Ostatní aplikaceappbrain vs. android market

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

appbrain vs. android market

Příspěvek od hfx9 » stř 28. črc 2010 0:34:07

Chtel bych se zeptat, jak se chovaji aplikace instalovane z appbrain stranek?
Funguje u nich normalne aktualizace v pripade vydani nove verze v android marketu, nebo musim aktualizovat pres appbrain ?

V cem je vlastne lepsi appbrain oproti android marketu?
A lze v appbrain kupovat aplikace nebo je tam stejne omezeni jako u android marketu?

Diky za info.


PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od d750 » stř 28. črc 2010 7:26:45

Appbrain je pouze webový katalog vše co si z něj nainstaluješ se instaluje z marketu. No a výhoda používaní je že procházíš aplikace v pc a jedním klikem je můžeš snadno pomoci ota nainstalovat do mobilu.


Autor tohoto vlákna
hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od hfx9 » stř 28. črc 2010 13:44:26

A je mozny vyuzit synchronizaci s appbrain tim zpusobem, ze kdyz vsechny app smazu z telefonu (treba zkouska nove rom a tim padem nutny wipe) tak pak nainstalovat appbrain a dat synchronizovat a on by mi vsechny app znovu do telefonu nainstaloval?

@telefon    
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Kubkolienka » stř 28. črc 2010 14:33:34

spravne :)
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


jonathanio
Stálý androiďák
Příspěvky: 221
Registrován: čtv 29. dub 2010 17:31:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 10 Pro
Tablet: iPad Air 2
Bydliště: Praha 4

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od jonathanio » stř 28. črc 2010 14:37:21

Tohle je prave jedna z nejvetsich vyhod AppBrainu ;)

@telefon    


Uživatelský avatar

Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2403
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 11

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Blackhawk » stř 28. črc 2010 14:54:05

Len je skoda, ze ich musis jak tutko po jednej odklikavat.

Uživatelský avatar

malcor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: pát 19. bře 2010 7:57:25
Reputace: 0

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od malcor » čtv 29. črc 2010 8:31:36

Mimochodem používáte někdo Appbrain s google účtem na vlastní doméně? Mě to při registraci tvrdošijně nabízí pro login políčko, kde mám vyplnit jen to co je před zavináčem a natvrdo je za zavináčem gmail.com.
Samsung Galaxy Nexus, Oficiální ROM bez Rootu
Twitter: PremekK

Uživatelský avatar

Pnaky
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: stř 07. črc 2010 9:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Bydliště: Teplice - Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Pnaky » čtv 29. črc 2010 8:42:39

Tahle varianta je trochu divná ne? Vždyť všechny služby jsou navázané právě na gmail účet s @gmail.com. Takže na vlastní doméně by ti to jet nemělo.
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ

Uživatelský avatar

malcor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: pát 19. bře 2010 7:57:25
Reputace: 0

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od malcor » čtv 29. črc 2010 8:47:09

Mluvím o google účtu na vlastní doméně. Všechno ostatní snad kromě map mi funguje. O googlu na doméně viz. třeba http://citron.blueboard.cz/clanek-344-j ... omene.html
Samsung Galaxy Nexus, Oficiální ROM bez Rootu
Twitter: PremekK


Longerski
Androiďák!
Příspěvky: 432
Registrován: stř 14. dub 2010 11:59:10
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Tablet: Nexus 7 2013
Rom: Stock 6.0.1

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Longerski » čtv 29. črc 2010 8:57:08

Zdravím.
Funguje vám toto?
http://www.svetandroida.cz/appbrain-pri ... all-201007
Nainstaluju, vše potvrdím, na webu dám "install", ale do telefonu se mi to automaticky ne a ne nainstalovat...
Ericsson T10i->Nokia 3330->Nokia 3650->Ericsson P910i->SE M600i->HTC Kaiser->HTC Kaiser (Android)->T-Mobile G1->Orange San Francisco->HTC HD2 (Android)->Samsung Galaxy Note->Oppo Find 5->Google Nexus 5->Oneplus X->Nexus 5X

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Case » čtv 29. črc 2010 9:25:40

malcor: Mně se s Google Apps účtem nedaří přihlásit ani na normální webový AppBrain.

BTW, kromě Map ti zcela jistě nefunguje taky Picasa, ta taky natvrdo vyžaduje přihlášení účtem gmail.com (přestože desktopová a webová klidně fungují i s jiným).

Uživatelský avatar

malcor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: pát 19. bře 2010 7:57:25
Reputace: 0

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od malcor » čtv 29. črc 2010 9:48:00

Case: však jsem myslel Appbrain jako celek, právě se mi ani přes web nepovedlo udělat registraci.

Co se týče funkčnosti Picasy tak tu vůbec nepoužívám takže s tím potíž nemám, ale tak nějak jsem v hlavě někde vzadu měl zasunutý, že kromě těch map nejede ještě něco, ale nevěděl jsem co to je. :)
Samsung Galaxy Nexus, Oficiální ROM bez Rootu
Twitter: PremekK

Uživatelský avatar

Pnaky
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: stř 07. črc 2010 9:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Bydliště: Teplice - Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Pnaky » čtv 29. črc 2010 12:46:22

Longerski píše:Zdravím.
Funguje vám toto?
http://www.svetandroida.cz/appbrain-pri ... all-201007
Nainstaluju, vše potvrdím, na webu dám "install", ale do telefonu se mi to automaticky ne a ne nainstalovat...
Samo se ti to nenainstaluje - není to jako Sync. Musíš otevřít AppBrain -> MyApps a tam budou apliakce připravené k instalaci.

Poznámka: to že na AppBrain najdeš aplikace které nejsou k nalezení v české verzi marketu neznamená, že ti půjdou nainstalovat ;)
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ


Longerski
Androiďák!
Příspěvky: 432
Registrován: stř 14. dub 2010 11:59:10
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Tablet: Nexus 7 2013
Rom: Stock 6.0.1

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Longerski » pát 30. črc 2010 10:10:13

Přečetl sis pořádně, co v tom odkazu stojí?
... Nainstalovat si aplikaci do telefonu lze nyní bez jakéhokoli potvrzování/synchronizování telefonu. Stačí si pouze stáhnout aplikaci Fast Web Installer a povolit pushování aplikací. Poté se na webu AppBrain přihlásíte vaším google účtem, vyberete aplikaci, kliknete na Install a rázem máte aplikaci nainstalovanou přímo v mobilu (za předpokladu, že je telefon připojen k internetu)....
Takže by podle nich jít mělo, k čemu jinýmu by aplikace FAST WEB INSTALLER byla? To co popisuješ ty umí appbrain market sám o sobě.
Ericsson T10i->Nokia 3330->Nokia 3650->Ericsson P910i->SE M600i->HTC Kaiser->HTC Kaiser (Android)->T-Mobile G1->Orange San Francisco->HTC HD2 (Android)->Samsung Galaxy Note->Oppo Find 5->Google Nexus 5->Oneplus X->Nexus 5X


tomaco
Stálý androiďák
Příspěvky: 132
Registrován: čtv 22. dub 2010 21:36:55
Reputace: 0

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od tomaco » pát 30. črc 2010 11:34:29

tak v tom pripade to asi bude len pre Froyo, kedze az ten zvlada push aplikacie a nejake cudne oblaciky napr. chrome to android
HTC Desire Leedroid 2.3d


b3da
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: ned 18. črc 2010 15:42:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: thc vision-mimicry ICS + vf845-stock rooted

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od b3da » pát 30. črc 2010 11:52:38

tomaco: ne, běžím 2.1 a nemám problém.


tomaco
Stálý androiďák
Příspěvky: 132
Registrován: čtv 22. dub 2010 21:36:55
Reputace: 0

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od tomaco » pát 30. črc 2010 11:55:38

V com nemas problem?
Stlacis na PC tlacidlo install, nasledne ti na notifikacnej liste na mobile vyskoci nejake upozornenie stlacis ho a instalujes?
HTC Desire Leedroid 2.3d


Longerski
Androiďák!
Příspěvky: 432
Registrován: stř 14. dub 2010 11:59:10
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Tablet: Nexus 7 2013
Rom: Stock 6.0.1

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Longerski » pát 30. črc 2010 12:21:50

to Tomacu:
Problém mám já. Mě to takhle nefachá... Tak jsem se ptal, jestli to někomu jde. B3da píše, že mu to funguje, tak bude problém asi někde u mě, ale nevím kde :(
Ericsson T10i->Nokia 3330->Nokia 3650->Ericsson P910i->SE M600i->HTC Kaiser->HTC Kaiser (Android)->T-Mobile G1->Orange San Francisco->HTC HD2 (Android)->Samsung Galaxy Note->Oppo Find 5->Google Nexus 5->Oneplus X->Nexus 5X

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Case » pát 30. črc 2010 12:56:56

Hm,, možná hloupá otázka, ale...jsi v PC na AppBrainu taktéž přihlášený?


Longerski
Androiďák!
Příspěvky: 432
Registrován: stř 14. dub 2010 11:59:10
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Tablet: Nexus 7 2013
Rom: Stock 6.0.1

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Longerski » pát 30. črc 2010 13:02:00

Samozřejmě:)

http://windroid.blog.mobilmania.cz/2010 ... chu-jinak/
Tohle mi fachá a myslím, že by to mělo pracovat na podobným principu(Push)
Ericsson T10i->Nokia 3330->Nokia 3650->Ericsson P910i->SE M600i->HTC Kaiser->HTC Kaiser (Android)->T-Mobile G1->Orange San Francisco->HTC HD2 (Android)->Samsung Galaxy Note->Oppo Find 5->Google Nexus 5->Oneplus X->Nexus 5X


jonathanio
Stálý androiďák
Příspěvky: 221
Registrován: čtv 29. dub 2010 17:31:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 10 Pro
Tablet: iPad Air 2
Bydliště: Praha 4

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od jonathanio » pát 30. črc 2010 19:16:53

Tomaco: presne takhle mi to funguje na 2.1, jen s tim rozdilem, ze v notifikacich nic nepotvrzuju. Dam install v AppBrain a hned se mi to zacne stahovat a nasledne instalovat.


LuckeR
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: sob 17. črc 2010 14:08:21
Reputace: 0

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od LuckeR » čtv 05. srp 2010 15:47:49

2Case & malcor: ja mam ucet google apps a appbrain mi funguje normalne... jedine co me stve ze chrome2phone zatim nejde

Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1409
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 130
Typ mobilu / ROM: Samsung S10+ 512GB
Tablet: Huawei MediaPad M5
Tablet 2 / ROM: Samsung Active 2 44mm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Libb » pon 22. lis 2010 23:12:02

rozchodil jste někdo Fast Web Install s poslední verzí Marketu? :-( Osobně musím vždycky zrušit updaty u marketu, aby to jelo, štve mě to... :-( Nebo aspoň jak zabránit Marketu, aby se aktualizoval?
Obrázek Galaxy Note10+ Black + 512GB μSD & Fold Silver | Galaxy Active 2 44mm black
Obrázek MediaPad M5 + 400GB μSD

Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Elischka » ned 06. úno 2011 20:56:30

Fast Web Installer byl znovu zprovozněn.

http://blog.appbrain.com/2011/02/fast-w ... -back.html

Mně samotné to ale při pokusu o instalaci kterékoli aplikace hází chybu (FWI jsem povolila; přetrvalo i po restartu a po odhlášení/přihlášení).
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1

Uživatelský avatar

JIRI
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: čtv 30. zář 2010 16:52:07
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Placatej

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od JIRI » ned 06. úno 2011 21:18:35

Jen jsem znovu nainstaloval appbrain a fastwebinstal......a jede zase jako driv :thumbup:
Plus jsem jeste v appbrain dal zapnout fastwebinstal
VF-845, Huawei Ideos X5, Huawei Honor, HTC One S, LG L9 II, Acer Liquid E700, Microsoft Lumia 640XL, Smart prime 6, Alcatel Idol 3 5,5", Xiaomi Redmi Note 4 qualcom,Huawei, Huawei P20 lite


Mozi
Androiďák!
Příspěvky: 265
Registrován: pát 02. dub 2010 14:52:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Bydliště: Vyškov, Uherský Brod
Kontaktovat uživatele:

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od Mozi » ned 06. úno 2011 22:03:33

hned jak jsem tuhle zprávu objevil na twitteru tak jsem se to snažil zprovoznit ale nějak se mi nedaří
HTC DESIRE


mash
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 03. led 2011 8:55:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od mash » pon 28. úno 2011 22:16:05

malcor píše:Mimochodem používáte někdo Appbrain s google účtem na vlastní doméně? Mě to při registraci tvrdošijně nabízí pro login políčko, kde mám vyplnit jen to co je před zavináčem a natvrdo je za zavináčem gmail.com.
Mne to chodí OK.

Uživatelský avatar

lookass
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: pát 02. dub 2010 14:36:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One
Rom: origo

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od lookass » pon 28. bře 2011 23:11:51

ahoj, mám dotaz na Android Market: proč se mi v mém účtu na PC neukážou všechny nainstalovaný app, co mám ve founu????? Dokonce jsou tam ještě i ty placený app, který jsem do těch 15 min. vrátil :evil: Vyhulil jsem z founu Appbrain, protože si myslím, že se už trochu s Marketem dubluje... otázka ale zní: když udělám wipe, najdu na Marketu všechny app jako na Appbrainu :?: :help:
dík

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: appbrain vs. android market

Příspěvek od radegast » úte 29. bře 2011 9:15:28

lookass píše:... otázka ale zní: když udělám wipe, najdu na Marketu všechny app jako na Appbrainu :?: :help:
dík
Myslím, že na to tady všichni čekáme.
Udělej to a pak poreferuj. Ostatní Tě budou mít rádi.

Taky tomu nerozumím. Snad to je tím, že je to stále ve stádiu vývoje. Snad to doladí.
Do té doby to řeší AppBrain.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti