxau » pon 23. dub 2012 20:32:20
Příspěvek od mrzeero » úte 24. dub 2012 8:15:26
Taky mě nešlo odpovědět na jejich mail od té "Marissy" (posílal jsem to několikrát, dokonce z několika různých mailů, nešlo to), takže jsem jim odpověď poslal taky přes adresu contact@sms-dzarma.com, uvidím, jestli se dočkám odpovědi a peněz.nxau píše:Tak už se mi taky dnes ozvali zpět s omluvou a mám si vybrat jestli chci peníze vrátit poštou nebo na PayPal... Akorát nelze doručit tuto moji odpověď jako "odpovědět" na mailovou adresu, ze které mi tento text poslali (mám mail u centrumu). Pořád mi to házelo že nelze mail na tuto adresu doručit. Tak jsem jim to poslal na - čili na mail, na který jsem je "výhružně" kontaktoval poprvé. Tam to vypadá, že to doručeno bylo. Tak uvidíme, jestli opravdu ty prachy zpět pošlou. Každopádně mi napsali, že "službu" mám již deaktivovanou.
Příspěvek od nxau » úte 24. dub 2012 13:02:03
Tak na výše uvedeném mailu jsem byl úspěšný, během 20 min. mi přišla od Marissy odpověď, že berou na vědomí moje orzhodnutí a složenku mi zašlou poštou během 10-14 dní. Pak vás ještě poinformuju, zda-li složenka opravdu přišla.mrzeero píše: Taky mě nešlo odpovědět na jejich mail od té "Marissy" (posílal jsem to několikrát, dokonce z několika různých mailů, nešlo to), takže jsem jim odpověď poslal taky přes adresu contact@sms-dzarma.com, uvidím, jestli se dočkám odpovědi a peněz.
Příspěvek od SatyrX » úte 01. kvě 2012 10:02:16
Příspěvek od l.pacovsky » stř 02. kvě 2012 2:30:53
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)