SMSky píšu, kvůli velikosti klávesnice, s mobilem otočeným na šířku. Občas se mi samozřejmě povede nějaký ten překlep a potřebuji klávesou "BACKSPACE" na SW klávesnici smazat např. poslední dva znaky. Jelikož je ale tato klávesa blízko klávese "MENU" mého mobilního telefonu, tak se mi mými většími prsty podaří stisknout "MENU". SW klávesnice samozřejmě okamžitě zmizí a přímo pod prstem se mi objeví tlačítko na odeslání SMS. Jelikož chci ale smazat ještě jeden znak, tak stisknu podruhé (samozřejmě je to v rychlosti a nevšimnu si, že jsem stiskl "MENU" namísto "BACKSPACE") a odešlu pokaženou a nedopsanou SMS - tzn. peníze v pr...achu. Existuje nějaká aplikace nebo widget, který by měl tak pěkné, přehledné a české prostředí jako výchozí aplikace, ale odesílací tlačítko by bylo na jiném místě? (V smskách používám i smajlíky, takže jak říkám stejně přehledné a pěkné prostředí, vč. posílání smajlíků, jako výchozí, jen odesílací tlačítko jinde... nebo nejde náhodou nějak jen změnit polohu odesílacího tlačítka? Nebo ho úplně zmizet? S radostí bych používal "Menu -> Odeslat"). Děkuji, mějte se