- Birthdays Free (skvělá plikace na uložení narozenin, svátků, výročí, důležitých událostí, vč.fotografií dotyčného, je v češtině a už nikdy nezapomenete někomu popřát)
- aCalendar+ (asi jeden z nejlepších kalendářů, pokud vám nevyhovuje ten vestavěný)
- Meteor (parádní aplikace zobrazující přehled a postup přeháněk nad našim územím)
- CallRecorder (aplikace umožňující ve velmí dobré kvalitě zaznamenat hovory, někdy se může hodit....třeba vám bude šef vyhrožovat mimo své pravomoci)
- TubeMate (aplikace pro stahuvání videí z youtube a to buď ve formě videa nebo třeba jen mp3) tato app ale NENÍ Z GooglePlay !!!
- Tiviko (velice zdařilá app v češtině, kde můžete mít vždy aktuální seznam televizních pořadů vč.možnosti upozornění na začátek konkrétního programu)
- Zedge (aplikace s velmi širokým množstvím wallpapers, vyzvánění, notifikačních zvuků atd, je samozřejmně zdarma)
- TuneInRadio Pro (placená verze aplikace, kde chytnete všechny vaše oblíbené rádia a nepotřebujete sluchátka, prostě hraje i nahlas)
- Pubtran (výborný jízdní řád)
- Magic Piano (skvělá hra pro milovníky hudby, kde si mohou zahrát svou oblíbenou skladbu na piáno a přitom nemusí znát ani notu, stačí hbité prsty)
- Alkohol Kalkulačka ( s touto app můžete jít na pivo a hlídat, aby jste byli ráno schopni jet do práce bez alkoholu v krvi)
- Smart Tools (výborná aplikace obsahující pravítko,jednotky, vzdálenost, zvuk, kompas, světlo, vodováhu.....prostě dílna v jedné app)
- První pomoc (praktická aplikace, která se kdykoliv může hodit a popisuje první pomoc při různých typech poranění)
- Disable Increasing Ring (zajistí, že vaše zvonění bude ihned hlasité, nikoliv postupně se stupňující - doporučuji)
- iSki (blíží se doba lyžování, tato app je tou pravou pro milovníky lyží)
- Network Signal Info (máte problémy se sítí, připojením, dostupností, či sílou signálu, tato app vám přehledně ukáže jak je to v daném místě se signálem operátora, či wi-fi)
- Opera pro Android (pro mne nej, nej prohlížeč webu, který snad jako jediný korektně zalamuje text při zvětšení - moje srdcovka)
Asi bych ještě našel další app, ale toto je základ, který používám a mám jej dlouhodobě vyzkoušen.
Čekám tedy i vaše tipy, rád některé vyzkouším