Ostatní aplikaceTlačítko pro overflow

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
freezy
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 31. črc 2012 12:01:36
Reputace: 0

Tlačítko pro overflow

Příspěvek od freezy » pon 15. zář 2014 16:30:39

Ahoj,

bohužel se mi rozbil telefon u tlačítka pro overflow.

Není zde nějaký způsob, aby se můj telefon tvářil, že nemá overflow tlačítko (tří tečky) a zobrazovalo se mi to v rámci aplikací?

Případně aplikace, která nahradí navigační bar i s OVERFLOW tlačítkem? Našel jsem několik navigačních barů, ale bez overflow...

Díky za odpověď.





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16697
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 205
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Tlačítko pro overflow

Příspěvek od ludekbrno » pon 15. zář 2014 16:40:48

Myslíš tlačítko menu? :-)

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
freezy
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 31. črc 2012 12:01:36
Reputace: 0

Re: Tlačítko pro overflow

Příspěvek od freezy » pon 15. zář 2014 17:09:02

Nevím. Jsou to ty tři tečky :) vyjede ti potom např. sdílení, apod.

V android developer komunitě je to známé pod názvem overflow


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16697
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 205
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Tlačítko pro overflow

Příspěvek od ludekbrno » pon 15. zář 2014 17:38:14

No je to možné, nejsem programátor, ale nějak nechápu, proč by se tomu mělo říkat overflow, vzhledem k českému významu toho slova :-) Jinak sorry za OT, bohužel k tomuto neporadím, jen mě překvapilo, jak to nazýváš. Za ty roky, co používám android a pohybuju se tady v diskuzi, jsem to nikdy neslyšel. Tak jestli se náhodou nepleteš. To by možná vysvětlovalo, že nikdo neporadil :-)

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11303
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tlačítko pro overflow

Příspěvek od Jumbo78 » pon 15. zář 2014 17:55:28

Overflow je zjednodušeně řečeno název toho způsobu, jakým ti po kliku vyjede nabídka...
Ne toho samotného tlačítka.

Pokud se pletu, opravte mně

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22722
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 262
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Tlačítko pro overflow

Příspěvek od LivArt » pon 15. zář 2014 17:56:37

Každopádně SW tlačítka na displeji si můžeš zobrazit třeba GravityBoxem. Nebo to zkusit úplně jednoduše přes editaci build.prop. Co to je za telefon?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16697
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 205
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Tlačítko pro overflow

Příspěvek od ludekbrno » pon 15. zář 2014 17:57:34

Tak to už zní reálněji :-) To tlačítko je dle mého skromného názoru prostě menu nebo kontextová nabídka.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: Tlačítko pro overflow

Příspěvek od POSIX » pon 15. zář 2014 20:28:24

Mezi xposed moduly se nachází modul "3 dot menu" který by ti měl zobrazit toto tlačítko na displeji, jako to maji například nekterá HTC

→Mobil←

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host