Ostatní aplikace[APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Fiktik
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: čtv 09. pro 2010 5:24:25
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei P 30 Pro

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Fiktik » ned 29. zář 2013 21:06:30

Místo děkovaček urážejte Ceca zpropitným :-)




Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od unavix » ned 29. zář 2013 21:08:18

Má tvoje myšlenka hlubší důvod? Můžeš se trošku rozepsal? Jak si to myslel?

Odesláno z mého čajna aparátu
Bůh odpouští, JÁ NE!


michalkop
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: pát 16. črc 2010 15:32:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od michalkop » ned 29. zář 2013 21:11:30

BUG REPORT:
Právě jsem zkoušel ořez diakritiky v SMS zprávách. Trochu jsem se rozmáchl a měl zprávu dlouho cca 250 až 300 znaků, díky Cecovi se správně převáděla, ale pak přišel zlom a zacyklila se na převodu na MMS a zpět na textovou zprávu. Vypadá to, že mediatecké apkčko nerozdýchává změnu v ořezaných znacích, a protože je zpráva (s diakritikou) delší než 5(?), tak ji chce dát na MMS, pak zjistí, že se diakritika ořezává (a zpráva je tedy kratší) a převádí ji zpět na SMS. Toto pořád dokola. Viditelné zpomalení reakcí. Notifikace probíhá i na pozadí po force closu. Odesíláno by bylo asi jako MMS, nad odesílacím tlačítkem svítí titulek MMS.
Naposledy upravil(a) michalkop dne ned 29. zář 2013 21:14:00, celkem upraveno 1 x.
Huawei P20

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » ned 29. zář 2013 21:13:49

Pozriem to v priebehu tyzdna.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


michalkop
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: pát 16. črc 2010 15:32:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od michalkop » ned 29. zář 2013 21:37:31

Upřesnění:
teď jsem to zkoušel znovu - v přítomnosti písmena s diakritikou se zacyklení provede, když se na počítadle objeví 105/2, znak potom už ho vystřídá MMS a zmatený dialog MMS >> SMS >> MMS ...

Částečně vidím příčinu v tom, že když píšu zprávu obsahující diakritiku, tak počítadlo chvílemi problikává na staré Unicode počítání s 60 znaky na zprávu. Prozatimně by se to dalo vyřešit záplatou zvyšující číslo počtu převedených SMS na jednu MMS. V mediatecké SMS aplilkaci se nikde nedá nastavit to číslo. Podle chování, hádám, že jím bude číslovka 5.
Huawei P20


Uživatelský avatar

dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4386
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: US5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od dvzd » pon 30. zář 2013 1:50:19

Ceco píše:Moja zakladna userov z xda uz bombarduje google cez reporting nevhodneho obsahu. Tak isto zrejme budu postupovat aj ostatni vyvojari, ktorych moduly sa tam objavili. Predpokladam, ze ten bastard pojde cochvila dole.
Zatím to vypadá, že to Google nezajímá, nechce si sám sobě kazit kšeft, aplikace tam je dál vystavena k prodeji. :nene:
https://play.google.com/store/apps/deta ... gravitybox

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » pon 30. zář 2013 7:00:26

Nj, priama linka funguje. Ale modul sa uz vyhladat neda.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4386
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: US5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od dvzd » pon 30. zář 2013 7:45:22

No Google filtruje vyhledávání podle států, tak jestli kvůli tobě nefiltruje u této aplikace některé státy, tedy ČR a třeba některé další okolní.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » pon 30. zář 2013 7:50:19

Linka uz nefunguje vobec. Bud to uz blokli, alebo to stiahol. To iste ostatne moduly, ktore predaval.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4386
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: US5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od dvzd » pon 30. zář 2013 8:01:01

No já mám spíš takový dojem, že mi někdo odkaz upravil, ten autor se nazýval jinak než "ceco" a nyní je v odkazu uvedeno slovo "ceco", tady si bohužel nemohu být jist ani původností svého vlastního příspěvku, příspěvky se tu umazávají a mění bez zanechání vzkazu od cenzora. Nestalo se mi to poprvé, proto mám takové podezření. Přizná se některý z moderátoru? ;)

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11301
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Jumbo78 » pon 30. zář 2013 8:11:28

Teď jsem na to kliknul a funguje...

Edit: uveden autor Star fox apps

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » pon 30. zář 2013 8:48:55

dvzd píše:No já mám spíš takový dojem, že mi někdo odkaz upravil, ten autor se nazýval jinak než "ceco" a nyní je v odkazu uvedeno slovo "ceco", tady si bohužel nemohu být jist ani původností svého vlastního příspěvku, příspěvky se tu umazávají a mění bez zanechání vzkazu od cenzora. Nestalo se mi to poprvé, proto mám takové podezření. Přizná se některý z moderátoru? ;)
To sa mylis. Ten podvodnik to tam hodil uplne bez modifikacii. Cize appka so sebou nesie svoj originalny namespace com.ceco.gm2.gravitybox ( https://github.com/C3C0/GravityBox/tree ... gravitybox )
Dokonca okopiroval screenshoty z XDA. Vsetky screenshoty (okrem prveho) boli robene na mojom telefone.

Tak isto podpisovy kluc sa zhoduje s tym, ktory pouzivam ja na podpisanie vyslednej apk.
To znamena, ze este ked appka bola viditelna na play, tak sa mi automaticky hlasila ako "uz nainstalovana"
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4386
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: US5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od dvzd » pon 30. zář 2013 8:54:11

Tak to si sypu popel na hlavu a omlouvám se moderátorům, už asi začáním být paranoidní. :nene:
Jumbo78 píše:Teď jsem na to kliknul a funguje...

Edit: uveden autor Star fox apps

@phablet ;)
To by podporovalo tu moji verzi o filtrování států při vyhledávání. Člověk z ČR nemá oficiálně šanci vidět aplikaci nabízenou jen pro jiné země. A asi nejen při vyhledávání, protože mě ten můj přímý odkaz také už nefunguje. Vím, že když jsem chtěl v minulosti zkoušet aplikace určené pro jiné země, musel jsem si nainstalovat aplikaci Market Enabler, protože jinak se mi ty aplikace určené pro jiné země v Google Play nezobrazovaly. Nejsem si jist, jestli to tu nebude chápáno jako warez.
http://www.svetandroida.cz/nejlepsi-apl ... dil-201204


Xoxolushik
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 30. zář 2013 18:16:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ThL W8s
Rom: Stock 4.2.1 + GB

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Xoxolushik » pon 30. zář 2013 18:18:27

Ceco Dakujem za skvelu pracu!!

Edit
Mimochodom, notificna LEDka vie iba dve farby. Obavam sa, ze je to HW related. Alebo by to slo spravit cez GB?
Dik

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 01. říj 2013 8:30:03

michalkop píše:BUG REPORT:
Právě jsem zkoušel ořez diakritiky v SMS zprávách. Trochu jsem se rozmáchl a měl zprávu dlouho cca 250 až 300 znaků, díky Cecovi se správně převáděla, ale pak přišel zlom a zacyklila se na převodu na MMS a zpět na textovou zprávu. Vypadá to, že mediatecké apkčko nerozdýchává změnu v ořezaných znacích, a protože je zpráva (s diakritikou) delší než 5(?), tak ji chce dát na MMS, pak zjistí, že se diakritika ořezává (a zpráva je tedy kratší) a převádí ji zpět na SMS. Toto pořád dokola. Viditelné zpomalení reakcí. Notifikace probíhá i na pozadí po force closu. Odesíláno by bylo asi jako MMS, nad odesílacím tlačítkem svítí titulek MMS.
Tak zda, sa ze sa mi to podarilo opravit. Ostava uz len jedna anomalia, ktoru sa mi nepodarilo rozlusknut, ale je to prkotina, tak kaslem na to.
Ked ma sprava tolko znakov, ze je na rozhrani SMS a MMS ale stale je ako SMS a ulozi sa ako draft, po otvoreni draftu sa zobrazi ako MMS namiesto SMS.
Tuknutim do textoveho pola sa opat zmeni na SMS.

V dalsej verzii bude opraveny aj statusbar brightness control pre Android 4.1 a ako bonus navyse moznost nastavenia vibracii pri volani (pri nadviazani, pri ukonceni, pri cakani na hovor, kazdu 45-tu sekundu v minute pocas odchadzajuceho hovoru)

Edit:
Verzia 2.5.6 k dispozicii

Obsahuje najma opravy + par novych funkcii:
- Vibracie volani (pri nadviazani hovoru, pri ukonceni hovoru, pri cakajucom hovore, kazdu 45-tu sekundu pri odchadzajucom hovore
- Moznost umlcat zvuky pocas nastavenia hlasitosti)
- Moznost nastavit, ci pripojenie/odpojenie USB kabla/napajania zapne alebo nezapne obrazovku

Uplny changelog: https://github.com/C3C0/GravityBox/blob ... NGELOG.txt
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Xoxolushik
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 30. zář 2013 18:16:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ThL W8s
Rom: Stock 4.2.1 + GB

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Xoxolushik » úte 01. říj 2013 13:51:07

Ceco, este jeden napad/prosba - bolo by mozne zobudit telefon aj tlacidlom "home", nielen tlacidlom "power"?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 01. říj 2013 14:04:32

Tato funkcia sa neda urobit 100% funkcna, pretoze vacsina zariadeni ma hardverove obmedzenie, a to take,
ze ked je tlf v hlbokom spanku (CPU offline) tak sa da zobudit jedine power tlacitkom.
Home by ti v tomto pripade zaplo telefon mozno na 10-ty pokus, ak sa so stastim trafis do nejakeho wakelocku,
ktory si nachvilu chytila nejaka appka/sluzba na pozadi.

Inak tento mod sa da jednoducho urobit a otestovat editaciou /system/usr/keylayout
Prislusny kl subor obsahuje definiciu spravania sa tlacidiel. K tym co by mali podporovat zobudzanie staci pridat WAKE
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od dizzy2012 » úte 01. říj 2013 15:39:20

Ahoj Ceco,
mam takovy dotaz k GB, zda by sla zapracovat moznost (vytvorit dlazdice nebo volbou v GB menu), kde by se dalo vybrat sim slot, na kterem by bezelo 3G (jedno jestli by to byl "prvni" nebo "druhy"). Na mem drivejsim telefonu ZTE V970 tato moznost byla, tj. bylo mozne si vybrat slot na 3G data, aniz by se musela prehazovat simkarta (karta, na ktere bezela 3G sit/data, klidne byla na druhe sim), viz obrazek nize ve spoileru. Je toto proveditelne? Vim, ze se tim Bruno, ktery dela custom rom na ZTE V987 snad trochu zabyval. Ted s mojim ZTE V987 kdyz prejedu hranice, tak musim prehazovat karty ve slotech, misto pouheho prepnuti v menu u ZTE V970.
Diky moc za objasneni.
Spoiler:
Screenshot_2013-10-01-16-26-52.png
Screenshot_2013-10-01-16-26-52.png (56.28 KiB) Zobrazeno 2160 x

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 01. říj 2013 16:01:19

Ako viem o co ide. Moja rom ma standardne tuto moznost. Problem je ale v tom, ze si to vyzaduje vela casu a usilia, kedze mtk zdrojaky nemame a robit reverse engineering z dekompilovaneho smali kodu je o drzku. Skoro ako citat matrix :DD
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od dizzy2012 » úte 01. říj 2013 16:10:15

No tusel jsem, ze na to bude potreba zdrojaky :x
BTW, jinak jsem asi moc nepochopil, k cemu je v GB tato option:
--- option to set mode of network mode tile (2G/2G+3G/3G vs. 2G/2G+3G.

Dik.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 01. říj 2013 16:53:52

V rezime 2G+3G ma spojenie tendenciu fluktuovat medzi 2G a 3G.
V pripade napr. pouzitia mobilnych dat (browser, stahovanie) ma tato fluktuacia
nepriaznivy vplyv na rychlost stahovania/odozvu.
V pripade, ze si si isty, ze je v tvojom okoli stabilne 3G pokrytie, mozes sa hodit do
striktneho rezimu 3G, kde k tymto fluktuaciam dochadzat nebude. To ti zaruci stabilnu odozvu a rychlost.
Treba vsak mysliet na to, ze v pripade ak sa dostanes mimo 3G zony, budes prakticky bez signalu a tym
padom nedosiahnutelny.

Ta option je tam kvoli tomu, ze niekto stritkny rezim 3G nepouziva vobec, cize je praktickejsie
ak dlazdica prepina medzi 2G/2G+3G aby nebol potrebny zbytocny prechod cez 3G ked sa chces dostat na 2G.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Xoxolushik
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 30. zář 2013 18:16:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ThL W8s
Rom: Stock 4.2.1 + GB

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Xoxolushik » úte 01. říj 2013 17:06:20

Ceco píše:Tato funkcia sa neda urobit 100% funkcna, pretoze vacsina zariadeni ma hardverove obmedzenie, a to take,
ze ked je tlf v hlbokom spanku (CPU offline) tak sa da zobudit jedine power tlacitkom.
Home by ti v tomto pripade zaplo telefon mozno na 10-ty pokus, ak sa so stastim trafis do nejakeho wakelocku,
ktory si nachvilu chytila nejaka appka/sluzba na pozadi.

Inak tento mod sa da jednoducho urobit a otestovat editaciou /system/usr/keylayout
Prislusny kl subor obsahuje definiciu spravania sa tlacidiel. K tym co by mali podporovat zobudzanie staci pridat WAKE
Tak som si odfajcil vsetky HW tlacidla. Funguje akurat prst na displayi. Potreboval by som nahrat spat celu zlozku keylayout (mam ulozeny original na PC), akurat nemam ziadny nastroj ako sa dostat k systemovymi suborom telefonu cez PC (a la total commander) tak som v pr*eli, pretoze inak nemam ako prepisat tie kl subory.Vies mi nejaky PC nastroj prosim poradit?
Dik

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 01. říj 2013 17:23:06

Zapni si pie controls v gb. Tie by mali ficat aj ked ti hw tlacitka nejdu. Hadam vies ako sa pouziva pie (kolac)
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Xoxolushik
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 30. zář 2013 18:16:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ThL W8s
Rom: Stock 4.2.1 + GB

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Xoxolushik » úte 01. říj 2013 17:56:51

Nevdel som ale uz viem :). Takze telefon sa da ovladat, ale tlacidla nefunguju ani po spatnom nahrati povodneho suboru keylayout :(
Naposledy upravil(a) Jacho dne úte 01. říj 2013 18:10:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Posledné príspevky sa necitujú, prečítaj si pravidlá fóra!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 01. říj 2013 18:35:49

Skontroluj, pripadne nastav opravnenia na ten subor, ktory si nahral. rw-r--r-- (mod 644)
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Xoxolushik
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 30. zář 2013 18:16:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ThL W8s
Rom: Stock 4.2.1 + GB

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Xoxolushik » úte 01. říj 2013 19:30:28

Ja som medzicasom urobil obnovu systemu, co samozrejme pomohlo. Ale ked si napisal to s tymi pravami, tak mi nedalo a hral som sa dalej. Prehral som originalne subory zalohou orig. suborov a naozaj sa prava zmenili. Tlacidla prestali fungovat a potom, co som upravil prava, tak to znovu ide. Len poznamka, prava boli defaultne rwxr-xr-x (mod 0755).
Takze teraz sa chcem znovu pustit do upravy kl suborov. Problem je, ze ich je tam strasne vela a este aj vramci jedneho suboru obcas byva "HOME" a "MOVE_HOME". Niektore uz maju priradene WAKE_DROPPED. Takze neviem, v ktorych vsetkych suboroch je uprava potrebna, ci upravovat home aj move_home, ci prepisovat wake_dropped. Dalsia vec je, ze medzi hodotou klavesy a hodnotou wake/wake_dropped nie je standardny pocet prazdnych znakov, takze tiez neviem kolko ich tam mam nasazat..
Idem skusat

EDIT
Tak som sa nad tym trochu zamyslel a rozhodol som sa zmenit iba subor mtk-kpd.kl konkretne key 102 HOME a dpolnil som "WAKE" po 14 medzerach. Nakopiroval som do systemu, upravil prava (teraz som si vsimol, ze jednotlive subory maju rw-r--r.. ako si pisal ale cela zlozka mala o co spominam vyssie), rebootoval A FUNGUJE! Zatial.. Chvilu musim testovat, ci sa potvrdi ako si vravel, ze to zafunguje len obcas..


michalkop
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: pát 16. črc 2010 15:32:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od michalkop » úte 01. říj 2013 21:47:24

Děkuji cecovi za rychlou opravu ořezu diakritiky. Nyní se už dostanu i za druhou zprávu. Stačilo aktualizovat a asi dva restarty.

@telefon
Huawei P20


Xoxolushik
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 30. zář 2013 18:16:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ThL W8s
Rom: Stock 4.2.1 + GB

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Xoxolushik » úte 01. říj 2013 21:50:09

Tak potvrdzujem, ze odomkuntie pomocou HOME niekedy nefunguje na prve ale az na x-te stlacenie :(


Fiktik
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: čtv 09. pro 2010 5:24:25
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei P 30 Pro

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Fiktik » stř 02. říj 2013 17:27:57

Na ThL W11 mi nefunguje zobrazení kontaktu přes celou obrazovku při volání.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » čtv 03. říj 2013 9:35:58

Kukni na "Hlasenie chyb" v prvom prispevku.
Bez dalsich informacii mozem tazko nieco riesit.

Verzia 2.5.7 k dispozicii
- obsahuje rozhranie pre usporiadavanie dlazdic
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti