Ostatní aplikace[APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

roboss
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 17. zář 2012 12:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus5X Stock 7.1.1

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od roboss » pát 17. říj 2014 16:58:24

Zdravim. Prichadza android 5 a kedze bude aj na nexuse 4 tak sa chcem opytat ci aj GB sa bude robit pre android 5-ku. Teraz mam plno veci riesene prave cez GB. Neviem ci sa mi oplati zatial prechadzat na novy system. Ako to vidite vy? Toto bude urcite zaujimat aj majitelov nexus 5.




Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » pát 17. říj 2014 17:02:06

To zavisi od toho, ci bude xposed framework, kedze od android 5.0 bude dalvik runtime nahradeny ART runtimeom, pre ktory v sucasnosti xposed framework neexistuje.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


roboss
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 17. zář 2012 12:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus5X Stock 7.1.1

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od roboss » pát 17. říj 2014 17:44:37

Ceco: takze ty prechadzas na 5-ku alebo ostavas na starsom? Ci vyskusas?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » pát 17. říj 2014 19:29:50

Akurat sa s nou hram. Je to parada oproti predoslemu l preview.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


RenEdi
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 07. pro 2011 10:22:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia Arc S

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od RenEdi » stř 22. říj 2014 7:19:11

prosím
je nějaká finta jak spustit v Xperii SP JB4.3, QuickSettings nastavení, tedy to aby se mi konečně zobrazily Dlaždice z GB ?? :facepalm:
v XposedInstaler modul zapnut telefon restartován, (všechny ostatní moduly vypnuty, mám tedy jen Xperia Xposed )
- Hlavní přepínač zapnut, vypnut cokoliv nastavuji dlaždice nikde
- další nastavení GB "Indikátor baterie" , Nastavení hodin ..... vše funguje
- je to čistá rom .207, zkoušel jsem i třeba vypnout všechny ikony z Display-Rychlé nastavení
roletka je prázdná jen s origo Hodinama a datumem, restart dlaždice nikde

kde dělám chybu, prosím


nebo jen Xperia SP patří mezi nepodporované telefony??


Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od ja_som » stř 22. říj 2014 9:37:05

Xperia ako taká nepatrí medzi podporované zariadenia.
:ugeek:


kowaltsky
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: ned 22. srp 2010 14:23:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew v3
Mobil 2 / ROM: HTC Desire X
Rom: 1.0.13

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od kowaltsky » stř 22. říj 2014 13:29:49

Zdravim,

Mam MTK89+KK Rom a mam problem se samovolnym zapinanim displaye, pravdepodobne diky kalendari - jak se toho bugu pomoci Gravity Boxu zbavot?

Dik

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » stř 22. říj 2014 16:15:13

V kitkat verzii nie je taka funkcia
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » stř 22. říj 2014 18:18:04

Ahoj - mám takový dotaz ohledně nefunkčnosti tlačítek v "koláči" po (dočasné) změně rozlišení obrazovky ...

Jde mi o to, že mám jednu aplikaci, která bohužel neexistuje pro mé rozlišení displaye 800 x 480 a jen kvůli ní tedy musím (jen dočasně) nastavit 900x540 (anebo teď nevím přesně kolik).
Prublém je ale v tom, že jak to v 4.2.2 na Gigabite GSmart Roma R2 udělám, tak tím okamžitě přestanou fungovat hardwarová tlačítka.
Bohužel si na tu změnu rozlišení netroufám použít jinou aplikaci, protože po pouřití jiné mi už telefon nenaběhl (po bootu při stisku tlačítek hlasitosti a zapínání jen vibroval a jak se dostat do safe modu jsem nikde nezjistil)

Co jsem našel aplikaci na emulaci tlačítek softwarových, tak ta jimi bohužel "klasicky" překryje spodní část obrazovky a na aplikaci, kvůli které to vše dělám tak (opět) nezbyde na obrazovce dostatek místa...
Našel jsem tedy emulaci softwarových tlačítek, co se dají "volně posouvat po obrazovce", to je vlastně jediné řešení, které mi zatím funguje, ale ta tlačítka na obrazovce hodně překáží a stále je tedy musím přesouvat z místa na místo...
Celý problém by mi tedy nejlépe vyřešila tlačítka z koláče gravitiboxu v dolní části obrazovky, ale jak změním to rozlišení obrazovky,
tak ta tím také okamžotě přestanou fungovat - dá se s tím prosím něco udělat ?

Děkuju ...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » stř 22. říj 2014 21:13:04

Tazko povedat. Zrejme to ta nasilna zmena rozhasi. Sudim podla toho, ze ako citam je problem aj s hw tlacitkami. Dost nestandardna situacia na to aby sa hladalo riesenie.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


vlada165
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 21. led 2012 15:14:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ALIGATOR RX800 eXtremo zatím bohužel bez rootu
Mobil 2 / ROM: GSmart ROMA s rootem

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od vlada165 » stř 22. říj 2014 22:15:44

Teď píšu z mobilu, tak se dívám, že ta aplikace se kterou se nemusím bát, že už mi po změně rozlišení mobil nenaběhne (jako se mi to stalo nevím už s jakou jinou) se jmenuje "Display Scaler" (asi v něm opravdu bude něco nestandardního, ale kdybych se teď nebál další podobné aplikace že mobil zase zbytečně bricknu...) ale zase je zajímavé, že aplikaci "Floating Soft Keys" to ta tlačítka nevypne, tak nevím, jestli to třeba nepomůže a nedá se do těch aplikací podívat jakou funkcí ta první tlačítka vypne a jak si s tím ta druhá poradí, že jí (jako jediné) fungují...
Potřebuji poradit s rootem Aligator RX800 Extremo

Uživatelský avatar

BurakOV
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 27. bře 2012 17:24:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE 3
Rom: Omega ROM v.18

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od BurakOV » sob 25. říj 2014 14:49:37

Mám dotaz, jak docílím toho aby se ve stavové liště zobrazoval i datum, mám to povolené a i přes restart to furt neukazuje :(

NOTE3 Omega rom v.18

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od ja_som » sob 25. říj 2014 14:54:28

BurakOV píše:NOTE3 Omega rom v.18
Toto je ten problém, tvoje zariadenie a ROM nie je podporované, teda nie všetky funkcie GB na nej fungujú (môžu, ale nemusia).


Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.
:ugeek:

Uživatelský avatar

BurakOV
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 27. bře 2012 17:24:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE 3
Rom: Omega ROM v.18

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od BurakOV » sob 25. říj 2014 15:08:44

ad ja_som:

díky, díky, a mám ještě jeden dotaz, existuje nějaká vychytávka, aby mi při přehrávání hudby zvuky notifikací netlumili hudbu?

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od ja_som » sob 25. říj 2014 16:03:09

Ja to mám vyriešené cez Tasker alebo:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .dontpause

Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.
:ugeek:

Uživatelský avatar

BurakOV
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 27. bře 2012 17:24:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE 3
Rom: Omega ROM v.18

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od BurakOV » sob 25. říj 2014 18:54:55

@ja_som:
Díky... ;-)

Spíš by mi vyhovovalo kdyby Ceco implementoval tuto fci do GB :-)

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od ja_som » sob 25. říj 2014 19:01:19

Len tebe zase nemusí fungovať.

Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.
:ugeek:

Uživatelský avatar

BurakOV
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: úte 27. bře 2012 17:24:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE 3
Rom: Omega ROM v.18

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od BurakOV » sob 25. říj 2014 19:52:38

@ja_som:

Zatím 99% funkcí jede :-)


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » pon 15. pro 2014 1:45:06

Ahoj,

sice je to taková drobnost, ale ani po takové době (od poslední verze) si nemohu zvyknout, jak pod některými ikonkami nejsou vidět ty popisky celé a v některých (o dost) starších verzích celé vidět byly - nedalo by se to prosím opravit ???

Děkuju ...


Obrázek

Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od pepa 77 » pon 15. pro 2014 6:01:40

Protože máš zmenšené dlaždice :lol:
Tak co ti je ;-)


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » pon 15. pro 2014 14:30:37

U těch starších verzí jsem je musel (zřejmě) mít zmenšené také (když se tam také vešly takto všechny) a přesto nápisy vidět byly - bohužel mám jen rozlišení 800x480.

Všiml jsem si ale, když jsem potřeboval (dočasně) kvůli jednomu programu nastavit rozlišení tuším 960x5xx tak že nápisy byly vidět normálně celé, ale tohle rozlišení bohužel travle používat nemohu, protože mi s ním (jak zároveň popisuji i tady o kousek výš) nefungují hardwarová tlačítka a navíc je tak už opravdu na 4" všechno moc malinké.

Jde to tedy nastavit tak aby tato tlačítka co tam mím byla vidět všechna a přesto nápisy byly vidět ???
Změna velikosti písma nepomohla, ale zdá se mi, že mezi ikonkami a nápisy je dost místa, tak jestli v těch starých verzích opravdu nebyly ty nápisy o něco výš,
ale to může odpovědět samozřejmě jenom autor... :-)


rominho22
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 16. pro 2014 10:48:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee X 4/64
Mobil 2 / ROM: VKWorld S1

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od rominho22 » úte 16. pro 2014 10:53:25

caute da sa to odstanit ? popripade niejaky iny modul?

Obrázek

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » ned 21. pro 2014 7:33:10

@Sus
Zvlastne. Na nastavenia dlazdic v GB nebolo siahnute pekne dlhu dobu (par mesiacov). Ak sa to zacalo zrazu diat, musi to mat inu pricinu. Co je to za zariadenie? Robil si posledne nejake modifikacie systemu?
Spoiler:
Obrázek
EDIT by jumbo78: Odstraněna zbytečná citace! Dodržuj prosím pravidla, díky!
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » ned 21. pro 2014 12:34:58

@Ceco

Odhadem (asi) tak o 3 verze dozadu ty nápisy ještě byly v pořádku a je to opravdu už několik měsíců
- teď už vyšlo několik verzí pro KK, ale já mám bohužel ještě starý 4.2.2 a telefon Gigabyte GSmart Roma R2

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1239
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 37
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S20 FE 5G (R)
Mobil 2 / ROM: ASUS ZenFone 6 (R), Mi A1 (P), Nexus 5X (O)
Tablet: Acer Chromebook (P)
Tablet 2 / ROM: Nexus 7 II (N)

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od jis » ned 21. pro 2014 14:55:56

Sus píše:Odhadem (asi) tak o 3 verze dozadu ty nápisy ještě byly v pořádku
Tak si udělej zálohu nastavení GB a nainstaluj si tu starší verzi z repository a pokud bude to písmo v pořádku, bude to užitečná informace pro vývojáře, pokud ne, budeš naopak ty mít jistotu, že to způsobilo něco jiného.
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6 > Samsung Galaxy S20 FE 5G

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » ned 21. pro 2014 19:15:24

Presne ako jis pise. Plus daj presne cisla verzii, aby som mohol urobit "diff" medzi verziami, co umozni relativne lahko zistit co sa menilo.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » ned 21. pro 2014 20:24:55

@Ceco

Zkusil jsem nejstarší verzi 2.6.0 protože si už opravdu nevzpomínám, kde to začalo zlobit a až když jsem to viděl, tak jsem si vzpomněl,
že dřív byly ty dlaždice opravdu o něco vyšší, takže jedna řada tlačítek byla dole vlastně ukrytá.

Vypadá to tedy lépe, ale musí se zase tou obrazovkou posouvat, aby se dostalo až na tu spodní řadu,
i když v ní mám tedy naštěstí jen ikonky, které až tak často nepoužívám.
Spíš bych ale byl pro to ty dlaždice nechat malé (jako je to u té nové verze) a popisy posunout trochu výš,
aby se tam ty popisy vlezly celé, ale jen nevím, jestli je to možné...
Anebo nevím jestli jsem u nejnovější verze nepřehlédl nastavení, jak ta tlačítka nechat větší
- momentálně tam ještě mám tu 2.6.0. a nejnovější jdu teprve vrátit...


Obrázek


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » čtv 25. pro 2014 22:36:03

Tak u nové verze 3.5.0 pořád nejsou ty texty vidět celé (ikonky jsou až nahoře a mezi nimi a textem je celkem hodně prázdného místa - chce to zkrátka aby se ty texty jen zobrazovaly o kus výš a nic víc...).

Co jsem ale zjistil, že když se to přepne aby byly jen 4 dlaždice na šířku, tak už jsou ty texty vidět celé - to mi ale bohužel nevyhovuje,
protože to mám už (pracně a logicky) uspořádané tak, aby to vycházelo právě na těch 5 dlaždic vedle sebe... :-(

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » pát 26. pro 2014 8:01:11

Na thl w8 (mediatek dual sim) takuto anomaliu nepozorujem, cize sa pravdepodobne jedna o nieco specificke pre tvoje zariadenie, resp. system co na nom bezi. Tazko riesit nieco co neviem zreprodukovat. Musel by som fyzicky to zariadenie mat. Jedine co mozem je pozriet sa na xposed logy, ktore sa daju exportovat z xposed installer aplikacie.
Přílohy
uploadfromtaptalk1419577247920.png
uploadfromtaptalk1419577247920.png (97.28 KiB) Zobrazeno 6212 x
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8453
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB, Android 11
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od unavix » pát 26. pro 2014 8:44:52

U thl w8 nebo jiayu g4s jsou texty u dlaždic v pořádku ať nastavím zobrazení 3, 4 nebo 5 dlaždic. Android 4.2.1 a 4.2.2.

@telefon
Bůh odpouští, JÁ NE!

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host