Ostatní aplikacenové články na webech bez rss

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Hobil
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: nexus 7
Tablet: nexus 7

nové články na webech bez rss

Příspěvek od Hobil » sob 30. lis 2013 10:02:41

Ahojte,
hledám nějakou appku, která by mi pohlídala /a umožnila přehledné a snadné čtení, nejlépe něco jako rss čtečka/ nových článků na webech, které nemají implementováno rss. Dík.

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: nové články na webech bez rss

Příspěvek od ludekbrno » sob 30. lis 2013 10:40:01

To přece z principu nejde. Pokud web nemá RSS, tak z něj čtečka nedokáže "vypreparovat" pouze samotný užitečný text, protože ho neodliší od menu, reklam a ostatního obsahu stránky a nezjistí ani že přibyl nový článek. K tomu slouží právě RSS feed, kde je vše už připraveno pro čtečku a označeno příslušnými značkami ve standardním formátu, aby čtečka poznala, co má zobrazit.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
Hobil
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: nexus 7
Tablet: nexus 7

Příspěvek od Hobil » sob 30. lis 2013 11:13:39

to vím, myslel jsem nějaký program pro sledování změn webu. Takové nástroje existují, alespoň ve světě windows. Kdysi jsem taky narazil na web, který uměl vytvářet rss feedy pro zadané weby a poslat odkaz do čtečky, ale nemůžu to najít.

EDIT: tak už to mám: http://feed43.com/

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » sob 30. lis 2013 12:38:56

Ale ani to nemůže fungovat moc spolehlivě. Nepozná jestli přibyla reklama nebo článek a na každý web se to musí individuálně nastavovat, aby rozlišil, co je užitečný obsah a co jen balast okolo.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“