Ostatní aplikacehodiny na plochu

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Novinka
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: pát 16. pro 2011 14:42:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blate San Francisco

hodiny na plochu

Příspěvek od Novinka » čtv 26. črc 2012 15:25:40

Môj kamarát má telefón ZTE blade San Francisco a na úvodnej obrazovke sú analógové hodiny a chcel by digitále. Nevie však ako na to. Pozadie nie je problém zmeniť ale hodiny nie. Po odblokovaní sa zobrazia ďalšie plochy na ktoré sa taktiež dajú použiť rôzne hodiny. Toto je obrazovka,ktorá sa zobrazí po zapnutí telefónu. Neviem, je to tak nprogramované a nedá sa stým nič robiť, alebo sa dá,tak ako,lebo pozadie môže meniť.




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22717
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 262
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od LivArt » čtv 26. črc 2012 15:37:54

Když podržíš na těch hodinách prst, půjdou přetáhnout jinam nebo smazat přetažením do koše. To umí každá miniaplikace. Celý se to jmenuje Widgety. Hezkej widget digitálních hodin je např Digital clock widget. Stáhneš, nainstaluješ, podržíš prst na ploše, dáš přidat widget a vybereš digital clock widget. Hotovo.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Novinka
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: pát 16. pro 2011 14:42:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blate San Francisco

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od Novinka » čtv 26. črc 2012 15:51:18

Ďakujem. Toto je inak. Po zapnutí sa zobrazí obrazovka na ktorej sú hodiny, na pravej strane zámok, na druhej hlasitosť. Pokial telefón neodomkne nič sa na obrazovke nedá robiť,keď ho odomkne,hodiny sa odstránia a na tejto domovskej obrazovke sa dajú robiť veci ktoré popisuješ. To uzamykanie telefónu sa nedá zrušiť?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22717
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 262
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od LivArt » čtv 26. črc 2012 15:56:31

To uzamykání se buď dá zrušit úplně (např. aplikací NoLock) nebo se dá zamykací obrazovka nahradit jinou (např. Go Locker).
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Novinka
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: pát 16. pro 2011 14:42:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blate San Francisco

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od Novinka » čtv 26. črc 2012 19:32:48

Ďakujem. Je to fajn,ďakuje aj kamarát. Má ale problémy so zrakom a pri sledovaní času na mobile si musí dávať okuliare,čo je nepraktické. Nevieš k tejto aplikácii nejaké veľké hodiny,myslím Go Locker.


Uživatelský avatar

Jackito
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 30. zář 2010 8:37:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od Jackito » pon 03. zář 2012 20:39:21

Ahoj, použiju už tohle založené téma pro můj dotaz. Nevíte někdo náhradu za tento widget na hodiny?
Obrázek

chtěl bych úplně to samé písmo, prostě ten samý widget (proč ho vlastně chci vyměnit, když chci aby vypadal stejně?) Když tapnu na tento widget tak se mi zobrazí nastavení defaultního budíku, jenže já defaultní budík nepoužívám (mám budík xtreme) takže bych chtěl nastavit aby se mi po tapnutí na widget otevřel budík xtreme místo defaultního budíku. Zatím sice používám swype pro zapnutí xtreme budíku jenže bych to chtěl zprovoznit po tapnutí na widget hodin, který jsem tady přidal. Pokud by někdo měl nápad na tento samý alternativní widget budu rád :)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od radegast » úte 04. zář 2012 8:40:47

Nemáš u aplikace Hodiny nastaveno "Spustit jako výchozí"?
Když ano, tak to zruš a když ťapneš na widget hodit měl bys mět na výběr mezi "vestavěnými" a xtreme.
Ikdyž si nejsem jist. Vestavěné jsou komplet hodiny se vším, kdežto xtreme jen budík.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Jackito
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 30. zář 2010 8:37:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od Jackito » úte 04. zář 2012 9:33:01

Tahle možnost nejde bohužel vymazat. Když tam vlezu tak už je "zašedlá" tak jsem zkusil vymazat mezipaměť a data ale bohužel bez úspěchu. Každopádně díky za radu tohle mě nenapadlo.

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od radegast » úte 04. zář 2012 10:41:06

Hm, tak se potvrdilo čeho jsem se obával.
xtreme není alternativa k "vestavěným" hodínám, ale jen extra budík.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Jackito
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 30. zář 2010 8:37:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od Jackito » úte 04. zář 2012 10:56:11

Svět se kvůli tomu určitě nezboří :-) hledal jsem na GP alternativu ale marně, budu prostě používat pro spuštění xtreme budíku swype gesto místo tapnuti na hodiny :-)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22717
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 262
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od LivArt » úte 04. zář 2012 15:37:40

Hodiny ve Widgetsoidu umí vybrat, co se má spustit na kliknutí, Digital Clock widget také.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Jackito
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 30. zář 2010 8:37:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: hodiny na plochu

Příspěvek od Jackito » úte 04. zář 2012 16:25:02

To sice ano, ale nebudu mit to same pismo a vzhled jako na obrazku, ktery jsem postoval :) zkousel jsem obe tebou zminovane apky uz vcera. Chci aby byly vzhledove uplne stejne :-)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host