Ostatní aplikace[APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » pát 26. pro 2014 15:01:59

To jak se ty dlaždice zmenší když je jich 5 v řádku se mi i samozřejmě líbí víc a ten text by vlastně potřeboval asi jen o 1 řádek výš a je to opravdu zvláštní,
jestli se to tak chová jen u mne ...

Je to tenhle log, anebo je tam ještě něco ???
(omlouvám se, že jsem musel přílohu zapakovat - jinak "žádná přípona nebyla povolena" grrr)
xposed_error_20141226_144926.rar
(714 bajtů) Staženo 37 x




Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » sob 27. pro 2014 9:48:22

Dik za log. Nevidim tam ale ziadne chyby, ktore by potencialne mohli suvisiet s dlazdicami. Este mozno otazka, ci si nahodou nemenil dpi pripadne ci nemas nastavene vacsie fonty v android nastaveniach obrazovky.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » sob 27. pro 2014 13:00:29

Tak jsem to schválně kontroloval, ale velikost písma mám jako "Normální", v usnadnění také nemám zaškrtnuto "Velké" a nastavení standardní originál 800x480 a 240 Dpi.
Tenkrát jsem to sice měnil (dočasně) jak jsem nemohl sehnat ten jeden program v mém rozlišení, tak doufám že jsem zpátky to rozlišení vrátil opravdu korektně
(do továrního nastavení zkoušet nemohu - mám sice zazálohováno, ale na mé recovery nemohu obnovovat nandroidem, takže i tak je potom obnova včetně čistění systému od "zbytečností" atd. dobrých pár hodin práce...),
ale zase (jak jsem teď nedávno zkoušel), tak ty staré verze mají to písmo normálně, tak doufám, že v systému (snad) opravdu nic "rozvrtáno" nemám...

Jak jsem se ale zmínil, když jsem právě kvůli tomu prográmku zkoušel to DPi (dočasně) změnit a měl jsem nějaké rozlišení 960x5xx, tak tam ty texty byly v pořádku, ale zase už opravdu hodně malinké...


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » ned 28. pro 2014 19:34:06

Tak jsi měl s tím DPI dobrý nápad a teď se mi podařilo zjistit, co na to opravdu má vliv, ale jen nevím, jestli to půjde nějak použít, aby se to zobrazovalo už správně a jestli to není opravdu problém právě jen toho mého (konkrétního) mobilu a nepůjde to tam tedy nějak nastavit a "ošetřit" speciálně jen právě pro tento typ telefonu ...

Normálně jsem měl nastaveno 240 dpi (nevím jestli to tam bylo z výroby, jak jsem to tenkrát měnil), ale když jsem zkusil dát schválně 220 dpi - tak se podívej (na přílohu), jak se to zobrazilo SPRÁVNĚ !!!
(bohužel to rozlišení 220 dpi nemohu nechat trvale, protože by ani tak nevadilo, že je všechno menší, ale zase se pak zobrazí klávesnice Swiftkey moc velká a "mimo obrazovku")

Co je ale zvláštní jak jsem dal potom reset zpět na 240 dpi, tak se nezměnilo vše najednou (viz. 2. příloha) a porovnej jak se třeba zobrazil pokaždé jinak (ale vždy správně) třeba "Režim letadlo" a i s těmi "normálně velikými" písmeny, ale po chvíli už to zase nebylo vidět celé a (postupně) se tak všechny dlaždice vracely ke špatnému zobrazení ...

Mně by zajímalo, jaké rozlišení tedy mám opravdu, když jsem to nenašel ani u výrobce a třeba tady píšou 233 ppi, tak jestli to není to, co způsobuje celý ten problém ...
http://www.phonearena.com/phones/GIGABY ... -R2_id8233
Přílohy
220DPi.png
220 dpi
220DPi.png (128.9 KiB) Zobrazeno 4259 x
240DPi.png
240 dpi
240DPi.png (130.76 KiB) Zobrazeno 4259 x


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » sob 03. led 2015 20:34:00

Ahoj

Abych vysvětlil důvod - jsem už bohužel 4 roky bez práce, potřeboval jsem už nutně (za dosluhující) 15 starý mobil co nejlevnější také na 2 SIM a hledal tedy kompromis a v té době našel sice s alespoň 1GB RAM a IPS displayem, ale bohužel zase jen s baterkou s dost malou kapacitou ...

To je tedy důvodem, proč bych měl rád na očích (pokud možno stále) informaci jestli mi tu baterku něco "zbytečně nežere" i v době, kdy by (teoreticky) v systému nic náročného běžet nemělo, ale je dost problém najít umístění tak, aby to nepřekáželo opravdu ničemu a zároveň bylo i stále (a dobře) čitelné, při čemž jak to mám takto to sice vyhovuje nejlépe, ale bohužel se to neschovává i s tím status barem (protože to není na něm, ale "nad ním") a i jinde na něm by to zase (zbytečně) zabíralo dost místa zase třeba pro jiná oznámení atd. ...

Nešlo by tedy prosí do GravitiBoxu (alespoň) přidat volbu aby se (jen vybrané) ikony (a tedy právě síla signálu a hodiny) daly zobrazit o kousek výš a zbylo pod nimi tak o něco víc místa ???
Vypadalo by to nejen lépe, ale ve skutečnosti jsou na 4" ta písmenka navíc o dost menší (a tedy i hůř čitelná) než jak to vypadá tady ...

No a co by bylo ještě lepší (ale to nevím, jestli už bych nechtěl opravdu moc) - nešel by prosím takový monitor zabudovat i přímo do GravitiBoxu a aby se ty údaje zobrazovaly i přímo právě na tomto místě, nejlépe jen ta čísla (bez CPU atd.) aby se tam vešla třeba ještě (volitelně) volná RAM (anebo i něco dalšího užitečného), ušetřilo by to dost místa na tom status baru i pro další aplikace (ta baterka by se klidně mohla také zobrazovat tam dole) a nemusel by se tak zbytečně používat další program - ta čísla jsou přecejen přehlednější a přesnější, než když se to zobrazuje graficky, ale pro ten download (pomocí vodorovné čáry) se mi to zase naopak líbí právě tak, jak už to v GravitiBoxu je ...

No je to jen takový nápad, ale nevím jestli by bylo možné alespoň něco z toho (ať už to nastavení pro posun původních ikonek), anebo přímo tam přidat i ten monitor (CPU, RAM, baterky atd.) ...

Díky a když už nic (já vím, že si asi hodně vymýšlím), tak alespoň za zamyšlení nad dalšími (šikovnými) funkcemi do GravitiBoxu ... ;)
GSmart_01.jpg
Monitor systému
GSmart_01.jpg (115.16 KiB) Zobrazeno 4208 x



Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » stř 07. led 2015 12:38:10

Ještě jsem si teď všiml jedné věci - to je prosím normální, že v režimu na šířku mají některé dlaždice dvojnásobnou velikost, anebo je to zase jen u mně ???
Screenshot_2015-01-07-12-29-22.png
Screenshot_2015-01-07-12-29-22.png (45.45 KiB) Zobrazeno 4147 x

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od jis » stř 07. led 2015 12:51:55

A vyzkoušel jsi v nastavení QuickSettings poslední položku: Vypnout roztažení dlaždic?
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6


Sus
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 27. bře 2014 14:58:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart ROMA R2

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Sus » stř 07. led 2015 13:21:09

Dík - toho jsem si nevšiml a opravdu to pomohlo ... :-)

Uživatelský avatar

Blaster30
Stálý androiďák
Příspěvky: 150
Registrován: úte 01. dub 2014 12:26:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8 64GB black STOCK

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Blaster30 » stř 04. úno 2015 19:09:21

Vím, že je to hlavně čistý android, ale povedlo se někomu dat na LG G2 tlačítka nav baru z lolipopu?


kreator
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: stř 08. led 2014 22:50:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo P1

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od kreator » sob 07. úno 2015 21:12:51

V androidu 4.2. ve všeobecných opravách MTK6589 je oprava GPS. Musel jsem nahrát zpátky android 4.1. zdůvodu samovolného měnění vyzváněcí melodie a zjistil jsem, že oprava GPS v této verzi gravityboxu 3.5.2 není. Chci se zeptat jestli byla někdy oprava GPS pro android 4.1 nebo to jde jenom pro 4.2.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » ned 08. úno 2015 13:51:09

Ak tu opravu nie je vidiet na android 4.1, zrejme bude len pre 4.2. Tu opravu som nerobil ja, takze presne dovody neviem.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od pepa 77 » ned 01. bře 2015 9:42:11

Ahoj Ceco,mám Naxus4 a používám GB [LP] 5.0.1 Alpha_rev1,dá se přidat funkce dvojtého poklepání (spát)na stavovou lištu?
Tak co ti je ;-)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » ned 01. bře 2015 10:10:23

Planuje sa do buducnosti. Ked skonci faza doladenia existujucich funkcii.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od pepa 77 » ned 01. bře 2015 10:30:33

Moc děkuji děláš moc hezkou práci,teď mám nastaveno dvojité ťuknutí na tlačítko domů což je možná ještě pohodlnější ;)
Tak co ti je ;-)


Andreas Baader
Stálý androiďák
Příspěvky: 172
Registrován: ned 11. srp 2013 14:09:22
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ZOPO

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Andreas Baader » úte 31. bře 2015 9:58:15

Ahoj, mam Jiayu S3 ( MT6752) po instalaci se nezobrazovalo cislo volajiciho, pouze cerna obrazovka s moznosti prijmout nebo odmitnout hovor. Docela problem, kdyz se neukazuje ani cislo ani jmeno volajiciho. Po odinstalovani to zase fungovalo ok. Nema nekdo tip, jak na to, abych mohl pouzivat gravitybox a zobrazovani hocoru bylo v poradku? Diky.


kadli.pavel
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pát 25. bře 2011 19:50:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P10

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od kadli.pavel » pon 08. čer 2015 10:44:26

Prosím o radu po instalaci a restartu mi gravity píše "Systemový modul Gravitybox neodpovída" co s tím? děkuji za radu

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od jis » pon 08. čer 2015 11:03:38

kadli.pavel píše:Prosím o radu po instalaci a restartu mi gravity píše "Systemový modul Gravitybox neodpovída" co s tím? děkuji za radu
Četl jsi vůbec první příspěvek?

Chyby se hlásí takto:
Ak máte problémy s určitou funkciou, je potrebné poskytnúť čo najdetailnejšie info, ktoré mi pomôže
reprodukovať chybu. Priložte error.log súbor, ktorý je možné vyexportovať z Xposed Installera (menu Logs)
Pamätajte, že táto aplikácia je vyvíjaná a testovaná na jednom konkrétnom MTK6589 zariadení, takže nie je zaručené, že
bude fungovať bez problémov aj na iných.
Ale splňuješ vůbec základní podmínky pro použití tohoto modulu?
Ak chcete použiť tento modul, musia byť splnené nasledujúce podmienky
- Máš zariadenie so systémom s čistým alebo takmer čistým Android 4.1/4.2/4.3/4.4
- ROM musí byť rootnutá (XposedInstaller vyžaduje root, aby sa mohol nainštalovať do systému)
- Funkčná custom recovery (napr. CWM) pre vykonanie zálohy pred inštaláciou Xposed framework (pre istotu)
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6


mart123
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 02. zář 2010 13:15:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od mart123 » sob 20. čer 2015 11:23:44

pekny den, mam prosbu, jakym zpusobem docilit, aby urcita hlaska, napr. z aplikace tribalwars ktera se objevi v notifikacni liste (aspon doufam, ze to pisu spravne - proste horni stahovaci lista ..) spustila zvuk, napr. budiku.. dekuji za ochotu, pripadne navedeni kde hledat, nebo jak na to .. sem celkem lama.. dekuji za ochotu a toleranci..
THL W200 GravityBox v2.7.3 JB 4.2.1 CWM

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od jis » sob 20. čer 2015 11:29:09

Použil bych na to Tasker, ale to není aplikace pro lamy :)
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6


mart123
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 02. zář 2010 13:15:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od mart123 » sob 20. čer 2015 11:34:31

predpokladam podle odpovedi, ze asi nic jednodussiho nebude, ze? diky za odpoved
THL W200 GravityBox v2.7.3 JB 4.2.1 CWM

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od jis » sob 20. čer 2015 11:38:45

Tak si v Google Play Tasker vyhledej a přečti si o něm. Pokud umíš programovat, tak to není nic složitého, ale v opačném případě ano.

Edit: Díky Gravity Boxu a Taskeru jsem s Androidem navýsost spokojen, protože si ho mohu uzpůsobit zcela podle mých potřeb.
Naposledy upravil(a) jis dne sob 20. čer 2015 12:30:52, celkem upraveno 3 x.
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6


mart123
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 02. zář 2010 13:15:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od mart123 » sob 20. čer 2015 11:42:49

jsem lama, programovat neumim, proto sem psal, zda neni neco jednodussiho, je mi jasne, ze to pro mne bude takto problem..
THL W200 GravityBox v2.7.3 JB 4.2.1 CWM

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Ceco » pon 22. čer 2015 13:38:45

mart123 píše:pekny den, mam prosbu, jakym zpusobem docilit, aby urcita hlaska, napr. z aplikace tribalwars ktera se objevi v notifikacni liste (aspon doufam, ze to pisu spravne - proste horni stahovaci lista ..) spustila zvuk, napr. budiku.. dekuji za ochotu, pripadne navedeni kde hledat, nebo jak na to .. sem celkem lama.. dekuji za ochotu a toleranci..
Ak pouzivas v GB premium "Ultimate notification control" (Nastavenia oznameni), je mozne pre konkretnu app nastavit tzv. "Insistent" rezim (Neustupne).
V pripade, ak pride notifikacia pre danu app, jej zvonenie + pripadne vibracie sa budu opakovat az pokial si notifikaciu nepozries/nepotvrdis.
To sa tyka ale vsetkych notifikacie z danej app. Pokial chces rozlisovat notifikacie vramci jednej app, nie je to mozne.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Iwo
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 01. říj 2011 14:07:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 + S5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Iwo » úte 23. čer 2015 19:48:26

Ahoj,

chtel bych se zeptat, v Gravityboxu pro JB mi moc chybi zmena senzorovych klaves pro kratky stisk.

Mam na novem telefonu s Android 4.4 "zpet" vlevo a "nahled aplikaci" vpravo.

U stareho telefonu s Andoid 4.2 mam "zpet" vpravo a "menu" vlevo, chtel jsem to zmenit jako u noveho telefonu, ale zjistil jsem, ze GravityBox pro JB umi menit jen dvojstisky a dlouhe stisky, kratke stisky neumi.

Tak se chci zpetat autora, jestli uz je GravityBox pro JB out a uz na nem nic menit nebude nebo zda by to tam slo dondat, pripadne treba to nejde?

Dekuju.
Drive: Samsung Omnia 2 (CM6 Beta2 Android 2.2), ZTE Blade (KonstaKANG Android 4.3.1), Huawei Honor 2 (Android 4.2 Batty86 B709 1.1), Jiayu G3s (vm 4.3 Android 4.4.2)
Nyni: Samsung Galaxy S4 i9506 (neoficialni LineageOS 16), Samsung Galaxy S5 (oficialni LineageOS 16)

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od jis » úte 23. čer 2015 20:53:38

To co potřebuješ se dělá jinde: v Nastavení navigační lišty - Prohodit tlačítka zpět a seznam.
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 387
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od MirSe » stř 24. čer 2015 7:48:55

Andreas Baader píše:Ahoj, mam Jiayu S3 ( MT6752) po instalaci se nezobrazovalo cislo volajiciho, pouze cerna obrazovka s moznosti prijmout nebo odmitnout hovor. Docela problem, kdyz se neukazuje ani cislo ani jmeno volajiciho. Po odinstalovani to zase fungovalo ok. Nema nekdo tip, jak na to, abych mohl pouzivat gravitybox a zobrazovani hocoru bylo v poradku? Diky.
Mám naprosto stejný problém na Jiayu F2 (jinak ve všem ostatním funguje GravityBox bezvadně) - potkal jste se s tím už také někdo a zdárně vyřešil?


Iwo
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 01. říj 2011 14:07:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 + S5

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od Iwo » stř 24. čer 2015 9:25:08

jis:
To co potřebuješ se dělá jinde: v Nastavení navigační lišty - Prohodit tlačítka zpět a seznam.
Nikoliv, navigacni lista je pro softwarova tlacitka, ja mam tlacitka hardwarova senzoricka. Prohozenim tlacitek mi to sice nebude sedet vizualne, ale to mi nevadi. V GravityBox KK je prave moznost zvolit akci i pro obycejny stisk, ale v GravityBox JB tohle chybi, je tam jen dvojstisk a dlouhy stisk.
Drive: Samsung Omnia 2 (CM6 Beta2 Android 2.2), ZTE Blade (KonstaKANG Android 4.3.1), Huawei Honor 2 (Android 4.2 Batty86 B709 1.1), Jiayu G3s (vm 4.3 Android 4.4.2)
Nyni: Samsung Galaxy S4 i9506 (neoficialni LineageOS 16), Samsung Galaxy S5 (oficialni LineageOS 16)


mlenak
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 13. říj 2010 20:49:59
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 7 lite

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od mlenak » stř 24. čer 2015 13:52:46

Andreas Baader píše:Ahoj, mam Jiayu S3 ( MT6752) po instalaci se nezobrazovalo cislo volajiciho, pouze cerna obrazovka s moznosti prijmout nebo odmitnout hovor. Docela problem, kdyz se neukazuje ani cislo ani jmeno volajiciho. Po odinstalovani to zase fungovalo ok. Nema nekdo tip, jak na to, abych mohl pouzivat gravitybox a zobrazovani hocoru bylo v poradku? Diky.

Zkusil bych - Nastaveni telefonu/Foto volajiciho na celou obrazovku a zvolit "Uplne". Me to takhle funguje.

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 387
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od MirSe » stř 24. čer 2015 20:59:44

Díky za tip, už se jméno volajícího zobrazuje :palec:

Uživatelský avatar

pepa 77
Androiďák!
Příspěvky: 534
Registrován: čtv 10. říj 2013 15:50:53
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6 OxygenOS 9.0
Mobil 2 / ROM: Jolla 1 sailfish OS
Tablet: Prestigio 7HD Stock
Tablet 2 / ROM: Prestigio waze 3111 Stock
Bydliště: Česká Lípa

Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3/4.4

Příspěvek od pepa 77 » pon 31. srp 2015 14:13:59

Ahoj Ceco mám prozbu na(Nexus5) GB 4.4 kit v nastavení navigační lišty,barva pozadí navigační lišty nelze vybrat zcela transparentní,dá se tahle funkce přidat?
Tak co ti je ;-)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host