Ostatní aplikacemenší problém+dotaz

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Pytloš
Nové Androidě

menší problém+dotaz

Příspěvek od Pytloš » úte 09. bře 2010 19:53:03

Ahoj,
jsem nový majitel G1, která mě velice mile překvapila. Zatím jsem vše co jsem potřeboval našel, ale nevím, jestli už jsem tak slepý :shock: , no to nikde není. Začnu u těch jednodušších otázek.

1. Existuje podobná aplikace jako Credit Usage, je to jen 5dní trial a to nechci. Našel jsem jen nějaký stats, ale ten neukazuje dobře hlavně to o co mi jde. To je přenesené data přes internet, kvůli překročení limitu bych si to rád pohlídal. Nebo jiná aplikace která to dokáže zjistit.

2. Chtěl bych se zeptat co znamená kill aplication, v aplikaci astro jsem to zkusil, ale žádnou změnu nezaznamenal.

3. Má Android nějaké registry? Popřípadě musí se mazat nějakou aplikací, když rád instaluju a dávám pryč aplikace? Nenadělá to velkou neplechu? Moc se zatím v aplikacích nevyznám tak jen zkouším stahovat.

4. Ta nejvážnější, mám nainstalovaný NDrive, ale i když ji vypnu tak ve využití baterie mi ukazuje, že to žere 30% což není moc. A teď jsem si všiml, že tam jsou i jiné aplikace, které vyhnu, většinou hry. Ale tak 1-2% baterie není tak strašné jako 30%. Někdy to vyřeším vypnutím a zapnutím přístroje, ale né vždy.

sitler
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Huawei P Smart [Origo 8.0 ROM]

Re: menší problém+dotaz

Příspěvek od sitler » úte 09. bře 2010 20:21:45

1) na net mozna NetCounter, ten celkem rozumne ukazuje stazena data

2) v astru nevim, v normalnim task manageru je to vypnuti aplokace :-)

3) nema, neni potreba resit. odinstalovani je dostacujici

4) mam za to, ze vyuziti se pocita od posledniho zapnuti, ne kolik to bere zrovna v tu chvili, ale kolik to celkem sezralo
1. pravidlo enduráka: Kdo nepadá, jezdí pod svoje možnosti :D .
2. pravidlo enduráka: Kdo jezdí v sedě, je pomalej :D .

pakett86
Stálý androiďák

Příspěvek od pakett86 » úte 09. bře 2010 20:26:58

1. 3g watchdog dela presne co chces, zobrazuje se v oznamovaci liste

2. Killovani aplikaci je to same jako ,ve windows kdyz ukoncujes procesy...prevazne ty na pozadi co ti mohou zrat baterku a na druhou strane ne tech co by mely fungovat ,treba icq ,nebo zorvna 3g wd

3. Krom vytvorenych slozek na karte sem zadny "mess" nezaznamenal

4. Baterka ti hold na navigaci chcipne driv ,neni se cemu divit..furt sviti display ne li na max, keca do toho priblbla plechova huba, nonstop tahani dat, map, .. pres mobilni site
Nexus S (i9023)_Android 4.3

Autor tohoto vlákna
Pytloš
Nové Androidě

Příspěvek od Pytloš » stř 10. bře 2010 9:56:54

Moc děkuju za rady, aplikace jsou super. A to že to počítá od posledního zapnutí to asi tak bude, ale někdy když ten telefon vypnu a zapnu tak pořád tam je ta navigace a baterka jde hodně dolů. I když navigaci ukončím a dám i vynutit ukončení.

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » stř 10. bře 2010 10:24:07

1- tak nějak jsem nepochopil co chceš sledovat - ubejvající kredit nebo data? Lépe piš otázky...

2- máš mozek? Umíš samostatně přemejšlet? Víš k čemu slouží slovníky? Víš k čemu slouží google translátor? Tak si to koukej najít....Tyyve poslední dobou mam pocit že lidi maj tu kouli na hlavě jenom k nošení čepic...

3- ne, nemá. Ne, nic promazávat nemusíš. Ne, android neni windows.

4- battery usage ti ukazuje využití baterie od posledního spuštění aplikace. Takže pokud ti ukáže 30% ndrive, znamená to že od poseldního zapnutí ti ndrive užral 30% baterky, ne že si teď v tuhle chvíli bere 30%.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“