Ostatní aplikacePři hovoru přes BT nefunkční proximity senzor

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Kontaktovat uživatele:

Při hovoru přes BT nefunkční proximity senzor

Příspěvek od sinco » ned 03. bře 2019 11:14:56

Hledám app která když probíhá hovor přes HF sadu zapne proximity senzor. Používam sluchadlo s BT, je mrnavé a výkon BT nebude moc velký. Takže při volání přiložím telefon k uchu, hovor nejde přes sluchátko telefonu ale přes BT. Jen nefunguje proximity senzor a displej je aktivní. Řeším to vypnutím displeje tlačítkem, vypnutí je hned ale zapnutí displeje má prodlevu a ukončení hovoru díky tomu chvíli trvá. Díky.

Edit: app Proximity Service. Při rozsvíceném lcd je aktivní proximity senzor takže i při hovoru přes BT. Uvidím co na to baterie ale funkčnost je perfektní.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Re: Při hovoru přes BT nefunkční proximity senzor

Příspěvek od dufko » ned 03. bře 2019 11:46:59

Toto je na mňa moc. :)
Mám handsfree, ale prikladám mobil k uchu a potom ešte na mobile ukončujem hovor.

To tvoje handsfree nemá tlačidlo na príjem, ukončenie hovoru?

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinco » ned 03. bře 2019 20:02:57

Jde o sluchadlo pro lidi s horším sluchem, na druhé ucho neslyším vůbec, má funkci bluetooth HF. Normální BT zařízení má dosah okolo 10m. A to sluchadlo 10m nedá, bude se jednat možná spíše o metr a to jestli, jinak hovor začne trochu vypadávat. Odhad, nikde v manuálu sluchadla jsem ten údaj nenašel. Ideální vzdálenost mezi sluchadlem a telefonem je tedy nejlépe nulová vzdálenost, raději. Takže telefonuji jako každý ale "potichu" né že mám hlasitost sluchátka v telefonu na max abych vůbec něco slyšel, neobtěžuji okolí. Při takovém telefonování ale nefunguje proximity senzor /SGS9/ a tak je to na prd. Tlačítko na ukončení a příjem hovoru sluchadlo má, ale samotné sluchadlo je malé a nahmatat čudl jde blbě.
Trochu specifický problém ale je řešitelný. Ještě že mám android, u apple bych by asi v pr...
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Příspěvek od dufko » ned 03. bře 2019 22:25:45

Aha.
Len čo potom výdrž batérie :), aby si sa nevrátil k starému spôsobu :)

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinco » pon 04. bře 2019 10:33:37

Baterka dostává oproti původnímu obyčejnějšímu modelu sluchadla víc zabrat, vydrží méně. A jistě na to má vliv i telefonování. Podle situace volím hovor buď klasicky a nebo přes BT. Snažím se baterii šetřit. Výdrž 13 je cca 6 dnů. Leze to do peněz ale to cigára taky :lol:

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“