Ostatní aplikaceKonec reklam na Androidu?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Pawol
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 2 Laser ZE500KL 16GB
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6+128 GB

Konec reklam na Androidu?

Příspěvek od Pawol » úte 27. lis 2012 16:26:58

Zajímavá aplikace na blokování reklam. Pokud už tady někde je, tak se omlouvám, nenašel jsem ji.:http://mobil.idnes.cz/blokovace-reklamy ... ob_tech_jm

Mishack
Kyborg

Re: Konec reklam na Androidu?

Příspěvek od Mishack » úte 27. lis 2012 16:31:53

Uz se to tu jednou resilo ... IMHO je to svinstvo. Valna vetsina apps ma placenou verzi bez reklam.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)

fireman.cz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SGS2

Příspěvek od fireman.cz » úte 27. lis 2012 16:52:21

Jaké svinstvo? Svinstvo jsou reklamy. Já si za aplikaci rád zaplatím pár korun, když bude bez reklam, ale když mi to aplikace, či hra neumožňuje, tak to není můj problém a ADblock si klidně zapnu s čistým svědomím.

KejPi
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Google Pixel C
Rom: Stock

Příspěvek od KejPi » úte 27. lis 2012 17:05:30

Ktere aplikace ted konkretne myslis?
HTC Desire -> Nexus S -> Galaxy Nexus -> Nexus 4 -> Nexus 5 -> LG G3 -> Nexus 5X -> OnePlus 3T -> Galaxy S8 -> iPhone X
Asus Transformer TF300 -> Nexus 10 -> Pixel C -> iPad

fireman.cz
Nové Androidě

Příspěvek od fireman.cz » úte 27. lis 2012 17:22:53

Třeba všechny hry od Rovio?
Naposledy upravil(a) radegast dne čtv 29. lis 2012 6:50:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!

KejPi
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Google Pixel C
Rom: Stock

Příspěvek od KejPi » úte 27. lis 2012 18:32:25

No vsechny ne, nektere maji i na vyber. Ale pointa je v tom, ze vyvojar ti nabidne neco zdarma s upozornenim, ze aplikace obsahuje reklamu. Nikdo te nenuti to ani instalovat ani pouzivat pokud ti ta reklama vadi. Proste je to zpusob, kterym za tu aplikaci zaplatis a pokud s tim nesouhlasis, tak prece neznamena, ze to musis ukrast a je to chyba dodavatele aplikace.

Zajimalo by me, jestli vsechny aplikace, ktere umi za poplatek reklamu odstranit, mas koupene v placene verzi.
HTC Desire -> Nexus S -> Galaxy Nexus -> Nexus 4 -> Nexus 5 -> LG G3 -> Nexus 5X -> OnePlus 3T -> Galaxy S8 -> iPhone X
Asus Transformer TF300 -> Nexus 10 -> Pixel C -> iPad

fireman.cz
Nové Androidě

Příspěvek od fireman.cz » úte 27. lis 2012 18:44:52

Abych pravdu řekl, tak ze 100% aplikací u kterých je výběr s reklamou nebo bez mám asi 95% koupených ve full.
Ano, nemám koupenou aplikaci jako MX Player, nebo shazam. Reklama mi tam nevadí, jelikož není skoro vidět, ale u her jako je angry birds mě to opravdu vadí, když to vyskočí uprostřed hraní z vrchní strany. A nemám na výběr.

BTW Stejně tak přispívám i dobrovolně na rozvoj aplikací, kde je i free verze bez reklam a aplikace je slušná. Například appsales, která mi ušetřila dost peněz.

Stejně tak nehodlám platit nenažranost některých programátorů. Jako například u poslední verze aplikace 9gag. Aplikace od prvního dne co vyšla absolutně beze změny a v posledním týdnu byla jen přidána reklama a možnost dokoupit odemknutí. Za prvé, nebudu kupovat aplikaci bez jakéhokoliv vývoje, či snahy o zlepšení a za druhé je to pijavice, která parazituje na snažení programátorů a vlastníků webu 9gag.com tím, že napsal aplikaci. - výsledek, aplikace odinstalována a chodím skrz prohlížeč.

Další příklad bych mohl uvést budoucnost FB, který by měl v dalších aktualizacích přicházet s personalizovanou reklamou v mobilní aplikaci. A pochybuju, že bude placená verze. - výsledkem opět bude že aplikaci odinstaluji a půjdu přes prohlížeč,

Dopij
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG L90 D410 Dual

Příspěvek od Dopij » úte 27. lis 2012 19:28:03

Kdyby byly reklamy v aplikacích natvrdo vložené, tak by mi tak moc nevadily, ale vadí mi na nich to, že jen kvůli zobrazování trapných reklam se můj mobil zbytečně připojuje na internet, což mi snižuje FUP i výdrž baterie.

netineti
Robot

Příspěvek od netineti » úte 27. lis 2012 19:45:32

Pouzivam uz davno AdAway, takze aka novinka... Reklamy v aplikaciach ani neviem co su...

radegast
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » čtv 29. lis 2012 7:07:40

Jestli to nebude tím, že AdAway: "DEVICE MUST BE ROOTED FOR THIS APPLICATION"
a Adblock Plus: "NO ROOT REQUIRED"
No, nevadí.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Pedro1
Droid
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Příspěvek od Pedro1 » čtv 29. lis 2012 15:26:15

Dopij píše:Kdyby byly reklamy v aplikacích natvrdo vložené, tak by mi tak moc nevadily, ale vadí mi na nich to, že jen kvůli zobrazování trapných reklam se můj mobil zbytečně připojuje na internet, což mi snižuje FUP i výdrž baterie.

Ahoj, ja to resim tak, ze pouzivam Droidwall, a na internet leze jen to, cemu povolim pristup. Root koukam mas, tak neni problem.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“