1.
Muj problém je že do telefonu nemohu nic nainstalovat, protože tam od základu asi není nic co by umělo prohlížet soubory a tudíš nenainstaluji navigaci, a nenainstaluji ani prohlížeč souborů, přez který bych se pak už dostal na vše, stahnout online mi vlastně taky nic nejde a když jsem se nějak prapodivně v telefonu napíchnul na internet tak jsem si stahnul na uloz.to program FX file explorer, jenže ten úúúžasný telefon ho prostě nevidí, tudíš jej nenainstaluji, proto značně zoufalý vás prosím o pomoc a doufám že chyba je ve mě a né v telefonu, zkoušel jsem udělat účet na play.google.com a tam si něco stahnout, jenže desire Z oni nepodporují, jak to??? proto se ptám mám telefon rozšlapat a vrátit se k n97mini, a nebo být trpělivý a nechat si poradit s tou šílenou věcí

2.
další věc, se všema telefonama a notebookama kromě tohohle se v poho doma připojím na wi-fi, tento telefon wi-fi vidí, zadám heslo a pořád dokola se připojuje a dopojuje a nic prostě se nepřipojí pořádně ale internet kostrbatě funguje, jede pořád dokola... nainstaloval jsem do PC usb wi-fi přístupový bod, přez který se to hned připojí plný signál atd... ale internet nefunguje !!!!!!!!! co to ???
3. věc co mne deptá že telefon má anglickou klávesnici tudíš obráceně Z a Y , to se dá nějak přenastavit, nebo si já vidlák z čech musím zvyknout??
děkuji moc všem za rady a pomoc, jsem nový a zoufalý, hodiny nad tím sedím a nikde se nic kloudně nedočtu :/