Ostatní aplikaceAplikace do HTC Tattoo

Moderátoři: don_alex, radegast

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
Šmajdalf
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Tattoo
Kontaktovat uživatele:

Aplikace do HTC Tattoo

Příspěvek od Šmajdalf » úte 18. kvě 2010 22:17:58

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak nainstalovat různé aplikace do mého mobilu. Díky

d750
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Aplikace do HTC Tattoo

Příspěvek od d750 » stř 19. kvě 2010 7:01:44

Na to je určena aplikace Market. Stačí je zapnout a dál už uvidíš.

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » stř 19. kvě 2010 7:38:55

Tenhle dotaz je myšlenej vážně? :evil: :twisted:
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

ge0rge
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ge0rge » stř 19. kvě 2010 9:26:41

i na tu zdánlivě nejblbější otázku se dá odpovědět :-)
takže ...

aplikace jak už bylo výše řečeno instalujeme
1/ z katalogu Android MARKET - více informací se dočteš zde
1b/ pokud po čase budeš potřebovat vlastnosti marketu vyšperkovat je vnodné doplnit jej o aplikaci AppBrain kterou na Android Marketu najdeš - AppBrain bude schopen si pamatovat tvé aplikace a automaticky je nainstalovat na novém android telefonu a také umožňuje procházet katalog Android Marketu na jakémkoliv větší pohodlnější obrazovce počítače pomocí internetového prohlížeče a také přímo z počítače můžeš dávat instrukce k jejich instalaci či deinstalaci (tyto instrukce putují do telefonu přes internet) což může být pro mnohé pohodlnější.
2/ alternativně můžeš instalovat z externích zdrojů ... pomocí "instalačních balíčků" - souborů s koncovkou APK které můžeš získat odkudkoliv.
3/ velmi okrajově se nabízí i alternativní katalogy, obvykle specializující se na opomíjené oblasti - například MiKandi

ramon.dexter
Moderátor

Příspěvek od ramon.dexter » stř 19. kvě 2010 10:21:51

george: jo, a za chvíli budem řešit dotazy "jak dostat aplikaci na plochu", "kam zastrčit sluchátka" nebo "jak to zapnout".

Zrovna tohle je typ dotazu, kterej si každej dokáže vyřešit sám, stačí jenom aby si s tim telefonem chvíli hrál. Případně si přečet manuál, protože to tam je.

A neustálým zodpovídáním podobných dotazů se fórum jenom zapleveluje a hledání se stává nemožným...

Frogger
Stálý androiďák

Příspěvek od Frogger » stř 19. kvě 2010 11:51:13

ramon.dexter: Proc musis byt porad tak arogantni??

Podle me je to proste normalni dotaz, jehoz obsah chapu. Memu otci jsem venoval iPhone, predtim mel SE P910i. Take jsem mu musel vysvetlit, jak se instaluji aplikace, jak se presouvaji ikonky.. A rozhodne jsem po nem kvuli tomu nevyjizdel.
... N9000i... N9110i... N9210.... N9300i... Samsung Galaxy S2 > Note 1 > Note 2 > iPhone 5s, 6s, 7 > Galaxy Note 8 > iPhone XS > a už zase Note, tentokrát 9 :DD . Už nebudu blbnout a zůstanu u toho. Note10 bude :poklona:

ramon.dexter
Moderátor

Příspěvek od ramon.dexter » stř 19. kvě 2010 12:02:00

frogger: protože jsem prostě takovej?
Mě by fakt zajímalo proč se tady snažíte ten dotaz pořád obhajovat. Na tyhle základní dotazy je manuál a wiki. Tihle lidi podobnýma naprosto základníma a jednoduchýma dotazama akorát předvádějí svojí naprostou neschopnost řešit problémy. Objeví se problém > zeptají se místo aby se sami snažili najít řešení. Takovej přístup mě silně sere, protože život mě naučil že co si sám neudělám/nenaučím/atd., to prostě nemám. Proto přístup "než bych se něco učil radši se zeptám" nesnáším a snažím se maximálně potírat.
A taky, jak se říká: Chytrému napověz, hloupého kopni. Na chytrý dotazy který mají hlavu a patu velmi rád odpovídam a snažim se najít řešení. Ale hloupý dotazy přes net nakopat nemůžu, tak to dělám tak jak dělám. A jestli se ti to nelíbí, dej si mě do ignore listu.

Frogger
Stálý androiďák

Příspěvek od Frogger » stř 19. kvě 2010 12:10:06

Posledni OT, pak uz se k tomu nebudu vyjadrovat:
Neschopnost resit problemy? Napriklad muj otec je dost sikovny clovek, dokazal toho v zivote hodne ale proste si zpocatku nerozumi s vecmi jako novy OS.. Kazdy je na neco, ja napr. na techniku a auta, ovsem treba ucetnictvi mi nic nerika ac se bez nej neobejdu. Kdyz neco nevim, jednoduse se zeptam sveho poradce a rozhodne se mi nestalo, ze jsem se na neco zeptal a poslal mne napr. na Wiki.. Rekl bych, ze tohle forum je take takovy poradce a je vcelku jedno, ze se tu ptaji na zakladni veci. Neco jineho samozrejme je, pokud se dotazy opakuji - pak je to na smazani, o tom neni pochyb. Neber to jako utok proti tobe, proste jsem se vyjadril. Do Ignore list nemam duvod si te davat - jsme preci dospeli (alespon ja) ;)
... N9000i... N9110i... N9210.... N9300i... Samsung Galaxy S2 > Note 1 > Note 2 > iPhone 5s, 6s, 7 > Galaxy Note 8 > iPhone XS > a už zase Note, tentokrát 9 :DD . Už nebudu blbnout a zůstanu u toho. Note10 bude :poklona:

d750
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Příspěvek od d750 » stř 19. kvě 2010 12:11:55

Zamkněte to někdo začíná to být trapný.

Zamčeno

Zpět na „Ostatní aplikace“