zkoušel jsem hledat a našel téma Změna funkce při podržení tlačítka home, které prakticky řeší podobný problém. Nicméně buď neumím pracovat s mým telefonem nebo něco dělám špatně... Jde mi o to, že docela často používám telefon (Xperia X8) pro geocaching a potřebuji mít spuštěno více aplikací najednou. Hledám tedy způsob, jak se mezi nimi jednoduše přepínat. Našel jsem aplikaci Task Switcher, která mi vyhovuje právě svou jednoduchostí, opravdu nepotřebuji nic jiného než se přepnout do jiné app a pak zase zpět. Ale nejen tato aplikace, ale i ostatní, které jsem našel, využívají tlačítko Home. To by mi ani nevadilo, kdyby to fungovalo tak, že při krátkém stisku zůstane funkce, kterou mám nastavenu nyní (zobrazení základní plochy / zobrazení miniatur všech ploch - používám ADW launcher) a při delším podržení Home abych mohl přepínat spuštěné aplikace.
Bohužel se mi nějak nedaří nastavit právě ten dlouhý stisk Home. Nemáte někdo s tímto zkušenost, co dělám špatně? Ve výše zmíněném threadu bylo doporučené "řešení" nepoužívat žádný Task Switcher, ale použít vestavěný přepínač tasků. Nevím, jestli i můj telefon něco takového umí tak jednoduše, jako Task Switcher? Mám podezření, že to dokonce neumí vůbec

Používám: Android 2.1 (bohužel již nemůžu aktualizovat na novější - díky Sony) + ADW Launcher v1.3.6.
Aplikace chci používat C:Geo, Locus Free, [url=ttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.mini.android]Opera Mini[/url], Hint Decoder for Geocaching, Fishbowl Photo Gallery a kalkulačku, ale to asi není podstatné...
Máte někdo zkušenost, jak vše nastavit, aby fungovalo jak popisuji výše nebo třeba i využít úplně jiné tlačítko než Home?
Předem moc díky za odpovědi.