Ostatní aplikacePoker aplikace

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
nowis007
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: S8+

Poker aplikace

Příspěvek od nowis007 » sob 02. pro 2017 10:42:14

Zdravim všechny jsem vasnivej hrac pokeru a rad bych nasel nejaky seznam turnaju co se hraje v mojem okoli. Nasel jsem jedinou aplikacu PokerList, nevite jeste o nejake abych nemusel hledat na 3 ruznych webech ?

LeroyYang
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: xiaomi
Mobil 2 / ROM: piko
Tablet: none
Tablet 2 / ROM: none
Rom: none

Re: Poker aplikace

Příspěvek od LeroyYang » ned 12. bře 2023 16:42:26

Ahoj, kromě hledání pokerové skupiny na sociálních sítích, hlavně teda na FB jich najdeš ve svém okolí spoustu, hlavně doporučuju najít si nejprve věrohodné kasíno, ve kterém budeš potom moci ve skupině hrát. Na podvod.com najdeš detailní soupis věrohodných kasín, která jsou naprosto bezpečná, mají licenci a nepodvádějí hráče nějakými schématy a prazvláštními algoritmy. Jinak se ti klidně může stát, že naletíš podvodníkům, a přijdeš o vložení peníze. Věř mi, stává se to dnes a denně a je lepší se tomu od začátku vyhnout správným výběrem.
Naposledy upravil(a) LeroyYang dne čtv 23. bře 2023 12:10:26, celkem upraveno 1 x.

DavionHayes
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: NA
Mobil 2 / ROM: NA
Twitter: NA
Tablet: NA
Tablet 2 / ROM: NA
Rom: NA

Příspěvek od DavionHayes » ned 12. bře 2023 16:55:26

Poker je dost brutální hra, nemyslím, že byste měli zneužívat Poker!

DenzelCardenas
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: NA
Mobil 2 / ROM: NA
Twitter: NA
Tablet: NA
Tablet 2 / ROM: NA
Rom: NA

Příspěvek od DenzelCardenas » pát 02. čer 2023 18:04:43

Ahoj! Naprosto chápu tvoji vášeň pro poker a potřebu najít seznam turnajů okolo tebe. Též jsem nadšený pokerový hráč a měl jsem podobný problém, nicméně jsem ho vyřešil a rád se o tom tady podělím. Není potřeba, aby ses proklikával třemi různými weby, protože mám tip na jedno místo, kde najdeš všechny potřebné informace. Na našem webu - nejlepsionlinekasina.com/mobil/ najdeš skvělý seznam turnajů v tvém okolí. Je to pohodlné a efektivní řešení, které ti ušetří čas a usnadní hledání. Tak proč to nezkusit a najít si tak svůj další pokerový turnaj?

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“