Ostatní aplikaceAplikace pro prenos dat

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
snuz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG L9 II Black + 32GB

Aplikace pro prenos dat

Příspěvek od snuz » sob 21. pro 2013 17:34:45

Zdravim, chci se zeptat je ci existuje aplikace s kterou by slo v jedny vnitrni siti (wifi) prenes z notebooku do mobilu data? Nasel jsem FTP server a ten to bohuzel umi jen naopak tedy z mobilu do notebooku. Diky
LG L9 II + Acer Aspire V3-571G s FullHD IPS displejem + Nikon D5100 (VR 55-300mm a VR 18-55mm) = o zabavu postarano :)

Jumbo78
Administrátor
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2

Re: Aplikace pro prenos dat

Příspěvek od Jumbo78 » sob 21. pro 2013 18:29:57

Airdroid? Lan plugin do total commanderu? Skifta v mobilu?

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Autor tohoto vlákna
snuz
Nové Androidě

Příspěvek od snuz » sob 21. pro 2013 19:09:20

a jakou bys mi doporucil? Mas nejaky zkusenosti? A co myslis presne tim pluginem do TC? Ten mam, ale nevim v cem by mi pomohl kdyz potrebuju neco do telefonu? :)
LG L9 II + Acer Aspire V3-571G s FullHD IPS displejem + Nikon D5100 (VR 55-300mm a VR 18-55mm) = o zabavu postarano :)

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » sob 21. pro 2013 21:01:51

Nejjednodušší je ten Airdroid. S ním přeneseš v síti oběma směry.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Jumbo78
Administrátor
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2

Příspěvek od Jumbo78 » sob 21. pro 2013 21:42:46

Ten lan plugin jsem myslel do TC v mobilu...

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » sob 21. pro 2013 22:07:39

Případně ES file manager i bez pluginu.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
snuz
Nové Androidě

Příspěvek od snuz » ned 22. pro 2013 14:00:12

Tak na Airdroid kaslu potom co jsem si precetl co vsechno chce povolit :DD vyzkousim ty ostatni aplikace

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » ned 22. pro 2013 16:51:48

Už jsem si všimnul jinde, že jsi poněkud paranoidní. Uvědom si, že airdroid má hromady funkcí a proto potřebuje i hromadu oprávnění. Navíc je to široce rozšířená aplikace, takže kdyby přístup zneužívala, už by si toho dávno šikovní androiďáci všimli. Doporučím zbavit se androidu, protože nebudeš mít lehké spaní z oprávnění, které potřebuje většina aplikací. Často tě ani nenapadne, proč které potřebuje, ale pokud si přečteš podrobný popis aplikace, bývá tam vysvětleno, k čemu jednotlivá oprávnění potřebuje. Bez toho nebudeš schopen nainstalovat prakticky nic užitečného, viz. FB, který jsi odmítl kvůli oprávněním. Ano, oprávnění se vyplatí číst, ale hlavně u aplikací, které jsou příliš nové a mají málo uživatelů. Tam může být větší riziko, pokud vyžaduje oprávnění, které s funkcí aplikace naprosto nesouvisí. Např. tapeta vyžadující polohu a internet a podobně. Ale u velmi rozčířených aplikací jako FB to nemá smysl řešit.

píšu z mobilu

ZeKe
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Příspěvek od ZeKe » ned 22. pro 2013 21:56:37

snuz píše:Zdravim, chci se zeptat je ci existuje aplikace s kterou by slo v jedny vnitrni siti (wifi) prenes z notebooku do mobilu data? Nasel jsem FTP server a ten to bohuzel umi jen naopak tedy z mobilu do notebooku. Diky
Co to je proím Tě za kravinu, že FTP server neumí download ale jen upload?
Já mám tento https://play.google.com/store/apps/deta ... .FTPServer a ještě SwiFTP, který, jak teď koukám, už na GP není (asi už se nevyvíjí), ale obousměrné přenosy umí samozřejme oba dva. Obvykle se k FTP serveru v telefonu z PC připojuji přes FTP v Total Commanderu, ale i opravdickým FTP klientem (FTPRush) a samozřejmě vše funguje.
Musíš pochopitelně v telefonu mít v tom serveru povolenu celou cestu, kam pak budeš chtít zapisovat, takže třeba celou kartu jako /sdcard/.
Jediná možnost, která mne napadá, proč Ti to mohlo nejít je, žes zvolil z GP nějakou verzi, která má i placenou variantu a free měla třeba zablokován upload a nebo v tom Tvém serveru bylo někde v nastavení něco jako "read only", ale jinak to, už z principu, musí chodit oběma směry.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“