Ostatní aplikaceOdhlaseni?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Berčová
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG L9 II

Odhlaseni?

Příspěvek od Berčová » pon 12. kvě 2014 14:16:53

Ahoj, mam problem. Rodice nemaji ucty na googlu, tak jsem se na jejich telefonech pripojila pres svuj ucet, aby si mohli stahovat aplikace. Jenze tatka si ted koupil LG L9 II a zjevuji se mu v Galerii moje obrazky z google+, asi mu to synchronizuje i kontakty z gmailu, ale to se ho radsi neptam :-D A taky, kdyz se pripoji na net, mu to okamzite zacne stahovat moje emaily. Co jsem rychle proletela rady z googlu, tak bych mela najit nejake odhlaseni v Nastaveni > Ucty a prihlaseni, nebo jak to tam je. Ale bud jssm blba nebo to tam proste neni :-D Muzete mi nekdo poradit, jak ten google mam odhlasit, aby si tam tatka mohl prihlasit svuj, ktery mu zalozim? Nenasla jsem ani v gmailu zadnou moznost, jak odhlasit, aby se mu ti automaticky nestahovaly moke maily. Diky za radu a omlouvam se za pripadne preklepy, nejsem jeste uplne szita s klavesnici :-)

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Odhlaseni?

Příspěvek od ludekbrno » pon 12. kvě 2014 14:26:28

Udělej taťkovi obnovu továrního nastavení, tím všechno smažeš a pak mu tam dej jenom jeho vlastní účet. To je jediný korektní způsob.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
Berčová
Nové Androidě

Příspěvek od Berčová » pon 12. kvě 2014 14:28:56

Sakra. Pripadam si jako debil. Zkusila jsem se na to podivat u tatky, mame stejny telefon. U nej, kdyz jsem v tech uctech a pripojeni na Google zmackla ty tri carky na senzorovych tlacitkach, nabidlo mi to moznost odhlaseni. On ma mobil koupeny u tmobilu, ja v normalnim obchode a nic takoveho mi to nenabizi. Pouze muzu vypnout/zapnout auto synchronizaci. Tak jsem z toho jelen.

Autor tohoto vlákna
Berčová
Nové Androidě

Příspěvek od Berčová » pon 12. kvě 2014 14:35:38

No, neprijde mi zrovna normalni kvuli odhlaseni jednoho uctu delat tovarni nastaveni... Jen u me by to asi jinak neslo, protoze at se divam jak se divam, proste mi to moznost toho odhlaseni nenabidne.

POSIX
Robot
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Příspěvek od POSIX » pon 12. kvě 2014 14:55:46

Jdeš do nastavení klikneš na ten google účet potom zase klineš na ten účet a zobrazí se ti tam možnosti synchronizace.. tady už je pod talčítkem menu ( tři čárky, nebo vpravo nahoře) vidět odebrat účet

Autor tohoto vlákna
Berčová
Nové Androidě

Příspěvek od Berčová » pon 12. kvě 2014 17:16:50

Jo, tak jsem to odstranila u taťky. Ale u sebe v mobilu tuhle možnost prostě nemám a pod těma čárkama mi nic nereaguje, prostě se žádná nabídka nezobrazí :neane:

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » pon 12. kvě 2014 17:41:41

Ve svým mobilu si svůj účet samozřejmě nech. Jenom si v něm udělej pořádek. Tátovi v jeho mobilu založ jeho vlastní účet.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

POSIX
Robot
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Příspěvek od POSIX » pon 12. kvě 2014 21:18:23

Bohužel v tapatalku nevidím typ mobilu takže ani případnou verzi androida, v každé se to může lišit.. A ale není důvod aby si ze svého mobilu ten účet mazala takže se s tím netrap

Mobil

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“