Ostatní aplikaceAndroid Auto

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

3k3
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 06. bře 2021 15:57:08
Reputace: 0

Android Auto

Příspěvek od 3k3 » ned 07. bře 2021 6:38:27

Kroutím nad tím hlavou, ale je to tak, stačí ťuknout "zrušit" a appka se spustí. Tohle mě nenapadlo, ani jsem na to náhodně neklikl, děkuji za pomoc ;-)
Na obr. v liště symbol BT sice vidět není, ale BT jede, to jsem kontroloval jako první, prostě to tak Pixel asi má....

Edit by Jumbo78: smazaná zbytečná citace.





aklimes1968
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 14. dub 2021 12:00:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus Nord / Oxygenos

Re: Android Auto

Příspěvek od aklimes1968 » stř 14. dub 2021 12:12:13

Telefon OnePlus Nord, aktualizován /Android 11
Auto Opel Insignia r. 2019

Popis problému
Přibližně o 15 vteřinách od spuštění AA /připojení telefonu ke kabelu vytuhne displej auta. Vše se zobrazuje, ale nezadám jediný příkaz. Cili musím rychle zadat cíl ve Waze a pak už to nezměním, jedině odpojit a připojit telefon. V rámci AA na displeji auta nepřepnu aplikace, nic, prostě auto displej je jen zobrazovač.

Stopu doteku prstu přitom na displeji vidím, jenom ta reakce se nedostaví.

NĚJAKÝ NÁPAD, PROSÍM? PŘEDEM DĚKUJI.

P.S.
1) Starý huawei s ručně staženým AA fungoval, manželky Samsung A41 rovněž
2) Výměna kabelů vyzkoušena
3) V android 11 AA nelze odinstalovat a nainstalovat AA

Uživatelský avatar

šulda
Androiďák!
Příspěvky: 380
Registrován: stř 21. zář 2016 13:35:28
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Poco M3 4/64GB

Re: Android Auto

Příspěvek od šulda » stř 14. dub 2021 14:26:07

Nemáš v Google obchodu v nainstalovaných možnost odinstalovat? V A10 to tak jde, odinstalují se aktualizace a pak můžu nainstalovat poslední funkční verzi pro můj bejvalej telefon + auto. Mám teď novej telefon tak budu zase zkoušet, ale až po izolaci kvůli cilovidu.


aklimes1968
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 14. dub 2021 12:00:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus Nord / Oxygenos

Re: Android Auto

Příspěvek od aklimes1968 » ned 18. dub 2021 20:34:23

v A11 je to součást systému, v Play není vůbec vidět

Uživatelský avatar

šulda
Androiďák!
Příspěvky: 380
Registrován: stř 21. zář 2016 13:35:28
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Poco M3 4/64GB

Re: Android Auto

Příspěvek od šulda » ned 18. dub 2021 22:19:43

V A 10 je to taky součást systému. V nainstalovaných v Google play je vidět a lze odinstalovat aktualizace.
Screenshot_2021-04-18-23-20-31-882_com.android.vending.jpg
Screenshot_2021-04-18-23-20-31-882_com.android.vending.jpg (392.13 KiB) Zobrazeno 5360 x
iMarkup_20210418_232746.jpg
iMarkup_20210418_232746.jpg (132 KiB) Zobrazeno 5360 x



lapivorax
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 17. kvě 2021 6:29:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor X6

Re: Android Auto

Příspěvek od lapivorax » pon 17. kvě 2021 6:38:06

Ahoj,
taky potřebuji pomoct a Android Auto. Prodejce aut mi pomoct neumí.
Mám AA stažený v mobilu Honor X6, našel jsem ho na nějakém cloudu. AA mi v mobilu spustit jde. Citroën Berlingo je nový, AA má také, vidím ho v nabídce. Mobil mi jde připojit přes BT za účelem volání a pouštění hudby. Přes kabel se mi to ovšem připojit nedaří. Chci tam navigaci. Co přesně to dělá? Připojí se a zase hned odpojí a takhle opakovaně, až to po chvíli přestane zkoušet úplně.
Zkoušel jsem různé druhy kabelů. To taky nepomohlo.
Mám vyfotit hlášku z tabletu auta?


pturek
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pon 16. zář 2019 7:31:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy J5 /2016

Re: Android Auto

Příspěvek od pturek » pon 17. kvě 2021 7:28:51

Nejsem si jist, ale mám pocit, že Honor X6 už něco pamatuje - problémy podle mne mohou být nedostatkem něčeho (volná RAM, kapacita na kartě, pomalá karta, problémy v komunikaci s autem, možná i verze AA pro jiný instrukční soubor - ta by ale asi neměla jít nainstalovat)
Nejprve bych nainstaloval aktuální aplikaci AA z APKMirror (je tam pro armeaabi update i z 16.5.2021). Smazat aplikaci Google (tedy vlastně její aktualizace), restartovat mobil a aktualizovat apku Google a všechny ostatní apky na mobilu (hlavně ty, které si spouští spouštěč AA). Vypnout ve spouštěči AA (na mobilu) všechny volitelné apky. Vyčistit RAM a úložiště v mobilu. K autu připojovat tak, že na mobilu před zapnutím auta je už aktivní GPS, BT a data na mobilu a mobil není připojen k autu kabelem. Pak zapnout auto. USB kabel připojit až se mobil připojí k autu přes BT, tady až mobil v oznamovací oblasti hlásí, že AA je aktivní.
Budou-li pořád stejné projevy, tak k autu se stejným kabelem zkusit připojit jiný mobil s AA, kde má majitel ověřeno, že mu s autem spolehlivě funguje. Pokud to pojede, tak bych u toho Honoru šel i do Factory Default a začít všechno úplně znovu. Ono to občas neuškodí... Pokud to taky nepojede, tak zkusit ještě jiný kabel s tím jinde fungujícím mobilem (třeba kabel majitele toho mobilu, co funguje). A pokud furt ne, tak je to asi problém v autě...


lapivorax
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 17. kvě 2021 6:29:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor X6

Re: Android Auto

Příspěvek od lapivorax » pon 17. kvě 2021 20:53:45

Díky. Promazal jsem málo používané aplikace v mobilu. Dále ale jít nechci. Používám ho pracovně, nemůžu si dovolit přijít do práce s tím, že mám rozhašený mobil a "nějak jsem to rozbil a neumím to spravit". Většinu věcí, co píšeš, ani nevím, jak se dělá. Hledal jsem, ale nejsem si jistý. Vychází mi z toho, že bych si měl koupit novější mobil, ale to zatím nehrozí.
Zajímavá mi připadala ta rada, v jakém pořadí připojovat mobil k autu. Dodržel jsem to, sám mobil mi nabídl Android Auto, že je připraven k připojení (připojení přes BT už běželo). Zapojil jsem tedy kabel a dostal jsem se tam, kam vždycky. Mobil se začal připojovat, odpojovat, připojovat, odpojovat,... až to vzdal. Snažil jsem se tu hlášku z tabletu auta vyfotit na mobil, ale v okamžiku, kdy skočila na tabletu, nešel foťák na mobilu, Telefon prostě na ty 3-4 vteřiny "zamrzl". Snažil se připojit, ale zase se odpojil.
Děkuji i tak.


pturek
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pon 16. zář 2019 7:31:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy J5 /2016

Re: Android Auto

Příspěvek od pturek » pon 17. kvě 2021 20:59:37

Ta aktuální apka AA je ke stažení zde:
https://www.apkmirror.com/apk/google-in ... 3-release/


lapivorax
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 17. kvě 2021 6:29:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor X6

Re: Android Auto

Příspěvek od lapivorax » stř 19. kvě 2021 13:40:42

Děkuji. Ani jsem to neinstaloval, protože přesně tohoto serveru jsem to už stahoval. Takže verze AA je aktuální. Nicméně se stále nedaří. Připojí se. Telefon zahlásí, že je AA připojen, pak na okamžik zamrzne, odpojí se a opět se začne připojovat.

Že by něco nastavení v Google účtu v telefonu? AA je přece od Googlu...

Zkusím Nokia 5.


lapivorax
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 17. kvě 2021 6:29:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor X6

Re: Android Auto

Příspěvek od lapivorax » ned 23. kvě 2021 21:40:54

Abych si tedy odpověděl.

Stáhnul jsem si AA z výše uvedeného odkazu do manželčina Nokia 5 (Android 7). Připojil ho k autu kabele z nabíječky až v okamžiku, kdy motor běžel a už se připojili přes BT. Vše fungovalo bez problémů. Google Mapy mi ukázaly cestu. Není probléma.

Na stejný kabel a při stejném postupu se Honor X6 nechytil, je to pořád stejné. Připojí, odpojí, připojí, odpojí. Kde je chyba v telefonu nevím, a je mi to už jedno. Za těch cca 5 let je to asi první nedostatek, který jsem na tomto telefonu našel. Starý, ale můj.

Děkuji

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11372
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 293
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Android Auto

Příspěvek od Jumbo78 » pon 24. kvě 2021 18:46:33

Prosím tě, řeš problém v jednom vlákně...

IMHO bude problém v zařízení a jeho stáří.
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


jenik38
Androiďák!
Příspěvky: 351
Registrován: stř 05. říj 2011 8:13:02
Reputace: 0

Re: Android Auto

Příspěvek od jenik38 » pát 04. čer 2021 8:15:40

Teda řeknu vám, sem nasranej. A to sem tu nebyl od 2015 :D.

Samsung mi updatnul A40 a to auto zmizlo a přesunulo se do systému. Vůbec nic to nic nedělá (mám oktávku 3 , ten předposlendí model s bolerem) , vždycky to nějak fungovalo, a teď to nereaguje ani na "světlo".... Uplně mrtvý...

Koukám do apliakcí a jde odintalovat aktualizace... nic. Koukam do nastavení, vidím switch "povolit bezdratový bla bla..." , nemám to, mám kabel, škoda je nejvíc socka na infotaiment, tak to vypnu. Cvak, hned se odpojil BT a spotify začalo hulákat do repro mobilu.
Si říkám, to fixnu. Odpároval sem to, napároval a ouvej problém.... nelze připojt k BT audio....

Funguje vám někomu SAMSUNG A40 s předposlendí Oktávkpou ? .....

Když to tady čtu, tak moje radost z čumě ní na větší display končí... TWL přece si nepořídím to okousaný jablko.

Konec výlevu .. .:)

J.


Pucmeloud
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 03. úno 2015 12:55:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 7 Note

Re: Android Auto

Příspěvek od Pucmeloud » stř 14. črc 2021 11:57:04

Prosím, kterou verzi AA musím nahrát do MOTOROLY G100? Nevím, jaké má ta Motorola CPU a v popisu telefonu jsem to nenašel...


jjardas
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: ned 27. led 2013 10:59:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 7

Re: Android Auto

Příspěvek od jjardas » pon 19. črc 2021 19:38:26

Zdravím,
řeším problém se zvukem Waze - po uskutečnění hovoru se někdy zvuky navigace přehrávají jen v telefonu, už ne přes "rádio". Pomuže jen odpojit kabel a znovu připojit, pak vše zase normálně funguje. Nepodařilo se mi nějak vysledovat souvislost s příchozím nebo odchozím hovorem nebo přijmutím hovoru tlačítkem na volantu nebo přes displej infotainmentu v autě. Možná je to problém Waze, možná Android Auto...
Redmi Note 7, Peugeot 5008

Díky za rady


vormen
Androiďák!
Příspěvky: 650
Registrován: pon 20. čer 2011 10:12:27
Reputace: 10

Re: Android Auto

Příspěvek od vormen » úte 20. črc 2021 17:57:43

to s tím zvukem po telefonátu dělá MIUI, prostě jsou to čínský krámy a samej SW bug, měl jsem Poco a vydržel jsem to týden, pak jsem šel do Samsungu a všechno funguje konečně jak má.


Pucmeloud
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 03. úno 2015 12:55:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 7 Note

Re: Android Auto

Příspěvek od Pucmeloud » sob 07. srp 2021 22:34:05

Poté, co jsem odložil Xiaomi Redmi Note7 a pořídil Motorolu G100, tak všechno funguje parádně! :palec:


Kajot
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 18. srp 2021 11:50:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s10 plus

Re: Android Auto

Příspěvek od Kajot » stř 18. srp 2021 11:53:37

Zdravim, umel by mi nekdo rozchodit AA na Samsungu s10+? Chtel bych YT a netflix pres AA...

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1343
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Android Auto

Příspěvek od kralovicek » ned 05. zář 2021 11:02:14

Chlapy, pouziva nekdo AA vs ymusic? Na golfu co ma zena to prehrava zvuk hudby v "telefonnim" reproduktoru=mono, tzn neposlouchatelne. Reseni je bud AA bez hudby, nebo vypnute AA a hudba hraje stereo.
Jak to mate vy? Je to "problem" jen u WV nebo obecne vsade?


MO79
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 08. zář 2021 7:56:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI10T Pro

Re: Android Auto

Příspěvek od MO79 » stř 08. zář 2021 8:11:17

Dobrý den,

mám prosbu. Měl jsem Huawei P30 anormálně fungoval s android auto hlasové vyhledánání v češtině. Koupil jsem si nový telefon Xiaomi MI10T Pro a najednou hlasové hyvledávání je v ANJ. Poradíte kde může být problém?


vormen
Androiďák!
Příspěvky: 650
Registrován: pon 20. čer 2011 10:12:27
Reputace: 10

Re: Android Auto

Příspěvek od vormen » pát 10. zář 2021 10:11:00

otevři aplikaci Google na mobilu a v nastavení dej Používat bez účtu


MarkVols
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 27. říj 2021 14:17:18
Reputace: 0

Re: Android Auto

Příspěvek od MarkVols » stř 27. říj 2021 14:58:06

Taky jsem to zkoušel a nic pak jsem teda nainstalovat Saab a jde to všechno jak má: https://www.****vypííípnuto****.cz/montaze-saab/saab-9 ... to/mrkněte tady by to mělo být stručně vysvětlený.


RenikSK
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 28. čer 2016 20:25:40
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S22 Ultra

Re: Android Auto

Příspěvek od RenikSK » sob 30. říj 2021 13:31:10

Kajot píše:
stř 18. srp 2021 11:53:37
Zdravim, umel by mi nekdo rozchodit AA na Samsungu s10+? Chtel bych YT a netflix pres AA...
AAAD appka
Samsung Galaxy S22 Ultra | Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm | Samsung Galaxy Buds Live

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host