Ostatní aplikaceaDosBox -Dosbox pre android

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » úte 07. čer 2011 11:23:56

na co root ?? Mi to chodí normálně i tak...


LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1



viktormt
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. čer 2011 12:22:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE XPERIA X8
Bydliště: martin, sk
Kontaktovat uživatele:

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od viktormt » úte 07. čer 2011 17:24:43

zaujimave, som myslel, ze mi to bez toho nepojde.. stiahnem ho, bud z marketu alebo skopirujem na kartu, dam spustit a nezobrazia sa mi ziadne infrormacie o aplikacii,ani INSTALOVAT tlacitko, ani nic.. ostatne aplikacie idu nainstalit bezproblemov.
xperia x8, android 2.2.9


Blackthorn
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 18. pro 2010 20:20:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i9000

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od Blackthorn » úte 28. úno 2012 11:21:22

Jak mam rozjet Spellcross ?
Stačí převést CD na ISO a pak ho zkopírovat do mobilu a tam instalovat přes dosbox?

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » stř 29. úno 2012 9:19:34

Já testuji přes SDLlib rozjet fallout :) zatím jsem rozjel GTA :) + m602 na img který má 200MB (musí stačit každému :D) teď tam nahazuji další hry :) zatím to vypadá líp než na emulátorech DOSu...

tohel totiž emuluje celé PC :) má to bios :) normálně boot s autoexec :)

Tak fallout spadne...kurde a to mám nastaveno 128MB ram...začne se načítat...obrázek loading, pak šup spadne...testnu ještě jinou verzi :)
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od Marek989 » stř 29. úno 2012 9:48:09

Zkus carmaggeddon, prosim prosim
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » stř 29. úno 2012 10:17:42

Ten je strašně velký :( těch 200MB nestačí...

Ještě testnu editaci toho img souboru aby měl třeba 1 GB :)

vypadalo to nadějně ale stejně kulové :(

testnu ten carmagedon v anDOSboxu...
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od Marek989 » stř 29. úno 2012 12:17:02

Dikes, moje nejoblibenejsi hra s autakama
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » stř 29. úno 2012 12:49:08

Testoval jsem hry na AnDOSboxu a zde je výsledek :)

Fallout 1 - funkční (doporučuji bez zvuku - ten strašně laguje - pokud tedy nemáte slušnou mašinu:D)
Carmagedon - na mém telefonu nehratelné (pruhy přes oraz a nevím jak to ovládat myší, navíc pomalé)
Settlers - funkční


soubor dosbox.conf - stále hledám optimální nastavení pro maximální rychlost
Spoiler:
[dosbox]

machine=svga_s3

memsize=128
[render]

frameskip=0
[cpu]

core=simple

cputype=auto

cycles=fixed 10000


[mixer]

blocksize=512

prebuffer=40

rate=8000


[midi]

mpu401=none
mididevice=none
midiconfig=


[speaker]

pcspeaker=true

pcrate=11025

tandy=off

disney=false


[sblaster]

sbtype=sb2

sbmixer=true

oplmode=opl2

oplemu=fast

oplrate=22050


[autoexec]
mount d: /sdcard/dos/d
mount c: /sdcard/dos/c
c:
cd m602
m602
Na kartě SD mám složku DOS a v dvě podsložky vždy podle disku.
na C jsem jen nahrál program M602, win 3.11

Disk D používám jako zdroj instalací
Spoiler:
Carmageddon
fallout 1
Win311
Tedy instalačky aplikací, ne už nainstalované aplikace, ty v zásadě nejdou :)
Fallout mi nešel když jsem použil již připravené soubory, po nakpírování celé instalačky do déčka jede vpohodě :) no v rámci rychlosti mobilu :)

Spoiler:
screenshot-1330514271328.png
Menu v originále
screenshot-1330514271328.png (234.94 KiB) Zobrazeno 4129 x
Spoiler:
screenshot-1330588851305.png
Menu česky
screenshot-1330588851305.png (234.74 KiB) Zobrazeno 4103 x
Spoiler:
screenshot-1330588975501.png
Inventář
screenshot-1330588975501.png (167.56 KiB) Zobrazeno 4103 x
PS:

Otestoval jsem toto nastavení i na aDOSboxu...bohužel ten byl pomalejší. Fallout najel po hooooodně dlouhé době.
Naposledy upravil(a) c.data dne pát 09. bře 2012 11:13:37, celkem upraveno 1 x.
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1


Blackthorn
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 18. pro 2010 20:20:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i9000

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od Blackthorn » čtv 08. bře 2012 10:37:35

Spellcross tak se my to podařilo nainstalovat a nastavit zvukovku,

Ale nejde spustit mam málo paměti RAM hra potřebuje 12MB.
v nastaveni jsem nenašel jak alokovat větší RAM.
Jak mam zvětšit RAM??

Dělám to na Telefonu SAMSUNG GALAXY S i9000,

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » čtv 08. bře 2012 22:57:22

Asi jsi nenastavil dosbox.conf správně. (pro AnDosBox)

Jinak v klasickém win dosboxu je max 64MB ram...ale u AnDosbox mi to těch 128 vezme z ramky, tak je to asi ok

Vysvětlím parametry:
Spoiler:
[dosbox]

machine=svga_s3 - typ grafiky

memsize=128 - velikost operační paměti

[cpu]

core=simple

cputype=auto - typ procesoru

cycles=fixed 10000 - počet operací za sekundu (rychlost emulovaného procesoru)
Pro aDOSbox je nastavení toto(pokud si nastavíte v programu ukládaní na SD sdcard\app-data\org.hystudio.android.dosbox\.dosbox\dosbox-0.74):
Spoiler:
# This is the configurationfile for DOSBox 0.74. (Please use the latest version of DOSBox)
# Lines starting with a
# are commentlines and are ignored by DOSBox.
# They are used to (briefly) document the effect of each option.

[sdl]
# fullscreen: Start dosbox directly in fullscreen. (Press ALT-Enter to go back)
# fulldouble: Use double buffering in fullscreen. It can reduce screen flickering, but it can also result in a slow DOSBox.
# fullresolution: What resolution to use for fullscreen: original or fixed size (e.g. 1024x768).
# Using your monitor's native resolution with aspect=true might give the best results.
# If you end up with small window on a large screen, try an output different from surface.
# windowresolution: Scale the window to this size IF the output device supports hardware scaling.
# (output=surface does not!)
# output: What video system to use for output.
# Possible values: surface, overlay.
# autolock: Mouse will automatically lock, if you click on the screen. (Press CTRL-F10 to unlock)
# sensitivity: Mouse sensitivity.
# waitonerror: Wait before closing the console if dosbox has an error.
# priority: Priority levels for dosbox. Second entry behind the comma is for when dosbox is not focused/minimized.
# pause is only valid for the second entry.
# Possible values: lowest, lower, normal, higher, highest, pause.
# mapperfile: File used to load/save the key/event mappings from. Resetmapper only works with the defaul value.
# usescancodes: Avoid usage of symkeys, might not work on all operating systems.

fullscreen=false
fulldouble=false
fullresolution=original
windowresolution=original
output=surface
autolock=true
sensitivity=100
waitonerror=true
priority=higher,normal
mapperfile=mapper-0.74.map
usescancodes=false

[dosbox]
# language: Select another language file.
# machine: The type of machine tries to emulate.
# Possible values: hercules, cga, tandy, pcjr, ega, vgaonly, svga_s3, svga_et3000, svga_et4000, svga_paradise, vesa_nolfb, vesa_oldvbe.
# captures: Directory where things like wave, midi, screenshot get captured.
# memsize: Amount of memory DOSBox has in megabytes.
# This value is best left at its default to avoid problems with some games,
# though few games might require a higher value.
# There is generally no speed advantage when raising this value.

language=
machine=svga_s3
captures=capture
memsize=128

[render]
# frameskip: How many frames DOSBox skips before drawing one.
# aspect: Do aspect correction, if your output method doesn't support scaling this can slow things down!.
# scaler: Scaler used to enlarge/enhance low resolution modes.
# If 'forced' is appended, then the scaler will be used even if the result might not be desired.
# Possible values: none, normal2x, normal3x, advmame2x, advmame3x, advinterp2x, advinterp3x, hq2x, hq3x, 2xsai, super2xsai, supereagle, tv2x, tv3x,rgb2x, rgb3x, scan2x, scan3x.

frameskip=0
aspect=false
scaler=none

[cpu]
# core: CPU Core used in emulation. auto will switch to dynamic if available and appropriate.
# Possible values: auto, normal, simple.
# cputype: CPU Type used in emulation. auto is the fastest choice.
# Possible values: auto, 386, 386_slow, 486_slow, pentium_slow, 386_prefetch.
# cycles: Amount of instructions DOSBox tries to emulate each millisecond.
# Setting this value too high results in sound dropouts and lags.
# Cycles can be set in 3 ways:
# 'auto' tries to guess what a game needs.
# It usually works, but can fail for certain games.
# 'fixed #number' will set a fixed amount of cycles. This is what you usually need if 'auto' fails.
# (Example: fixed 4000).
# 'max' will allocate as much cycles as your computer is able to handle.
#
# Possible values: auto, fixed, max.
# cycleup: Amount of cycles to decrease/increase with keycombo.(CTRL-F11/CTRL-F12)
# cycledown: Setting it lower than 100 will be a percentage.

core=simple
cputype=auto
cycles=fixed 10000
cycleup=10
cycledown=20

[mixer]
# nosound: Enable silent mode, sound is still emulated though.
# rate: Mixer sample rate, setting any device's rate higher than this will probably lower their sound quality.
# Possible values: 44100, 48000, 32000, 22050, 16000, 11025, 8000, 49716.
# blocksize: Mixer block size, larger blocks might help sound stuttering but sound will also be more lagged.
# Possible values: 1024, 2048, 4096, 8192, 512, 256.
# prebuffer: How many milliseconds of data to keep on top of the blocksize.

nosound=false
rate=8000
blocksize=256
prebuffer=50

[midi]
# mpu401: Type of MPU-401 to emulate.
# Possible values: intelligent, uart, none.
# mididevice: Device that will receive the MIDI data from MPU-401.
# Possible values: default, win32, alsa, oss, coreaudio, coremidi, none.
# midiconfig: Special configuration options for the device driver. This is usually the id of the device you want to use.
# See the README/Manual for more details.

mpu401=none
mididevice=none
midiconfig=

[sblaster]
# sbtype: Type of Soundblaster to emulate. gb is Gameblaster.
# Possible values: sb1, sb2, sbpro1, sbpro2, sb16, gb, none.
# sbbase: The IO address of the soundblaster.
# Possible values: 220, 240, 260, 280, 2a0, 2c0, 2e0, 300.
# irq: The IRQ number of the soundblaster.
# Possible values: 7, 5, 3, 9, 10, 11, 12.
# dma: The DMA number of the soundblaster.
# Possible values: 1, 5, 0, 3, 6, 7.
# hdma: The High DMA number of the soundblaster.
# Possible values: 1, 5, 0, 3, 6, 7.
# sbmixer: Allow the soundblaster mixer to modify the DOSBox mixer.
# oplmode: Type of OPL emulation. On 'auto' the mode is determined by sblaster type. All OPL modes are Adlib-compatible, except for 'cms'.
# Possible values: auto, cms, opl2, dualopl2, opl3, none.
# oplemu: Provider for the OPL emulation. compat might provide better quality (see oplrate as well).
# Possible values: default, compat, fast.
# oplrate: Sample rate of OPL music emulation. Use 49716 for highest quality (set the mixer rate accordingly).
# Possible values: 44100, 49716, 48000, 32000, 22050, 16000, 11025, 8000.

sbtype=sb2
sbbase=220
irq=7
dma=1
hdma=5
sbmixer=true
oplmode=opl2
oplemu=compat
oplrate=8000

[gus]
# gus: Enable the Gravis Ultrasound emulation.
# gusrate: Sample rate of Ultrasound emulation.
# Possible values: 44100, 48000, 32000, 22050, 16000, 11025, 8000, 49716.
# gusbase: The IO base address of the Gravis Ultrasound.
# Possible values: 240, 220, 260, 280, 2a0, 2c0, 2e0, 300.
# gusirq: The IRQ number of the Gravis Ultrasound.
# Possible values: 5, 3, 7, 9, 10, 11, 12.
# gusdma: The DMA channel of the Gravis Ultrasound.
# Possible values: 3, 0, 1, 5, 6, 7.
# ultradir: Path to Ultrasound directory. In this directory
# there should be a MIDI directory that contains
# the patch files for GUS playback. Patch sets used
# with Timidity should work fine.

gus=false
gusrate=44100
gusbase=240
gusirq=5
gusdma=3
ultradir=C:\ULTRASND

[speaker]
# pcspeaker: Enable PC-Speaker emulation.
# pcrate: Sample rate of the PC-Speaker sound generation.
# Possible values: 44100, 48000, 32000, 22050, 16000, 11025, 8000, 49716.
# tandy: Enable Tandy Sound System emulation. For 'auto', emulation is present only if machine is set to 'tandy'.
# Possible values: auto, on, off.
# tandyrate: Sample rate of the Tandy 3-Voice generation.
# Possible values: 44100, 48000, 32000, 22050, 16000, 11025, 8000, 49716.
# disney: Enable Disney Sound Source emulation. (Covox Voice Master and Speech Thing compatible).

pcspeaker=true
pcrate=11025
tandy=off
tandyrate=44100
disney=false

[joystick]
# joysticktype: Type of joystick to emulate: auto (default), none,
# 2axis (supports two joysticks),
# 4axis (supports one joystick, first joystick used),
# 4axis_2 (supports one joystick, second joystick used),
# fcs (Thrustmaster), ch (CH Flightstick).
# none disables joystick emulation.
# auto chooses emulation depending on real joystick(s).
# (Remember to reset dosbox's mapperfile if you saved it earlier)
# Possible values: auto, 2axis, 4axis, 4axis_2, fcs, ch, none.
# timed: enable timed intervals for axis. Experiment with this option, if your joystick drifts (away).
# autofire: continuously fires as long as you keep the button pressed.
# swap34: swap the 3rd and the 4th axis. can be useful for certain joysticks.
# buttonwrap: enable button wrapping at the number of emulated buttons.

joysticktype=auto
timed=true
autofire=false
swap34=false
buttonwrap=false

[serial]
# serial1: set type of device connected to com port.
# Can be disabled, dummy, modem, nullmodem, directserial.
# Additional parameters must be in the same line in the form of
# parameter:value. Parameter for all types is irq (optional).
# for directserial: realport (required), rxdelay (optional).
# (realport:COM1 realport:ttyS0).
# for modem: listenport (optional).
# for nullmodem: server, rxdelay, txdelay, telnet, usedtr,
# transparent, port, inhsocket (all optional).
# Example: serial1=modem listenport:5000
# Possible values: dummy, disabled, modem, nullmodem, directserial.
# serial2: see serial1
# Possible values: dummy, disabled, modem, nullmodem, directserial.
# serial3: see serial1
# Possible values: dummy, disabled, modem, nullmodem, directserial.
# serial4: see serial1
# Possible values: dummy, disabled, modem, nullmodem, directserial.

serial1=dummy
serial2=dummy
serial3=disabled
serial4=disabled

[dos]
# xms: Enable XMS support.
# ems: Enable EMS support.
# umb: Enable UMB support.
# keyboardlayout: Language code of the keyboard layout (or none).

xms=true
ems=true
umb=true
keyboardlayout=auto

[ipx]
# ipx: Enable ipx over UDP/IP emulation.

ipx=false

[autoexec]
# Lines in this section will be run at startup.
#
mount c: /sdcard/
c:

zbytek je nastavení zvuku a tak.
Jediné podstatné je pak to co bude pod [autoexec].tedy automatické spuštění po startu.

Jinak našel jsem návod jak rozjet win 95 na bosboxu...zítra otestuje a dám vědět :)
Naposledy upravil(a) c.data dne pát 09. bře 2012 11:14:26, celkem upraveno 2 x.
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » pát 09. bře 2012 9:11:31

WIN 95 CZ v AnDosBoxu

postup převzat zde
Spoiler:
screenshot-1331281679182.png
Instalace
screenshot-1331281679182.png (31.38 KiB) Zobrazeno 4064 x
screenshot-1331285580867.png
První restart
screenshot-1331285580867.png (45.44 KiB) Zobrazeno 4064 x
screenshot-1331286010359.png
WIN 95 CZ v prostředí dosboxu
screenshot-1331286010359.png (17.25 KiB) Zobrazeno 4064 x
Vytvořenou instalaci jsem nahodil ZDE
heslo: weslo
stačí nainstalovat AnDosBox a data ze souboru nahodit přímo na SD kartu.

Je to img file, tedy obraz disku. Pokud chcete nahodit nějaká data musíte to provést přes editaci tohoto souboru nějakým z dostupných programů.


Problémy které řeším:

-nemůžete jednoduše připojit složku složku z SD karty
-nevím jak připojit img soubor větší než 512MB (system alokuje špatnou velikost)
-nevím jak připojit iso obraz CDčka pro instalaci her a podobě
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » sob 10. bře 2012 22:26:32

Po testech přecházím z dosboxu na BOSH :) lepší volby...stabilnější ... udělám návod :)
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1


akamu
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 16. zář 2011 14:53:49
Reputace: 0
Tablet: mid m7u

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od akamu » ned 25. bře 2012 22:37:53

než úplně odejdeš mohl bys mi poradit jak mám najít a editovat na mým HTC EVO 3D u adosboxu 0.2.5 soubor config? potřebuju upravit velikost ramky a přes astro manažer ten soubor prostě nemůžu najít. dík

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » pon 26. bře 2012 6:45:34

Psal jsem to výše:

V adosbox -> možností ->SDL Settings -> where to download application data

když dáš SD, tak tam bude cesta "sdcard\app-data\org.hystudio.android.dosbox\.dosbox\dosbox-0.74.conf"

tento soubor je pro editaci nastavení dosboxu :)
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1


akamu
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 16. zář 2011 14:53:49
Reputace: 0
Tablet: mid m7u

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od akamu » pon 26. bře 2012 12:58:30

díky moc konečně sem to našel, přepsal sem si cpu na auto a memsize na 64, asi to bylo k prdu...
uměl by někdo poradit nejlepší nastavení pro warlords 2 ? tahová strategie

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » pon 26. bře 2012 13:04:59

memsize=64

core=auto
cputype=pentium_slow
cycles=6000
cycleup=10
cycledown=20

takhle to mám aspoň já :) pohraj si s "cputype" a "cycles"
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1


akamu
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 16. zář 2011 14:53:49
Reputace: 0
Tablet: mid m7u

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od akamu » pon 26. bře 2012 13:18:29

tak už to poměrně běhá ale blbne myš, pokud chci na něco kliknout tak občas nic a občas až potom co pohnu myší

Uživatelský avatar

wolwZz
Stálý androiďák
Příspěvky: 225
Registrován: stř 28. zář 2011 20:31:26
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od wolwZz » pon 10. čer 2013 14:55:18

Ahoj, zna nekdo nejakou konfigurovatelnou klavesnici ? jde mi konkretne o to, abych si udelal svou klavesnici kde budou treba 4tlacitka. V turboDOSBOXu mi vice mene jede vse tak jak potrebuju ale napr. F1GP neni jak hrat kvuli ovladani. Potrebuju plyn brzda AZ a doleva/doprava ,. Resil nekdo neco podobneho? diky
LG G3 32GB


bruenor
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 02. lis 2014 10:13:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei u8800 pro
Tablet: NVIDIA Shield tablet

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od bruenor » ned 02. lis 2014 10:22:54

Ahoj, uz to asi je neaktualne, ale pre android existuje dalsi dosbox port ktory vie robit onscreen buttony a tie mozu spustat klavesy. https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=en

Ospravedlnujem sa za citaciu

Uživatelský avatar

c.data
Moderátor
Příspěvky: 1334
Registrován: úte 04. led 2011 18:46:28
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1
Bydliště: Ostrava

Re: aDosBox -Dosbox pre android

Příspěvek od c.data » pon 03. lis 2014 6:12:27

Nemusíš se omlouvat :) každé info dobré :)
LG P500 - CM9 -> HTC one V - CM10 -> Honor 3C -> Nokia 6 -> Nokia 6.1

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host