Ostatní aplikaceTelevizny program (SK/CZ/..)

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

michalkop
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: pát 16. črc 2010 15:32:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 Laser

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od michalkop » pon 02. srp 2010 21:13:57

Napadá mě, jestli to není nějaká fičura, co zobrazuje ještě pořady, co začaly v minulosti a stále jdou ;)

Tohle zobrazení "Všetky spolu" mě ale nikdy neuchvátilo. Radši bych, aby bylo na výběr "Všetky spolu" a "Čo ide teraz"
(Tedy
ČT1
10,00-11,00 pořad A
11,00-11,15 pořad B

ČT2
10,30-10,55 pořad K
10,55-11,05 pořad L

atd.)


Huawei P20



Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » čtv 05. srp 2010 0:15:33

Ten bug sa mi nepodarilo napodobnit, ale asi viem kde je problem - v sucasnej verzii sa uklada iba cas zaciatku programu. Takze prave beziaca relacia je taka, ktorej cas zaciatku je prvy pred momentalnym casom - takze ak nahodou nejaka relacia ide od 02:00-03:00, ale vtedy je aj koniec vysielania a dalsia zacina o 07:00, tak bude modrym stale oznacena relacia 02:00-03:00, aj ked bude napriklad 05:00 rano.
V najnovsich datach uz mam k dispozicii aj cas konca relacie, takze toto bude opravene v dalsej verzii.
michalkop píše:Tohle zobrazení "Všetky spolu" mě ale nikdy neuchvátilo. Radši bych, aby bylo na výběr "Všetky spolu" a "Čo ide teraz"
Toto bude, bud ako widget, alebo pridam dalsie tlacidlo pre jednoduchost, alebo budu prave beziace programy priamo zobrazene v hlavnom okne (len neviem este ako to tam zmestim vsetko).


bertos
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: stř 07. črc 2010 7:10:41
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od bertos » pát 06. srp 2010 6:22:51

Ještě jednou velký dík za tuto aplikaci.
Mám jeden námět.
V dnešní době kdy se připravuje Froyo a já každou chvilku nahrávám nějakou novou verzi skoro-froyo, tak mě docela unavuje pokaždé znova nastavovat své oblíbené stanice, znova nastavovat na co chci upozornění a tak.
Některé aplikace nahrávají nastavení na externí SD. Bylo by možné tohle taky zakomponovat.
Představa :
1. nahraju si TV Program
2. nastavím jaké stanice chci sledovat
3. nastavím co chci za programy na těchto stanicích za programy
4. uložím nastavaní (momo oblast která se maže při update další verze skoro-froyo)

pak se objeví nějaký další verze skoro-froyo, tak ji chci prubnout

1. nahraju si TV Program
2. provedu obnovení nastavení
3. a spokojeně jedu své oblíbené stanice a sledování dříve nastavených programů

Jestli to je nějak náročný, tak se bez toho obejdu, ale bylo by to fajn
Takhle už jsem jako cvičená opice :-)

Díky a ať se daří


byp_71
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 04. srp 2010 22:07:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini
Tablet: Google Nexus 7 32GB 3G
Bydliště: Brno

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od byp_71 » pát 06. srp 2010 8:03:33

:yes:

Výborný program, jednoduchý a přehledný.

Díky.
Samsung Galaxy S (GINGERBREAD.XXJVQ, FW 2.3.4, Rooted)


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » pát 06. srp 2010 21:16:43

Mohol by niekto skusit novu verziu, predtym nez ju dam na Market?
Nie je to este ta avizovana s podstatnejsimi zmenami.

- Nova verzia ma zmenenu strukturu databazy, takze stare nastavenia by sa mali preniest na novu verziu, ale to prave chcem vyskusat, tak si vsimnite ci vam ostali notifikacie, oblubene stanice a viditelne stanice.
- Pridal som nejake dalsie stanice (ORF1, ORF2, polske TVP1,TVP2, Polsat a este mozno nejake dalsie).
- Pri prave beziacom programe sa zobrazuje progressbar - takze vidiet zhruba kolko uz bolo z danej relacie odvysielane - TOTO VIDIET LEN PO AKTUALIZACII PROGRAMU TV STANICE - takze ak mate v cache este stary program, tak dajte pripadne cez Menu -> Aktualizovat (alebo mozete dat Zobrazit Vsetky -> Menu -> Aktualizovat)
- aktualne beziaci program uz zistuje z udajov zaciatku a konca programu, nemalo by sa uz stat ze oznaci ako beziaci program, ktory uz skoncil
- "krajsie" ikonky kanalov

(novsia verzia, opravena)
http://www.edisk.cz/stahni/56316/TVProg ... .02KB.html
Naposledy upravil(a) Killian dne pát 06. srp 2010 22:41:12, celkem upraveno 4 x.



ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » pát 06. srp 2010 21:29:35

uz to stahujem..vydrz za 10-15 min ti dam vediet co a jak(editnem tento prispevok)

EDIT:
tak vsetky co si nove pridal tam je ale nic mi neostalo z predchadzajucej verzie(notifikacie,oblubene stanice).
Ale podla man to je psoosbene tym ze ta verzia co si tu dal ma take iste oznacenie ako ta stara cize telefon mi neponukol update ale len uninstal a nasledne nainstalovanie.


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » pát 06. srp 2010 21:42:28

Oops, asi to bude preto... Tak som uploadol novu verziu, ak to este niekto moze skusit.
Idealne by to mohol niekto skusat, co nema vela notifikacii nastavenych, lebo hrozi ze ich strati :) .


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » pát 06. srp 2010 21:46:49

ja to skusim...odinstalujem tu staru nainstalujem z marketu nieco ponastavujem a hodim tu novu..daj mi sekundu

EDIT: tak oblubene stanice ostali ale notifikacie zmizli....


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » pát 06. srp 2010 22:43:06

Dakujem za testovanie.
Nasiel som tam chybu co to sposobovala, ked som to teraz stiahol teraz z Marketu a potom preinstaloval tak mne osobne to prenieslo vsetky nastavenia.
Link som uz zmenil v predoslom odkaze.

Som dnes zabil vacsinu dna programovanim tej migracie dat zo starych verzii na novu :oops:, aby sa po update nepotratili nastavenia.

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » ned 08. srp 2010 17:28:28

@Kiliian
Za ty poláky Ti moc děkuji.

Teď ještě by se mohl zvětšit počet "oblíbených" na 12. Tři by se tam ještě vlezly ;)
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » ned 08. srp 2010 21:54:12

Pocet oblubenych stanic bude nastavitelny od 1 po nekonecno :-) (samozrejme ak sa zvoli viac ako sa vojde na obrazovku, tak sa to uz bude musiet scrollovat), uz to takmer mam spravene.
Naposledy upravil(a) michpo dne ned 08. srp 2010 23:54:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Poslední příspěvky se necitují! Čti pravidla!

Uživatelský avatar

DaSt
Stálý androiďák
Příspěvky: 95
Registrován: ned 25. dub 2010 7:53:07
Reputace: 1

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od DaSt » ned 08. srp 2010 22:36:23

Po dnešní aktualizaci z marketu se mi při dotyku na obrazovku u konkrétní stanice (dělá to u všech) přepíná barva pozadí z šedé na černou. - lepší jen černá ;-)
Jinak super prográmek ...
HTC Desire | HTC One X| Samsung Galaxy Note 10.1 | LG G4


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » ned 08. srp 2010 23:07:55

jo tiez som si to vsimol uz rano...ale nejak som nemal cas to tu napsat
Tak pls ponechat len tu ciernu


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » ned 08. srp 2010 23:18:34

Dakujem za upozornenie, na 1.6 mi to nerobilo, tak som si to nevsimol :) .
Po dalsom update bude len cierna ako pozadie, nechcem teraz kvoli tomu davat cez Market dalsi update - vydam to spolu s verziou kde bude volne nastavitelny pocet oblubenych stanic.


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » pon 09. srp 2010 11:50:22

Mohli by oblubene stanice vyzerat takto? Teda nastavitelny pocet od 3 do poctu kanalov.
(co prave bezi planujem zobrazit na rozsirenej obrazovke napravo, dostanete sa tam pohybom prsta po displej doprava, cez menu bude nastavitelne ci pri starte otvori tento jednoduchy prehlad oblubenych stanic, alebo rozsireny).

Obrázek


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » pon 09. srp 2010 14:25:41

ked bude aplikacia obsahovat ten rozsireny pohlad(co som tu davnejsie navrhoval) a bude tam volitelne mnozstvo nastavitelnych stanic tak myslim, ze ten co tam je teraz mozes uplne zrusit.


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » pon 09. srp 2010 21:38:23

Len si lamem hlavu ako to aj pekne a prehladne zobrazit, bude to nejaky listview... Musim ten design este premysliet, v tomto update to este nebude. Postupne to prerobim, tak aby to nebol velky skok a aby bola zachovana povodna struktura ovladania, nechcem to velmi komplikovat.
Naposledy upravil(a) michpo dne pon 16. srp 2010 0:15:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Poslední příspěvky se necitují! Čti pravidla!


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » pon 09. srp 2010 22:46:13

Co tak takto?
Stanice by boli pod sebou, pocet a poradie by si kazdy nastavil sam.
PS: je to robene na rychlo.

OT: asi sa zacnem ucit javu, myslim ze programovanie aplikacii pre android by ma celkom bavilo.
Přílohy
TV program.jpg
TV program.jpg (11.32 KiB) Zobrazeno 2252 x


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » úte 10. srp 2010 9:04:53

No tak nejak to asi spravim, este by sa tam asi zisiel aj nazov a cas nasledujucej relacie.

Smelo do programovania, Google ma vsetko pokope a v tutorialoch - stiahnes odtial zadarmo vsetko co potrebujes :) .


ToMaSoo7
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 03. črc 2010 11:34:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od ToMaSoo7 » úte 10. srp 2010 9:14:21

To uz bude zbytocne, kde by si to tam vobec dal?
Neviem no, podla mna to bude takto najlepsie. ALe je to tvoja aplikacia je to samozrejme na tebe.

Kde tie tutoriali najdem?

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » úte 10. srp 2010 21:31:21

@Killian:
Máš tam nějaký bug v přidávání stanic do oblíbených.
Před updatem jsem jich měl 9.
Po update jsem si jich zvýšil na 12.
U těch původních devítí mi vypadla jedna oblíbená a jiná se přesunula na její místo.
Na ty tři nové nějak nejde přidat oblíbené "napoprvé".
Upřesním postup:
- ťapnu na prázdné políčko
- vyberu/ťapnu na stanici, kterou tam chci mít
- zobrazení se vrátí na úvodní obrazovku a to políčko je opět prázdné
- vrátím se na domovskou :home: obrazovku
- spustím aplikaci znova
- oblíbená stanice na tom políčku kde jsem ji chtěl mít už je
- dalši přidávání už pak jde normálně
- chci si přidat další tři oblíbené (Menu->Počet obľúbených stanic->...)
- přidávání na nové tři políčka je stejné od prvního kroku/odrážky v tom popisu :(

EDIT:
radegast píše: U těch původních devítí mi vypadla jedna oblíbená a jiná se přesunula na její místo.
Když si je zpátky přeuspořádám, tak po novém spuštění je to zpátky.
Jedna chybí, jiná je na jejím místě.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » úte 10. srp 2010 22:24:08

Dakujem za upozornenie, idem sa na to hned pozriet.
Inac pozor, nemozes mat dva rovnake stanice medzi oblubenymi, potom jedna zmizne. Ale to nebude dovod preco to robi.
Napisem tu potom update...

update1:
chybu som nasiel a opravil
s tym nahradenim jednej stanice po update - je mozne ze to bola posledna z 9 stanic?

update2:
opravena aj druha chyba, verzia 1.261 je na markete, ospravedlnujem sa za druhy update na dnes. Dalsi update bude najskor za tyzden, aby ste nemuseli tak vela stahovat vkuse :) .
Clovek nepride na vacsinu chyb, kym to nepusti do ostrej prevadzky :).

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » stř 11. srp 2010 5:06:35

Killian píše:...nemozes mat dva rovnake stanice medzi oblubenymi, potom jedna zmizne. Ale to nebude dovod preco to robi.
Ne to ne. To vím.
Killian píše:update1:
chybu som nasiel a opravil
s tym nahradenim jednej stanice po update - je mozne ze to bola posledna z 9 stanic?
Ano.
Killian píše:Dalsi update bude najskor za tyzden, aby ste nemuseli tak vela stahovat vkuse :) .
Radeji častější update a program bez chyb ;)
Killian píše:Clovek nepride na vacsinu chyb, kym to nepusti do ostrej prevadzky :).
To je jasné.
Proto tu je to fórum.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Petrasek
Stálý androiďák
Příspěvky: 147
Registrován: úte 06. črc 2010 19:48:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Petrasek » stř 11. srp 2010 8:53:51

Skvely programek musim pochvalit. Vcelku dost se hodi.
Jen me trosku vadi, ze po kazdem update musim znovu nastavovat vsechny oblibene stanice.

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od radegast » stř 11. srp 2010 9:40:16

Fakt???
Toho jsem si nevšiml :no:
Kdyby jen bych zapomněl, pak ten poslední z dnešního rána mi to na 100% neudělal.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » stř 11. srp 2010 9:51:30

Nemalo by to robit, databaza (s ulozenymi oblubenymi stanicami a pod.) je ulozena na mobile a update ju nemeni.
Jedine, ze sa najprv odinstaluje cela aplikacia a nainstaluje nanovo.
Iny pripad je, ak by som v update zmenil strukturu databazy - potom by to uz bolo na mne spravit migraciu dat zo starej DB na novu.


Petrasek
Stálý androiďák
Příspěvky: 147
Registrován: úte 06. črc 2010 19:48:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Petrasek » stř 11. srp 2010 9:56:18

Fakt mi to udelalo. Vcera jsem to zauktualizoval nastavil. Dnes rano byla opet nova verze a zase mi to programy rozhazelo. Dalsi vec dal jsem si 7 programu a 7. oblibeny nesel zmenit. Bylo tam jen prazdne okenko a proste jsem tam kanal nenarval. To uz ale ted funguje.


Autor tohoto vlákna
Killian
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 17. říj 2009 14:55:22
Reputace: 0

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Killian » stř 11. srp 2010 10:08:37

To je cudne, neviem cim by to mohlo byt sposobene. Nevies nahodou, ci ti ostali po update notifikacie, pocet oblubenych stanic a viditelne stanice, tak ako si ich mal nastavene?
Pozriem sa na to, ci nenajdem nejaku chybu...

Stalo sa to este niekomu inemu, ze po update stratil oblubene stanice? (ak neratame vcerajsi bug, ked prepisalo 9. stanicu v poradi).

Edit: Nemas nejak specialne nastaveny Android? Napriklad nepouzivas App2SD, alebo nieco take?

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Lobo1978 » stř 11. srp 2010 10:17:38

Taky mi to dělá, po ukončení programu a znovu otevření se první tři oblíbené programy vymažou a musím je nastavit znovu. Ještě zkusím odinstalovat a znovu nainstalovat program.

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Televizny program (SK/CZ/..)

Příspěvek od Lobo1978 » stř 11. srp 2010 10:28:11

Tak po přeinstalování se mi první tři nevymažou, ale místo ČT1, ČT2 a Novy tam mám TV JOJ, Plus a Markízu. Oblíbené na pozici 4-6 zůstávají v pořádku. Mám Modaco Custom ROM r8 a A2SD+ (ext3).

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti