Ostatní aplikaceTelevizny program (SK/CZ/..)

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Lobo1978 » stř 11. srp 2010 10:31:34

Pořád zkouším a dělá to docela psí kusy, po nastavení oblíbených se po ukončení programu a jeho prvním spuštění ty oblíbený vymažou, po dalším ukončení a spuštění se na to volné místo u oblíbených dosadí náhodný program.





Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » stř 11. srp 2010 10:42:42

Hmm... :(

Tak po kompletnej reinstalacii (teda odinstalovanie a potom nainstalovanie) by to malo fungovat takto ->
- prvych 9 stanic sa naplni samo: "joj","jojplus","markiza", "jednotka","dvojka","trojka", "ct1","ct2","nova"
- akekolvek zmeny prepisuju tieto stanice (a ostatne pozicie su volne)

Tu by nemal vznikat problem.
Ine to bolo ale ked ste mali starsiu verziu a napriklad CT1,CT2 ste si dali na prve 2 pozicie a zvysok nemenili. Aplikacia pri upgrade doplnila zvysne programy, ale CT1 a CT2 uz boli na pozicii 7,8 a zaroven este aj na 1,2. V tomto pripade sa stratia na jednom mieste.... Ale toto urobi len pri prechode z 1.24 na 1.25 tusim a to iba pri prvom starte.

Na emulatore (1.5,1.6 a 2.2) a na HTC G1 mi to funguje.
Ak odinstalujes aplikaciu (cez manazer aplikacii) a potom nanovo nainstalujes, a bude to robit tie problemy, tak potom fakt neviem kde je problem :(. Idem este pozriet to A2SD, ci nahodou to nema nejaky suvis.

EDIT: Poslem ti trochu upravenu verziu na odskusanie, ak budes mat cas.

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Lobo1978 » stř 11. srp 2010 10:54:47

Něco mě z tvého popisu napadlo: počet oblíbených mám 6 a když si na první tři místa dám ČT1, ČT2 a Novu, tak se po ukončení programu a znovu otevření, ty první tři místa vymažou. Zkusil jsem navýšit počet oblíbených na 9 a ty tři programy - ČT1, ČT2 a Nova jsou na 7, 8 a 9. Takže ti tam někde zlobí to automatické přiřazení programů na oblíbené pozice.


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » stř 11. srp 2010 10:57:32

:thumbup: :thumbup: Dakujem za popis, podarilo sa mi to nasimulovat, je to naozaj chyba toho priradenia programov. Opravim dnes.
Naposledy upravil(a) michpo dne pon 16. srp 2010 0:16:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Poslední příspěvky se necitují! Čti pravidla!

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Lobo1978 » stř 11. srp 2010 10:59:37

Super, díky!



Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » pon 30. srp 2010 22:13:53

Zajtra konci HTC sutaz, ak ste zo Slovenska a chcete mi pomoct, tak prosim hlasujte za TV Program na:
http://htcandroidsutaz.sk/application/detail/38

Pre vas sanca vyhrat HTC Desire ;).

Dakujem :)

PS.
Spravil som mensi update, aplikacia uz funguje spravne aj v inych casovych pasmach.
Dnes prisiel jeden error report, v dalsej verzii to bude opravene (nieco spadlo pri zobrazeni programu konkretnej stanice).
Ak ma niekto nejaky problem s TV Programom, tak dajte vediet, ze to opravim (zatial nikto nehlasi, okrem toho error reportu :) ).

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Kubkolienka » pon 30. srp 2010 23:54:51

neviem či je to bug( takto reprodukovatelny) ale espn America mi od zajtra zobrazuje nejakú Českú stanicu kde chodi dr.quinova o polnoci.
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » úte 31. srp 2010 0:18:51

Chyba v zdroji dat, posnazim sa aby to bolo cim skor opravene. Dakujem za upozornenie.

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Lobo1978 » úte 31. srp 2010 6:52:06

Tak jsem tam dal 5* za tvůj super program.

Plánuješ prosím tu aktualizaci všech programů ze seznamu "Viac"?


ekoman
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: sob 26. pro 2009 23:40:47
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ekoman » stř 01. zář 2010 11:33:05

Zdravím, jenom takový nápad...nevím jestli už to tady někde není ale uvažuješ o funkci přidání oblíbeného pořadu do kalendáře?? něco jako má pubtran

Uživatelský avatar

rychna
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: sob 24. črc 2010 19:17:05
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od rychna » čtv 02. zář 2010 11:13:47

Díky za tuhle aplikaci ! Pěkná práce, zatim plně vyhovuje :)

Ikdyž je tam to upozornění 5minut předem, tak možnost přidat si to do kalendáře, jak je zmíněno v příspěvku výše, by vůbec nebylo špatný, za to se taky přimlouvám :yes:

Uživatelský avatar

Dude
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: sob 03. črc 2010 8:35:18
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Dude » pát 03. zář 2010 0:55:27

Hlasim anomalii - po aktualizaci dat programu se mi u vsech kanalu pro dnesni den zobrazuje 00:00 no schedule a popis poradu: no desc. Prvni porady jsou uvedeny az od casu 05:00. 8-)
Galaxy Spica - 2.2 FROYO - CyanogenMod-6.1.1-Spica-alpha8.3.2-NextGeneration_v1.6

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ge0rge » pát 03. zář 2010 13:21:16

super aplikace, prakticka, ... pripominani poradu je vyborne, ale proc pisu ... samozrejme, neco mi tam chybi :-) jinak bych aplikaci jen spokojene pouzival beze slova. jen to tu kratce nadhodim. neva ? :-)
pokud oznacim nejaky porad dvakrat po sobe (napriklad dva vyskyty poradu simpsonovi, nebo udalosti, cyklotoulky, objektiv, mythbusters, atd..) mohl by program uz na zaklade toho pristi vyskyt oznaci automaticky a pripomenout porad ??

(stacilo by k tomu jen udrzovat si seznam oblibenych poradu na kazdem kanalu zvlast ... ktery by se na zaklade oznaceni stejneho poradu nebo serialu ve dvou ruznych casech doplnoval o nove polozky a nasledne se podle toho seznamu posuzovalo automaticke upozornovani na porady v budoucnosti, ... samozrejme by i melo byt mozne z tohoto seznamu porad i kdykoliv odebrat)

--

priklady:
oznacim k pripomenuti "Simpsonovi (1./20), 12. serie", program si krome zaevidovani pripomenuti poznaci do tabulky oblibenych poradu vycisteny nazev poradu bez poradovych cisel a sice "simpsonovi" ... pozdeji oznacim "Simpsonovi (2./20), 12. serie" ... program by si mel odmyslet opet ta poradova cisla (zkratka by uvazoval jen cela slova az po prvni specialni znak nebo cislovku), zjisti ze mezi oblibenymi uz ten nazev je ale doposud neni aktivni ... program by se tedy mel poznat zda nechci na vsechny porady obsahujici slovo "simpsonovi" v nazvu pripominat automaticky i v budoucnu ... a na zaklade kladne odpovedi tento zaznam priznakem aktivovat.
bylo by to mozne ?

jinak ovsem mnohokrat diky za vybornou aplikaci !! :-) byt tu placeny market, za tuhle bych nějaké to €uro pustil

Uživatelský avatar

rychna
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: sob 24. črc 2010 19:17:05
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od rychna » ned 05. zář 2010 21:11:00

Tak me napadly 2 veci, ktery by mne a mozna vice lidem pomohly :)

Prvni: Mozna by to uvitalo vic lidi, je to napad na zvazeni, kdyby primo z tyhle aplikace byl u filmu vedeny odkaz ven (napr. pri delsim podrzeni na poradu apod), pres prohlizec, kde by vyhledal dany program na csfd.

No a za druhe, neslo by tam uchovat program napr. alespon 1 - 2 dny zpatky? Chtel jsem najit jmeno filmu, na ktery jsem koukal a zapomnel, ale program z predchoziho dne uz byl vymazany :|


vvcrx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 14. črc 2010 10:31:29
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od vvcrx » ned 05. zář 2010 22:57:00

ahojte,ńemuzu se dopatrat toho,proc mam vsechny porady posunute o hodinu driv oproti realu.Napr. zpravy zacinaji v 19:00 real,ale program mi pise,ze zacinaji v 18:00 a takhle mam vsechny porady posunute na vsech stanicich,dikes


Sarge
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 01. srp 2010 10:20:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Sarge » pon 06. zář 2010 7:48:40

toto mam aj ja, neviem preco... :?
Naposledy upravil(a) radegast dne čtv 23. zář 2010 18:27:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněná zbytečná citace.

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » pon 06. zář 2010 8:47:44

To je jednoduché. Máte v nastavení mobilu nastaven čas GMT+01:00.......

Jo, a když to přestavíte na GMT+02:00.... tak pro jistotu aktualizujte data v aplikaci. Může se stát, že pokud to neuděláte, budou se časy furt blbě zobrazovat.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Krokodyl » pon 06. zář 2010 9:17:54

Přesně tak musí být nastaven GMT +02:00 Central European Summer Time (tedy letní čas)
Já mám na Desire nastaveno Autmaticky a nemám problém.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » pon 06. zář 2010 9:25:00

No já taky mám automatický, ale když jsem to zkoušel, nastavil GMT+1 a pak zpátky na Automat, tak se ty hodiny hned nepřepsaly, nevím jak je to z aktualizací, či na čem to závisí.
Tak jsem radši napsal to GMT+2.
Bo by tu zas bylo "...mně nejde ani to, pls pomóóóc..." :D .
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » stř 08. zář 2010 12:23:44

Sorry, ze neskor reagujem - nejak momentalne nemam velmi cas :( .

Co sa tyka casu - tak casy programov su zobrazovane podla casoveho pasma nastaveneho v mobile, pisalo mi viac ludi, ze su napriklad v UK a tam im to nezobrazovalo spravne. Takze posledny update berie do uvahy nastavenie casoveho pasma v mobile, ak to je spravne nastavene tak to musi spravne zobrazovat. Ja mam automaticke casove pasmo (to berie asi od operatora), teda GMT+2 (kvoli DST, normalne sme GMT+1).
Alebo si to casove pasmo nastavte rucne - vsimol som si, ze Android nejak zaujimavo prepina tie casove pasma, ked som to zmenil z automatickeho na manualne, zmenil pasmo a vratil na automaticke, tak cas zostal na manualnom nastaveni...

Uživatelský avatar

Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Stano » stř 15. zář 2010 10:04:21

dalo by sa požiadať o pridanie dvoch TV staníc ? :oops:
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

sickboy4000
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: pon 16. srp 2010 15:53:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: multiple devices

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od sickboy4000 » pát 17. zář 2010 11:23:36

Killian: dobra prace, dnes jsem si tuto aplikaci stahnul z Marketu a moc me potesila! Dekuji
Samsung P5100 GT-I8190 & Samsung S5 mini - G800F


rado.h
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 20. zář 2010 7:35:56
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od rado.h » pon 20. zář 2010 7:38:06

Výborný program, ďakujem. Nedal by sa pridať program tv stanice Viasat Nature.


mada
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 02. zář 2010 7:52:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200S

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od mada » pon 20. zář 2010 10:18:21

Aplikaci jsem stáhl na marketu a zatm spokojenis :yes:

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Kubkolienka » stř 22. zář 2010 10:44:33

Gratulujem k vyhre ;)
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

Uživatelský avatar

henrichg
Robot
Příspěvky: 708
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 - Android 9.0 stock - not root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X - PixelExperience ROM (A9.0) - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od henrichg » stř 22. zář 2010 11:59:03

Napodobne. ;)
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » stř 22. zář 2010 17:14:46

Ako to vyzera s tym updatom co bude obsahovat novu domovsku obrazovku?

Samozrejme sa pripajam ku gratulacii, aj ked netusim co budes s dvoma desirami(alebo ako sa to pise) robit.

@telefon


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » pon 27. zář 2010 20:50:22

Dakujem :) .
No momentalne nemam zial vobec cas, takze neviem povedat kedy bude update :( .


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » pon 04. říj 2010 0:06:52

Po dnesnom update zmizol z aplikacie progressbar, mozes to prosim opravit?

@telefon


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » pon 04. říj 2010 0:08:59

Skus update programu (Menu - Aktualizovat).
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 04. říj 2010 5:20:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněná zbytečná citace.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host