patlen píše:Klidně bych ti dal i 3 eura (za tak dobrou apk) na pivo ale paypal nepoužívám,nemůžeš tam "urobit" aspoň google checkout ???
Google Checkout nepodporuje prijmanie penazi pre CZ/SK pouzivatelov.(
viac info). A potom je este mozny priamy bezplatny prevod medzi krajinami kde je Euro, ale to tiez nie je nas pripad.
Nevadi, aj tak dakujem a velmi si to cenim

.
bertos píše:Ale i tak jsem ti poslal na pár pivek ...
Hele, co u Vás vůbec stojí pivo ???
Dakujem velmi pekne

. Pivo podla toho kde a ake, ale tak capovane 0.8-1.0 Euro. Myslim, ze to je asi podobne ako u vas

. Neskor mozno pridam pod tlacitko este zoznam ludi co prispeli (asi hodim na web XML, ze sa to bude aktualizovat), ked budu potom suhlasit so zverejnenim.
DaSt píše:Sledování seriálu (upozornění) - ale podle názvu. Tzn. program by připomínal vysílání podle názvu seriálu na určené stanici ale BEZ OHLEDU na čas. Pokud stanice změní vysílací čas, nic se neděje a program mě upozorní.
To je teoreticky mozne. Vyhladavat v DB rovnaky/podobny nazov je mozne. Jediny problem je, ze program sa neaktualizuje sam - treba spustit aplikaciu, otvorit danu stanicu a ak je expirovany tak sa stiahe sam. Pri takomto sucasnom stave by sa mohlo stat, ze by neupozornil ak by pouzivatel dhlsie nespustil programe. Este by slo spravit, ze by do notifikacie napisal "zostava este 2 dni programu pre notifikaciu serialu, aktualizujte...). Alebo potom to spravit aby to bezalo v pozadi, resp. v urcitych intervaloch by to pre tu stanicu stahovalo novy program (vzdy ked by sa blizila expiracia - takze raz za 5 dni priblizne).
rimsy píše:Po updatu na verzi 1.2, bug kterej se mi bohužel nepovedlo opakovaně nasimulovat. Všech 9 stanic na titulní stránce sem sem postupně vyplnil ale na 5. místě se mi po opětovném zapnutí app načetla jiná stanice (místo Novy nějaká 2ka), nastavil sem zpět původní stanici, uložil, vypnul.. zapnul app a na 6. pozici mám pro změnu jinou stanici (místo Nova Cinema .. Trojku). Ale nyní už to fouká, tak asi nic zásadního.
Pozriem sa na to, mozno som defaultnu stanicu nastavil inu ako obrazok na gombikoch - je to dost mozne

. Ak to je tak, tak pri dalsom update to bude opravene. A zvolenie vlastnej stanice oblubenej stanice to "opravi"

.
rimsy píše:Návrh na novou funkcionalitu - editace/odebrání vybraných stanic z titulní stránky (např. dlouhým stiskem ikony jedné z 9. stanic na úvodní stránce by se mohlo nabídnout zda chcete stanici editovat.. resp. vyměnit za jinou nebo zcela odebrat).
Rozmyslal som nad tym a asi to pridam, bude to take intuitivnejsie. Po stlaceni asi vybehne dialog okno so scrollovacim zoznamom vsetkych (viditelnych?) stanic.
Swe píše:Len by som sa chcel spýtať, či by sa nedala urobiť taká vec, že tv program by bol prepojený s live vysielaním danej tv. Teda napr. o 19:30 idú na STV správy, (ktoré sú vysielané aj cez internet) a bola by možnosť v programe si live vysielanie rovno pozrieť. Vďaka.
To je asi momentalne nemozne spravit

. S prehravanim videa nemam skusenosti, jedine ze by som si spravil vlastne streamovanie a konverziu videa, do niecoho co to vie prehrat

. Nevravim, ze by to bolo nemozne ale momentalne sa do toho nebudem pustat.
Dakujem za vsetky napad a postrehy z pouzivania.
Pomaly zacinam pracovat na dalsom update

(vyhladavanie na CSFD/IMDB, mozno spojit notifikacie co su v rovnaky cas do jednej, doladit par veci, oblubene stanice este zlepsit....).