Ostatní aplikaceBlokování hovorů: potřebuji specifické funkce

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
salash
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Huawei P20 Pro Vodafone CZ distribuce
Rom: Android 10

Blokování hovorů: potřebuji specifické funkce

Příspěvek od salash » pon 10. lis 2014 19:49:03

Hledám aplikaci, která dokáže následující:
- blokovat hovory
- zvolit způsob jak jsou hovory blokovány (blokování, blokování + sms, tichý mód, tichý mód + sms) ... sms mám na mysli, že se zablokovanému číslu pošle automaticky sms s textem, který si zvolím, aniž by v text obsahoval nějakou reklamu toho programu.
- čas, ve kterém chci, aby blokování bylo aktivní (tj. nastavení nějakých automatických profilů)
- nastavení scénářů, při kterých blokování nebude platit, například, když mi stejné číslo zavolá během hodiny 3x, tak když i bude volat během hodiny počtvrté, už to bude normálně vyzvánět apod.; jde mi o to, že když mi bude hořet barák, rád bych o tom vědět a dá se předpokládat, že v takovém případě se mi někdo bude snažit opakovaně dovolat. Běžně se mi nestává, že by mi někdo volal pořád dokola a raději pošlu do háje blbce, který mi volá dokola kvůli pitomosti, než abych jednou nemohl zasáhnout, když to zrovna bude třeba.
- nastavit, jestli chci, aby se mi rozsvítil displej, když někdo volá, nebo jestli třeba chci, aby mi telefon jenom jednou pípl.

Strávil jsem pár hodin hledáním, ale nic takového jsem nenašel. Každý program umí něco z toho, ale dohromady to neumí ani jeden. Poradí mi někdo?

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“