Ostatní aplikaceukazatel aktualního displaye

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
shockwave
Stálý androiďák
Příspěvky: 124
Registrován: čtv 27. kvě 2010 16:00:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Tattoo Click

ukazatel aktualního displaye

Příspěvek od shockwave » sob 07. srp 2010 15:01:19

Existuje nějaká aplikace- ukazatel na jakém displaji se momentálně nacházíte na HTC G1, něco jako je na Androidu 2.2, tuším, že jsou tam nahoře tečky, které ukazují, na jakém displayi právě jste. Děkuji




Uživatelský avatar

Kajry
Androiďák!
Příspěvky: 254
Registrován: ned 02. kvě 2010 20:19:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire ROOTed with unrEVOked
Twitter: kajry
Rom: Runnymede AIO
Bydliště: Chýnov (Tábor)
Kontaktovat uživatele:

Re: ukazatel aktualního displaye

Příspěvek od Kajry » sob 07. srp 2010 15:24:56

Jedině použít nějaký launcher který to zobrazuje.
HTC Desire with AMOLED - ROOTed with unrEVOked
ROM: Runnymede AIO
Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23
OC: 1,2GHz


BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: ukazatel aktualního displaye

Příspěvek od BlackTX » sob 07. srp 2010 17:10:33

jo, ADW launcher ukazuje aktualni plochu - "po stylu iphonu" :|
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)

Uživatelský avatar

Kukin
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: ned 06. čer 2010 11:00:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Pro
Bydliště: Frýdek-Místek

Re: ukazatel aktualního displaye

Příspěvek od Kukin » sob 07. srp 2010 17:19:42

LauncherPRO ma myslim moznost ty tecky nastavit taky. Pro me jsou ty tecky akorat otravne a rad jsem se jich zbavil :-)

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: ukazatel aktualního displaye

Příspěvek od Mishack » sob 07. srp 2010 17:38:45

LauncherPro ma uplne na spodku displaye vodorovnou caru, ktera se zobrazuje pri posouvani ploch. Ukazuje, na ktere plose se nachazis.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Uživatelský avatar

Moral3z
Stálý androiďák
Příspěvky: 182
Registrován: pon 07. čer 2010 12:16:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 edge
Bydliště: Kolín
Kontaktovat uživatele:

Re: ukazatel aktualního displaye

Příspěvek od Moral3z » úte 21. zář 2010 22:43:12

DxTop taky ukazuje...da se i vypnout
Samsung Galaxy S6 edge 32gb
Historie: od G1 přes všechny galaxy S

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host