Ostatní aplikaceTelevizny program (SK/CZ/..)

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » čtv 20. pro 2012 19:58:00

Co je s dnešní aktualizaci aplikace?
Mám nastaveno 15 oblíbených TV stanic, tj. při zobrazení "všechny společně" dle časové osy dvě stránky stanic.
Teď po aktualizaci je stránka jen jedna s prvními sedmi stanicemi. Zbylých osm nikde. Když "swypnu" zdola nahoru" aplikace se ukončí s hláškou "Aplikace TV Program (proces com.android.tvprogram) byla neočekávaně ukončena. Zkuste to znovu.".


Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Uživatelský avatar

Pavel Vlasák
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: ned 06. čer 2010 11:35:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo
Bydliště: Pardubice

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Pavel Vlasák » čtv 20. pro 2012 20:01:56

Stejný problém. Mám také HTC Desire.

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Wotan » čtv 20. pro 2012 21:14:36

Mne to šlape v pohode. (mám kúpenú verziu)


pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od pitr37 » čtv 20. pro 2012 21:57:55

Mne to ide.
Elephone S3
Android 6.0

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od jis » pát 21. pro 2012 13:02:55

radegast píše:Co je s dnešní aktualizaci aplikace?
Mám nastaveno 15 oblíbených TV stanic, tj. při zobrazení "všechny společně" dle časové osy dvě stránky stanic.
Teď po aktualizaci je stránka jen jedna s prvními sedmi stanicemi. Zbylých osm nikde. Když "swypnu" zdola nahoru" aplikace se ukončí s hláškou "Aplikace TV Program (proces com.android.tvprogram) byla neočekávaně ukončena. Zkuste to znovu.".
Pavel Vlasák píše:Stejný problém. Mám také HTC Desire.
Potvrzuji. Mám 12 oblíbených stanic, také se mi zobrazí pouze prvních sedm stanic a místo osmé je dole jen prázdný pruh. Před aktualizací se mi zobrazovalo 8 stanic na stránku. Když provedu swipe-up pro přesun na další stránku se zbylými stanicemi, tak se program ukončí s chybou. Zatím se mi nechce kompletně mazat data a vše znovu nastavovat, doufám, že to autor brzo opraví.
Wotan píše:Mne to šlape v pohode. (mám kúpenú verziu)
pitr37 píše:Mne to ide.
Já mám program také koupený. A kolik máte oblíbených stanic? A vejdou se vám všechny na jednu stránku? Nebo opravdu potvrzujete, že vám po poslední aktualizaci swipe-up a swipe-down funguje?
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6



Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Jarous1 » pát 21. pro 2012 13:35:54

Na Google Play je dnešní nejnovější verze, možná už to opravili.


danri
Stálý androiďák
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 15. zář 2011 8:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: zpátky na LG G2
Mobil 2 / ROM: LG G4 - po smrti (bootloop)
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 - 5.1.1
Bydliště: Ostrava

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od danri » pát 21. pro 2012 15:04:48

Tak ani po dnešní aktualizaci to není opravené. Ale nepadalo mi to po posunutí na další stranu ani po minulé aktualizaci ani po dnešní. Jen se nezobrazuje ten osmý řádek. Obrázek

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od jis » pát 21. pro 2012 16:10:04

Jarous1 píše:Na Google Play je dnešní nejnovější verze, možná už to opravili.
Máš pravdu, cituji z Novinek u dnešní verze: oprava pádu aplikace při posunu mřížky kanálů.
Po instalaci poslední verze už mi program nepadá při stránkování :).
danri píše:Tak ani po dnešní aktualizaci to není opravené. Ale nepadalo mi to po posunutí na další stranu ani po minulé aktualizaci ani po dnešní. Jen se nezobrazuje ten osmý řádek.
Už jsem zjistil, proč se nezobrazuje osmý řádek. Měl jsem schovaný starší snapshot programu a mohl jsem ho porovnat s aktuálním. Autor totiž nepatrně zvětšil rozestup mezi jednotlivými pruhy, bohužel potom zbylé místo už nestačí pro vykreslení posledního pruhu. Je to pěkně vidět, když si dva přiložené snapshoty uložíte k sobě a budete je střídavě zobrazovat. Mimochodem je také zřetelně vidět, že ikony jednotlivých stanic nejsou správně napasované do svých pruhů a tato chyba trvá již delší dobu, není to záležitost pouze poslední verze:
Přílohy
SC20121221-154615.png
21.12.2012
SC20121221-154615.png (104.33 KiB) Zobrazeno 2358 x
SC20121012-125836.png
12.10.2012
SC20121012-125836.png (109.71 KiB) Zobrazeno 2358 x
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6

Uživatelský avatar

Pavel Vlasák
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: ned 06. čer 2010 11:35:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo
Bydliště: Pardubice

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát 21. pro 2012 16:37:08

V nové verzi pro HTC Desire opraveno. Díky.

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od jis » pát 21. pro 2012 16:41:48

Pavel Vlasák píše:V nové verzi pro HTC Desire opraveno. Díky.
Promiň, tobě se osmý řádek zobrazuje bez problémů a všechny ikony stanic při zobrazení mřížky máš v řádcích vycentrované stejným způsobem? Ne tak nerovnoměrně jako je to na mých snapshotech?
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6

Uživatelský avatar

corve
Androiďák!
Příspěvky: 546
Registrován: úte 21. zář 2010 21:32:16
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: RN3SE-Gismo-lineageOS13
Tablet: Nexus 7
Rom: SlimRom 4.4.1

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od corve » pát 21. pro 2012 16:52:01

Řádkování mám v pořádku, pouze Prima COOL mi nenačítá program. Co u vás?

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od jis » pát 21. pro 2012 17:02:32

corve píše:Řádkování mám v pořádku
Tak to je špatné, když se program na každém zařízení chová jinak, to se pak hůře hledá chyba. Chyba zobrazení, kterou jsem výše popisoval se mi projevuje na Samsung Galaxy W. Teď se dívám, že na mém druhém zařízení Nexus 7 je to ok a všechny ikony jsou v řádcích zobrazené stejným způsobem, byť nejsou vycentrované.
corve píše:pouze Prima COOL mi nenačítá program. Co u vás?
Potvrzuji, asi chyba na straně poskytovatele programu.
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » pát 21. pro 2012 19:25:54

Tak u mně už funguje.
Sice zobrazuje jen 7 stanic, 8 by se s trochou dobré vůle vlezlo, swipování funguje a načítá i Prima COOL.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od jis » pát 21. pro 2012 19:44:03

Nemáš ho jen dopředu načtený? Já když zkusil program Prima Cool nyní samostatně načíst, tak se nenačetlo nic.
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » pát 21. pro 2012 20:09:02

Nevím, nechal jsem si ji samostatně zobrazit, extra aktualizovat a vše proběhlo jak mělo.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Jurajs_89
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: pát 07. led 2011 20:58:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 2 + Samsung Galaxy S III mini
Rom: 4.1.2 STOCK
Bydliště: ČR

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Jurajs_89 » stř 02. led 2013 14:21:46

Pěkné odpoledne. Je možné, že v seznamu stanic chybí barrandov?

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Wotan » stř 02. led 2013 14:28:08

ja mam aj barandov aj barandov hd

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » stř 02. led 2013 14:42:55

Jurajs_89 píše:Pěkné odpoledne. Je možné, že v seznamu stanic chybí barrandov?
Hledej pod T jako TV Barrandov.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Jurajs_89
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: pát 07. led 2011 20:58:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 2 + Samsung Galaxy S III mini
Rom: 4.1.2 STOCK
Bydliště: ČR

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Jurajs_89 » stř 02. led 2013 16:54:49

Tak to mě nenapadlo. Omlouvám se, díky.

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od jis » stř 02. led 2013 20:42:39

Zde se hodí využít hledání v TV programu, ikona lupy vpravo nahoře, hledá i podle substringu. Proč to hledat šmrdláním prstem a očima, když to program udělá za nás? :)
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » stř 02. led 2013 21:03:22

No, vzhledem k tomu, že takovou činnost dělám pouze jednou (když nastavuji "viditelné" stanice) a pak už nikdy, tak o téhle fci v podstatě ani nevím :lol:
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


michalkop
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: pát 16. črc 2010 15:32:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od michalkop » čtv 10. led 2013 13:16:53

Bylo by možné do programu doplnit program National Geographic HD? Vyskytuje se např. v síti UPC a její program se od SD značně liší. Děkuji.
Huawei P20

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » pát 08. úno 2013 19:58:41

Díky za poslední aktualizaci. Už jsem Ti chtěl napsat ať přidáš Prima Zoom.
Osmý řádek je zpátky. To taky potěšilo :thumbup:
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

DODK
Androiďák!
Příspěvky: 507
Registrován: stř 14. dub 2010 12:56:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone
Twitter: @refJohny
Rom: CM7
Bydliště: Praha 6 - Dejvice
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od DODK » pát 08. úno 2013 21:35:33

chtelo by to taky back up nastaveni a pripadne restore... :)_aspon v placeny verzi
Motorola Milestone s vlatními úpravami CyanogenMod 7 / ROOT / nandroid / OP. Recovery / 250-400-600-800-1000MHz

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » sob 09. úno 2013 5:54:21

Tak po tom volám už strašně dlouho, ale jaksi není politická vůle :(
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Wotan » sob 09. úno 2013 10:10:25

Mne by stačilo, keby obnova cez titanium bola spolahliva. Keď spácham obnovu cez titanium app je vo free verzii a neviem s tým pohnúť. Pomôže len vymazanie dát aplikácie a to je na prd. :evil: :twisted:

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » ned 31. bře 2013 20:46:12

A máme to tu znova, změna času.
Kdyby nic jiného, tak tahle aplikace mi to připomene spolehlivě.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Pedro1 » ned 31. bře 2013 21:04:34

Ja to teda tak doprodrobna nestudoval, mel jsem kliku, ze programy, ktere jsem potreboval, byly zrovna ok. Ale na gplay si na to take stezuji, ze u nejakych to je ok, a u nejakych ne. Asi se vyvojari neponaucili z minula :no: . Musime doufat, ze to rychle opravi.

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » ned 31. bře 2013 21:30:43

Koukám, že u zobrazení jednotlivé stanice, je to OK.
Ale u zobrazení s tou časovou osou je ta osa o hodinu pozadu.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Pedro1 » ned 31. bře 2013 21:44:42

Ja nevim, nepouzivam widget, mozna je to tim, v aplikaci mam nastaveno nekolik stanic a nevsim jsem si niceho, alespon u tech, co mam nastavene.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti