Ostatní aplikace[APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 22. říj 2013 10:01:07

Verzia 2.6.4 k dispozícii

- Oblúkový indikátor stavu batérie - Zobrazí oblúk po obvode odomykacieho prstenca, reprezentujúci stav batérie
- Nová HW Key akcia: ovládanie svetla (Torch)
- Možnosť ovládania svetla na dlhé podržanie Home tlačidla vrámci obrazovky uzamknutia
- Možnosť zobraziť rozšírený panel nastavenia hlasitosti automaticky (bez potreby aktivácie tlačidlom na rozšírenie)

Úplný changelog: https://github.com/C3C0/GravityBox/blob ... NGELOG.txt


◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android



left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od left4deth » úte 22. říj 2013 10:46:34

Po restartu pada ani preinstalace nepomuze

Urguju z mého Téháel dvoukila

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 22. říj 2013 10:50:57

Co konkretne? Mozes to popisat presne?
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od left4deth » úte 22. říj 2013 10:56:33

Jo promin promin :-) no naistaluju tu novou verzi a kdyz chci pustit gravity tak mi to napise ze modul neodpovida..zaskrtly ho mam zkousel sem reinstal jak gravity tak xposed.

Urguju z mého Téháel dvoukila

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 22. říj 2013 10:57:54

Skus si prepnut system do Anglictiny, mam taky pocit, ze nieco nie je OK s prekladmi.

Edit: Slovencina funguje OK.
Naposledy upravil(a) Ceco dne úte 22. říj 2013 11:00:01, celkem upraveno 1 x.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android



left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od left4deth » úte 22. říj 2013 10:59:25

Take to nepomohlo ani UK ani us..

Urguju z mého Téháel dvoukila

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 22. říj 2013 11:01:42

JJ. Jazykom to nebude. Proste Xposed framework nevie najst modul.
Nemal si ho predtym nahodou ako systemovu aplikaciu?
Treba preverit ci je xposed framework aktivny, a ci je modul aktivny.
Predpokladam, ze si po upgrade robil restart (to je potrebne)
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od left4deth » úte 22. říj 2013 11:05:27

Ne to nemel a samo restart sem udelal..uz sem zkusil i smazat xposed a gravity restart a vse od znova a nic

Urguju z mého Téháel dvoukila

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 22. říj 2013 12:02:36

Divne. Vo framework menu vsetko OK? Co ukazuje app_process?
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od xGrany » úte 22. říj 2013 12:03:41

Tak u me na THL w200 naprosto bez problemu,takze hledej asi problem nekde u sebe.


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od left4deth » úte 22. říj 2013 12:08:46

Nevim jestli je to mozny ale udelal sem clean cache cleanerem a najednou to fici :-) takze se omlouvam jinak zase super prace :wink: kdyz uz pisu jak se vypina ten ukazatel ram na lockscreene nemuzu to najit ve stock nastaveni..diky

Urguju z mého Téháel dvoukila

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 22. říj 2013 12:12:01

Myslis ukazovatel spotreby dat?
Settings / Data usage
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


left4deth
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pát 16. zář 2011 17:42:58
Reputace: 0

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od left4deth » úte 22. říj 2013 14:56:54

Presne :smile: diky diky

Urguju z mého Téháel dvoukila


michalkop
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: pát 16. črc 2010 15:32:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od michalkop » stř 23. říj 2013 8:16:28

Tak, se připojuji s problémem s automatickým převodem SMS do MMS. Napíšu ani ne 200 znaků a už se převádí...

EDIT:
unavix píše:No u tebe to vypadá ok. Mě to převádí na mms přibližně u 200 znaků i když nedám smajlika.
Můžeš mi od tebe vytáhnout mms apk a poslat mi ji do sz? Že bych ji dal do telefonu a zkusil s ní.
A nebo můžeš mi sem napsat jaky mas nastavení v sms apk? Jestli nemam třeba něco jinak.
Předem díky za ochotu.

Odesláno z mého čajna aparátu
Taky se připojuji, dělá mi to úplně to samé :-(

@telefon

EDIT by don_alex:
Nepiš dva a více příspěvků pod sebe, od toho máš tlačítko "Upravit"! Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je.
Huawei P20

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od unavix » stř 23. říj 2013 14:14:53

Sem tu s dalším postřehem. Potíž není v sms aplikaci jako takové ale někde v GB nebo GM. Jelikož mi to ale začalo dělat až nedávno tak si myslím že je to v GB. Nainstaloval sem jinou app na sms a problém je uplně stejný. Po napsání cca 200 znaků to chce odesílat mms. Ale neodešle. Jen se to zacyklí a nic to neudělá.
Problém bude mít asi spojitost s ořezáváním diakritiky, nebo se pletu? Ceco co Ty na to?
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » stř 23. říj 2013 14:36:18

Pochybujem. Mod funguje len vramci konkretnej aplikacie.
A tou je stock MMS (com.android.mms).
Na nizsej, systemovej urovni sa v tomto ohlade nic nerobi.

https://github.com/C3C0/GravityBox/blob ... odMms.java
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od unavix » stř 23. říj 2013 14:39:46

Vypnul sem ořezání v GB a zkusím dlouhé smsky jak ve stock aplikaci tak i now sms. Tím by se mělo zjistit jestli to dělá GB, je moje úvaha správná?
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » stř 23. říj 2013 14:41:42

Je. Ale ako som uz pisal. Mod modifikuje len stock MMS aplikaciu. Nic ine.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od unavix » stř 23. říj 2013 14:49:25

Takže - po vypnutí ořezávání diakritiky v GB je vše v naprostém pořádku. Jak ve stock aplikaci tak i v NowSMS. Nevim jak je možný že GB ovlivnil i NowSMS jako alternativní apk na smsky ale je to prostě tak. Bez potíží sem odeslal sms v délce 348 znaků. Nic se nechtělo převádět na mms.
GB mam určitě nainstalovaný správně. Ještě udělám večer wipe dalvik a cashe a uvidím. Třeba to pomůže. Pokud ne tak budu odkázaný na používání alternativní apk na smsky :(
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » stř 23. říj 2013 14:54:07

Fakt divne. Now SMS bezi uplne ako iny proces, v kompletne inom namespace.
Mod robi len nad com.android.mms, co je namespace stock MMS aplikacie.
Jedine, ze by Now SMS pouzivala priamo nejake funkcie stock MMS, o com ale pochybujem, kedze Now SMS by bola prilis zavisla od stock MMS, to znamena, ze by nemusela fungovat vobec na zariadenich, kde niekto MMS zmrazil/odinstaloval/nahradil za nieco ine. Takze 0% pravdepodobnost, ze tomu tak je.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od unavix » stř 23. říj 2013 15:02:18

Je mi to záhadou. Chtěl sem se zbavit handcent, dyk víš že sem Tě kvuli tomu otravoval s tím ořezáním diakritiky do GB. Když si tuhle fičuru dal do GB tak sem dal handecent pryč a vše hezky fungovalo se stock aplikací. A po dalším updatu GB se to podělalo a od tý doby mi to blbne a sms se chtějí převádět na mms. Zkoušel sem i apk mms od Tebe co si mi dal stahnout a uplně ten samý problém. Čili v apk mms to nebylo. To mě vede k závěru že zlobí GB. Ale proč? Spíš co mam jinak že u mě jo a u Tebe ne? Co máme rozdílného?
Bůh odpouští, JÁ NE!


mp3comanche
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 24. říj 2013 19:35:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP980 - etotalk ROM
Mobil 2 / ROM: ZE551ML - stock root ROM

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od mp3comanche » čtv 24. říj 2013 19:45:29

Ahoj, především díky za super aplikaci, která...no dává tomu všemu takový jiný a použitelnější rozměr :-)

Měl bych drobnosti k vymazlení CZ překladu, až bude čas a/nebo nálada:
Dlaždice v Quick Settings: USPÁT ---> USPAT, TYP SÍTE ---> TYP SÍTĚ

A pokud je tohle:

Kód: Vybrat vše

https://github.com/C3C0/GravityBox/commit/b7c5c6a4fae20307890f2d628555fa5840957088
nové / plánované výrazivo, tak v tom případě ve stringu

Kód: Vybrat vše

<string name="pref_cat_hwkey_back_title">Tlačítko Späť</string> 
má být "Zpět", anžto "Tlačítko Späť" je spíše husákovská českoslovenština :-)

Díky, díky, díky....

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » čtv 24. říj 2013 19:52:50

Jj. Dik za postrehy. Ono tam toho bude urcite viac, kedze ja to prekladam na rychlo a za pomoci google translatora :DD
Tu su komplet ceske stringy. Ak by mal niekto chut ich prejst, pripadne upravit.
https://github.com/C3C0/GravityBox/blob ... trings.xml
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


mp3comanche
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 24. říj 2013 19:35:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP980 - etotalk ROM
Mobil 2 / ROM: ZE551ML - stock root ROM

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od mp3comanche » čtv 24. říj 2013 20:01:39

Jdu na ten CZ XML soubor a projedu to...takňák postupně :roll: . Kdyby měl někdo již teď nějaký postřeh, pište na mp3comanche[uzenáč]centrum.fčesku.


EDIT (a few minutes later :-)): Hotovo a pullnuto, zase tolik toho koukám není...


jezyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: úte 07. úno 2012 19:16:59
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC M8S

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od jezyn » čtv 24. říj 2013 23:25:06

Chtel jsem se zeptat. Mam v telefonu 2 simky. Jednu stale aktivni a druhou zapinam, kdyz chci pouzivat internet. Slo by do quick settings dat, ze kdyz klepnu na ikonu, tak se mi aktivuje prave ta druha simka ? At porad nemusim chodit do nastaveni telefonu a tam to aktivovat.


Xoxolushik
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 30. zář 2013 18:16:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ThL W8s
Rom: Stock 4.2.1 + GB

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Xoxolushik » pát 25. říj 2013 22:47:38

Ahoj Ceco, neviem čím to je, ale "Show battery arc" vyzerá u mňa následovne:
Spoiler:
Screenshot_2013-10-25-23-41-39.png
Screenshot_2013-10-25-23-41-39.png (2.75 MiB) Zobrazeno 1083 x
Odomýkacím kruhom som nehýbal - štandardne 0px x 0px. Reboot som spravil.

(sorry za veľkosť obrázku, ale keď ho zmenším, tak aby to tu ako tak vyzeralo, tak už je obrázok príliš zdeformovaný a neviem ako tu robíte tie rozklikávacie obrázky :( - rád sa priučím!)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » pát 25. říj 2013 22:56:04

To uz mam opravene. Bude v dalsej verzii cochvila.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » pát 25. říj 2013 23:44:46

Verzia 2.6.5 k dispozicii

Changelog: https://github.com/C3C0/GravityBox/blob ... NGELOG.txt
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Saris
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: pon 22. črc 2013 20:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4A MIUI 4-6-2 by sta-s2z
Tablet: Chuwi V88

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od Saris » pon 28. říj 2013 11:02:12

Vdaka za super aplikaciu!

Bolo by mozne k funkcii "ukoncenie aktualnych aplikacii" urobit aj nadstavbu (ako napr ma MIUI ROM), aby bolo mozne vybrat aplikacie, ktore sa daju locknut, a tym padom by ostali bezat aj po pusteni tejto ficury?
A reboot every day keeps the doctor away.


ZDENDA000
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: pát 04. říj 2013 18:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: cubot gt99

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3

Příspěvek od ZDENDA000 » pon 28. říj 2013 19:04:29

Ceco můžeš mi poradit,zda má cenu zkoušet tvou apk.,když se můj cubot gt99 restartuje při prohlížení netu a apk. např.aukro.cz. Zkoušel jsem i custom romky,ale dělalo to stejně,tak jsem vrátil origo room a zdá se že to dělá stále častěji.Psal jsem to v cubot diskuzi,ale nikdo neporadil. Jestli by mohla pomoci tvá apk. Dík.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti