Ostatní aplikaceLlama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od magic » čtv 06. pro 2012 11:30:43

Umí či neumí?
S Lamou jsem v celku spokojený. Nastavil jsem si profil takový, aby když jsem v práci a zapnu wifi, aby se mi automaticky spustila synchronizace (s exchange), jenomže ta se nespustí, protože DATA NA POZADÍ mám standardně vyplá, a bez těch synchronizace bohužel nejede. Umí tedy Llama "akcí" tyto data zapnout / vypnout? A jak se jmenuje taková možnost? Prolezl jsem to sakumprdum, a nic takového jsem tam nenašel.

Díky za info




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12637
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 06. pro 2012 11:58:41

Mobilní data.

Mimochodem, je pitomst vypínat data na pozadí. Spíš si vypni mobilní data a data na pozadí nechávej zapnutý.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od magic » pát 07. pro 2012 11:01:39

otázka nezněla co je či není blbost, takže bych rád odpověď na to, na co jsem se tázal.
Nicméně chci být třeba na datech, a mezitím mít vypnuté data na pozadí. Je to cca 1den baterie nahoru.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od dufko » pát 07. pro 2012 12:30:13

Myslím že to nejde ani u iných programov, možno s výnimkou Taskeru.

Dáta na pozadí mám zapnuté stále, keď nechcem internet, buď ho vypnem, alebo aspoň vypnem automatické aktualizácie, tie žerú viac batérie ako dáta na pozadí. A automatické aktualizácie už vie prepínať aj Llama.


Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od magic » úte 18. pro 2012 7:46:14

Automatickýma aktualizace myslíš co?


Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od dufko » úte 18. pro 2012 17:06:47

Obrázek


Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od magic » stř 19. pro 2012 7:34:12

takže nemyslíš automatickou aktualizaci, ale synchronizaci :) no a to je právě funkce, kterou jedinou potřebuji.
Resp :

Ladím model, aby když mám telefon v práci na Wifi, aby se prováděla automatická synchronizace, třeba 1x za 2hodiny s exchange serverem (kontakty, kalendář, úkoly), ale mezitím nechci aby aplikace, které používají data na pozadí (FB,ICQ, aktualizace, obchod) se připojovali, či o něco snažili.

Bohužel automatická synchronizace, nejde samozřejmě zapnout bez dat na pozadí.
Jak z toho ven :)) ?


imp1
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pon 06. srp 2012 11:28:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade Ascend G300

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od imp1 » stř 19. pro 2012 8:22:55

a co zkusit blokaci tech nechtenych prez droidwall, v dany cas,
jen napad , nemam vyzkouseno :-)

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od Pedro1 » stř 19. pro 2012 22:18:40

Ahoj, droidwall to sam o sobe casove ovladat neumi.


Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od magic » čtv 20. pro 2012 9:00:58

je to oříšek :))
stačila by mi bohatě aplikace, která se dá zavolat LAMOu, nebo nějaké rožšíření, které by umělo data na pozadí vypnout / zapnout.

Jinak netušíte, jestli je nějaká aplikace na android, která se umí naučit kroky?

resp, na jeden klik " zapnou mobilní data, přepnout na 3G, a ještě třeba zapnout data na pozadí " ?

Díky


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Llama zapnutí/vypnutí DAT NA POZADÍ?

Příspěvek od Martas38 » čtv 20. pro 2012 11:39:11

Tak Llama dokáže na CM7.2 zapínat a vypínat data, synchronizaci a dokáže přepínat 2G/3G síť. U oficiálního Androidu jdou tyto funkce přepínat pokud vím jen vstupem do menu, ne napřímo.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti