Ostatní aplikacepoweramp nejde nainstalovat

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
plevel123
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: ned 25. pro 2011 16:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od plevel123 » úte 03. črc 2012 13:47:13

ahoj lidi nejde mi nainstalovat poweramp z androidmarketu píše to pořád nedostatek místa v uložisti a to tam mám volných 200mb a nejde mi nainstalovat ani warez verze kterou jsem ze zufalosti zkoušel :(
nevíte co s tím




Uživatelský avatar

Marek marek
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 01. črc 2012 5:37:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung ACE 2
Tablet: Toshiba AT200, MPMan MP1024

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od Marek marek » úte 03. črc 2012 14:13:28

To je divné že ? Že by zapráskaná Dalvik cache ? Máš roota ? Něco jiného ti jde nainstalovat ? Kolik to vyžaduje Mb ta APP ? Já jsem to četl hodněkrát tehle problém, nejsi sám. No a podle všeho nevím, asi na to nikdo nepřišel, jak to vyřešit. Než asi resetem (default nastavením od výrobce).
Logicky by to znamenalo, ta hláška, že nemáš dostatek vnitřní paměti pro instalaci, ale píšeš, že ji máš. Tak já nevím. A s SD kartou by to nemělo mít nic společného teda... Jaký máš Android ? 2.3, nebo sendvič ? Na sendvič neradím, protože ho nemám a neznám... a ještě bych něco prokec, co by tam nefungovalo... :rtfm:

(P.S. Pak se můžeš podívat (pokud odkaz bude fungovat) na bordeláře Androida, zvláště ty příspěvky (dole na stránce) a poznatky, co jsem psal: http://androidforum.cz/post385520.html#p385520 ) :roll:

Vyzkoušej nejprve:
- vypnou a zapnout foun
- zkusit jiné připojení
- něco smazat z interní flash telefonu plus restart founu

Pokud máš Roota:
- promazat uplně v (paměť - telefon) /DATA/dalvik-cache
(všechny ty soubory tady, nikoliv však ten adresář)
To znamená např:
data@app.ales.veluscek.sdtools-1.apk@classes.dex
a desítky či stovky podobných... (se nedivte, že tam najdete bordel i po tom, co už je dávno smazané)
Po výmazu vypni a zapni founa. A nediv se. Že ti bude najíždět tak 3 minuty !!!
On si ji vyrobí (tu mezipaměť) pořádně a znovu bez aplikací, co už tam dávno nejsou. Při dalším restartu founu, ti už najede jak blesk, žádné 3 minuty, tak neboj ;o)


Autor tohoto vlákna
plevel123
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: ned 25. pro 2011 16:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od plevel123 » úte 03. črc 2012 14:46:20

vymazaní dat nepomohlo :(
takže nevím


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od Jarous1 » úte 03. črc 2012 14:48:07

plevel123 píše:ahoj lidi nejde mi nainstalovat poweramp z androidmarketu píše to pořád nedostatek místa v uložisti a to tam mám volných 200mb a nejde mi nainstalovat ani warez verze kterou jsem ze zufalosti zkoušel :(
nevíte co s tím
Čemu říkáš "úložiště" ? Jestli té větší (16GB) části paměti telefonu kam se normálně ukládají aplikace, tak ještě nezapomeň, že tam je ještě jedna (to je těch 512MB "operační paměti"), která musí mít volných minimálně 20MB aby Android dovolil instalaci dalšího programu.
Naposledy upravil(a) Jarous1 dne úte 03. črc 2012 14:50:35, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Marek marek
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 01. črc 2012 5:37:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung ACE 2
Tablet: Toshiba AT200, MPMan MP1024

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od Marek marek » úte 03. črc 2012 14:48:30

plevel123 píše:vymazaní dat nepomohlo :(
takže nevím
Kterých dat ? Mázl jsi tu dalvik ? Nebo jako dat - aplikací ve founku ? :rtfm:


Uživatelský avatar

Marek marek
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 01. črc 2012 5:37:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung ACE 2
Tablet: Toshiba AT200, MPMan MP1024

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od Marek marek » úte 03. črc 2012 14:53:14

Jarous1 píše:
plevel123 píše:ahoj lidi nejde mi nainstalovat poweramp z androidmarketu píše to pořád nedostatek místa v uložisti a to tam mám volných 200mb a nejde mi nainstalovat ani warez verze kterou jsem ze zufalosti zkoušel :(
nevíte co s tím
Čemu říkáš "úložiště" ? Jestli té větší (16GB) části paměti telefonu kam se normálně ukládají aplikace, tak ještě nezapomeň, že tam je ještě jedna (to je těch 512MB "operační paměti"), která musí mít volných minimálně 20MB aby Android dovolil instalaci dalšího programu.

Jakože nemá volnou ramku ? Já nevím, potřeboval bych poučit taky (ta dalvik cache je taky samozřejmně ve flash telefonu a bez rootu je nepromazatelná), že by s tím měla co do činění ramka se mi zas moc nezdá.... :yes:


Autor tohoto vlákna
plevel123
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: ned 25. pro 2011 16:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od plevel123 » úte 03. črc 2012 17:01:34

smazal jsem dalvik cache
edit:myslel jsem interní uložišě

Uživatelský avatar

Marek marek
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 01. črc 2012 5:37:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung ACE 2
Tablet: Toshiba AT200, MPMan MP1024

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od Marek marek » úte 03. črc 2012 17:10:37

plevel123 píše:smazal jsem dalvik cache
edit:myslel jsem interní uložišě
A furt nic jo ? No tak to je síla. Tak to se přiznám, jsem v čudu s radami. Protože jestli máš skutečně volnou vnitřní paměť v telefonu... tak nevím teda. Tak ještě leda tak promáznout ten market.

Menu (v hlavní obrazovce (platí pro 2.X.X))
Nastavení
Aplikace
Správa aplikací (Vše)
Najít Obchod Play
Odzdola směrem nahoru:
- Vyprázdit vyrovnávací paměť
- Vymazat data

Ok, vyjeď s to ho, vypni a zapni founa a najeď znova na Market (Play).
Dej v obchodu:


Menu
Nastavení
- Vymazat historii vyhledávání
- Reklamy Google Admob (zruš zaškrtnutí)
- Filtrování obsahu (zvol si vše a OK)

To se jakoby ten market restartuje. No a teď si najeď na moje aplikace, ať ti to hezky načte.
Pak prubni stáhnout znova ten soubor.


A už fakt mne teda nic nenapadá... :rtfm:


Autor tohoto vlákna
plevel123
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: ned 25. pro 2011 16:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od plevel123 » úte 03. črc 2012 17:41:30

nic
ale dřív jsem to nainstalovaný měl (warez verzi) pak jsem to odinstaloval a nainstaloval free přehrávač a pak jsem chtěl znova nainstalovat poweramp a dělá to tohle
jo a mám ics

Uživatelský avatar

Marek marek
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 01. črc 2012 5:37:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung ACE 2
Tablet: Toshiba AT200, MPMan MP1024

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od Marek marek » úte 03. črc 2012 17:55:26

Tak jestli to nějak market nezaznamenal, nebo jesli po tom warezu nemáš někde nějaký zašitý soubor, který market najde a pak tě to nepustí, kdo ví :roll: To bude asi na reset (kompletní, Bohužel). Ale třeba ne a někdo ti poradí víc, já už nevím co by.... a nenajdu to ani v OBI :lol:

Uživatelský avatar

Marek marek
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 01. črc 2012 5:37:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung ACE 2
Tablet: Toshiba AT200, MPMan MP1024

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od Marek marek » stř 04. črc 2012 18:08:55

Nic no. Tak už asi tuším kde je chyba a odkud to smrdí. Počti si...

Odkaz: http://androidforum.cz/post386519.html#p386519

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4562
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 62
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10+ / G975FXXU9ETLJ

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od -Pavel- » stř 04. črc 2012 18:11:36

Vyzkoušeno, mám palcenou verzi PowerAMP a po odinstalování jde opět normálně nainstalovat. Žádný problém. Bohužel netuším, proč zrovna tobě nejde, ale kolega nademnou má jasno. :)
Samsung Galaxy S10+ Prism Black / Android 11 - OneUI 3.0 / Spigen Case Liquid Air Matte Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA XPG SX8200 Pro SSD 512GB / HDD 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350

Uživatelský avatar

Marek marek
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 01. črc 2012 5:37:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung ACE 2
Tablet: Toshiba AT200, MPMan MP1024

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od Marek marek » stř 04. črc 2012 18:17:16

JackalJackal píše:Vyzkoušeno, mám palcenou verzi PowerAMP a po odinstalování jde opět normálně nainstalovat. Žádný problém. Bohužel netuším, proč zrovna tobě nejde, ale kolega nademnou má jasno. :)
No mám jasno, jako bývalý programátor v assembleru (najdi si, co to je, příteli).

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4562
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 62
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10+ / G975FXXU9ETLJ

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od -Pavel- » stř 04. črc 2012 18:21:29

Tak takhle ty jsi dobrej, OK. Máme tu problém. :lol:
Samsung Galaxy S10+ Prism Black / Android 11 - OneUI 3.0 / Spigen Case Liquid Air Matte Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA XPG SX8200 Pro SSD 512GB / HDD 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350

Uživatelský avatar

Marek marek
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 01. črc 2012 5:37:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung ACE 2
Tablet: Toshiba AT200, MPMan MP1024

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od Marek marek » stř 04. črc 2012 18:23:46

JackalJackal píše:Tak takhle ty jsi dobrej, OK. Máme tu problém. :lol:
Bav se :yes:


Autor tohoto vlákna
plevel123
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: ned 25. pro 2011 16:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: poweramp nejde nainstalovat

Příspěvek od plevel123 » ned 08. črc 2012 18:34:23

odkaz je neplatný :(

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: roy100 a 1 host