Ostatní aplikaceZablokovanie prijatia hovoru napr. vzorom

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Peped
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Cat B15

Zablokovanie prijatia hovoru napr. vzorom

Příspěvek od Peped » pát 21. čer 2013 21:33:49

Mam problem že sa mi vo vacku vzdy zdvihne ked mi niekto vola a ani o tom neviem. Telefon ho sam prijme alebo odmietne ba dokonca posle sms bez mojho vedomia. Vo vasku sa mi to nejako odblokuje. POtreboval by som nejaku aplikaciu aby sa dalo primat hovor zadanim povedzme vzoru alebo tak nejak, nie na posunutie displeja.

smajlo
Robot
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Re: Zablokovanie prijatia hovoru napr. vzorom

Příspěvek od smajlo » pát 21. čer 2013 21:57:22

Clovece, vsetci ludia okolo mna maju dotykove smartace a nikto nema podobne problemy. Naozaj si myslis, ze je chyba v telefone ?
Ale aby som aj nieco konstruktivne poradil, kup si puzdro na telefon, okrem riesenia tvojho problemu si ho budes pekne chranit ;-)

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Příspěvek od don_alex » pát 21. čer 2013 22:03:52

On nerekl, ze je chyba v telefonu, jen popsal problem, cimz nastinil sve pozadavky a zeptal se na aplikaci, ktera je splnuje. Narozdil od jinych svuj problem a dotaz celkem vystizne popsal, takze nechapu, proc ty posmesky.

EDIT:
Nicmene, tohle se netyka zabezpeceni v pravem slova smyslu, proto presouvam do Ostatnich aplikaci.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Autor tohoto vlákna
Peped
Nové Androidě

Příspěvek od Peped » pát 21. čer 2013 22:17:40

Viem o tom že existuju aj puzdra, ja chcem aplikaciu. Ked sa dá blokovat vzorom vytacanie tak preco nie prijimanie? Alebo apson prijatie hovoru povedzme blokovacim tlacidlom alebo nieco take.

smajlo
Robot

Příspěvek od smajlo » sob 22. čer 2013 5:21:45

Sorry, mal som trochu vypite ked som to pisal, nechcel som sa nikomu posmievat, ale toto je skor taka raritka. Je to viac o nesikovnosti majitela ako telefone a aplikacie na nesikovnych majitelov sa tazko hladaju :-) Ale uz seriozne.

Mohol si este napisat ako prijimas hovor, lebo na HTC to je vzdy nejakym tahom (kruzok na ikonku telefonu alebo na starsich tahom dole prijmes, hore odmietnes).

Ok, ale risenie je bud:
1) puzdro
2) kup si a nainstaluj WidgetLocker Lockscreen (pripadne podobnu appku, ale ja mam skusenosti s touto) a tam si mozes nastavit rozne formy prijimania hovorov, tak si vyber co ti bude vyhovovat. A tiez by tam mala byt moznost v nastaveniach nieco ako "Hide incomming calls", cize najskor tahom odomknes Widgetlocker a az nasledne prijmes hovor.
3) nenos telefon vo vrecku ;-)

Autor tohoto vlákna
Peped
Nové Androidě

Příspěvek od Peped » ned 23. čer 2013 13:21:50

Preco ma davas do vreca s nesikovnými majitelmi? Jednoducho mam zablokovany mobil vo vacku ako stale cca 10 mozno viac rokov a taketo problemy som nikdy nemal.

1. Puzdro nechcem ten telefon je dost velky aj bez neho a je to otravne stale odklapat

2. Ten program sa nedal nastavit tak ako som chcel, sveliako ale nie tak aby to vyhovovalo.

3. Kde inde mam nosit mobil, za opaskom :?: :lol:

Ma niekto este nejaky typ na tu app?

Stacilo by aj dvihanie pomocou blokovacieho tlacitka ale iba tým. V tom programe od Smajla sa to da ale klasicke odomykanie tam stale zostalo.

Alebo niečo take že ked mam vo vacku mobil to jest že tam je tma, tak nebude reagovat na dotyky, to sa dá?

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Příspěvek od dufko » ned 23. čer 2013 13:29:58

Tento "problém" som zaznamenal tiež, v nohaviciach ktoré majú tenký vačok. Keď som dal mobil displejom smerom k stehnu, tak cez tenkú látku sa dal mobil ovládať - náhodne. Deje sa to pri mobiloch s veľmi citlivou dotykovou vrstvou.

Riešenie sedliackym rozumom - dať mobil do vrecka displejom od tela

Riešenie technické - mám už nový mobil, ktorý má túto funkciu priamo v rom, používa proxomity senzor a keď je mobil vo vrecku, taške, púzdre, displej sa rozsvieti, ale nejde dotykom odomknúť.

Riešenie se - nájsť na markete podobnú aplikáciu :)

Autor tohoto vlákna
Peped
Nové Androidě

Příspěvek od Peped » ned 23. čer 2013 15:43:33

Na ten sedliacky sposob som prisiel, to fungovalo ale v praci sa bojim o display, je potom prilis vystevený moznym rizikám rozbitia.

Nakoniec moj problem vyriesil tato app Proximity Screen Off Pro, teraz sa mi vo vacku nezapne display.

Vdaka Dufkovi, dik.

smajlo
Robot

Příspěvek od smajlo » ned 23. čer 2013 19:22:35

Nebude to moc zrat baterku, ked ti bude stale bezat senzor ? Ale som rad, ze si problem vyriesil ;-)

Autor tohoto vlákna
Peped
Nové Androidě

Příspěvek od Peped » pon 24. čer 2013 22:04:42

To neviem ale už to asdi nezistim kedze som ten program vymazal, raplovala obrazovka hocikedy zhasla a neshlo odomknut atd.

Takže primam dalsie navrhy.

Najradsej by som to chcel na odomykaci gombik a aby nefungoval pri tom display.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“