Ostatní aplikace[APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

moijack
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: stř 05. led 2011 0:04:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 7 2013 Honor 8

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od moijack » pon 23. čer 2014 1:24:29

Neviete kde sa da v nastaveniach oznameni zmenit upozornenie a farba ked baterka klesne pod urcitu uroven a ked je plne nabita





roboss
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 17. zář 2012 12:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus5X Stock 7.1.1

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od roboss » pát 27. čer 2014 7:37:33

Zdravim. Chcem sa vas opytat ako mate poriesenu notifikacnu led pre oznamenia z aplikacii - ci to mate nastavene len v GB, alebo pouzivate aj externu aplikaciu. Po instalacii GB mi to nejako blbne, odinstaloval som aj LightFlow, no nejako to blbne. Jedna sa mi len o niekolko oznameni - gmail, mail, gtasks, sms, hovor. Popripade poprosim screen ako mate nastavene led v GB. Vopred vdaka.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » pát 27. čer 2014 16:38:02

Vacsinou ludia co pouzivali lightflow mali nasledne problem rozchodit led cez gb. Zrejme tam nieco ten lf ponecha aj po odinstalivani. Ako prve treba skontrolovat nastavenie "pulse notification light" v v systemivych nastsveniach obrazovky.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


roboss
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 17. zář 2012 12:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus5X Stock 7.1.1

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od roboss » sob 28. čer 2014 13:57:58

Ceco...Blikanie ledky v nastaveniach obrazovky mam povolene. Tak sa mi to po vela pokusoch podarilo rozbehat. Takto to mam nastavene a funguje to.
Spoiler:
Screenshot.png
Screenshot.png (159.2 KiB) Zobrazeno 3549 x
Pri gtasks je potrebne v nastaveniach gtasks vypnut zobrazenie popup okna pri pripomienke, lebo ledka svieti len pri vypnutom displeji, ak sa rozsvietil tak uz potom ledka nesvieti, ani po zhasnuti displeja.
A vdaka za vyvoj GB, je to super modul.


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od vodnik33 » ned 29. čer 2014 16:45:19

Zdravím, především děkuji tvůrci GravityBoxu. Skvělá práce. Mám dotaz. Mám při určitých notifikacích zapnutou funkci ''Aktivní obrazovka'' , která mi ale zruší notifikaci led diodou. Rozsvícení displeje je fajn, když je člověk u telefonu. Ale potom by ''bodlo'' po zhasnutí displeje obnovení notifikace ledkou. Jestli je to už teď nějak možné nastavit, tak to nevim jak.

Edit: Tak jsem zjistil, že to dělá asi jenom Gmail.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » ned 29. čer 2014 21:33:23

Spravne by mala led blikat dalej. Tak som to naprogramoval. U mna som sa zatial nestretol s tym, ze by to nefungovalo. Teda pokial neodomknes alebo nezrusis notifikaciu. Funguje mi OK aj s Gmail.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

mar72
Stálý androiďák
Příspěvky: 244
Registrován: sob 05. bře 2011 20:32:22
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi Note 3 Pro + Nexus 5 32GB
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z2 + Huawei G300

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od mar72 » stř 02. črc 2014 15:35:17

Po aktualizaci mého Nexuse 5 na verzi Androidu 4.4.4 mám problém s přepínáním 2G/3G. V předchozí verzi přepínaní režimu sítě fungovalo okamžitě, teď po pár přepnutích i když vše signalizuje že jsem připojen k síti, internet nefunguje. Zkusil jsem změnit modem, odinstalovat Xposed + GravityBox a pak používat jen přepínaní sítě co je v systému, to fungovalo dobře. Po opětovné instalaci Xposed + GravityBox je problém zpátky. Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost nebo nějaký nápad co s tím?
LG V30 : stock Oreo
XIAOMI Redmi Note 3 Pro SE : Resurrection remix 6.2.1
Nexus 5 : LineageOS 14.1

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » stř 02. črc 2014 16:26:47

Zatial nik iny nehlasil tieto problemy. Takze asi nieco lokalne. Zazalohovat rom a skusit factory reset. Ine poradit ma momentalne nenapada.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


roboss
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 17. zář 2012 12:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus5X Stock 7.1.1

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od roboss » stř 02. črc 2014 21:48:26

Mam podobny problem ako "vodnik33" (4 prispevok hore). Ak mi blika nejaka notifikacia a rozsvietim displej, len sa pozriem a nasledne ho vypnem, tak ledka uz dalej neblika. Nepouzivam zamok. Cize ledka blika dovtedy kym nerozsvietim displej, je jedno ci si pozriem napr. mail alebo pripomienku, alebo neurobim nic a displej zhasne, ledka uz potom neblika. Mala by? Je potrebne nieco zapnut? Moje nastavenie je na obrazku v 5 prispevku hore.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » čtv 03. črc 2014 4:40:41

To je standardne spravanie Android. Akonahle tam je interakcia od uzivatela, nie je dovod blikat ledkou. Jedina vynimka je "Active screen" co je automaticke rozsvietenie obrazovky ked pride notifikacia. Pokial user nie je v dosahu, obrazovka sa rozsvieti a nasledne zhasne (bez interakcie usera), led ostava blikat.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


roboss
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 17. zář 2012 12:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus5X Stock 7.1.1

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od roboss » čtv 03. črc 2014 7:31:30

Napr. pri app Gtasks to tak nejde. Ak mam povoleny v menu app - reminder pop-ups, tak sa v case pripomienky rozsvieti displej, okno s pripomienkou sa zobrazi na displeji, po stanovenom case displej zhasne a ledka uz neblika. Blika len pocas zapnutia pripomienky kym hra zvuk pripomienky, vtedy stihne bliknut len raz. Ked zakazem reminder pop-ups tak ledka blika kym nerozsvietim displej, no pripomienku vidim len ako ikonku v stavovom riadku. Neda sa v Gtasks nastavit aby sa pripomienka zobrazila na ploche bez rozsvietenia displeja, to by bolo ok, ale co uz. Z LightFlow som bol zvyknuty ze ledka blikala kym som nepozrel pripomienku alebo mail. No nevadi, nastavenia GB su ovela prinosnejsie ako blikanie nejakej pripomienky.

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od ja_som » čtv 03. črc 2014 17:32:27

Ahojte,
dá sa nejak nastaviť Heds up len aby zobrazoval niektoré aplikácie, ak Heds up povolím v nastaveniach stavového riadku tak sa zapne pre všetky aplikácie a ja by som to chcel len pri dvoch, troch, teda príde mi zložité vypínať všetky ostatné apky v UNC.

A testoval som Heads up na oznámenia bluetooth, myslel som, že sa Heads up zobrazí aj keď mi príde notifikácia pre potvrdenie prijatia súboru, ale zobrazil sa až keď mi oznámilo, že sú súbory prijaté.


Vďaka
:ugeek:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » čtv 03. črc 2014 18:56:07

V UNC menu najdes "Default settings", ktore ked nastavis a zapnes sa budu aplikovat na vsetky aplikacie, ktore nemaju zadefinovane (povolene) vlastne UNC nastavenia.

Heads up ignoruje vsetky "ongoing" notifikacie. Zobrazuje len tie, ktore je mozne rucne zrusit zo zoznamu notifikacii.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od ja_som » čtv 03. črc 2014 19:04:51

Ďakujem, default settings nastavené. Videl som to tam, ale myslel som, že to obnoví všetky nastavenia :)


Škoda, že to na ten BT nefunguje, pri tom by sa to celkom hodilo.


Ešte raz vďaka.
:ugeek:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » čtv 03. črc 2014 19:05:53

roboss píše:Napr. pri app Gtasks to tak nejde. Ak mam povoleny v menu app - reminder pop-ups, tak sa v case pripomienky rozsvieti displej, okno s pripomienkou sa zobrazi na displeji, po stanovenom case displej zhasne a ledka uz neblika. Blika len pocas zapnutia pripomienky kym hra zvuk pripomienky, vtedy stihne bliknut len raz. Ked zakazem reminder pop-ups tak ledka blika kym nerozsvietim displej, no pripomienku vidim len ako ikonku v stavovom riadku. Neda sa v Gtasks nastavit aby sa pripomienka zobrazila na ploche bez rozsvietenia displeja, to by bolo ok, ale co uz. Z LightFlow som bol zvyknuty ze ledka blikala kym som nepozrel pripomienku alebo mail. No nevadi, nastavenia GB su ovela prinosnejsie ako blikanie nejakej pripomienky.
Inak Nexusy (pripadne ine AOSP zariadenia) trpia bugom, kde ledka je zblbnuta pri obdrzani uplne prvej notifikacie po starte systemu. Po zapnuti obrazovky a odomknuti su vsetky dalsie notifikacie OK. Reprodukovatelne vzdy a na cistej rom bez akychkolvek modifikacii.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


qualin
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pon 18. srp 2014 14:02:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 5044 - Stock - Root
Mobil 2 / ROM: HTC Incredible S - Android Revolution HD 6 - Root
Bydliště: Sedlčany

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od qualin » pon 18. srp 2014 14:22:56

Ahoj všem...
Rád bych vyzkoušel GravityBox na telefonu Prestigio 5044 / Stock ROM / Root / MTK 6589.
Ale narazil jsem na tento problém:
3) Spustiť XposedInstaller, ísť do "Framework" menu a nainštalovať Xposed framework. - OK

4) Reštart. Ak sa prístroj nespustí to znamená, že Xposed framework nie je kompatibilný s tvojou ROM.
Nemusíš pokračovať v ďalších krokoch - budeš musieť obnoviť ROM zo zálohy. - OK

5) Stiahnuť a nainštalovať GravityBox.apk modul. Uistiť sa, že bola aplikácia nainštalovaná do vnútornej
pamäte telfónu. Ak bola nainštalovaná mimo vnútornú pamäť, je potrebné ju preniesť (Nastavenia / Aplikácie) - NEJDE

Ať soubor stáhnu odtud:
http://repo.xposed.info/module/com.ceco ... gravitybox
nebo přímo z aplikace XposedInstaller, tak nejde nainstalovat.
Checksum jsem kontroloval, ale při instalaci APK to zahlásí:
"Při anylýze balíčku došlo k chybě."

Přes aplikaci XposedInstaller - Stáhnout - GravityBox (KK) - Versions - 3.3.1 - Stáhnout:
"Stažený soubor není validní APK (nebo nekompatibilní)"

Nevíte někdo kde je chyba?
Díky Jenda

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od ja_som » pon 18. srp 2014 14:58:28

Ak sa nemýlim, tak KitKat verzia GB ešte nepodporuje MTK zariadenia.

Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.
:ugeek:


qualin
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pon 18. srp 2014 14:02:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 5044 - Stock - Root
Mobil 2 / ROM: HTC Incredible S - Android Revolution HD 6 - Root
Bydliště: Sedlčany

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od qualin » pon 18. srp 2014 15:31:02

Tak už to funguje.
Vezre pro JB chodí, přehmátl jsem se z verzí, tak jdu testovat...
Jenda


lorddaminus
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 13. čer 2013 10:18:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od lorddaminus » ned 14. zář 2014 10:17:01

Včera jsem aktualizoval na KK na mobilu iNew V3 ... po instalaci GB, správné verze pro KK, nevidím nikde v nastavení zatržítko pro opravu probouzení displeje. Takže mi teď displej občas rozsvítí i když se nic neděje. Jak ztohoven? :)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » ned 14. zář 2014 11:01:13

Verzia pre kk nema take nastavenia. Po analyze systemu dodavaneho s thl 5000 som usudil, ze nie su potrebne. Na inych zariadeniach vsak moze byt situacia ina. Ale bez takeho zariadenia nedokazem implementovat opatrenia.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


lorddaminus
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 13. čer 2013 10:18:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od lorddaminus » ned 14. zář 2014 13:08:29

když jsem měl ještě JB tak to dělalo, zapnul jsem ten fix a všechno bylo v pohodě. Po aktualizaci na KK se tento MTK neduh objevil zas :( Nemůžu si nějak pomoct sám?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » ned 14. zář 2014 13:32:49

Pokial nie je jasne odkial to ide, tazko nieco riesit.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


pavbures
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: ned 03. črc 2011 19:33:31
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: SG S10e
Mobil 2 / ROM: Xperia Z3C /Carbon CR8

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od pavbures » ned 14. zář 2014 19:57:07

Na JB u iNew V3 to myslím dělal kalendář, po přechodu na KK mě to dělala (ještě častěji) standartní aplikace mms/sms. Zmrazil jsem ji a nainstaloval GO SMS pro - displej už se neprobouzí. Ještě brutálně vybíjela baterii služba omacp.app, po smazání (nebo zmražení) se výdrž rapidně zvýšila.

Uživatelský avatar

powery
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 29. srp 2014 8:26:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 CM11

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od powery » čtv 18. zář 2014 12:43:45

Zdravím,

mám Huawei Ascend P6, Xposed 2.6.1 a chtěl bych zprovoznit GravityBox [KK]. Modul GravityBox mám zaškrtlý, ale když dám spustit, napíše to chybu Systémový modul GravityBox neodpovídá.

Nevíte, kde dělám chybu?

Díky

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » čtv 18. zář 2014 16:37:25

1) je modul nainstalovany v internej pamati ? (Nesmie byt na sd).
2) je aktivovany v xposed installeri?
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

powery
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 29. srp 2014 8:26:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 CM11

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od powery » čtv 18. zář 2014 20:53:20

ad 1) Jak se to dá zjistit?
ad 2) V Xposed Installeru v části Moduly je u něj zatržítko, takže předpokládám, že ano

Uživatelský avatar

Druss81
Androiďák!
Příspěvky: 487
Registrován: čtv 29. pro 2011 10:41:35
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8 no root

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Druss81 » pát 19. zář 2014 4:07:19

A restartoval si mobil po instalacii?? Bo xposed veci vyzaduju restart po instalacii

Uživatelský avatar

powery
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 29. srp 2014 8:26:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 CM11

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od powery » pát 19. zář 2014 6:55:51

Restartoval.

Možná to je kvůli tomu, že jsem musel zapnout v nastavení Zakázat ovlivňování prostředků (Resource hooks) kvůli chybě http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=8 Starší verzi Xposed dát nemůžu, protože chci Xprivacy a ten požaduje verzi 2.6+.

Může to být kvůli tomu?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » pát 19. zář 2014 16:55:02

Bez resource hookov ti gb nepojde.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

powery
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 29. srp 2014 8:26:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 CM11

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od powery » pon 22. zář 2014 6:58:25

Ok, dík za informaci

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host