jsem nový majitel G1, která mě velice mile překvapila. Zatím jsem vše co jsem potřeboval našel, ale nevím, jestli už jsem tak slepý

1. Existuje podobná aplikace jako Credit Usage, je to jen 5dní trial a to nechci. Našel jsem jen nějaký stats, ale ten neukazuje dobře hlavně to o co mi jde. To je přenesené data přes internet, kvůli překročení limitu bych si to rád pohlídal. Nebo jiná aplikace která to dokáže zjistit.
2. Chtěl bych se zeptat co znamená kill aplication, v aplikaci astro jsem to zkusil, ale žádnou změnu nezaznamenal.
3. Má Android nějaké registry? Popřípadě musí se mazat nějakou aplikací, když rád instaluju a dávám pryč aplikace? Nenadělá to velkou neplechu? Moc se zatím v aplikacích nevyznám tak jen zkouším stahovat.
4. Ta nejvážnější, mám nainstalovaný NDrive, ale i když ji vypnu tak ve využití baterie mi ukazuje, že to žere 30% což není moc. A teď jsem si všiml, že tam jsou i jiné aplikace, které vyhnu, většinou hry. Ale tak 1-2% baterie není tak strašné jako 30%. Někdy to vyřeším vypnutím a zapnutím přístroje, ale né vždy.