Ostatní aplikaceTelevizny program (SK/CZ/..)

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

DaSt
Stálý androiďák
Příspěvky: 95
Registrován: ned 25. dub 2010 7:53:07
Reputace: 1

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od DaSt » úte 20. črc 2010 7:30:09

Super program - má (až na jednu vyjímku) všechno, co jsem psal jako připomínku kolegovi co dělá eTVpro.

Takže můj tip na vylepšení (jestli to jde ;-)

Sledování seriálu (upozornění) - ale podle názvu. Tzn. program by připomínal vysílání podle názvu seriálu na určené stanici ale BEZ OHLEDU na čas. Pokud stanice změní vysílací čas, nic se neděje a program mě upozorní.

Jinak opravdu moc povedený prográmek - klobouk dolů.


HTC Desire | HTC One X| Samsung Galaxy Note 10.1 | LG G4



rimsy
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 27. dub 2010 8:26:03
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od rimsy » úte 20. črc 2010 7:43:29

Po updatu na verzi 1.2, bug kterej se mi bohužel nepovedlo opakovaně nasimulovat. Všech 9 stanic na titulní stránce sem sem postupně vyplnil ale na 5. místě se mi po opětovném zapnutí app načetla jiná stanice (místo Novy nějaká 2ka), nastavil sem zpět původní stanici, uložil, vypnul.. zapnul app a na 6. pozici mám pro změnu jinou stanici (místo Nova Cinema .. Trojku). Ale nyní už to fouká, tak asi nic zásadního.

Návrh na novou funkcionalitu - editace/odebrání vybraných stanic z titulní stránky (např. dlouhým stiskem ikony jedné z 9. stanic na úvodní stránce by se mohlo nabídnout zda chcete stanici editovat.. resp. vyměnit za jinou nebo zcela odebrat).


Swe
Stálý androiďák
Příspěvky: 186
Registrován: stř 05. kvě 2010 16:10:48
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Swe » úte 20. črc 2010 8:38:37

Len by som sa chcel spýtať, či by sa nedala urobiť taká vec, že tv program by bol prepojený s live vysielaním danej tv. Teda napr. o 19:30 idú na STV správy, (ktoré sú vysielané aj cez internet) a bola by možnosť v programe si live vysielanie rovno pozrieť. Vďaka.

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Kubkolienka » úte 20. črc 2010 8:42:40

To uz by bola trochu HC funkcionalita:-)
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » úte 20. črc 2010 11:30:31

patlen píše:Klidně bych ti dal i 3 eura (za tak dobrou apk) na pivo ale paypal nepoužívám,nemůžeš tam "urobit" aspoň google checkout ???
Google Checkout nepodporuje prijmanie penazi pre CZ/SK pouzivatelov.(viac info). A potom je este mozny priamy bezplatny prevod medzi krajinami kde je Euro, ale to tiez nie je nas pripad.
Nevadi, aj tak dakujem a velmi si to cenim ;) .
bertos píše:Ale i tak jsem ti poslal na pár pivek ...
Hele, co u Vás vůbec stojí pivo ???
Dakujem velmi pekne :wave: . Pivo podla toho kde a ake, ale tak capovane 0.8-1.0 Euro. Myslim, ze to je asi podobne ako u vas :) . Neskor mozno pridam pod tlacitko este zoznam ludi co prispeli (asi hodim na web XML, ze sa to bude aktualizovat), ked budu potom suhlasit so zverejnenim. :)
DaSt píše:Sledování seriálu (upozornění) - ale podle názvu. Tzn. program by připomínal vysílání podle názvu seriálu na určené stanici ale BEZ OHLEDU na čas. Pokud stanice změní vysílací čas, nic se neděje a program mě upozorní.
To je teoreticky mozne. Vyhladavat v DB rovnaky/podobny nazov je mozne. Jediny problem je, ze program sa neaktualizuje sam - treba spustit aplikaciu, otvorit danu stanicu a ak je expirovany tak sa stiahe sam. Pri takomto sucasnom stave by sa mohlo stat, ze by neupozornil ak by pouzivatel dhlsie nespustil programe. Este by slo spravit, ze by do notifikacie napisal "zostava este 2 dni programu pre notifikaciu serialu, aktualizujte...). Alebo potom to spravit aby to bezalo v pozadi, resp. v urcitych intervaloch by to pre tu stanicu stahovalo novy program (vzdy ked by sa blizila expiracia - takze raz za 5 dni priblizne).
rimsy píše:Po updatu na verzi 1.2, bug kterej se mi bohužel nepovedlo opakovaně nasimulovat. Všech 9 stanic na titulní stránce sem sem postupně vyplnil ale na 5. místě se mi po opětovném zapnutí app načetla jiná stanice (místo Novy nějaká 2ka), nastavil sem zpět původní stanici, uložil, vypnul.. zapnul app a na 6. pozici mám pro změnu jinou stanici (místo Nova Cinema .. Trojku). Ale nyní už to fouká, tak asi nic zásadního.
Pozriem sa na to, mozno som defaultnu stanicu nastavil inu ako obrazok na gombikoch - je to dost mozne :) . Ak to je tak, tak pri dalsom update to bude opravene. A zvolenie vlastnej stanice oblubenej stanice to "opravi" :) .
rimsy píše:Návrh na novou funkcionalitu - editace/odebrání vybraných stanic z titulní stránky (např. dlouhým stiskem ikony jedné z 9. stanic na úvodní stránce by se mohlo nabídnout zda chcete stanici editovat.. resp. vyměnit za jinou nebo zcela odebrat).
Rozmyslal som nad tym a asi to pridam, bude to take intuitivnejsie. Po stlaceni asi vybehne dialog okno so scrollovacim zoznamom vsetkych (viditelnych?) stanic.
Swe píše:Len by som sa chcel spýtať, či by sa nedala urobiť taká vec, že tv program by bol prepojený s live vysielaním danej tv. Teda napr. o 19:30 idú na STV správy, (ktoré sú vysielané aj cez internet) a bola by možnosť v programe si live vysielanie rovno pozrieť. Vďaka.
To je asi momentalne nemozne spravit :) . S prehravanim videa nemam skusenosti, jedine ze by som si spravil vlastne streamovanie a konverziu videa, do niecoho co to vie prehrat :) . Nevravim, ze by to bolo nemozne ale momentalne sa do toho nebudem pustat.

Dakujem za vsetky napad a postrehy z pouzivania.
Pomaly zacinam pracovat na dalsom update ;) (vyhladavanie na CSFD/IMDB, mozno spojit notifikacie co su v rovnaky cas do jednej, doladit par veci, oblubene stanice este zlepsit....).


Uživatelský avatar

tomiskavac
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: úte 15. čer 2010 7:33:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od tomiskavac » úte 20. črc 2010 12:16:38

Ráno jsem si to nainstaloval taky a je to opravdu super. Přesto bych ještě 2 věci "vylepšil".
- do hlavní nabídky přidat možnost "aktualizovat vše"
- k "upozorněním" dát možnost vybrat si, jak dlouho dopředu upozorní (5, 15, 30, 60, 90, ...) . Těch 5 minut může být někdy málo.
Díky
Samsung Galaxy S III - modrý, karta Samsung 32 GB class 10

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » úte 20. črc 2010 12:21:36

tomiskavac píše:- k "upozorněním" dát možnost vybrat si, jak dlouho dopředu upozorní (5, 15, 30, 60, 90, ...) . Těch 5 minut může být někdy málo.
Díky
To už tam je.
Na hlavní obrazovce Menu->Notifikácie->Menu->Nastaviť časový odstup->.......
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Fllip
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: pon 31. kvě 2010 9:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S 2
Twitter: http://twitter.com/Fllip1
Tablet: iPad

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Fllip » úte 20. črc 2010 13:00:49

Mám dotaz, dá se nějak nastavit ten uvodní přehled devíti stanic? nikde jsem to nenašel a nebylo by možný to rozšířit na stanic 12?

Díky, ještě si s tím pohraju a nějaký donate ti pošlu :)
Samsung Galaxy S 2
Chceš získat 2GB + 500MB zdarma na Dropboxu? Zde: http://db.tt/NAlopXO

Uživatelský avatar

tomiskavac
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: úte 15. čer 2010 7:33:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od tomiskavac » úte 20. črc 2010 13:16:05

radegast píše: To už tam je.
Na hlavní obrazovce Menu->Notifikácie->Menu->Nastaviť časový odstup->.......
Aha, to jsem přehlédl. Nicméně, ten časový odstup je pak pro všechny notifikace stejný. Kdyby se dalo už při označování daného pořadu nastavit pro každou notifikaci samostatný odstup, možná by to pár lidí taky využilo. Dovedu si představit, že např. v pátek jsem v hospodě, tak chci notifikaci 2 hodiny dopředu, ale ve středu mi stačí jen 10 minut. Díky
Samsung Galaxy S III - modrý, karta Samsung 32 GB class 10


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » úte 20. črc 2010 14:00:32

Fllip píše:Mám dotaz, dá se nějak nastavit ten uvodní přehled devíti stanic? nikde jsem to nenašel a nebylo by možný to rozšířit na stanic 12?

Díky, ještě si s tím pohraju a nějaký donate ti pošlu :)
Da sa nastavit, dlhym podrzanim v zozname vsetkych stanic.
Po dalsom update to spravim intuitivnejsie (pribudne aj moznost dlhym podrzanim na gombik a v zozname viditelnosti stanic to bude tiez zobrazovat).
Dakujem :) .


bertos
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: stř 07. črc 2010 7:10:41
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od bertos » úte 20. črc 2010 15:22:51

To Killian
Vše mi šlape chlape :-)
Ale jedna kosmetická - v upozornění, že půjde pořad to natvrdo ukazuje, že půjde za 5 minut.
I když si dám upozorňovačku na minutu


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » úte 20. črc 2010 15:36:22

ToMaSoo7 píše:ak to nieje nijak zlozite tak by ma potesilo pridat pre android 2.2 moznost presunut aplikaciu na SD.
Mozne to je, ale pre tuto aplikaciu to nie je vhodne - ak by to bolo na SD karte tak by pri pripojeni na PC (mount) zrusilo notifikacie - pocas tej doby by nesli. Po odpojeni od PC by musela aplikacia zareagovat a naviazat notifikacie znova. Takze zatial tato funkcia nebude :( .
bertos píše:Ale jedna kosmetická - v upozornění, že půjde pořad to natvrdo ukazuje, že půjde za 5 minut.
I když si dám upozorňovačku na minutu
Vdaka za upozornenie :thumbup: , zabudol som to naprogramovat aby to menilo.
V dalsom update to bude zobrazovat spravne.

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od patlen » úte 20. črc 2010 16:09:17

Killian píše:
patlen píše:Klidně bych ti dal i 3 eura (za tak dobrou apk) na pivo ale paypal nepoužívám,nemůžeš tam "urobit" aspoň google checkout ???
Google Checkout nepodporuje prijmanie penazi pre CZ/SK pouzivatelov.(viac info). A potom je este mozny priamy bezplatny prevod medzi krajinami kde je Euro, ale to tiez nie je nas pripad.
....).
No tak to zpoplatni (nějakou vylepšenější verzi) a když to bude za 2.99 tak to hned koupím a rovnou ti přispěju.kdejaká chujovina stojí peníze ....která se pak nedá použít :-)


bertos
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: stř 07. črc 2010 7:10:41
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od bertos » úte 20. črc 2010 16:25:45

To Kilian
díkes... ještě jedna poznámka - když si někdo klikne na víc pořadů které jedou ve stejný čas - nešlo by to třebas hodit do jednoho upozornění ?
To Patlen
Hodit to jako placenou aplikaci je pro většinu uživatelů na Slovensku/Česku zatím na prd. Né každý na root a market enable.
Takže si myslím, že by to Killian akorát zazdil a to by byla škoda. Myslím, že Donate přes PayPal je OK.
A jestli ti to nejde poslat takto prašule, tak si napiš o složenku :-)


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » úte 20. črc 2010 16:33:18

bertos píše:To Kilian
díkes... ještě jedna poznámka - když si někdo klikne na víc pořadů které jedou ve stejný čas - nešlo by to třebas hodit do jednoho upozornění ?
Ano, ten napad tu uz niekto pisal. Ak sa mi to podari tak v najblizsom update, alebo v blizkej buducnosti.
Asi updatnem prvu spravu v tejto teme, aby odzrkadlovala sucastny stav a buduce zmeny v updatoch.

Dost mi pomozete aj ked iba zahlasujete za aplikaciu na http://www.htcandroidsutaz.sk/application/detail/38 :)

Uživatelský avatar

patlen
Moderátor
Příspěvky: 3184
Registrován: pát 06. úno 2009 10:13:05
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Někde kolem Ještědu...

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od patlen » úte 20. črc 2010 16:39:21

bertos píše:Myslím, že Donate přes PayPal je OK.
A jestli ti to nejde poslat takto prašule, tak si napiš o složenku :-)
No Já root mám (beru to jako základ každého android telefonu) takže mi nákup něčiní žádný problém,tudíž složenka je zbytečnost :-D

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » úte 20. črc 2010 18:40:34

tomiskavac píše:Nicméně, ten časový odstup je pak pro všechny notifikace stejný. Kdyby se dalo už při označování daného pořadu nastavit pro každou notifikaci samostatný odstup,...
Killian píše:Spravil som mensi update
- nastavitelny cas notifikacie (zatial pre vsetky notifikacie rovnaky)...
Čiže pravděpodobně bude :)

patlen píše:No Já root mám (beru to jako základ každého android telefonu)...
Mám starch, že ne všichni :no:
A hlavně. Tím bych nijak neomlouval, že u nás není dostupný placený Market.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


mrkeff
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 03. čer 2010 8:45:02
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od mrkeff » úte 20. črc 2010 20:43:09

To Kilian
Vďaka za perfektnú aplikáciu, jedna z mála z tých, čo sa dá denne využívať. Hneď som sa na htcandroidsutaz zaregistroval aby som aspoň za teba mohol zahlasovať.

Jedna poznámka : pri programe Eurosport 2 mi načítalo obsah ČT1, mrkni na to, či to robí vždy.
Ešte raz dík.


Swe
Stálý androiďák
Příspěvky: 186
Registrován: stř 05. kvě 2010 16:10:48
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Swe » úte 20. črc 2010 20:59:41

Dal by sa z tejto aplikácie urobiť aj widget na plochu?


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » úte 20. črc 2010 22:12:27

mrkeff píše:To Kilian
Vďaka za perfektnú aplikáciu, jedna z mála z tých, čo sa dá denne využívať. Hneď som sa na htcandroidsutaz zaregistroval aby som aspoň za teba mohol zahlasovať.
Dakujem za hlas :wink: .
mrkeff píše:Jedna poznámka : pri programe Eurosport 2 mi načítalo obsah ČT1, mrkni na to, či to robí vždy.
Ešte raz dík.
Chyba u zdroja, potom napisem ked to bude normalne fungovat.

OTAZKA: Chcel by som spravit prepinanie v programe pomocou "swipe" prstom dolava/doprava (teda ako v kalendari ked sa posuvate doprava/dolava). Ale co by sa tym prepinalo? Dni TV programu alebo stanice (oblubene?).


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » úte 20. črc 2010 23:05:24

Dni by mi viac vyhovovali.
Kedy sa planuje dalsi update s otkazmi na csfd?

Este mam jeden navrh k uvodnej obrazovke.
Namiesto matice tam bude mat oblubeny program jeden riadok.
V tom riadku bude napisane co prave na danom programe bezi kedy to zacalo a kedy to kocni.
Na uvodnej obrazovke by mohlo byt lubovolne mnozstvo stanic a klasicky by sa v nom scrolovalo.
Takto po otvoreni aplikacie hned zistim co v TV ide a ci sa mi ju oplati zapinat, nebudem musiet preklikavat vsetky oblubene stanice.

Este by som pridal aj na uvodnu obrazovku aj do programu konkretneho programu nejaky graf(alebo ako to nazvat) ktory by ukazoval kolko uz ubehlo. Nieco ako je v hudobnom prehravaci u pesniciek.

Ak sa toto vsetko zrealizuje a nebudu tam bugy tak kludne mozes vyvoj tejto aplikacie ukoncit a venovat sa niecomu inemu.

PS:na HTC sutazi si odomna dostal 5hviezdiciak.


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » úte 20. črc 2010 23:50:00

ToMaSoo7 píše:Dni by mi viac vyhovovali.
Tiez som to zatial spravil na dni, uz to funguje pekne :) . Ale chcem este nejak skusit nazornejsie spravit to posuvanie medzi dnami, momentalne pri "swipe" (oficialne sa to vola fling :) ) sa hore prepne den, dole vyskoci mala sprava (Toast) informujuca o zmenenom dni - chcelo by to este taku peknu animaciu posunu, ale to neviem ci bude tak jednoduche v tomto pripade.
ToMaSoo7 píše:Kedy sa planuje dalsi update s otkazmi na csfd?
Dufam, ze s ostatnymi zmenami to bude do 2 dni. Neviem este vobec kolko budem mat casu, momentalne to iba po veceroch programujem. Vacsie zmeny (nastavitelny pocet oblubenych stanic, mozno komplet zmena hlavneho okna?, widget??) neskor, minimalne tyzden.
ToMaSoo7 píše: Este mam jeden navrh k uvodnej obrazovke.
Namiesto matice tam bude mat oblubeny program jeden riadok.
V tom riadku bude napisane co prave na danom programe bezi kedy to zacalo a kedy to kocni.
Na uvodnej obrazovke by mohlo byt lubovolne mnozstvo stanic a klasicky by sa v nom scrolovalo.
Takto po otvoreni aplikacie hned zistim co v TV ide a ci sa mi ju oplati zapinat, nebudem musiet preklikavat vsetky oblubene stanice.
Zaujimavy napad. Porozmyslam nad tym. Lahsie by sa s tym mne robilo ako s maticou. To s tym zobrazenim prave beziaceho programu je velmi dobry napad. Jediny problem je, ze data nie su dostupne vzdy - az ked pouzivatel klikol na danu stanicu. Mohol by som spravit, aby program (ked bezi) sa vzdy snazil tahat program pre oblubene stanice - v case keby neboli dostupne by to v tom zozname bolo oznamene ("nepodarilo sa pripojit" alebo "program sa prave stahuje").
Funkcne by to bolo urcite lepsie, ako pises - pouzivatel by hned videl co prave bezi na jeho oblubenych staniciach a potom by mohol klikat dalej.
Jediny problem je mozno dost radikalna zmena pouzivatelskeho prostredia hlavneho okna - snad to potom po update spoznaju ludia :) .
Takze urcite budem nad tym uvazovat a mozno to aj zrealizujem.
ToMaSoo7 píše:Este by som pridal aj na uvodnu obrazovku aj do programu konkretneho programu nejaky graf(alebo ako to nazvat) ktory by ukazoval kolko uz ubehlo. Nieco ako je v hudobnom prehravaci u pesniciek.
To by teoreticky mohlo dat ten "graf" (resp. progressbar) priamo na poziciu toho programu, ktory je prave oznaceny modrym. Celkom zaujimavy napad. Zaradzujem to medzi potecionalneho kanditata pocas buducich updatov :) .
ToMaSoo7 píše:PS:na HTC sutazi si odomna dostal 5hviezdiciak.
Dakujem ;) .


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » stř 21. črc 2010 0:09:14

Killian píše: Zaujimavy napad. Porozmyslam nad tym. Lahsie by sa s tym mne robilo ako s maticou. To s tym zobrazenim prave beziaceho programu je velmi dobry napad. Jediny problem je, ze data nie su dostupne vzdy - az ked pouzivatel klikol na danu stanicu. Mohol by som spravit, aby program (ked bezi) sa vzdy snazil tahat program pre oblubene stanice - v case keby neboli dostupne by to v tom zozname bolo oznamene ("nepodarilo sa pripojit" alebo "program sa prave stahuje").
Funkcne by to bolo urcite lepsie, ako pises - pouzivatel by hned videl co prave bezi na jeho oblubenych staniciach a potom by mohol klikat dalej.
Jediny problem je mozno dost radikalna zmena pouzivatelskeho prostredia hlavneho okna - snad to potom po update spoznaju ludia :) .
Takze urcite budem nad tym uvazovat a mozno to aj zrealizujem.
Toto by si mohol kludne dat len do platenej verzie(ak nieco take planujes) resp. len pre tych ktory ti prispeli.
Ja by som to za napad dufam mal zadarmo :P


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » stř 21. črc 2010 0:14:05

No to by bol kandidat na platenu verziu, lebo s tym uz je kopa prace :) . "Jediny" problem je, ze SK/CZ pouzivatelia nemaju pristup k platenym aplikacia, ja nemozem cez Google Checkout prijmat platby a ine problemy. Z mojej strany by som teoreticky mohol mat zastupcu v USA, ale stale by ste si to nemali ako kupit - a root podla mna nema tolko ludi. Potom by som to mohol distribuovat sam, cez nejaku stranku a tam paypal/prevod - len potom by neboli automaticke aktualizacie (program by sice vedel sam upozornit na novu verziu, ale stiahnut by si ju musel kazdy sam). No proste Google hadze vyvojarom mimo USA (a par krajin) pod nohy polena.
Takze z platenej "premium" verzie zatial nic nebude :( .
PS. V tom pripade by si ju mal zadarmo samozrejme :DD .


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » stř 21. črc 2010 0:30:47

No ono by to urcite nejak vyriesit slo.
Napr. na market by som hodil 2 verzie tochto programu.
1. Platena(pre staty kde sa platit da)
2. Free ale z reklamami(pre SK/CZ popr. dalsie staty kde sa nedaju kupovat platene aplikacie).
V tej free aplikacii by bolo tlacitko donate(cez paypal a Google Checkout), tym co ti prispeli by zmizli reklami z aplikacie. Snad to pojde nejak zrealizovat.

V podstate by platena verzia ani nemusela existovat, ak by nol ten donate nejak lepsie vyrieseny.
Samozrejme to bude chciet viac jazykou a stanic v aplikacii.

Ale to su uz pohlady do vzdialenej buducnosti, ja osobne som rad ze je aplikacia free. Ale urcite by si si zato zasluzil nejake peniazky. Drzim palce v HTC sutazi.

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » stř 21. črc 2010 8:08:42

Já bych se s dovolením připomněl s prosbou o přidání polských TV stanic (TVP1, TVP2, Polsat zatím).
Pokud to nejde, tak nic :cry:
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

vlk
Androiďák!
Příspěvky: 498
Registrován: pát 28. lis 2008 0:29:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia z2
Bydliště: Aktuálne Praha :-)

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od vlk » stř 21. črc 2010 9:00:11

ma napadlo take vylepsenie, namiesto tych 9 ikoniek na uodnej obrazovke by bol len list v ktorom by bol vypis vybranych (oznacenych - bookamrkovanych) programov, tych programov by bolo tolko, kolko si ich uzivatel prida a v tom liste by bola z kazdej stanice len aktualna relacia + nasledujuca. samozrejme by to asi chcelo nejak vymysliet organizaciu poradia.
hm? :-) inak super


TokyCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: stř 10. úno 2010 19:58:29
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od TokyCZ » stř 21. črc 2010 9:55:27

Super Appska! Díky
Desire HD - 2.2 - 8GB SD


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » stř 21. črc 2010 11:37:58

radegast píše:Já bych se s dovolením připomněl s prosbou o přidání polských TV stanic (TVP1, TVP2, Polsat zatím).
Pokud to nejde, tak nic :cry:
Skusim, ale neslubujem.


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » čtv 22. črc 2010 0:02:43

Mensi update 1.22:

- mozete pouzit pohyb prsta dolava/doprava na listovanie medzi dnami v programe (fling)
- long-press na tlacidlo oblubenej stanice = vyber oblubenej stanice
- kliknutie na konkretnu relaciu rozbali popis (povodne sa otvaralo okno - to bolo zbytocne)
- opravene zobrazovanie casu notifikacii v status bare ("O x minut zacne ...")
- krajsie pozadie na zariadeniach s velkym rozlisenim (Desire a pod.)
- ine drobnost ("back key" zrusi vyhladavanie)

Budu tam asi este bugy, netestoval som to velmi. Hlavne to posuvanie prstom robte podla moznosti ked su uz nacitane data, nemam to este uplne robustne vyriesene, ale pri beznom pouzivani to funguje :) .

Ostatne zmeny budu v dalsom vacsom update, mam ich rozpracovane ale tento tyzden to uz nestiham, takze v priebehu dalsieho.
Viacero ludi sa pytalo na Widget - momentalne na nom nepracujem, ale ked bude viac casu tak myslim ze bude urcite. To znamena realne do mesiaca. Ale neslubujem :) .
Dakujem vsetkym znova (a dakujem aj za hlasy na http://www.htcandroidsutaz.sk/application/detail/38)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti