Ostatní aplikace[APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP][XPOSED] GravityBox - modul pre MTK6589 - Android 4

Příspěvek od Ceco » ned 28. črc 2013 10:54:16

Fajn. Vdaka za spolupracu. :thumbup:


◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Uživatelský avatar

dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4394
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: US5

Re: [APP][XPOSED] GravityBox - modul pre MTK6589 - Android 4

Příspěvek od dvzd » ned 28. črc 2013 10:55:22

Vyzkoušeno na JYG4, funguje OK (oboje jak na příchozí SMS tak i při stisku na Volume tlačítka se displej nerozsvítí a Volume tlačítka jsou funkční), dík. Přepínání skladeb nepoužívám, nemám to nastaveno, ale ani při dlouhém stisku se displej nerozsvítil.

Tady jsou ještě debug logy, jestli je to potřeba: http://leteckaposta.cz/595206145

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP][XPOSED] GravityBox - modul pre MTK6589 - Android 4

Příspěvek od unavix » pon 29. črc 2013 17:51:48

Ceco když to bude možné, přidáš do GB nebo GM Focal z Nemesis od CM?
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP][XPOSED] GravityBox - modul pre MTK6589 - Android 4

Příspěvek od Ceco » pon 29. črc 2013 17:54:45

Neda sa to jednoducho nainstalovat ako apk?
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


netmen
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 22. črc 2013 17:59:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8+

Re: [APP][XPOSED] GravityBox - modul pre MTK6589 - Android 4

Příspěvek od netmen » stř 31. črc 2013 14:08:21

zdravim, potrebujem poradit..instaloval som GB 1.8 ( flash cez cwm ), ale nemam pocit ze by fungoval ked nieco nastavujem.
instalaciu som riesil nasledovne:
instal CWM, root, nakopiroval som gb 1.8 na sd kartu, reboot do cwm, tam backup a install from sd card. Instalacia prebehla, pri reboot mi este napisalo ze treba fix root aby sa nezrusil, pri startovani systemu vypisalo ze sa aktualizuje android...
GB je v aplikaciach, ale ked nieco menim nemam pocit ze by to nieco robilo....otazka znie....CO ROBIM ZLE...alebo CO SOM SPRAVIL ZLE?


Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP][XPOSED] GravityBox - modul pre MTK6589 - Android 4

Příspěvek od unavix » stř 31. črc 2013 15:22:32

Ceco mohl by jsi zkusit jestli Ti půjde apk focal? Popřípadě šli by udělat nějaký změny v GB nebo gm2 aby ta apka fungovala? Nainstalovat jde, spustí se ale ihned se násilně ukončí.

Odesláno z mého čajna aparátu
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP][XPOSED] GravityBox - modul pre MTK6589 - Android 4

Příspěvek od Ceco » stř 31. črc 2013 16:18:55

@netmem
Aky flash cez cwm? V prvom prispevku je postup instalacie. Treba sa ho drzat.
Zrejme ti chyba xposed framework.

@unavix
Mozno sa niekedy na to poxriem. Focal je stale este beta. A zrejme bez specifickych cm zmien vo vo frameworku to nepojde. Tie mozu byt prilis velke na to, aby sa dali riesit cez xposed.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


netmen
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 22. črc 2013 17:59:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8+

Re: [APP][XPOSED] GravityBox - modul pre MTK6589 - Android 4

Příspěvek od netmen » stř 31. črc 2013 16:30:44

@ Ceco
tu hej...ale v teme Gravitymode2 je GB 1.8 na flashnutie cez CWM....tak neviem...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » úte 13. srp 2013 9:06:58

Verzia 2.1.0 k dispozicii. Changelog v 1. prispevku.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od vodnik33 » stř 14. srp 2013 9:30:48

Děkuji, změna barvy ikon ve stavovém řádku potěší.
Nešlo by udělat, aby ledka upozorňující na události neblikala při zapnutém displeji?

Uživatelský avatar

Strelmistr
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 14. črc 2013 14:15:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8s 2GB RAM 32 GB ROM CWM RooT GravityBox
Mobil 2 / ROM: THL 5000 Black 4.4.2 KiTKaT+RooT+TWRP+GravityBox

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od Strelmistr » sob 17. srp 2013 12:43:55

Instalace provedna podle návodu, funkčnost na founu THL W8s je v pohodě 8-)
Poděkování pro Ceco !


michalkop
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: pát 16. črc 2010 15:32:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od michalkop » úte 20. srp 2013 23:19:38

V prvé řadě Cecovi děkuji za skvělou Gravity Mod aplikaci. Instalace proběhla úspěšně i na THL W8 4GB ROM z 08/2013.

:arrow: Ceco, bylo by možné do GM přidat další nastavení LED diody? Z předchozí mobilu jsem zvyklý, že když při nabíjení (červená svítící LED) přijde zpráva (všeobecně notifikace), začne ta LED blikat zeleně. Na W8 stále pokračuje v svícení červenou, bliká zeleně až po ukončení nabíjení. Díky
Huawei P20


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od vodnik33 » stř 21. srp 2013 6:03:11

Když si vypneš v Gravitybox svícení ledky při nabíjení notifikace fungují dál.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » stř 21. srp 2013 6:45:37

Prave som to chcel napisat, predbehol si ma.

Verzia 2.2.1 k dispozicii. Link + changelog ako obvykle v prvom prispevku temy.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


michalkop
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: pát 16. črc 2010 15:32:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od michalkop » čtv 22. srp 2013 15:37:49

To jsem udělal, ale teď zase nevidím, jestli se mi mobil ještě nabíjí.
Huawei P20


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od vodnik33 » čtv 22. srp 2013 16:03:12

Já myslím že ledka svítí pokud je nabíječka připojená. A nemyslím si, že by zhasla, když je mobil nabitý.


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od xGrany » ned 25. srp 2013 15:24:50

Parádní práce Ceco... ;) Gravity box funguje i na THL W200,ale nějak se mi nepodařilo zprovoznit přepínání hudby při vypnutém displeji volume tlačítky.Volbu mám samozřejmě zapnutou v gravity boxu.Displej se nezapne,ale tlačítky můžu ovládat pouze hlasitost,bez rozsvícení displeje.Když tlačítko držím třeba 10s tak se nic nestane.Nemáš nějakou radu jestli nedělám něco špatně?Nebo bys chtěl poslat nějaký log,abys na to mohl kouknout?

Uživatelský avatar

sepilko
Androiďák!
Příspěvky: 290
Registrován: stř 29. kvě 2013 19:34:54
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB stock rom

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od sepilko » úte 27. srp 2013 19:14:39

Inac nahodim na Thl W8s GravityBox ak ma MTK6589T.. ?


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od xGrany » úte 27. srp 2013 19:32:00

Ano nahodis...Mam THL W200 ma stejny procesor a funguje...


tomas.vecera
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: pát 02. zář 2011 10:08:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi RN3 Pro SE[CM14+Radon 3.4]
Rom: CM14+Radon3.4
Bydliště: Habrovany

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od tomas.vecera » pát 30. srp 2013 11:16:14

Na Lenovo S750 funkční.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » ned 01. zář 2013 10:48:42

xGrany píše:Parádní práce Ceco... ;) Gravity box funguje i na THL W200,ale nějak se mi nepodařilo zprovoznit přepínání hudby při vypnutém displeji volume tlačítky.Volbu mám samozřejmě zapnutou v gravity boxu.Displej se nezapne,ale tlačítky můžu ovládat pouze hlasitost,bez rozsvícení displeje.Když tlačítko držím třeba 10s tak se nic nestane.Nemáš nějakou radu jestli nedělám něco špatně?Nebo bys chtěl poslat nějaký log,abys na to mohl kouknout?
Nuz, zrejme nejaka nekompatibilita. Cinania radi modifikuju cisty android. Riesenie prepinania skladieb je site na cisty Android. Mozes skusit poslat /data/xposed/debug.log
Ale ci tam nieco uvidim, je otazne.

Jo a este dolezita informacia. Funguje to so standardnym prehravacom hudby. Ine prehravace mozu/nemusia fungovat.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od xGrany » ned 01. zář 2013 17:15:17

Posílám debug.log. A ano zkoušel sem to pouze v klasickém přdhrávači ,,hudba,, Budeš moc hodný,když na to koukneš a uvidíš co se s tím bude dát dělat.
Přílohy
Debug.rar
(3.67 KiB) Staženo 28 x

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » ned 01. zář 2013 17:49:02

Hmm... Ziadne hlasky, ktore by nieco napovedali.
Pozeram, ze sa jedno o Thl W200. Nespominam, ze by niekto iny hlasil, ze prepinanie skladieb nefunguje na W200, ale
to moze byt aj tym, ze to na W200 doteraz nikto nepouzil (co je ale dost malo pravdepodobne).
Mozno by bolo zaujimave zistit u niekoho, kto ma W200, ci mu to funguje.
Ak funguje, tak pricina musi byt niekde inde.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od pitr37 » ned 01. zář 2013 19:41:30

Výborná vecička, je už vstavaná v romke pacman4.3 pre HTC Evo 3D.Na SlimBean som ju ešte neskúšal, ale keď bude viac času otestujem funkčnosť.
Elephone S3
Android 6.0

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » ned 01. zář 2013 19:45:20

Akurat, ze tento modul nema zmysel na custom romkach typu cm, pa, slim, aokp, kedze tieto tweaky su uz vacsinou priamo v custom romke a moze dochadzat ku konfliktom a nepredvidatelnemu spravaniu.
Modul je vhodny na cisty android.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od pitr37 » ned 01. zář 2013 20:02:03

Neva .Čistý Android ma nebaví. Ale aj tak to skúsim a dám vedieť potom.
Elephone S3
Android 6.0

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od Ceco » ned 01. zář 2013 21:10:39

Ved o tom je ten modul. Pridat dalsie funkcie do cisteho androidu, aby ta viac bavil :)
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od xGrany » pon 02. zář 2013 16:57:58

Ceco zatim dekuji,jak budu mit cas zkusim zalozit vlakno primo v sekci THL w200,jestli to nekdo taky nezkousel...


echt
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: čtv 02. úno 2012 20:00:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od echt » úte 03. zář 2013 7:52:42

k tomu thl w200 : mě přepínání skladeb funguje, mám tu prozatím jedinou upravenou rom....
Elephone P9000 < Elephone P8000 < THL W200s < THL W200 < LG L9 < LG Optimus One


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.2/4.3

Příspěvek od xGrany » úte 03. zář 2013 18:41:37

Tak to je zajímavé.Já mám stock fw. a dnes sem zkusil odebrat kernel i modul gravity box.Potom jsem všechno nainstaloval znovu přesně podle návodu a všechno funguje(tedy co používám),ale přepínání volume tlačítky prostě na a ne rozchodit.Jak bude čas,tak asi zkusím nahodit tu upravenou rom a uvidím.Ale jelikož vychází ze stock,tak by v tom rozdíl být neměl.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti