Ostatní aplikaceOvladač TV

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
shedy
Androiďák!
Příspěvky: 594
Registrován: čtv 03. čer 2010 13:08:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia Lumia 620

Ovladač TV

Příspěvek od shedy » čtv 15. črc 2010 20:20:31

Zdravim.Neznate něákou aplikaci s kterou jde ovládat televize,něco jako virtuální ovladač.Můj kamarád to má na WM.
Naposledy upravil(a) Supík dne čtv 15. črc 2010 20:27:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven titulek




Uživatelský avatar

Supík
Admin - ten hodnej
Příspěvky: 1711
Registrován: úte 23. zář 2008 13:07:22
Reputace: 250
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: Ovladač

Příspěvek od Supík » čtv 15. črc 2010 20:27:14

Protoze mas G1 ktera nema infraport, tak tvuj dotaz nema rozumne reseni

Jinak si muzes vyzkouset http://www.gmote.org/ na ovladani pc.
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík


Autor tohoto vlákna
shedy
Androiďák!
Příspěvky: 594
Registrován: čtv 03. čer 2010 13:08:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia Lumia 620

Re: Ovladač

Příspěvek od shedy » čtv 15. črc 2010 20:51:29

A neni treba neco jako TV remote controller,ten nepotřebuje Idra.

@telefon    

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Ovladač TV

Příspěvek od NaTuRaL » pát 16. črc 2010 13:41:33

pokud je mi znamo tak asi opravdu stim nic neporesis pokud si tam nepridelas IRDA, protoze cca 99% Tv se ovlada jen pomoci IRDA az prijdou TV s Androidem tak se to pak bude moct naprogramovat ale jinak asi bych dal LOCK

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12637
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Ovladač TV

Příspěvek od ramon.dexter » pát 16. črc 2010 13:53:35

Přesně jak ti tady píšou. Žádnej androidí telefon nemá infraport, takže to prostě a jednoduše nejde. A ani "nějak" to vyřešit taky nejde.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)



Autor tohoto vlákna
shedy
Androiďák!
Příspěvky: 594
Registrován: čtv 03. čer 2010 13:08:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia Lumia 620

Re: Ovladač TV

Příspěvek od shedy » pát 16. črc 2010 13:56:35

Aha škoda.Diky.


zupik
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 05. říj 2009 15:58:51
Reputace: 0

Re: Ovladač TV

Příspěvek od zupik » stř 15. zář 2010 13:28:46

Samsung Galaxy S ma sobe toto jiz zabudovane, ale samozrejme to umi ovladat jenom telky od samsungu. jede to pres wifinu. mozna by se na to dala pretunit i jina TV s wifinou, to ale netusim.

jinak na samsungu otestovano a funguje to.

Uživatelský avatar

patriot13
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: stř 15. zář 2010 14:30:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG O3D - LG OO - G Nexus - Galaxy 3
Tablet: MK802II

Re: Ovladač TV

Příspěvek od patriot13 » stř 15. zář 2010 14:32:02

Nevíte jestli to jde na televize samsung i s galaxy 3???
LG Optimus 3D + Galaxy 3


GreepM
Androiďák!
Příspěvky: 407
Registrován: úte 27. říj 2009 13:28:08
Reputace: 0

Re: Ovladač TV

Příspěvek od GreepM » úte 07. pro 2010 14:09:38

Ahojte...neobjevilo se neco novyho?

Nema to s irda uz nic moc spolecny...vali to pres dlna.

Hledal jsem neco na spicu ale bohuzel nic nenasel...a ta app z eSka nevali:-(
Siemens S a M nejvic!!!...po te nejaky shit symbiany a WM....a pak....
ANDROID: Galaxy Spica->SGS->G2 a moto360


cenda
Stálý androiďák
Příspěvky: 220
Registrován: úte 12. led 2010 18:04:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2X
Rom: CM10 unofficial V30A
Bydliště: Plzeňsko

Re: Ovladač TV

Příspěvek od cenda » úte 07. pro 2010 19:07:44

Vyřešit to mohou uživatelé, kteří mají HTPC, tam vetšinou není problém ovládání přes wifi (resp. přes internet/intranet).
Např existuje aplikace pro XBMC.
Z3 Compact, zatím STOCK
LG O2X - čas na výměnu; HTC Desire - utopil se; HTC Magic 32A - nenávratně ztracen

Uživatelský avatar

iiic
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: pon 27. pro 2010 10:15:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6
Twitter: iiic
Tablet: tf201 - Asus Eee Pad Transformer Prime
Rom: CyanogenMod
Bydliště: City 17
Kontaktovat uživatele:

Re: Ovladač TV

Příspěvek od iiic » úte 18. led 2011 17:42:13

I google TV mají aplikaci na ovládání telefonem... taky přes wi-fi, ale to se k nám dostane zatím maximálně tak přes youtube. V obchodech (co jsem četl) tak nejdříve koncem roku.

Uživatelský avatar

Dekxster
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 31. led 2011 20:18:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Sola
Tablet: ASUS Transformer Prime
Rom: Stock JB (oboje)

Re: Ovladač TV

Příspěvek od Dekxster » čtv 17. úno 2011 19:56:46

Pro televize LG zase existuje LG TV Remote, také funguje přes wifi.


ondra_:)
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: stř 22. dub 2009 9:48:04
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Ovladač TV

Příspěvek od ondra_:) » sob 18. čer 2011 18:57:02

zupik píše:Samsung Galaxy S ma sobe toto jiz zabudovane, ale samozrejme to umi ovladat jenom telky od samsungu. jede to pres wifinu. mozna by se na to dala pretunit i jina TV s wifinou, to ale netusim.

jinak na samsungu otestovano a funguje to.
jak se jmenuje ten program, prosimtě?
T-Mobile G1 White - zatim ;).. čeká se na SGS 2 :)


devaa
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: úte 06. črc 2010 9:53:52
Reputace: 0

Re: Ovladač TV

Příspěvek od devaa » ned 11. pro 2011 20:55:12

Dá se použít tato krabička, která přijímá z mobilu signál přez bloothoo a převede ho na infra.

Kód: Vybrat vše

http://www.pdawin.com/shop/en/android

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti